Drink

Skrivet: 2008-02-29 Kl. 23:32:48

Hanna jobbar på Aya Sofia ikväll så jag hänger lite med Johan. Har tittat på en film och gjorde pitas med Falafel och ayoli, lite brie och blue cheese blev det också,. Var trevligt. Nu börjar klockan närma sig nästa dygn och jag tänkte bege mig mot stan och ta en drink eller två med hanna. Matte verkade sugen på att följa.

Var ut i Onsdags också, efter lillasyster begett sig hemåt Hälsingland. Zaca, jag, Matte och Hanna groggade lite hemma hos oss och sedan var vi på Kellys. Jävla framfart måste jag säga, Sedan blev det en liten efterfest på tu man hand med Hanna på vardagsrumsmattan hemma.

I måndags åkte jag på matförgiftning. Av tre år gammal oboy. Det var fruktansvärt, spydde 40ggr. Jag svimmade dom 7 sista gångerna. Kroppen klarade inte mer. Men var iaf över på en dag. Tack och lov.

Hänt mer i veckan. unnat mig lite nytt smått och gott. Målat två rum hemma, rött och lila, köpt döda växter på hötorget, shoppat i Stinsen med lillasyster, ätit indiskt, idag hade vi picknick på sportfältet i solen, ungefär så,,,

Nu snarkar Johan på och jag ska fara in så Hanna slipper vänta

take care

Vilket fylleslag

Skrivet: 2008-02-24 Kl. 14:09:55
Är fortfarande i Söderhamn och besöker min sjuka mor. Men hon har permis från Gävle över helgen så hon är hemma och jazzar runt i nya lägenheten. Igår åkte jag, Bergman och lillasyster ut och hälsade på.

Vi skjutsade Mårten gås på fest och drack kaffe med mamma. Sen när vi skulle bege oss gav hon oss likör, öl och jäger som hon nu inte får ta del av. "Är yr så det räcker" menade hon. Fick även bestick och lite annat. Sedan begav vi oss hem till Bergman och korkade upp. Tanken var att vi skulle bli lite hej och hå i brallan bara men det brann av ordentligt. Jonas kikade förbi med en låda öl, vodka och lite smått och gott så det blev ett stort kalas. I fyra timmar spelade vi wee. Alltså dans. Jag önskar någon hade filmat oss. Alla fyra dansade till alla låtar medans Jonas lekte fat camp eller något och hejade på. Inte lugnt. klockan fyra rullade vi över till Bergman igen. Fyra slagna hjältar.

Idag mår vi som vanligt och var ner och delade på en familjepizza på Venezia. Tackos hette den.
Efter maten testade vi taktkänslan sedan igår, inte helt fit. Ingen orkade leva ut sig som igår.

Nu ligger tjejerna och tittar på Svullo, det gamla äcklet. Inte särskilt roligt faktiskt. Ska väl försöka åka ut till Mamma och hälsa på innan jag återvänder till Sthlm inatt. Imorgon kommer lite grejer jag har beställt. Längtar. Nya linser, koffein och lite annat smått och gott. Och så min wingman Hanna självklart.

Trodde jag skulle hem till förändring. Till något nytt och bra, men det blir ingen ändring alls va?



Ta Hand om er

Uppdaterat

Skrivet: 2008-02-22 Kl. 02:10:18
Jag tror jag lämnar lunarstorm nu till tonårens glada dagar och hakar på resten av Sverige som tycks alla hakat på denna bloggtrend. Men kika tillbaka till år 02-03 någon gång och haja att jag var först.....typ.

Vet inte om jag hoppas innerligt på maniska läsare som slänger sig över sina datorer för att se vad som hänt i mitt spännande liv. Mit exotiska liv. Mer för min egen skull, jag är för lat för att skriva för hand. Och för glömsk för att komma ihåg vad jag käkade till frukost. Så det är kanske lika bra att jag börjar skriva, som alla andra, för lite spännande liv har jag ju.... Not.

För dom som följer med mig sedan Lunarstorm så har det gått ett halvår sedan jag skrev sist. Då var det kämpigt, som alltid, men hade en svår tid framför mig. Det var inte mycket som gick rätt där ett tag, för dom som känner mig vet hur jag blir på vintern. 5 years to go plan - Fixa vinterlya, på marocko. Starting today, välkommen med ungar och hela helvetet om sju år när jag målat om, allt i vitt, så jag ser mer solbränd ut.

Solkärring kommer jag bli, som sitter med paraplydrinken insmord i cola /barnolja och intatuerad eyeliner, sönderblekt hår (åt det gula hållet med svart utväxt) ,en bikini som skändar hela kvinnosläktet och en cig i mungipan.

Men jag kommer iaf (!) ha hus på marocko.

Nu svävade jag iväg. Min höst var extremt jobbig pga

1. Svenska klimatet som vi pratar för mycket om endå så jag lämnar det

2. En falsk sk vän som bara ställt till med djävulstyg sedan dag ett, så jävla trist på en så annars fin människa. Vet inte vad det beror på men nu sist kom dödsstöten. wosh 90 blås. Där stod jag kvar med skägget i brevlådan. Nej du tack. schaas

3. Tråkiga och tunga jobb. Flyttat två ggr.

4. Ekonomiskt nederlag, tidig höst. Uh


Annars var det bra, vi fick Vip om någon undrade, HA!!

I övrigt så var 2007 det sjukaste året jag upplevt, om jag styrde min kos åt det hållet eller om det var slumpen kan jag inte avgöra. Men det tog slut med världens bästa Stefan ( Yes, första gången jag kommer outa er riktigt, regelbyte sedan förra bloggen, alla nämnda alla klämda! och ja, det var Emma jag menade här ovanför!)


Beundrar dig smulan, för att du är en underbar kille. Du förtjänar världens bästa tjej!

Skulle kunna skriva en bok om dig men jag tänkte fokusera mitt mitt bronsår.

Blev tillsammans med Limstift ganska snart. Sjuk vändning, vill ni ha förklaring på det får ni ringa. Men risken finns att jag inte svarar. Då kan ni återgå till att sitta och filosofera om diverse. Jag begraver nog dom värsta luringarna med Åsgatan 5, som numera är nyrustad, nåja, målad. Det kan varenda jävel som någon satt sin ostadiga fot i denna studio 54klassade gamla lya Tacka mig för. Lite Johan! men jag tar åt mig extra poäng för han var den som skitade ner värst.


Tillbaka till början, tidig vår. Det var livets glada dagar, vi grillade och spelade kubb i bikinin, i Februari/Mars. Den varmaste våren på länge, på Åsgatan, helt i lä för både insyn (med undantag av mission spionage som pågick lite här och var) och kyla. Trevligt löst folk med lös musiksmak och helt enkelt inte så höga krav på livet. Simple life. Trivdes rätt bra. Fly verkligheten, städa upp svinstian varenda dag. Mata mina 12 katter (10ungar) och ständigt vara orolig för vem som skulle ramla in genom fönstret, bokstavligen. Har en namnlista på as som jag ska crasha hos en dålig dag ! Hade det allmänt fint, gjorde en enormt kul roadtrip ner till Karlstad och därefter vidare till Göteborg.

Sweden rock. underbart! Aerosmith - Dream on!
Scorpions - Wind of change ( Vill tilläga att jag och Emma U var dom enda som satt på axlarna i hela publikhavet. Mäktigt!!!


Midsommar spenderade jag med en enorm luva ( Ja rakt igenom). Lillasystern drack grogg och skämde ut sig inför killen hon var kär i, på det västa sättet ni kan tänka er . Och spydde - Check

SvajHanna drack för tre gruvarbetare och rev det mesta, spydde - Check

Emma hånglade på Lillebrorsans kompis och...spydde? Det jämnar ut sig för han är ju bra het. Lillkillen.

Lurven hjälpte hanna och storshoppade på statoil, inte för att jag har en aning men det skulle jag tro. Jag känner det på mig.

Resten kommer jag inte ihåg. Ful fest, Johan i Belgien.

Stora tjejfester där tjejerna inte betett sig politiskt korrekt, någonstans. Kodord, Vin, vin vin, kroppsmålningar, inramlande på statoil halvkonstnärliga sverigeflaggor både här och var, chips, Maria Mena, spindlar stora som chihuahuaor , billig tysk tantporr och pant, typ.

Ska inte heller sopa under mattan alla äventyr som innefattat både sprit och resor. Där töjde jag på gränserna
väldigt. Hade jag som artonåring sett hur jag beter mig som tjugoåring hade jag gett mig själv en feting, rätt på truten. Det slutade som väntat med en fet krock 7e dagen vi höll fanan uppe.

Vi skulle ut på en whiskey i Mohedsskogarna och varva ner inför allvaret som skulle komma härnäst. Jo du tack, värsta fyllan i mitt liv och värsta skräckupplevelsen också. Aldrig varit så skamsen,. Stackars mamma som fick se hela kaoset, Emma stjäl Joels mobbe, jag är hysterisk och skrattar så tårarna flyger, Hanna i psykos som står med sina typ 45kilon och försöker dra upp en bil ur diket med en avsliten bogseringslina, stina står på andra sidan och buttar på. Mamma bara gapar, två spritflaskor cirkulerar som om vi kastade en bomb mellan varandra, som på tevespel.

Fast detta var inte tevespel.

Samtidigt som jag är glad att det hände så är jag ännu gladare att ingen annan skadades. Då hade jag tagit livet av mig själv på en gång. Förlåt. Adrig mera.

Ung och dum är en kategori jag platsat utmärkt i länge nu. Jag är glad för det och har troligtvis upplevt mycket mer än många andra. Men på sista tiden har jag börjat intresserat mig för annat än sattyg och oseriösa försök.... till allt i regel....

Jag har börjat måla lite smått, jag är så sugen på en hund men får skjuta upp det till pluggåren. Löser korsord och läser böcker, följer teveprogrammen, tar promenader och jag njuter av lugn och ro.

Fast det är inte så konstigt med tanke på att jag spenderade kanske 3dygn själv förra året. Det här med ensamhet är inte min cup of tea.

Aja, nu svävade jag ifrån. Blev flytt trots allt till Sthlm i September och här är jag än. Träffat många nya intressanta människor. En del livslånga vänner om jag spår rätt.

Matte är Guld värd. Ställer alltid upp och sopar rent efter mina påhitt!! Riktigt fin vän.

Ja, börjar komma i odning i nya lägenheten. På måndag blir det måla 3rum. Och få upp det förbaskade bordet. Den är lite för stor för två pers som delar sovrum dock, en 4:a. Lite spöklikt ibland men vi hoppas på två nya hyresgäster.

Internet ska vi fixa också. Börjar kännas tomt. och missar alltid den förbannnade bussen!!!

Nu har jag skrivit en halv bok och klockan börjar bli mycket.

Är hemma hos Bergman och lyssnar på den där gamla Tensta - my cool. Är hemma för att Mamma lilla är på sjukhus, hon har fått en stroke. Inte konstigt, som hon lever. Jag menar, blir man akut inskjutsad till sjukhuset, vad hade ni tänkt på? Trosor, tandborste, vad som helst men inte datorn och jobbväskan. Nu lilla mamma får du ta hand om dig och varva ner. Vi vill ha dig kvar. Älskar dig!!


Blir kvar i Söderhamn i helgen då antagligen, men vill hem igen. hann inte ens packa.

SunkaHonan min är i uppsala och bygger broar med sin gamla bästis.

Fan vad jag är trött nu.

Vi tar resten sen!

Sköt om er

RSS 2.0