Det varde lite

Skrivet: 2009-12-28 Kl. 12:58:38
Jag kollade min skräppostmapp i hotmailen idag. Där låg några förfrågningar om nya bloggen. Spräpposten rensas ur på 10 dagar så har du mailat mig och inte fått svar så testa igen.


[email protected]

New blogg

Skrivet: 2009-12-10 Kl. 15:52:33
Jag har en ny blogg


1. Jag behöver en nystart och arkivet i den här bloggen är välfyllt av allt det gamla, på gott och ont.

2. Det är några få läsare jag inte vill följer mig vidare då jag kommer öppna mig mera och har en del människor som kanske inte alltid önskar mig det bästa. Därför känns det inget kul längre att dela med mig här då jag vet att det finns en del skadeglada småstadsmänniskor som gnuggar sina händer.

3 Jag namnger ingen än så länge i nya bloggen så ni kommer inte kunna googla, förr eller senare kommer väl alla hitta dit. Men där är det endast på mina villkor

4. Vill du hitta till den nya så maila mig på
[email protected]. Skriv ditt namn, ålder och vart du kommer ifrån så skickar jag nya bloggens namn.

Alla ni andra, tack för den här tiden.

Timbaland är min gud

Skrivet: 2009-12-09 Kl. 12:32:28

Tisdag

Skrivet: 2009-12-08 Kl. 19:23:18

Dagen kan inte beskrivas i ord. Vilket sjå, heter det så?
Kastreringen gick bra, vad jag vet. Jag kunde nämligen inte stanna kvar i rummet. Benen ville ge vika och mackan jag slängt i mig innan vi åkte ville återigen se dagens ljus. Så jag väntade utanför, Zikkan stannade med Nils. Stort tack till dig Zikkan. Utan dig hade inte dagen varit klar än. Tack tack tack.
Stor tur att man kan välja att gå ut hos veterinären. Om det varit mitt barn som skulle stickas med jordens största nål hade nog läkaren kollat snett om mamma inte kunde vara kvar. Nils kastade en sista blick åt mig när jag smet mellan sköterskorna som stod med tratten i högsta hugg. "Hur kan du lämna mig här så dom kan mörda mig" sa den blicken.

Väl hemma var det bara att vända i dörren och ta bussen till apoteket i Skärholmen. Jag hatar apotek, jag tycker det är vidrigt att vara där. Bevisligen....En karl nös i handen och råkade "kasta upp" någonting som förmodligen var en klump av något äckligt slag. Ner i fickan med den bara!  Huäääääk, stackars lilla frugan som rensar fickorna innan nästa tvätt. Jag noterade också en man som stod med händerna i fickorna. Han hade en gammal urtvättad luvtröja som var ganska lång. Han trodde förmodligen inte att någon såg honom där han stod och raffsade och krafsade med båda händerna vid sitt....skrev. Vet ni vart då? Vid intimhyllan. Jag började nästan gråta. Snusk

En rolig sak hände iaf. På tunnelbanan hem satt en utländsk liten tjej som var runt sex bast med sin pappa. Hon hade rosa ytterkläder och rosa mössa. Dom pratade om dagen och hur lekis gått. Jag tjuvlyssnade på konversationen. Pappan frågade henne om kompisar och hon berättade att hon var kär i en kille. Med fyra fingrar.
Här märker jag hur pappan börjar bli svettig och mumlar något obegripligt för säkert även den som behärskade språket han talade. Han, som inte pratade lika bra svenska som dottern visste inte hur han skulle uttrycka sig.
Till slut sa han:

"Men neeei fa...ehm....nei, fyra finkrar, de gå inte. Det är ingen MAN, han kan ju inkenting.....ehm inte MÅLA, passa barn, INKENTING. Ingen man....jag förbjoder. "

Någonstans här tappade jag fattningen totalt när jag, väldigt hårt, fick anstränga mig att inte bryta ihop av skratt.



Behöver jag skriva mer?

Nu ska jag vila en stund

Ps. Nu håller vi tummarna för att mammas flyg inte blir kapat och hamnar på Antarktis ikväll. Thailand thailand thailand tänker vi och kramar fingret en stackars sexårig pojke inte har, liksom kärleken....tydligen.

Fullspäckad dag

Skrivet: 2009-12-08 Kl. 12:25:14
Vilka antaganden jag har idag. Först och främst har 5 chefer på mina gamla arbeten sagt upp sig eller gått i pension. Inga referenser alltså.  Vad ska man göra?

För det andra så hade jag visst läkartid idag mellan 13-14. Telefontid alltså. Det blir till att sitta och vänta för det brukar inte ta längre än 7-10minuter.

 För det tredje så ska jag och käraste Zikkan vara på andra sidan stan halv tre för jag ska kastrera Nisse. Eller veterinären ska.... Kemisk kastrering.

För det fjärde så hade vi tvättstugan nu kl 11-15. Det är ju bara att glömma.

För det femte måste jag sitta med en massa plugg hela kvällen, minst.

För det sjätte så skulle jag bara vilja gömma mig på en öde ö tusen mil ifrån verkligheten.

Om man bara kunde trivas i Svea rike om vintern då? Jag är trött hur jag än beter mig. Natten till Söndagen sov jag 12 timmar, sedan tittade jag på en tecknad film och la mig därefter igen, sov två timmar, tittade på två filmer till och tog en promenad med hundarna och sov slutligen 12 timmar till. Fortfarande trött. Jag längtar tills jag har fulla händer igen.






Vi hörs ikväll

Ibland blir jag knäpp

Skrivet: 2009-12-07 Kl. 22:36:44



Jag säger ingenting så är ingenting sagt.....

Julhälsning cowboystyle

Skrivet: 2009-12-07 Kl. 00:23:38
Send your own ElfYourself eCards










Missförstå mig inte

Skrivet: 2009-12-05 Kl. 17:57:37

Jag är inte arg. Men jag kommer klaga rätt hårt idag.

1. Vi trotsade vädret som i Sthlm idag har varit som att dricka vatten bara genom att andas ute. Vi gick i skogen och promenerade med hundarna då vi möter en finsk kärring och hennes ryska feta gubbe. Dom stannar upp när vi passerar med hundarna kopplade och mumlar sinsemellan. Jag trodde först att dom bråkade men från ingenstans står en dobbermanliknande hund framför oss, helt lös mellan oss och ägarna, morrandes och skällandes. Visade tänder gjorde den......Jag slet upp Leo i min famn med kopplet och hon ropade "Hunden är inte farlik" med sin äckliga brytning 10m bort. Noll kontroll över situationen. När hennes tafatta tjockis till karl fått tag i hundjäveln brast det totalt för mig. Jag blev så jävla förbannad att jag bara vrålade "Om (!) ni ska ha er jävla hund lös får ni fan ha pli på den också era jävla idioter. ekade i Sätraskogen.  Jag kokade av ilska och Johan stod helt handlingsförlamad med hakan i backen. Där och då var jag fanimig beredd på mord, förmodligen av mig men ändå.
Okej, olyckor sker. Man kan inte alltid svara på hur ens hund kommer att bete sig men orka passera och viska utan att förbereda oss på att deras hund förmodligen hoppar fram, redo att kötta, vilken sekund som helst. Vet ni vad fettot svarar förresten? "Öhh idiot kan du vara själv"

Behöver jag fortsätta?
Jag vill bara klargöra en sak här och det är OM någan annan hund ger sig på mina och på något sätt skadar dom.-......drar jag mig inte för att stycka skiten i 1000 bitar. Detsamma gäller ägaren. På riktigt alltså. Jag skojar inte. Det finns inga gränser för hur mycket mina djur betyder för mig eller vad jag är beredd att göra för dom.

Jag ska fortsätta skriva sen men räddar jag inte middagen från Johans vitpepprande nu så får jag sota för det sen.


Kiss

We need to talk

Skrivet: 2009-12-03 Kl. 16:23:34



Hej hopp.

Förklaring till att jag varit borta är mest att jag var sliten efter helgen. Den här tanten börjar liksom bli lastgammal på äldre dagar. Jag klarar inte att festa 24/7 längre. Det garanterar jag er. Mest har det med ryggen att göra, den har gjort mig påmind om dess existens den här veckan. Men inte är jag död än.

Smällfet kommer jag bli. Vi har frossat i fikabröd här i flera dagar.

Intervju har jag varit på idag. Vi tar mer om det sen när/om jag ror hem det. I globen var jag iaf.

Julefint, hade jag gjort här hemma. Sen gick alla lampor.....Innan jag hinner (orkar) åtgärda det är det förmodligen julafton 2010.


nu måste jag sticka igen, förlåt

RSS 2.0