åh nej skabb

Skrivet: 2009-08-31 Kl. 19:36:06
Jag är slut som artist, igen.
 Idag har jag mailat en massa viktigheter, pluggat, rusat runt i skogen med hundarna och höststädat från golv till tak. Även bakom spisen. Jag har slängt hur mycket som helst i grovsoporna.
När jag avslutat städet med doftoljor som luktar honung/vanilj tog jag ett bad.
 Efter, rakning, skrubbning, schamponering och hårinpackning insåg jag att vattnet var grått. Jag höll på att smälla av men kom sedan på att jag för 17 har svart hår numera. Det spelar ingen roll hur många gånger jag sköljer så följer alltid lite färg med när jag tvättar det. Haha 

Snacka om lortlisa annars, höststädar och hoppar i baljan en gång om året. 

Full blev jag i helgen. Bilden ovan minns jag inte själv. Jag stal hatten av en fjant och vevade loss på dansgolvet.
Johan hade hemmamys med Nils och Leo och jag drog en spontanfest med granntjejerna (det är ett par styckna nu).

 På Lördagen fyllde Moncan år och ställde till med kalas. Hur kul som helst hade vi. Så perfekt med två meter hem också.

Annars består vår vardag av en massa bus med våra älskade djur, plugg för mig nu och helst plötsligt kom hösten. Jag använder Johans gamla vinterjacka om nätterna när jag rastar hundarna.

Jovisstja, Nisse försökte para sig idag. Med grannens tik som är en gatukorsning med hela 5 raser. Jag och grannen fick rycka in och avleda det hela. Nä du lilleman du lär förbli oskuld. Fy bövelen vilka fula valpar det hade blitt.

Leo han travar mest omkring och luktar och kissar. Ibland jagar han dom andra. Han är lycklig. Jag är också lycklig. Men jag är stressad som fasen.

So long gayboys

En snabbis

Skrivet: 2009-08-25 Kl. 18:41:19


Kass uppdatering igen jag vet. Men jag har startat plugget och det knycker mycket tid. Den resterande tiden spenderar jag med djuren, mannen och Emilie över luren eller när hon är här, vilket är både nu och då.
Det är mina ljusaste stunder i livet. Ha ha

Emilie är bäst. Hon är hal som en jävla ål, högljudd som en.....mås och arg som ett bi när det vill sig väl. Hon är kvick som fan och har alltid huvudet på skaft. När jag inte orkar tvingar hon mig och när jag absolut inte vill se dagens ljus sitter hon på min sängkant och stirrar på mig tills jag gör som hon vill. Hon får oftast sin vilja igenom den där donnan.
Men dom tur är så råkar hon vara en himlans vettig typ. Den vettigaste jag vet just nu.

Jag beskyller henne dock för mina fuckingjälvaskit-kilon jag gått upp i sommar. Vanlig cola hit och dit.

Men som tur är älskar jag henne för den hon är och har lagt av med den där skiten. Jo visst, jag är en föredetting. 
Nu får det vara slut på colan. Vatten is the new black. Drygt som bara den är det. 

Men vad gör man? Jag kan ju inte väga 7 kilo mer än jag redan hatar att jag gjorde. Nej nu jävlar blir det avokados. "20kr eller inte. 

Nu ska jag rasta dogsen.


So long gayboys

thoughts

Skrivet: 2009-08-18 Kl. 21:49:45
  • Varför kostar 2 avokados 20 kr?

  • Varför är jag skitsugen på avokados när dom är så dyra?

  • Vart är mina jackor?

  • Varför drömmer jag att Johan hittar en ny tjej hela tiden?

  • Varför drömmer jag att hon slår mig?!

  • Varför känns det så drygt att göra den repan jag måste om två dagar?

  • Varför tar det sådan tid för csn.? 

  • Varför var det Greklandsväder här för två dagar sedan och ikväll nynnar jag på julesånger?
      

Why man?





Jag säger bara OM

Skrivet: 2009-08-18 Kl. 21:22:15
OM jag skulle göra en videoblogg.....

skulle den se ut ungefär såhär:



Det är är ju så....jag

Två bra låtar

Skrivet: 2009-08-18 Kl. 20:58:09
kanske mina bästa?



Jag syr

Skrivet: 2009-08-18 Kl. 20:49:55

Fro Nicolio

Skrivet: 2009-08-18 Kl. 01:11:10
Idag har jag tvättat 8 maskiner, städat tvättstugan. Städat sovrummet och bäddat rent. Vikt och hängt all tvätt. Städat min gamla byrå och hittat sprit,,,,i troslådan till råga på allt. Vad menas?



Hehe, vi har visst en skåpsupare ibland oss. Inte är det jag! Inte ens under mina mörkaste stunder,......



Efter städningen av sovrummet rensade jag en gammal garderob och kastade drivor med kläder.
Myrorna hade inte ens accepterat mitt generösa erbjudande. Dom hade bett mig dra åt helvete och gett mig en klapp på käften om dom fått se vilken katastrof till garderob jag haft. "Försvinn med ditt gamla loppätna skräp" hade dom gastat efter mig.

Näe tack! Bäst att vara på den säkra sidan och hiva skiten på en gång. För att slippa offentlig  förnedring. 

Så rensning är det jag sysslar med nu. Det jag gör. På alla plan ska jag rensa bort sånt som inte behövs, får mig att må dåligt eller sinkar mig på något plan.
Alla gamla papper for starters.
Nu, när och hur det blir med månadens inkomst ska jag göra mig kvitt dom flesta tyngre räkningarna jag har.....Eller haha, det låter stort men det är mycket smått skit som jag behöver få bort och sedan en privat skuld jag skjutit framför mig alltför länge nu. När det är klart har jag bara hyra och en annan fast summa per månad.
Inget som släpar efter, inget abbonemang, inga fler privata skulder. Gosse!!. Försäkringskassan har inte varit lätt att ha att göra med. Först vänta ett halvår på inkomst och sedan vända ut och in på sig själv för att det ska gå ihop. Gillar egentligen inte att gå in på så pass privata detaljer om mitt liv med er läsare men nu när det tyngsta ligger bakom mig är det lättare att ta det "out in the open" utan att jag fortfarande står och stampar i sin egna gamla skit..
.

Så här ligger det till, jag är så pass bra i ryggen att jag kan göra mer än jag dom sista tre månaderna gjort. Men jag tyckte jag själv någonstans förtjänat en riktig sommar. Jag blev bestulen på den förra och dom resterande tidigare 6 somrarna har jag jobbat som ett svin på diverse restauranger, äldreboenden, som assistent och på Scandic.

Det senaste året har verkligen inte varit en dans på rosor.

Johan har fått tillbaka en gammal telefon och ville att jag skulle läsa gamla sms som han fått av mig. Sms fr.o.m förra hösten och framåt.




Trots allt som också var bra fick jag en klump i halsen och ont i magen av att se vad jag skrivit. Inte det bokstavliga utan att jag mindes exakt hur jag mådde, vad jag kände och exakt vad jag gjorde då jag skickade smsen.

"Älskling, förlåt om jag skrämde dig. Jag vaknade och trodde jag skulle dö igen. Får jag ringa om jag mår sämre?"

" Jag har lite för ont för att prata, kan vi höras imorgon?"

"Okej, men då måste du hjälpa mig på toaletten"

Det är mindre än ett år sedan jag var i det här skicket. Haha jag minns det bitvis som om det var igår. När jag testade gå ensam utan kryckor eller gåstol. Armarna rätt ut som en bebis och vinglade med  benen brett isär.

"TITTA, Jag kan gåååå" skrek jag glatt och alla som satt vid köksbordet i Haga höll upp och försökte väja med sina händer. (ni vet sådär man gör när någon håller på att ramla eller om någon tappar ett glas och fast man sitter två meter bort gör man en skenmanöver och försöker fånga upp det på ren automatik.)


Inte lika gullig men med samma rörelsemönster fick jag lära mig grunderna.
 

Från scratch till dit jag i nuläget är.
 Fullt normal men med ständiga plågor.

Klart jag emellanåt tycker synd om  mig själv, det gör väl alla? Men den tiden jag haft i sängen har jag använt till att bara tänka, rationalisera, tänka mer, rationalisera mera. Leta det mörkaste inom mig och ta tag i mina demoner.
Kan man inte gå kan man heller inte springa ifrån sina problem.

Bitvis har jag haltat och arbetat mig fram till nya milstolpar under tiden som passerat.
Jag är så glad och tacksam för det jag nu har. Min familj, mina mål och allt som jag har framför mig.
Att jag fick komma ikapp mig själv var det bästa som kunde hända  egentligen.

Nu ser jag fram emot det jag innan kände var jobbigt. Jag ska ta tag i träningen på riktigt. Komma tillbaka lite från sommarens fattiga promenader (pga Nisses värmekänslighet ), ordna så jag kan gå till en massör som inriktar sig på skador, börja gå i terapi..inte minst plugget!!. Jag ska bannemig ha Mvg i allt och nästa år blir det juridik.

Haha, nu höjde ni på ögonbrynen va? Jag ljög lite. Jag ska läsa lite juridik men inte bli advokat. Jisses. Ni får veta mer sen. Allt kan hända på ett år så varför avslöja för mycket,.

Vet ej vad det blir för extraknäck utöver skolan men det är väl också nästa steg. Ser fram emot att slita ihjäl mig. Ha många bollar i luften igen.

Sen den fina hösten som väntar runt knuten. Jag ska vara ute i skogen med hundarna så fort jag får chansen.

Ja, det är väl så det ser ut. Jag tar verkligen för en gångs skull ett stort steg från det ena till det andra med en magkänsla som känns rätt. Även om det är nytt och främmande så är jag redo för utmaningen. All in.!!

Sommaren som nu är slut har jag väl inte delgett er så mycket info om än. Vet inte hur jag ska göra med bloggen.
Jag känner att den ibland är väl personlig men inte helt ärlig. Även om jag bjuder på att jag pissat på mig så finns det mycket därtill. Jag är inte så slätstruken och enkelspårig. Vart fjärde inlägg publicerar jag inte för att det blir för personligt. Bara för att jag behöver skriva av mig,. Så detta är en dagbok för mig. På riktigt.

Nu är bara frågan om jag ska ge er mer eller mindre. Trodde inte min blogg någongång skulle dyka upp som argument i en diskussion vilket också var precis vad som hände nu senast. 
Personen som jag längre inte pratar med utgick från vad som står här och  använde sig av den informationen i diskussionen vi hade.
Han/hon hade inte fel om någonting denne sa men mina tankar började ändå vandra iväg åt att det kanske inte är så smart detta. Jag är ju mer än jag skriver.Ni får en uppmålad bild av vem jag är fast det finns så mycket annat som jag inte bjuder på. 

.......Så jag låter känslan avgöra om jag ska ge detta en chans till. Men då blir det allt eller inget.
Någon som vet något om lösenordsskyddade inlägg? Inte själva bloggen alltså....Let me know 


Jag fortsätter nog i samma andra som nu tills dess. I let u know





Jag har bakat scones ikväll också. Honung och russinfyllda jäklar.
Ni vet när någon filmat en blomma som slår ut och sedan snabbspolar? Vad häftigt det ser ut?
 Eller när man filmat ett dygn, en solnedgång/uppgång och man sedan snabbspolar? Vad häftigt det ser ut?
Jag satt på golvet och lutade mig mot skåpet och tittade på mina scones tills dom blev klara. Utan snabbspolning, Inte så häftigt!
Funderar fortfarande på om jag var skithungrig eller jätteuttråkad.









So long.....gayboys

Söndagsmys

Skrivet: 2009-08-16 Kl. 18:46:04


Skit i Fredagsmyset (när nu det är över)

Ikväll blir det galet skönt att ligga i soffan.
Med nära och kära. Jag är på sånt myshumör nu. Vet inte varför. Kan bero på Nisses keldag.

Ha en fin Söndag

Ville bara hissa

Skrivet: 2009-08-16 Kl. 17:20:22

våra andra grannar Moncan och Sickan som verkligen är världens bästa. Dom hjälpte oss med hundpassning när vi behövde hjälp och det ska dom verkligen ha en varsin stjärna i himlen för. Underbara lättsamma människor!! Känns tryggt när Sthlm annars kan kännas stort och kallt att man faktiskt kan lita på sina grannar. Det är guld värt.

. Moncan har nyligen öppnat en nagelstudio här i Sätra och jag och Emilie har redan fått chans att testa flera roliga behandlingar. Bl.a Ögonfransförlängning.


Hon är jätteduktig och proffsig att ha att göra med. 



(Klicka här eller på bilden för att komma till hennes hemsida)

Så är ni här i Sthlm på visit tycker jag verkligen ni ska se efter om hon har tid. Hon är verkligen duktig!

Nu under sommaren har vi alla varit ute på så mycket och spenderat mycket tid borta men i höst kommer det nog bli ett och två glas cola på balkongerna med filtar och cigg.

ÅHHHÅÅ vill verkligen göra fint här nu nu nu. Boa lite inför vintern.
Symaskin önskar jag mig. En liten behändig en. Det skulle vara hur kul som helst.-


Jo förresten, vet ni vad Nisse och leo fick senast Moncan och Sickan var utomlands??
Ett litet blått nagellack endast för hundar. Hur sött som helst.

Stort tack kära ni.



Kiss kiss gayboys

cowabunga

Skrivet: 2009-08-16 Kl. 16:53:32


Min lillasyster Mimmi och hennes pojkvän Krille har varit här och hälsat på i helgen. Dom har gjort stan, shoppat, varit på museum och Voicekonserten. Nu är dom på stan igen. Riktigt mysigt att ha lillasyster här.

Johan och jag som fortfarande är sjuk har tagit det lugnt hemma. Försökt sova lite extra och ladda batterierna. Blir Söderhamn i veckan. Ordna lite inför mina  studier. Jag berättar mer när bitarna är på plats.

Nisse är mammasjuk idag. Han trycker sig hårt mot mig och vill hångla mest hela tiden. Pusstruten min. Blir varm i hjärtat av mina goa killar (som jag för övrigt ska ta ut och bajsa snart)

Jag påminns hela tiden om hur mycket Nisse och Leo liknar dessa två.






Klockrent.
Nisse = Pumba, hans aptit, vänlighet, fjärtar (odörer), storsinthet. Latmasken som har stort tålamod när Leo klättrar runt på honom och försöker fiska med honom på äventyr.

Leo = Timon .Hjärnan bakom allt (anser han själv), lite mer avvaktande och misstänksam, lurig men go, vill gärna ha ett bekvämt liv och hittar ofta på hyss på den slingriga vägen till hundra procentig perfektion.



Hahah. my gayboys. you gayboys

motherfucker

Skrivet: 2009-08-15 Kl. 22:33:55
åhh jag hatar hatar hatar vår granne.


En medelålders jävel som röker weed om nätterna och sedan kör gamla låtar på repeat.



BARA DESSA TVÅ I 5 TIMMAR NU

Festar han till fyra igen uppgraderar jag mig från kråkmord till större utmaningar.

Det kan ni ge er själva fan på

hopplahejsan

Skrivet: 2009-08-15 Kl. 14:50:35


Jag sitter i två handdukar och torkar mig från ett långt bad. Jag använder två...en till håret. Så bred är jag inte.Än.

Mission hair-removal var dagens tema i badet. Jag rakade benen, armarna, ja...everything. Allt ska bort. Jag är inte direkt ett fan av kroppsbehåring, Jag väger mellan Bra-Inte bra med Johans lurviga kroppshydda fortfarande.
Ibland är det mysigt med den där pälsbringan men det kan också vara väldigt irriterande att ligga nära honom i värme. Får alltid hans grova hårstrån i näsan och inte sällan killas dom på andra känsliga ställen också.

Löshåret åkte ur också. Nu blir det lite vila för min hårbotten igen, det kan gott behövas efter den här sommaren. Sol, vind, vatten och lim. Thats my life. Jag hinner bara blåsa håret torrt efter en dusch så luktar jag gammal gubbkeps i huvudet, nästan.
Jag har iallafall lidit helvetes alla kval nu i sommar (det braiga till trots).
Först allergies, täppa, svullnad, exem, svällda ögon och kronisk trötthet.
Efter det kommer förkylningstiderna som en smäll på käften. I fyra veckor har jag fortsatt i mitt zombieliknande tillstånd att snora, torrhosta, feberfrossat och blöthostat.

Om ni undrar vad blöthosta är så kan jag gärna förklara. Jag hymlar inte med sanningen här heller.

En tidig morgon vaknade jag med handen i något blött. (Ansiktet inte långt ifrån) Tittade närmare och insåg att jag "kastat upp" i sömnen. Jag tänker inte berätta vad eller så....Men jobbigt som fan. Sen av någon (weird) anledning skämdes jag så mycket inför Johan att jag inte sa något (yes, det är jag som står för bäddningen här hemma) och han märkte inget heller.

.....Så vi sov i samma sängkläder en natt till. Johan klagade inte när jag låg och tröck mig emot hans lurviga kropp hela natten. Sen bytte jag sängkläder!

En annan dag hostade/nös jag tills jag kissade på mig. Inte som "jag skrattade så jag pissade på mig" utan riktigt kiss. Ingen hejd i brallan. Så slut är mina luftvägar efter den här mördarsommaren.

Så i veckan här när Johan varit jättesjuk har vi laddat ner ett tjog med filmer och sedan bara legat och myst och hostat ikapp. Ibland kan det vara mysigt att bara vara sjuk om man är det tillsammans med någon.

Sen huruvida sjuk sällskapet är kan man också ifrågasätta när man förvandlas från mysigt sängsällskap till en spisförvisad slav.


"Gumman, jag känner mig lite loj, ta hundarna du!"

"Gumman, kan du fixa lite varmt thé. Halsen ömmar."

"Gumman, glöm inte honungen."

"Brr, kan jag ta ditt täcke också, jag fryser så hemskt"

"Honung sa jag juu" 

"Vadå fryser... du?! Tänk mig då!! Jag trodde jag skulle dö imorse. Ta en pläd"

"Mer thé tack, inte lika mycket honung nu gumman"




......Annars har det väl inte varit så mycket. Jag har rensat en massa gamla papper som legat och dammat väldigt länge. Jag har blundat för den där högen. Jisses. Ångest!! Men en rätt befriande känsla när jag insåg att jag kunde slänga 95%. Det gjorde jag också. Hela famnen full visade jag stolt Johan och gick sedan ut till sopnedkastet och hävde ner lite i taget. Jag tänkte sticka in huvudet och skåda konstverket men kom på att det är inte så smart när man bor på första våningen.

Sen så har jag lite mer att berätta men jag återkommer. Häng ut bara

So long gayboys

Möhippa

Skrivet: 2009-08-12 Kl. 01:42:21


Här är ett klipp från kvällen vi satt på vårt fina berg i Sätra. Underbar plats som passade sig bra för lite mysdrickande.

Helgen blev faktiskt lyckad i den mån det gick att få ihop. Eftersom ingen hade enorma summor pengar att spendera fick vi hålla oss till en mindre budget som att vi fick lägga lite mer energi på att få ihop något trevligt utan att glida omkring i en Limo hela helgen.
Haha när den dagen kommer ska jag byta alla mina tänder till guldtänder.

Men det blev ändå en vansinnesrunda på stan med uppgifter som Helen fick ta sig an. Mer bilder och filmer kommer.
Mysmiddag hemma, Gröna Lund och hemmafest.

What happens in Sätra stays in Sätra så jag håller min mun stängd. Tolkas på värsta tänkbara sätt.
haha




G´natt gayboys

Nicolina

Skrivet: 2009-08-10 Kl. 23:33:37

Nicolina

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100 Antal kvinnor med namnet i Sverige: 917
Antal män med namnet i Sverige: 0 StatistikSe länsstatistik för Nicolina » Används oftast i Italien.
Det är ett grekiskt namn som är sammansatt av ord som betyder seger och folk. Källa: Nicolina Viklund    Uppdaterad: 2008-09-18   


förslag till Helen och Jk

Skrivet: 2009-08-09 Kl. 15:18:48


väldigt fint

ner mä rullgardinen bah

Skrivet: 2009-08-09 Kl. 14:47:00


jag spyr som en gris

Möhippa i full fart

Skrivet: 2009-08-08 Kl. 15:45:35


Jag ska absolut dela med mig mer av den här helgen när den är färdigupplevd men bjuder på en försmak från idag när vi mötte ett annat gäng som hade möhippa. Vem tycker ni var finast?? (Jag stod för smink och hår)


Dom köpte kondomer av Helen iaf


Emilie och jag har slitit ut våra fantasiceller för den här helgen. All we got, all we are.
Här efterfestar vi hos Nattis tidigare i somras och skulle tillverka blöjor av hushållspapper.
På skoj alltså. På skämt hörni. Många verkar tro att detta är en seriös blogg.


Det är det inte





Tänk vad jag är kvinnlig ändå

Och vet ni mer då? Det är en jävla tur att jag redan har Johan i mitt nät, för jag skulle aldrig få någon ny kille.
Han är liksom.....van mig.,


so long gayboys

bästa låten just nu

Skrivet: 2009-08-05 Kl. 16:55:08


Gillar vanligtvis inte Robyn men den här går på repeat här hemma

mitt första mord

Skrivet: 2009-08-05 Kl. 12:35:15


För två veckor sedan tog jag min nattliga cigg  på balkongen. Nöjd och glad ska jag gå in till Johan som ligger och väntar i sängen. På vägen packar jag på mig allt skräp jag lämnat på bordet under dom senaste dagarna. Tomma cigarettpaket, en bok, flera halvtomma (fulla) glas och en stor colaflaska med avlsagen cola kvar i. Ljummen dessutom.
Självklart fick jag inte med mig allt på en vända och självklart orkade jag inte gå två ggr. Självklart övervägde jag att kasta flaskan åt helvete och självklart fick det bli så. Ändå in i skogsdungen vi har här bakom huset. 

DUNK

"kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax krax kraaaaxa kraki krax" skriker något som jag hoppas var en kråka.
Jag lyssnar en stund och saten slutar inte skrika. Panikslagen springer jag in till Johan som ligger i kalsonger och skriker hysteriskt att han måste gå ut och döda en kråka genast. Han undrar självklart varför han ska ha ihjäl en kråka i regnet medans jag försöker slingra mig och det slutar med att jag får skäll när jag väl får fram vad som hänt.

Skäll för att jag kastar pant från balkongen......pant alltså.
Inte att jag dödar djur eller skräpar ner. Nej jag slösar pant, det är det jag gör.

Kråkan hade tystnat nästa gång jag kom ut.



Cameltoe

Skrivet: 2009-08-05 Kl. 00:15:22

Mat-Tina

Skrivet: 2009-08-05 Kl. 00:11:45


haha, kan inte förstå att jag faktiskt var rödhårig här. Det var förra Oktober. Nu är det andra bullar. Andra bullar pratade jag och Johan om idag också.
En reklam med en skåning och Mat-Tina dök upp på dumburken och Johan utbrister "Uäääk, Mat-Tina".
Då påminde jag honom om att tidigt i vårt vänskapsstadie nämnde han att han tyckte Mat- Tina var en sexig kvinna.

Åhhnej, dom ska inte få komma undan. Släng korten på bordet bara.
Det är synd för Johan är alltid (numera, efter flera års erfarenhet) beredd på ett offensivt spel från min sida.
Han har alltså byggt upp ett starkt försvar. Hal och snabb som en jävla iller är han. 

Han fintade snabbt med  "Ja men det sa jag för att du inte åt på den tiden, jag ville att du skulle hitta en förebild med lite kurvor"

Öhh??

HAHAHAHAHAH.

Be careful what you wish for man.



Eller skit samma

varsågoda









You Just Might Get It


Nisses ettårsdag Spiderman/rallyfesten

Skrivet: 2009-08-02 Kl. 02:09:17
Om än något snålt med brudarna tror jag Nils sover tungt med tårta i kistan inatt.



Fantastisk hemmagjord hundtårta som jag och Emilie tillverkade



Fint va



 
Maxen var på G



Nisse var väldigt sugen innan tårtan blev klar

Kyra var ensam tjej på festen (hund alltså)



Johan och Leo efter lite förfriskningar



Nilsen



Leo tyckte vi kunde snabba på med kortknäppningen



Johan köpte whiskey för halsen sa han. Tror vi honom?



Nu ligger alla och blocksover. Nisse däckade för länge sedan





Väldigt lyckad kväll till slut

natti

RSS 2.0