Du har mött din överman

Skrivet: 2008-04-23 Kl. 15:15:15



Hej hopp korvjävlar


Haft en bra dag idag. Var uppe i ottan och satte mig tillrätta med Mario och solade på balkongen. Satt och bläddrade igenom gamla Moore och lyssnade på gamla slagdängor. När vi kände att vi solat klart tog vi en promenad längst med vattnet i det underbara vädret. Sedan köpte vi cigg och jag vinkade av Mario.


Har precis käkat "lunch" och ska snart ta tag i disken. Var ut och spelade lite enmannabasket. Var lite pinsamt. Försökte se något sådär rutinerad ut men det gjorde bara saken värre. Fick en känsla i kroppen. Vart helt säker på att någon kollade på mig. Så självklart när jag tappade bollen och sprang efter råkade jag sparka  till den ännu längre bort. Förnedrande på något vis så jag tände en cigg och gick upp hit igen.

Annat var det igår!! Jag, H, Mario och Nattis spelade 21. Jag förlorade. Men sen när det bara var jag och H och inte lika förvirrande med så mycket folk i rörning spöade jag johan. Vi körde "Bäst av 3"

13-21 H
 6-21 Nicolina 
16 -21 H

Så om man räknar till endast poängen fick jag 50p och H. ynkliga 48p. Bara det att han fick sina fjuttpoäng först.

Jätteroligt att röra lite på sig iaf.

Ikväll ska vi äta något gott. Verkar som jag får välja. Ska begära tackos tror jag, var ett tag sedan!! Efter det går vi nog ut så jag får spöa skiten ur grabbhalvan. Nu när jag övat och allt!!


Nehepp, något mer har jag inte att skriva just nu.Jo! Vi kollade på heartbreak kid igår. Mycket nöje. '

Men nu var det slut på det roliga, ska ringa Hanna och tjata så hon överväger mitt fireri!

Tack hej



"Om man inte ser om sitt hus, kanske geten är bortsprungen en dag"




Ett nyp om natten

Skrivet: 2008-04-21 Kl. 23:29:12
"En del ankor borde inte få bli föräldrar"


No shit??

image28








Snask och skvaller

Skrivet: 2008-04-21 Kl. 15:55:56


Sitter ute på balkongen igen, lovat Hanna att jag ska spåna igenom framtidsfakta, jag vet bara inte vart jag ska börja. Lyssnar på voice.

Solade en timme i förmiddags, Stekte på bra här ute, men orkar inte sitta en halv dag som i unga dagar. Räckte gott en timme. Till dig som undrade varför man smörjer in sig i olja när man solar så är svaret kort och gott: Man blir pepparkaka. Du kan använda vilken olja du vill. Raps, oliv och barnolja. Det som finns. Man kan ta vaselin om det kniper..

Men var försiktig solkänsliga!! Chansen är stor att du bränner dig. Jag bränner mig aldrig så jag kan kladda hur jag vill.

Men till er som vill testa endå så har jag ett recept på den perfekta brännan.

Smörj in dig med tam ta tam:

Cola och någon form av olja. Blandat.

Fråga mig inte hur jag vet det....

Jag såg en mus igår, en snabb rackare.! Jag tänkte ge honom en baguette men han kutade in i skogen. Skit i det då musjävel tänkte jag.



image24
Vad har hänt mera?

Jo jag fick ett sms

Tjohej,
När får jag träffa dig?
Mvh ****
*****s flickvän

Det fattar ju vem som helst, detta är ingen flickvän som är intresserad av att träffa killens kompisar. Detta är en flickvän som snokat igenom killens tekniska ägodelar-

Tjejer (och killar) GE FAN I DET!! Man har ingen rätt att rota i andras privatliv. Inte ens om man är gift. Det är lika snuskigt som att gå ner i tvättstugan och sniffa på någons trosor!! Har man rätt till det? Vill man det??!
 Får man läsa någons dagbok?? Vart tog integriteten vägen?

Man ska inte kladda i andra personers privatliv!

Jag har aldrig lagt näsan i blöt. Skulle inte ens kolla Stinas mess, vi har varit bästa vänner i 12år och hon berättar allt endå, så skulle det spelar ingen roll? Eller? Tacka fan att det gör för även om personer inte har något att dölja måste man ge dom chansen att kunna göra det, annars nosar dom upp spänningen på annat håll.

Man kan inte tvinga eller kväva någon till trohet.

Jag kanske var den enda men när jag var 15-16år och Mamma tvingade mig att vara hemma en fredagskväll när alla var på fest, vad gjorde jag då?? Jo jag klättrade ut genom fönstret som en rutinerad brandman längst stupröret och drog till festen som blev betydligt mycket roligare för att den var förbjuden!

Funkar vi annorlunda nu när någon tillrättavisar oss, bestämmer eller lägger sig i?

Detta mess var väl oskyldigt, han är oskyldig. Som det brukar vara. Men hon borde skämmas endå!. Som en hund

Voff
image27

Aja

Ska sätta mig och skissa lite på en tatuering jag tänkte göra. Har ju ett kors på handleden som jag inte är så nöjd med, så ska försöka få ihop en helt ny av det. Ska få med en pinuppa tänkte jag, och en liten älva. Vi får se hur det blir.

Stina och jag kom på en idé för ett par dagar sedan. Hon ansåg att det finns för många flaggstänger som inte används och jag föreslog lite lätt att vi skulle hissa flagg. Så innan vi visste ordet av så hade vi en superidé! Nästa gång jag är i söderhamn ska vi ta ett vitt lakan och måla av knarkarna i kvarteret (dom har samlat hela högen i grannhuset). Vi tänkte få med allt! Alla kanyler och den stackars schäfern dom har i släp.

Fast vi vet inte om det är lagligt än, det måste det ju vara? Om man inte skriver namn. Ska kolla upp det så fort jag får tid över.


Det är rätt trist i Sthlm utan Hanna. Måste hända något snart. Nå tok, annars har ingen något att prata om heller?  Att jag spenderar helgerna åt picknick och körslaget skapar inga löpsedlar, så då får folk hitta på saker istället! Jag lever gärna upp till bevis men lögner har jag svårt för, än idag!

En sådan konflikt dök upp i helgen. Någon som terroriserat mig utan sin egen vetskap! Med sitt skitsnack. Inte för att jag inte tål en och två sparkar på smalbenet. Absolut, grejen är att folk tror att den här människan står mig nära, vilket inte stämmer alls. Men när någon som  t.o.m är en "familjemedlem"  pratar illa om mig, då antar folk att det är sanning. Och det är  falsk marknadsföring tycker jag. Lite missbruk av mitt namn. Nicolina....

Blondinen med jättepattar som aldrig spottar i glaset.


image23

Jag är blond, jag föddes blond. Men jag bleker håret, jätteljust. För jag trivs så. Och det finns redan så många brunettexemplar med små bröst. Jag är inte en av dem, jag har testat! Men det var som att sätta mig i en cockpit och förvänta sig att jag ska kunna flyga en fairchild A-10 och attackera Vita huset. Not my cup of te!

Blå ögon föddes jag också med, men det kan (?) bero på att min mor har det, min mormor också, även morfar?! Det finns ett samband där...

Jag målar mig ganska starkt, när jag går ut! Just nu sitter jag i myskläder och gammal matolja (se ovan) i ansiktet, med mitt blonda hår i en fläta. Osminkad! Det finns två sidor av allt folk!

Jag har gjort en skönhetsoperation. Jag la in 700ml silikon i vardera bröst, nästan 1 1/2 kg pattar!! dom är rätt stora med mina egna D.75. Det hade jag väntat mig respons på, det fick jag också. Mest positiv kritik. Dom enda som klagat ( jag räknar inte med bakom ryggen nu) är i regel tjejer, kvinnor och tanter. Flickvänner framförallt.
Jag har inget att säga om det, jag tycker inte det är på något sätt bättre med stora bröst, jag tycker inte det är sexigare eller snyggare. Kan i många fall tycka att små bröst är vackrare (ta Keira Knightley). Det är ju mer "In your face" attityd över mina bröst. ( Man vill ju inte lukta närmare på en person som stinker parfym, även om den doftar gott)
Lite samma sak är det med mig, man vet vad man får! Men det är jag, jag älskar mig! Det är något många aldrig ens uppnår.

Jag kan supa till det som 3 hela karlar. Jag är ung, jag vill inte ha barn på minst 5 år, jag är i mina tidiga vuxenår och gör precis det jag känner för. Bara jag som får sopa upp efter mig om något går snett! Aiight?! Skämt åsido så är jag som vilken 21åring som helst. Förutom barn, labrador och lägenhet på Norrberget. Förlåt, vilken 21åring som helst utanför söderhamn! Som älskar att dansa, resa och testa gränser.

Apropå gränser. Droger? Jag är inte nyfiken längre. Jag är heller inte intresserad! Så nu vet ni det.


Män? Jag har en jag börjat på något eventuellt med! Det är lite privat fortfarande, han heter H som ni kanske fattat!

Sen tror jag inte det är någon annat folk är intresserad av. Vilken bok jag läser, varför jag tycker Guns är överskattade eller om jag är röd eller blå? Det gör inget!

Jag orkar inte skriva mer nu iallafall. Snart kommer H hem. Ska tvinga ut honom på en powerwalk.

Tack för att ni kommenterar. Tycker det är skitkul att läsa, faktiskt!

Ta hand om er

//Nico

image25

Söndag

Skrivet: 2008-04-20 Kl. 18:55:29
Hejsan.

Jag sitter ute och skriver. Så fantastiskt fint väder idag. Vaknade innan tio imorse och skyndade mig ut på balkongen, insmord i rapsolja i brist på barnolja. Man kan ju inte sola utan? Det har jag inte tålamod till. Satt och läste en bok och drack lättdryck hela förmiddagen medans H läste något bilmagasin.

Vid ett begav vi oss till klipporna nere vid vattnet. Trodde det skulle blåsa mer men det var riktigt skönt, hade med oss fika som H tillagat medans jag fixade håret. Baguetter med poatissallad och skinka. Det satt som ett smäck.


Sätrabadet är numera min favoritplats. Finns små mysiga tillhåll överallt men klipporna toppade allt idag. Total satisfaction!!

Nu är vi hemma och har städat, jag är expert på att röra till det. Men jag kan städa ordentligt också, jobbar fortfarande på att hitta balansen bara.

Nu är det iallafall rent!!

Gårdagen (Lördag) spenderade vi i stan. Kikade lite smått på lite kläder och annat jox. Riktigt mysigt. Men H förstörde smämningen en aning med sina otillfredställda behov. Sorry hone, ska fråga om du gjort ifrån dig, ätit och druckit Innan vi åker någonstans nästa gång.

När vi kom hem tog jag en lång vilostund, älskar att sova middag! När jag vaknade hade H  gjort middag. Kött, örtagårdssallad och klyftisar, även inkasserat Pepsi max. Mycket uppskattat. Vi tittade på Körslaget och filmen Helens små underverk.. Riktigt soft med andra ord.

I Fredags var jag ut till Edsberg och kollade reklamen, för post hade det inte kommit någon. Onödig resa en fredagskväll! Mötte upp H och Daniel på Anchor där dom tog en öl. Jag avböjde! Efter det åt vi middag hos Daniel. Hyrde film och det slutade med att vi sov där. Tar sådan tid att åka hem och vi orkade inte med fylleskallarna på tåget.
 
Annars då? Får rätt gött tillbaka på skatten så vi funderar på en charter, blev inget alls förra året! Så det skulle sitta fint. Men det är något vi får se i sommar.

Börjar nya jobbet nu också, uppskjutet. Jag och min jävla mage! Kom olägligt!

Ska färga om mitt hår nu nästa gång tänkte jag, i en aning naturligare nyans. Och inhandla en massa nytt som jag är utan nu.=/

Sen blir det väl en till operation av  brösten också. Men det blir till att spara och snåla. Men den som väntar på något gott.

Nu börjar jag få rimfrost i arslet här ute så jag ska väl in och krypa ner. Blir film ikväll igen!

Ha det guld

/Nicolina

image22

Sjuk

Skrivet: 2008-04-15 Kl. 16:43:19

Tjena tjena mittbena,

Varit riktigt sjuk i flera dagar nu, började på söndagsmorgonen. Vaknade med svåra smärtor i magen, tog en dusch och spolade varmvatten min stackars kista, hjälpte inte ett dugg. Så jag kved runt i lägenheten och visste inte vart jag skulle ta vägen, fick pank för att det gjorde så jävla ont!! Tårarna trängde fram och fick riktigt svårt att andas.
Sen började helvetesdagarna. Går inte att räkna hur många ggr jag spytt. Men mängden!!! Har fyllt en halv 10l hink, nästan. Med bara vätska... Hatar att spy. =(

Min mage har inte tillåtit mig behålla en mun vatten så är rätt svag nu. Försökte äta lite pasta idag men fick spotta ut det på en gång. Går verkligen inte. Haft sjuk halsbränna i två dagar också. Surt, och kan ni tänka er hur det kändes att köra ner huvudet i hinken och krampa som en katt vid förlossning för att få ur sig allt, när man blir yr och man inte ser något för man har så mycket tårar i ögonen och så spyr man blod!! Blev så rädd!!

Vill aldrig mer vara sjuk!!

 Humlan skulle köpa med sig aprikoskräm som också är det enda jag kan tänka mig äta nu, Så snäll och go du är vännen!! Han kommer från jobbet nu!! Jag fick en present  i Lördags förresten. En jättefin rosa tenniströja. Rätt oväntat för jag var "på viset" på förmiddagen så kände mig inte så förtjänt av en present, men jag är verkligen tacksam.=) Gulli


Hade en riktigt trevlig helg för övrigt. Bra filmer och god mat.,,,,=) Alltid trevligt.

Jag måste dona vidare nu så jag skriver en kortis lite senare

( Då kanske ni får höra på något roligt som omväxling)

Ps, det är ju bra många som läser bloggen så det vore askul om någon kunde kommentera mitt plotter!!!

//Nico

Restylane

Skrivet: 2008-04-11 Kl. 13:51:03
"Jag är så trött på den tunnläppade präktigheten"


// Olof Palme

Haha, Olofjäkeln hade "a thing for"  yppiga blondiner om jag får gissa.... En karl i min smak, men nu ska vi inte tala om de döa, som småländska Anton skulle sagt.

Jag känner mig riktigt uppåt idag, pigg och glad. Vaknade utan larm strax före klockan åtta. Somnade strax innan kl:22 igår, känns skönt med lite rutin igen. Idag skiner solen och det är jättevarmt på balkongen. Var på nya jobbet i förmiddags. Hade stora problem med att hitta rätt, åkte först tuben en station, sedan buss 5-6min tills jag upptäckte att jag var hemma igen. Rätt onödig resa med sl med andra ord. När mitt jobb ligger 200m från dörren.

image21 Jag & Moder jord i Egypten.


Igår fick vi ett ryck och tog en lång promenad längst med vattnet. Världens mysigaste bad hittade vi, restaurang, klippor, minigolf och diverse grillplatser där det absolut kommer bli en och två förfester om jag gissar rätt.  Vi gick en bra bit. Skönt att komma ut och röra lite på dököttet. 

Efter det handlade vi och gjorde moussaka och kollade på Sagan om ringen, men jag blev lite för ivrig med maten så det blev lite tuggmotstånd på potatisen. Men gott för övrigt. Sedan badade jag och kröp ner.

http://www.youtube.com/watch?v=wq4Reg0M6fs

Alltså världens bästa Japan, någon som har numret för han ska ta mig fan spela på mitt bröllop om det så blir det sista jag gör.

Nu ska jag nana en timme...

Ikväll blir det Bio och kanske lite spel om man har tur, spikans nyktert blir det iaf.

"Du vet väl att tjackpundare är assmala va??? De går på skiten i veckor i sträck och behöver inte käka, faaan va bra! Oxå är det gott!
Det kostar 10kr!

Man kan oxå dö, men det hender ju endå alla ju!!!"

hahaha

tack för mig

Ps. Bergman, kom och hälsa på!! Behöver dig i mitt liv!!




 

Förändring

Skrivet: 2008-04-10 Kl. 12:15:17

Hejsan


Vaknade nu för en stund sedan, kom på en grej. Haft ett paket cigg i tre dagar. Mycket bra gjort, fortsätter jag i samma  stil tjänar jag 1000kr på en månad, gissa då vad det blir på ett år? Ska fan lägga undan vartenda öre!!

Har en massa att göra idag, ska snart måla på mig krigsmasken och bege mig. Har stretchat några minuter också, är så stel.

Hade det jättemysigt igår. Känns helt fantastiskt


image18 Berusad på hajk i Göteborg


Stina  skickade över lite bilder sedan sommaren jag jobbade på Hällagården med Emelie, fy 17 vad vi slet som två djur medans ordinarie personal sjukanmälde sig varenda dag. Den sommaren det var så jädrans varmt, Sommaren jag gick in i väggen som 19åring. Körde 230h/mån i obeskrivilg hetta (pensionärerna dog) samtidigt som man försökte leva. Knaprade koffein och körde på.

Vi kom på en kväll efter vi jobbat 15 timmar med 30min rast under dagen att vi var lediga nästa dag, det var något som inte hände ofta så vi bestämde oss för att ta vara på kvällen. Trots att vi var helt slut  så vi korkade upp vinet och hade en fest på tu man hand (bortsett från ett gäng ungar som kom förbi). Vi satt på en strand i Kilafors och söp tills vi stupade, bokstavligen. Emelie somnade i en myrstack och jag på stranden. En sjuhelvetes fest med andra ord, men kul var det.


image19



image20 Haha fagrare än många efter "bomben" insmord i tvål.





Jaja, jag får skriva mer sen för nu måste jag springa.


Puss & Kram syns på stan


hah

Tillbaka i staden

Skrivet: 2008-04-09 Kl. 20:10:45
image16  Roxette - Dangerous





                                                                              image10



Är i sthlm nu efter 11 dagar i kära Söderhamn. Man blir lite skraj efter en tid, kändes vemodigt att lämna allt igen men efter varje mil söderut kändes det bättre.  Vart riktigt irriterad på Sj när jag skulle åka. Tåget var 65min sent. Bara till att sitta som ett fån och glo på en jugge som senare skulle visa  sig kunna Svenska endå, efter att han frågat mig om allt och ingenting på tafatt engelska. Han gömde sig för konduktören också, så det blev ett snyltåk. Och jag betalade 200kr för min biljett, fast jag fick sitta och dricka cola medans han tröck på toaletten iofs.

Humlan mötte mig på stationen, blev riktigt sentimentalt. Kände mig hemma på en gång, bland alla andra orginal.

Åkte hem och fikade lite och mös framför Osbournes. Kelly bjöd på en golden retriver på en auktion. Vill ha hennes beigea chihuahua. Bad. Ett stabbigt litet liv.



                                                                    


Åhh blir galen, vill ha en liten vovve snart.


Ja hemma i söderhamn hade jag det jättebra, lever som en drottning hos mina morföräldrar. Fast jag känner mig lite för gammal för att bli omhändertagen på det sättet. Fast allt runtom var mycket jobbigt. Sex tunga vändor till sthlm fram och tillbaka.

På onsdagen när den hårdaste delen av veckan var över begav jag och Hanna oss till Jonas och spelade tevespel inpå natten och drack baccardi razz/sprite som aldrig förr. Blev bra Hej & Hå i brallan.

Jag: Shit i fan, jävla pippifågel
Hanna: Shit i fan jävla pippifågel.
Bergman: Hörni tjejer, det är KANINER, inga pippifåglar.


Sen valsade vi över till bergman och tittade på film.



image14 Stintan & Nico




Annars då? Mycket nytt dessa två veckor.....
 
slängde 75% av min garderob. Behövligt.

Jag Verkligen älskar Britneys "Break the ice." Lyssnat på voice hela dagen. Lite vinyl också men fick inte in den rätta känslan,.

Samma vinylkanal körde vi kvällen med sällskapsspel och jägern. Haha aldrig haft så roligt på tu man hand.


image17



Funderar på att ta ett bad nu snart, fick inte så mycket gjort som jag ville idag.

Men ett plus i kanten fick Zaca som ringde och pratade om hur världen artat sig. Haha han kan alltid pigga upp  mig den karlsloken.

Har varit skendräktig hela helgen förresten.  Mjölkat och alltihop. Haha

Min högsta önskan just nu är att hamstern snucke köper med sig tackos. Eller brie.

Brie bjöd Bergman på i Torsdags, haha, jag och Hanna tänkte att vi skulle överraska Bergman och "pigga" upp grabbhalvan lite. Så vi köpe Tra la la chips, portello och tog med oss ett par filmer till honom. Gissa om vi blev snopna när karln sitter med hela smörgåsbortet klart hemma. Ljus och film, allt. Och där stog vi med våra gamla chips. Inget pris för det inte. Men det smakade bra!!


Nu kom pingvinen hem.

Tack och bock


i sitt esse

Skrivet: 2008-04-02 Kl. 18:00:49
image5

Märta Ekenberg






image7

Stina Ekenberg



image8

Pärra Ekenberg




Osminkad och jävligt glad?



Hej på er.

Jag befinner mig hemma hos Stina med familj. Anders Spelar gitarrhjälten med kompis som inte får prova som vanligt. Stina duschar och jag sitter här och skriver på världens största teve som Pärra kopplat ihop med datorn.


Idag har jag en vilodag, något jag är i stort behöv av, packat hela helgen, kört till söderhamn, tillbaka mitt i natten till sthlm och vänt och igår pga av tågbrist fick jag och Bergman skjutsa ner Hanna igen. Och tillbaka. Just nu är jag så skör att det räcker med att blåsa på mig så går jag sönder. Hanna var på intervju idag, hon vill bli flygvärdinna. Det går nog vägen. Så hon kommer upp igen i eftermiddag till Söderhamn . Ett förbannat virrvarr. Jag blir kvar här någon dag till, pallar inte trycket av att åka ner och sätta igång med alla "måsten" . Plus att ikväll ska vi tjejer mysa och gå ut och käka lite på någon gammal pizzeria. Finns inte stort urval av restauranger här, finns inte stort urval ev sedlar i plånkan heller. Några gamla Selma Lagerlöf bara.

Vill utdela några tack till alla vänliga själar i mitt liv.

Tack Bergman för sällskap och bärhjälp.

Tack Mormor för stöd, skjuts och pengar.

Tack Morfar för stöd skjuts och pengar.

Tack Morbror för pengar.

Tack Mamma för stöd och pengar

Tack Amanda för lån, bärhjälp stöd och sällskap.

Tack Maria för bilen.

Konstigt....samvetet känns inte skinande rent. En och två fläckar för mycket.


Magen känns inte heller helt ren, ätit en massa näringslös skit dom sista dagarna. Ska ända kostvanor när jag åker hem.

Måste väl bege mig nu så jag får skriva vidare nästa tillfälle som ges. Just nu står jag lite handfallen så vi får se vad livet överraskar mig med dom kommande veckorna.

Tack hej

RSS 2.0