06:19

Skrivet: 2008-06-30 Kl. 06:59:46
Ligger i sköna sängen med M.p sängkläderna och myser lite. Jag och Darling har ätit frukost tillsammans. Jag överraskade honom med frukost "på sängen" fast i köket.
Jag har ju inte gjort natta ännu. Ska sova till minst fyra idag så jag är fit for fight till jobbet ikväll! Så jag har legat vaken hela natten och......gjort ingenting. Rökt och pimplat lättdryck i finglas. Uppdaterat mig på bloggfronten.





Livet känns finemang. Jag är så glad. Bebis kommer om 3 dagar, lägenheten är fin, killen är sexig och vädret är....skit. Men vem sjutton bryr sig? Måste iaf sova så hade varit mer deppad över sol (som man inte får ta del av)

Igår var det fotbollsfeber här hemma.
 
Lägenheten fylldes av testosteronstinna huliganer som brölade i vardagrummet. Glas krossades och jag blev tillbakavisad till spisen där.....

Haha, jag ljuger. Jag och Johan vaknade klockan 15:00 efter en hel natts mys och filmtittande. Hela långa dagen ett minne blott, men vi gick ner på Ica ( och även ett extra varv runt lokala poolen och kikade ). Vi inhandlade iaf lite glass och mjölk för att sedan knata hem och göra pannkakor! Vart sugen i flera dagar! 


         

Lite senare på eftermiddagen låg jag och kikade på Toon Disney när jag fick universums mensvärk. Som en blixt från klar himmel. Den här satans kopparspiralen...Läkarna förklarade att värken handlar om att jag inte fött barn och kroppen vill stöta ut den just under mensen..

Ska man straffas för det nu också. Vi får ju valp snart, räknas det??

Hur som helst tog jag fyra Alvedon innan det hjälpte. Hatar piller. Jag känner mig kemisk. Som tvättmedel eller hårfärg.

Kollade klart på flera avsnitt av  Aladdin och Hercules! Med snuttefilt och kuddar i högsta hugg! ( Because im worth it ) Johan gosade, klappade och kramade. Han har lärt sig nu. Jag har varit ett stort kalas hela veckan. Hormonattack, seriöst. Häromkvällen bröt jag ihop av att Disney Channel inte sändes efter tio. Jo jag grät, som ett barn.




Ja åter till ämnet, gårdagen. Törnros och Jonas kikade förbi och Johan lagade grillmiddag med sallad. Mumsigt!! Grabbarna hade även tagit med sig en massa fotbollssnacks så dom kikade på matchen och jag låg på kortsidan av soffan och kollade på agilityklipp på youtube. Även lite skor.

Så det var snarare östrogenparty. Grabbarna satt så snällt så och tittade på matchen.

Hur som helst så var det en trevlig kväll-.

Nej nu ska jag nana till Satc.

puss

Vad jag bloggar

Skrivet: 2008-06-29 Kl. 02:06:20
Haha man har ju sin bunt läsare varje dag och jag själv föredrar väluppdaterade bloggar. Men jag har inte så mycket att skriva nu.

Vi åt en sen, och då menar jag seeen middag. Tända ljus, myspys i soffan. Fick min beskärda del pussar och kramar som jag längtat efter heeela veckan. Eller ja, nästan=)

Johan fastnade på ett kort när han skulle lägga sig ner.




Har ni sett en mer belåten människa, eller ett snyggare påslakan?? haha




Jag älskar dig min going!!!

Alltså jag viker mig dubbel av skratt!!!

Du är så fin.

Ska krypa ner nu och gosa som aldrig förr. Jag älskar den här människan mer än ni någonsin kan föreställa er!!


natti



Fem dagar kvar

Älskis

Skrivet: 2008-06-28 Kl. 21:50:36




Jag lägger ut den här äckelgodisen som kärleksbevis. Eller nått. För det kan fan bara vara du som gillar dessa. Fy bubblan.


Inget är bra utan dig



  Kom till mig istället

När man endå är igång

Skrivet: 2008-06-28 Kl. 21:40:09

DEPP-TESTET
www.voolife.se/quiz


Nicolina, det är 21% synd om dig!
Jo, det är faktiskt synd om dig, men inte så mycket.
Ibland blir du missförstådd och folk skäller på dig, men sånt händer alla! Får du bara lite uppmärksamhet och några kramar till så kan ditt liv bli en riktig räkmacka! En räkmacka ungefär som för Jabba De Hutt i Star Wars.


Vadå Jabba de Hutt?
Är inte han tjock?
Ingen är tjock

Ni får fanimig visa mig era resultat!!!

Shiiiit

Skrivet: 2008-06-28 Kl. 21:19:33

Vad min Lördagskväll blev tråkig, hittills. Hur artar sig din?


 Jag skulle passa så ypperligt som maffialedare. Kolla blicken

"Never tell anybody outside the family what you´re thinking again"





Äeee jag måste hitta på något

Gnäll

Skrivet: 2008-06-28 Kl. 18:58:03
 Så här sur har jag varit idag


Men nu känns det bättre, Johan kom hem och strök mig lite medhårs. Men är endå jävligt grinig för att min Lördag har hittills gått ut på att städa lägenheten, själv, IGEN!!

Så det har inte varit den bästa dagen. Men sista timmen har jag ätit tacorester och tittat på Toon disney. Sånt gör mig glad.

Johan sitter här borta i soffan och vi pratar väl inte riktigt med varandra än.


Det syns nästan att han är lite grinig också.


Haha vi behöver ju iaf inte käka flugor och bajs!! Som man gör där i Afrika!

Nu ska jag försöka göra något av kvällen

So long








//Nico

Sur som en

Skrivet: 2008-06-28 Kl. 14:06:23
.....lax! Är så jävla grinig idag. Killar lyckas alltid peta på precis fel ställe. Måste säga det att Johan kan vara fruktansvärt osmidig. Men att han inte lär sig att jag är långsint och sitter på min jävla pidestal när jag är arg. Detta kommer inte gå över idag.

Han får nog gå ut eller något.

För jag tänker dra något gammalt över mig

BLÄ

En rolig incident

Skrivet: 2008-06-27 Kl. 22:13:19
Jag är som en tickande bomb nuförtiden. En tickande bomb laddad med tårar och allergirelaterat snor. Jag gråter varje dag! Jag kan titta på American funniest homevideos och hitta något att gråta för, jag kan titta i Se&Hör och gråta när jag ser Amy whinehouse späda kropp. Vet inte vad som är fel, går ständigt omkring och är rörd över saker och ting. Något fel på hormonerna är det. Kan inte hejda tårarna heller. Då börjar jag skaka.

Ett sådant tillfälle dök upp inatt. tröttnade på filmerna på datorn och plockade ist upp en gammal Amelia och kikade i. Det var ett specialnummer i Rosa Bandets ära. Så jag läste lite om fakta/statistik och inbillade mig först att jag hade cancer. Bombsäker var jag. Nu känns det bättre, men jag tänker iaf boka in en tid för en till mammografi då cancer i mina siliconerade jättar är svårt att upptäcka. Skulle inte direkt märka en tumör stor som ett mindre äpple om man säger så.

Amelia hade också ett repotage om en 21år gammal tjej som förlorat sin mamma och skrev blogg under tiden. Jag han ju inte ens läsa klart överskriften innan jag började storböla i min ensamhet. Och då menar jag tjuta. Kunde knappt läsa klart. Tankar som   "Tänk om jag förlorar min Mamma" ,   "Jag kan inte leva utan Mami",    "JAG MÅSTE RINGA MAMMA INNAN DET ÄR FÖRSENT" flög genom skallen.

Mitt i tragedin kommer en manlig kollega in i rummet (oväntat). Jag övervägde att berätta om vad jag just läst men beslutade illa kvickt att det kanske var bäst att släta över kvinnofasonerna då vi funkar väldigt bra tillsammans på jobbet annars. Jag menar....en man på ett jobb med 95%kvinnor är nog rätt trött på fruntimmersfasoner som det är.

Torkade smidigt  tårarna, repade mig snabbt och trodde jag kommit undan och skämtade på som vanligt.  Självgod som jag är skrattar jag högt och gott åt mina egna skämt.....fan ta mig!!  Vad tror ni händer??.......


.........Jo jag drar av en snorbubbla större än jag  någonsin lyckats ådstakomma med en hel förpackning hubbabubba (som följs av en ilande värk i käken)

. "Shit vad gör jag nu? Såg han? Jaa!...Fan fan fan! Ska jag skratta? Nej lika bra att glömma detta nu, försent att förklara, vad ska jag säga endå? Jo...hrm jag läste.....NEEEJ!"

Sådär pinsamt så man bara vill blunda och sedan aldrig mer tänka på saken!!

Men jag bjöd väl på den, men hade varit mycket trevligare att gjort något annat roligt. Något uppskattat, inte garva högt åt mig själv och blåser av en snorbubbla större än globen.

Var åttonde minut får en kvinna i Sverige Bröstcancer!

Tänk på det....i någon minut...

Nu börjar jag grina igen
'

Fan

Tacomys

Skrivet: 2008-06-27 Kl. 19:49:09
Smulan kom hem och överraskade mig tidigt idag, Han väckte mig med en massa pussar och gos. Hade det  svårt att ta mig upp, blev bara kanske fem timmars sömn. Men det innebär också att jag kan somna i någorlunda tid ikväll.

Vi gjorde oss klar och åkte till Skärholmen och handlade lite tacos. Det var så gott!! Vi sitter i vardagsrummet och kollar lite teve. Vi tänkte sätta i någon film snart.

Tänk....om en helg är vi en till i familjen. Jag älskar honom redan. Busnissen!

Vad ska ni göra ikväll?

Själv är jag inte ett dugg partysugen då vädret är mer upplagt för skräckfilmer och ljus. Ska hämta alla kuddar och täcken i lägenheten och bygga en prinsessborg. Sen ska jag smaska på min älskling=)

Ha en trevlig kväll!!

    

Hej hopp

Skrivet: 2008-06-27 Kl. 07:56:45
Nu har jag gjort helg. Precis avslutat min sista natt för den här veckan! Riktigt skönt faktiskt! Solen skiner och jag ska lägga mig ett par timmar.

Bryggde kaffe och gjorde klart mer än jag "ska" åt morgonpersonalen och dom vart så till sig i byxorna att dom släppte iväg mig tidigare.

Jag älskar att jobba natten. Det är så otroligt givande på alla sätt. Dels jobbar jag färre pass/månaden eftersom jag kör 10 timmar åt gången. Sen är det lugnt och skönt innan/efter jobbet. Inget tåg med tusen likasinnade som verkar trött på vardagen och  livet. Lugnt och skönt när jag vaknar på eftermiddagen och ingen ångest över att jag måste lägga mig i tid och sköta sömnen. Den sköter sig själv. Man är ju rätt trött på morgonen.

Är ensam på min våning om nätterna. Så mellan ronderna och springet så myser jag i soffan med någon film i mörkret. Är jag inte på det bästa humöret så behöver inte jag spela glad, Är jag trött på morgonen så förstår rapportpersonalen verkligen det "jag som jobbat ensam heela natten lång"


Ikväll ska jag och min sambo mysa ordentligt. Jobbat om varandra hela veckan och har inte fått så mycket tid tillsammans. Det är en stor värdering vi har. Äta tillsammans vid köksbordet och ta lite tid då vi bara pratar och umgås. Det är skönt med Johan. Att vi aldrig tar varandra för givna.

Vi lagar väl någon god mat och myser ner i soffan ikväll tror jag. No pressure!!

Men nu mina vänner ska jag nana några timmar så jag får väl önska en trevlig helg.

Ta det lugnt med spriten!!

Ha det så kul i Söderhamn B-man. =) Hälsa familjen

   


Med bästa hälsningar

Familjen Addams

Härliga tider

Skrivet: 2008-06-26 Kl. 07:36:56

Det känns mycket bättre idag, trots att jag inte sovit på länge. Jobbet gick jättebra inatt. Det var lugnt och skönt. Inga konstigheter och inget pappersarbete. Såg tre filmer mellan ronderna.

Djävulen bär Prada- mycket bättre än jag hört, inte så magstark och det kan jag föredra på natten då jag inte kommer så bra överens med mörkret.

The sisterhood of the traveling pants - bättre upp, riktigt mysig tjejfilm med både skratt och tårar. Blev sugen att åka till Grekland. Älskar miljön och kulturen , för att att inte tala om mytologin. Eller zatziki på färskt bröd.....Gaah Grekland ligger mig varmt om hjärtat

I hennes skor - Önskade Cameron Diaz en grym och skoningslös död den första halvtimmen men smälte sedan och fällde en och två tårar. Men den var sämre än jag trodde.

Ingen av ovanstående filmer har jag alltså sett tidigare, så är glad átt jag gjort det om någon av dessa om 10år kanske är kultklassade. Så jag har något att tillföra i diskussionerna på parmiddagarna. Haha


När jag kom hem så kände jag verkligen ett lugn i kroppen, allt var som det ska vara. Städade igår innan jag for och grabbarna har hållt efter bra!! Kanske var väl hård i inlägget jag skrev igår. Men det är halva grejen för mig. Att skriva ur mig, bra eller inte bra läsning, det skiter jag i (ursäkta Franskan). Jag har skrivit i 8år och planerar att fortsätta med det så länge det ger mig någon form av tillfredsställelse.

Jag gottgör er såhär då.

Bergman, du är en grym kompis och jag har än så länge inte hittat något ont i dig. Du har bevisligen ställt upp då andra kanske backat och är helt enkelt fantastisk på alla vis. Jag är glad att du bor här, och att du dammsuger!! Haha

Love you


Gubben. Det kanske var dumt att blanda snabbmakaroner med fullkornspasta, men vad 17? Tuggmotstånd är bra för hakorna, haha. Dig har jag redan hyllat 50ggr.  Dessutom är jag trött och väntar på samtal ifrån Moder Jord.

Men jag älskar dig!!

Sov gott, eller ha en bra dag!!


//Nico


Innan jobbet

Skrivet: 2008-06-25 Kl. 20:15:21




Jag har varit en rikig biatch idag. Kan det vara den perioden i månaden som är på ingång? Jag har inte utsatt någon för min ilska dock. Ingen har varit hemma och inom kort drar jag till jobbet. Tio timmar....känns jobbigt runt tolv när man vet att  det är sju kvar. Ja ja det går säkert bra=)


Vad ska ni hitta på ikväll. Ring gärna efter tio för då har jag några timmar att slå ihjäl.

Jag saknar gubben....Han jobbar över idag så jag hinner inte se honom alls idag. men vi tänkte hitta på något mysigt i helgen så jag får väl längta dit....


Men nu ska jag rusa vidare!!

Killar

Skrivet: 2008-06-25 Kl. 17:51:04


Vanligtvis trivs jag som fisken i vattnet i den här lägenheten med min älskling och den andra stollen som ni nu alla vet om är Bergman.
Men.....
Ni två ska få en feeet diss nu.

Nu skulle jag koka snabbmakaroner som Johan så fint har hällt upp i en fin ikeaskål i glas, blandat med fullkornspasta som ska koka i 12-15minuter.
Så jag fick pilla och rensa som det vore lingon innan jag kunde käka. Plus att det är ett berg av disk trots att jag städade/diskade igår.

Som jag skrev i det sista inlägget så försöker jag hålla mig uppe om nätterna för att inte vända på dygnsrytmen när jag är ledig. Det är rätt jobbigt att vänja kroppen fram och tillbaka., Så jag somnade efter fem imorse.

Vaknar med ett ryck vid halv elva av att Bergman snackar/skriker i telefon (som egentligen är positivt när man är i andra änden) men inte när man sover. Efter 10min lägger han på och jag slappnar av och blundar igen.....

Då går dammsugsjäveln igång. Utan det här skyddet för känsliga golv (ni vet hur det låter). Låg en stund och förbannade livet........Men jag klarade det inte så jag stampade upp och frågade lite lätt om jag kunde fortsätta i eftermiddag.

Sedan kunde jag inte somna om.

Det är verkligen svårt att anpassa sig efter varandra, tycker vi gör det jättebra, men egentligen finns det ingen tid på dygnet man kan liva loss. Fram till 22 kanske, men då är Bergmanstackarn inte ens hemma. Och inte jag heller kvällar jag jobbar.

Och är varken känslig eller lättväckt, men jag har ett förbannat humör om folk stökar med mig i onödan. Fråga stackars Johan som jag bett hundratals ggr dra åt helvete, i princip.

Morgonhäxa!! Det är vad jag är


Nu ska jag diska




      


En mindre sminkad Nicolina           Och en lite mer sminkad Nicolina


Blåögd är man också.


Lillebror: Mamma älskar mig och Nicolina mig mer än er för vi har blå ögon! Fina ögon! Inte bruna fula som er!!

Det sa han till våra syskon Amanda och Mimmi en gång när han var förbannad. Bara fyra gammal år säkert.

Ja det gäller veta sin rätt här i livet.


//Nico

I nattmössan

Skrivet: 2008-06-25 Kl. 03:36:31
Jag vill ha nya myskläder, riktig pyamas och en massa sköna tofflor jag kan jazza runt i här hemma. Ligger i soffan och Har Johans kläder på mig. Rymliga iaf....och tack gode gud för det.

Klockan är snart fyra mitt i natten och det är 12 grader varmt ute. Jag har fixat med designen på bloggen och min hjärna kollapsade halvvägs. Den blev totalt överbelastad med alla koder och jox.

Nu....måste...jag...hålla...mig....vaken.....zzzz

Så illa är det kanske inte, med endå



Vi har fått lite nya bilder på valpen. Det är bara 8 dagar kvar nu.

       

Gullig va?

Han är så liten och goooosig. Det ska bli så himla kul!








Åh fan, nu orkar jag inte en sekund till


God natt,

hoppas ni har någon att ligga sked med!!


/Nico




10 secrets or not?

Skrivet: 2008-06-24 Kl. 16:58:18



1. Jag älskar att bada, med jäääädrans mycket skum, det ska plaskas och lekas i vattnet. Och det  är inte så att jag  torkar mig noggrant efteråt utan drar på mig handduken och kryper ner blöt i sängen. Så det är alltid skumspår efter mig hela vägen in till sängen.


2. Jag tycker om riktigt stark mat. Det ska bränna som fan i munnen och helst ska jag börja blöda näsblod. Hahaha nej jag skojar bara, men starkt ska det vara!! Jalapenos, cayennepeppar och sambal ska det vara.

3. Jag har inte svårt för men kan vara lite rädd för andras barn i dagisåldern. Dom bär runt på så mycket bakterier och smuts som jag inte vill beblandas med. Hur ofta var man inte sjuk i dagis/tidiga skolåren? Magsjuka, vårtor, vattkoppor osv. Barn "snyter" sig med kläderna och tvättar sällan händerna. Men jag gillar barn endå dock. Vill bara inte ta i främmande barn.


4. Jag önskar jag gick ner hela 10kg, men orkar inte ta tag i det någon gång. Jag är sååå avundsjuk som hittat sin träningsform, som längtar efter att gymma eller springa. Jag kan tycka det är skönt med en promenad. Men det stannar där.....

5. Jag kan titta på vackra människor i timmar, just för att det är roligt att titta på, så jag älskade/älskar teveprogram  som Temptation island, The Hills,  A shot at love..... osv. För att det är billigt, dumt, slöseri med tid men ack så vackert.


6. Jag diggar Britney´s låtar som fan. Tröttnar dock snabbt på dem men det är drag i bruttan. Trots att hon inte ens kan sjunga.

7. Jag tycker dessa två damer är dom sexigaste  och vackraste varelserna på planeten jorden

       Tila Tequila


       Jamie Pressly


8. Jag hatar att inte få sista ordet. Jag vill bara slita av mig håret och mörda. Ja det är sant.

9. Jag fashineras av det övernaturliga, älskar sagor och myter. Önskar jag var en häxa som kunde fixa och trixa med sånt jag inte har makt över idag.

10. Jag vill dö full.



Vilken ytlig jävla lista!! Men det är också för tidigt för "the dirty secrets"


Jag väntar på Johan som tydligen jobbat över för han borde vara här nu. Vi ska väl göra någon middag och gosa ner. Har också det där soffbestyret att poa med.

Sen ska jag titta på the sisterhood of the traveling pants. En mysig tjejfilm som jag laddat ner.

Menmen, skriver mer ikväll.

//Nicolina


Om

Skrivet: 2008-06-24 Kl. 01:26:57
För 5 år sedan:
Var jag ung och dum, något jag antagligen kommer säga om fem och tio år också. Men vid den här tiden hade jag gått ut nian då och var rebellernas rebell. Drack diamant med Stina och Annelie, eller någon rävblandning vi stulit hemmifrån. Glada minnen.

För 3 år sedan:

Det kan jag faktiskt ge perfekt information om då jag kikade igenom in gamla dagbok på Lunarstorm (som jag vägrar ta bort innan jag skrivit ut alla inlägg) , .Här har ni ett inlägg sedan den 26/6-05


 365 dagar och nätter

Sedan jag vaknade, i Pärras trasiga lägenhet. Bakfull, död och begraven. Fy fasen.
Men kul var det.

366 dagar och nätter sedan jag vaknade brevid dig, brevid porren och citroner slicade av svärd=)

Ett år sedan sist. Sedan ligan var ut och allt var som förr. Bollnäs spenderades förra midsommar. Sjukt vad mycket som hänt sedan dess.

Man har inte kontakt med någon, man har flyttat till Stockholm och hem igen, tagit körkort, jobbat på en massa ställen, haft pojkvän i 9månader och blivit en helt ny människa. Jag känner knappt igen mig själv vissa gånger.

Lustigt det där, undrar vart man är om ett år.

Min midsommar det här året då?

Jo ni kommer inte tro mig, jag var nykter=) Och det hade inte kunnat bli bättre, särskilt med tanke på att alla andra hade haft det hemskt låter det som.

Iaf så gjorde jag mig lite fin hemma hos mormor och morfar i Fredags, Stefan hämtade mig och vi körde till en strand. Där bredde han ut en filt, gav mig 10 röda rosor och packade upp götta=) Potatissallad, marinerad rostbiff, vanlig sallad, baguetter med vitlöksost och jag fick bacardi melooooon=)) Var underbart gott att ligga där och käka med vågorna klunkandes.

Till efterrätt fick man glass med jordgubbar och kiwi!=) Och Melon=)

Sedan låg vi där och myste. Hur underbart som helst!=) Gash=)

Romantik på högsta nivå!=)

Sedan åkte vi hem och spelade tevespel, all night long!=) Käkade chips och godis=)

Hade det så himlans bra!=)

Tack hjärtat, för allt=) Älskar dig så in i norden=) Du gjorde min helg.

Men lördagen då?

Jo jag jobbade 7 timmar, sedan kollade vi på film och käkade mer chips!=) Så skönt !

Ångrar inte en sekund att jag stannade hemma=)

För detta är perfekt!=)

Förlåt att jag är en mansgris ibland bara;)'

Tack för var sekund jag får dela med dig. JAg uppskattar allt!=)

Älskar dig=)

Ps. Nu blir det vinter igen. Katalogerna kommer nu snart=) Moahahaha haaaaaaaa

Lite smileys? haha

För 1 år sedan: 
Spenderade jag  min sommar med Hanna Sundman (tveklöst den bästa människan jag känner). Jag spenderade också den sommaren med älskis, Stina, Emma och tolv katter.  Det var en trevlig men vild sommar, med mycket kattskit!


För 3 månader sedan:

Bodde vi fortfarande i Edsberg, delade rum (fast vi hyrde en 4:a), rökte inne, åt pizza och ,haha, inte så mycket mer.

Igår:

Handlade älskis Lasagne som vi lagade till med grekisk sallad. Bergman kom hem och flyttade in sista lasset med Mamma bergman, jag bjöd på Fanta on the rocks, jag och gubben låg och kollade roliga klipp på youtube ( på apor och barn) och sedan jobbade jag hela natten.


Idag:

Spenderade jag först en helsikessnatt på jobbet. Efter Boogeyman har jag väldigt svårt för dessa korridorer och det var läskigt att jaga mina pensionärer då det blixtrade värre än på Jh´s mesiga dansgolv. Det slutade nämligen med att tanterna och farbröderna fick in speciell gångstil när det blinkade (SE The Grudge och The ring). Och jo, någon var naken.
Rös så mycket att jag har ont i ryggraden idag. Till slut kröp jag hem i regnet och slocknade i sängen. Sov till halv tre i eftermiddag. Låg kvar och väntade på älsklingen i någon timme och sedan dess har vi legat och myst precis hela kvällen. Varit jääättemyssjuk idag!!
Hmm, jag har också plockat ur den längre delen av mina extensions. Haha lät betydligt mer rutinerat än det var och såg ut kan jag lova. Duschade tidigare och kände då att det var riktigt löst. Så jag satt senare i sängen och drock bort en jävla stor boll med hår, Johan sneglade bara lite lätt upp från sin bok som det vore den vanligaste synen i världen! Haha älskling, du får se du!!

Imorgon:
Är jag ledig och ska spendera dagen precis som den kommer. Önskar innerst inne att det blir sol så jag kan få lite färg..
Annars ska jag bara längta efter gubben som jobbar till fyra på eftermiddagen. Pyssla om honom och mig själv lite, vänta på skiftnyckeln så vi kan montera ihop soffjäveln. Sedan ska  jag slumra till lite i den. Vääärlden skönaste powernapsoffa. Spenderat många nätter i den när jag varit hemma och hälsat på.

Om 1 år:
Oj, det kan jag absolut inte svara på i nuläget. Jag hoppas jag tagit ett steg framåt i livet och kanske kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Så jag kanske planerar plugg? Vem vet, jag vill heller inte veta tror jag. Kanske fulländar en förlovning med gubben och sitter på en strand vid den här tiden nästa år?


    

Nu ska jag skeda ner med mitt hjärta och attackera honom med pussar!!


 Älskling, du är allt för mig! Jag är så glad att vi tagit oss igenom dom jobbiga peroderna, inte gett upp när det varit mörkt! Jag är så lycklig med dig. Du är verkligen allt jag begär och mer därtill. Snart kommer vår lilla skrotboll (han heter så tills vi kommit på bättre namn) och kompletterar vår vardag till det perfekta.
Du är så snäll och har visat dig vara den mest sympatiska personen jag känner. Du stöttar mig i allt och ger mig goda råd på vägen
.
 Älskar ditt bröst, som jag alltid borrar in ansiktet i och känner mig som den tryggaste och lyckligaste tjejen i världen. T
Trots att jag får hår i näsan. Haha

 Jag älskar att vi alltid bara pussas och kramas i 10 minuter efter vi varit ifrån varandra. Hur du förgyller vardagen med dina små uppstyrningar, dina suveräna idéer. Att du är så nyskapande och öppen. Att vi är bästa vänner och kan skratta så mycket tillsammans. Att du låtsas gilla min musik och mina chick flicks och så fort jag granskar dig spärrar du upp ögonen överdrivet intresserat och "flinar upp" dig  så där töntigt bara du och "Hej baberiba Viktoria" kan. 

 Du är en underbar sambo och jag mår illa vid tanken på minsta förändring. Vill ha det såhär. Är så tillfreds med allt, med oss!! Min gulliga älskade humla.

    



Nä nu ni fanskap har ni läsning


Nana nu!!

//Nicolina

Söndag

Skrivet: 2008-06-22 Kl. 18:01:38
Restylane och lip plumber, släng er i väggen. Jag har hittat ett fantastiskt medel mot tunna läppar. Av misstag!!

Vi lagar för tillfället lasagne av den starkare varan och mitt i storkoket så strök jag mig över läpparna. Tydligen hade jag cayennepeppar och lite sambal på fingrarna. Ni skulle sett effekten!! Värsta Olindaskiten.  Haha

Så där fick ni tunnläppade ett litet råd.



Bergman har entrat lägenheten igen, med sig hade han sin gamla lägenhet och allt är i en enda stor röra nu.

Grabbarna in action!

    

När man sätter på  "best of Svenska schlagerhits" Kan inget tämja dessa vilddjur!!

Haha skämt åsido är det slut på allt vad House/Rnb heter när jag är en utsatt minioritet i detta hem. Demokrati kallas det. Men pöjkar, hunden är en egen röst och han är alltid på min sida när det ska bestämmas musik framöver.


Men nu blir det middag, sedan film/mys och därefter jobb!!

//Nico


Midsommar 2007

Skrivet: 2008-06-21 Kl. 17:15:08
Gårdagen blev en otroligt mysig tillställning på tu man hand med min älskis. Vi gjorde balkongen väldigt fin och åt en stadig midsommarlunch i solen.

Johan: Älskling, kan inte jag få ha miina tofflor idag?
Jag: Men det där är ju mina!!
Johan: Ja....jo men du har ju fler och jag använder ju dom där, snälla?




Han bär mina trosor också!


 





"Gumman... hur tror du att du skulle känna om jag knäppte på dig innan du ens kammat håret??!"




Efter den mysiga lunchen kom ovädret och vi sov lite middag. I nästan fyra timmar! Haha
Sedan tittade solen fram igen och vi gick ner till pizzan och  köpte en mexicana som vi delade på ute på balkongen
Sedan delade vi på 3l vin under hela kvällen och tände massa ljus och bara mös.
Blev en fin midsommar!!

  


Idag har jag försökt sova utan vidare resultat. Hoppas natten går bra endå! Johan har varit en gentleman och givit mig frukost på sängen och inhandlat lyxmiddag som han lagade. Så nu innan jag drar om fyra timmar ska vi avverka två filmer och äta brie och blue cheese, samt godis och glass. Jag får springa mycket i korridorerna på jobbet så jag kanske bränner bort det värsta, Shit !! jag lever med en feeder=)
 Haha men nu ska jag poa vidare. Hoppas ni haft en lika underbar midsommar som jag??

Och det har jag bara Johan att tacka för.Älskar dig going!!

Bergmannen, we miss you!!
//Nico

Torsk på Tallin

Skrivet: 2008-06-20 Kl. 00:24:08

Vi gav oss ut i rushen idag. När man tänker efter kanske inte en "Söndagsshopping" passar sig dagen före midsommar. Så  himla mycket folk som var ute i sista minuten och handlade,
Vi var iaf på Ikea och inhandlade lite smått och gott. Bl.a en massa ljus i alla dess former och dofter, pläd,leksaker och kuddar till lilla bebisen, fyra växter med tillbehövarnde krukor, ett parasoll, glas och muggar, skärbrädor och lite annat plock. Vi tog en sväng förbi Bolagret och skärholmens zoo också. Så vi tog en runda innan vi handlade mat och for hem..


        
Sov med specialflätor inatt. Tre olika bilder under dagen

     

Älskis i tre olika skeden idag. På tunnelbanan, filmfixare och soffpotatis!

Efter en görgod middag (Flintastek, dillpotatis, gräddfilsröra och sallad) så Fixade Johan Boogeyman 2 som vi tittade på. Alltså... den var riktigt läskig!
En sak är säker, kommer vara sjukt mörkrädd på jobbet i mina långa korridorer. Fy fasen!
Hur som helst så har vi haft en mysig kväll. Så mysigt det bara kan bli.

Nu sitter vi och varvar ner till Torsk på Tallin. Första gången jag ser den, seriöst. Sneglar lite halvt bara. Billig film!=) På alla tänkbara sätt.

Och jag kan inte tänka på annat än vår lilla skrotboll. Jag längtar så himla mycket!!!

       

Vi behöver fortfarande namnförslag!??



Haha lilla bädden är nästan klar, taskig bild men helheten ser ni. Kanske lite stor säng åt en chihuahuabebis men det får gå. Han börjar få så mycket leksaker så den behövs.


     

Lillasyster Amanda ( http://mandiselle.blogg.se/ )  kommer ner till Sthlm på Måndag. Ska bli superkul att träffa lillstintan och ta igen lite systertid. Mina systrar är så underbara!! Lillebror på sin kant får vi inte glömma!! Jag har världens bästa familj och skulle inte byta ut dem för något. Synd att vi inte fått hunden då bara=/

Mimmi, ska inte du med?? Eller kommer ni andra senare? Saknar dig hur mycket som helst stumpan min!!

   



Nu ska jag krypa ner och pussa lite på min älskis. Imorn ska jag nana heela dagen.=)

Glad midsommar

//Nicolina















En man i min smak




Hårding

Skrivet: 2008-06-19 Kl. 14:07:53
Gissa vem som just låg brevid mig i sängen och mimade/sjöng omvartannat med i Leila K´s Electric??? Även lite Enrique??




Den här hårdingen.....Hahaha


Klockan är strax två och jag har satt gubben i arbete. Han ska göra lunch och städa allrummet vilket också är det enda jag inte hunnit med idag. Är fortfarande svettig av  kloriattacken av lägenheten. Också av mina svarta byxor=(
Så nu har jag diskat, dammat, dammsugit och moppat allt utom just det rummet. Eftersom Johan slutade tidigt så får det bli hans uppgift.


Snopen älskis? Haha! Här kommer du hem och drar av lilla sängkammarblicken och blir istället utsatt för ren och skär tortyr.
 Inte vad du räknade med va?



hahaha

Jag älskar dig!!


Idag ska vi på Ikea och kolla lite. Och Johan har köpt vin så man kanske tar sig ett glas på balkongen ikväll. Ska höra vad han tycker. Men nu ska jag gå ut i köket och hjälpa min gubbe=)

//Nico

Hundgöra

Skrivet: 2008-06-18 Kl. 22:55:26
Hörni.....kommer ni ihåg Lurven jag nämnde förut som skulle komma?? Vi får en liten valpis om ett par veckor, närmare bestämt den 3:e Juli. Ända från Kalmar reser vår lilla grabb. 10 veckor då.  Vi håller på som två oroliga "förstagångenföräldrar" och läser på om rasen, uppfostran, sjukdomar och agility. 

Krånglet nu är namnet. Vad ska lillen heta. Vi har några namn vi funderat på men ingen WOWkänsla på någon av dem.

Så hjälp oss snälla!!











Åh jag längtar så himla mycket!! Har varit valpsjuk länge nu. den här hunden kommer passa oss perfekt!! Liten och sprallig. Han väger redan 1400g. Så det blir en liten biff;)  Haha


Haha Bergman, det trodde du aldrig va? Du har väl inte ens märkt lilla hundbädden jag gjort i ordning?? haha gissa vem som får rasta  innan jobbet??;) Haha neeiidå
 



//Nicolina

Jahopp

Skrivet: 2008-06-18 Kl. 22:27:34

Två slag i ansiktet redan=/

1-0 till Ryssland.

Och precis när jag börjat känna viktskalan börjat peka nedåt igen hittar jag världens fettobilder på mig. Ett större nederlag än Sveriges dumma förlust. Nu ska jag bli skitsmal. Ska se ut som ett jädra lepra innan det är klart!

Fast jag har inte en tillstymmelse till stjärt när jag går ner i vikt. Men det gör inget, bara jag blir smal!!

jaja, sommaren är redan här så jag får väl jobba bort julskinkan till nästa sommar då.


Skitsvagt Sverige, skitsvagt.

Av mig med..

=(

Bu

confessions of a blondie

Skrivet: 2008-06-18 Kl. 20:53:51



Idag har varit en jättebra dag. Visserligen försov jag mig men hann endå med det som skulle göras idag . Jag for in till slussen och mötte Anna för en fik. Hon var lika trött som jag men vi han med två timmars tjatter på Snaps stora uteservering på medborgarplatsen. Kallt som det var fick vi två filtar och satt och mös under ett stort parasoll i regnet.

Det är alltid lika kul med nya vänner.  Anna är en grymt trevlig tjej med fötterna på jorden. Riktig klippa för en ensam tjej med två karlar i samma lägenhet i stora nya staden. Så jag uppskattar verkligen stunderna jag får träffa henne och "skvallra av" mig=)





 

Älsklingen kom och tog med sig solen efter en lång dag på jobbet. Strax därefter åkte vi till skärholmen och handlade mat.

Så nu har vi kommit hem och lagat pasta med spenat (hur gott som helst) och jag gjorde en riktigt fin sallad till.

Så nu sitter vi och väntar på  att fotbollen ska börja. Vi ska väl tända lite ljus och plocka fram lite onyttigheter som hör till.

Jag tror jag drar av en hissning och en fet dissning innan jag sätter mig och stöttar Sverige.

Jag tror jag börjar med dissen.
MAMMOR:
Något händer med en gravid kvinna. Hon blir antingen ett offer  som andra ska gå omvägar runt, backa för eller kort och gott  tassa på tå runt. för hon är så skör. Föda barn är vi ämnade för! Vi ska klara det, även om det är jobbigt! 

Eller så blir hon en jävla gudinna med 20års extra livserfarenhet  med den här bedömande världsvana blicken. Ner på knä för denna fröken. Hon bär ju (faktiskt) på livets mirakel.

Nyblivna föräldrar är inte heller en hit. "Hej här är jag och min jävla barnvagn (pansarvagn), här ska vi fram, UR VÄGEN!" 

Ni är ett stort  trafikproblem, det är ni som sinkar hela systemet. Det är vi som får ta omvägar runt er. Minioritetsgrupper i Sverige sticker ut hakan så jävla mycket. "detta är min jävla rätt så flytta på er" liksom. Detta gäller även ofta pensionärer. Inte för att föräldrar och pensionärer  kanske tillhör minioritetsgrupper i allmänhet men i gångtrafiken, i affärer, kollektivtrafiken osv är ni det.  Så detta kanske är mer ett vädjande än ett påhopp.

Om du som mamma har en unge som inte kan knipa käft, snälla rara du, försök!! För det minskar min huvudvärk  att
 se en mamma/pappa som försöker tysta sina barn. Ist för att låtsas att det regnar!! Sånt gör mig galen.

Eller om jag har någon 65åring (och uppåt) som läser bloggen (?) kan ni också vara vänliga att planera dagen lite bättre.  Jag hatar att stå i kön och få panik på folk som inte riktigt har koll på läget. Tanter som kommer ihåg Icakortet  eller/och rabattkupongerna för sent. Eller tanter som går ut för att se folk, som står mellan hyllorna och skvallrar. Med attityd mot yngre dessutom. 

Jag vet inte om jag är sjukligt lagd åt att behaga alla andra? Kanske, men jag har blivit uppfostrad till att visa respekt. Att vara hövlig. Om jag har en massa packning eller dyligt på tunnelbanan tar jag omvägar för att inte vara ivägen för alla andra. Vet inte vad jag ska köpa för cig börjar jag inte fundera på det i kassan, vet jag åt inte vilket håll jag ska åt stannar jag inte upp rusningstrafiken med karta och kompass. 

Jag är ju varken mamma eller pensionär så jag vet ju inte hur ni ser på det? Skriv gärna.

I övrigt så tycker jag inte illa om mammor eller barn utan tycker, tvärtom, att det är något rikigt vackert och ser fram emot min tid. 

Mina (kanske lite väl) starka åsikter har uppkommit vid flera tillfällen.

1. En alkoholpåverkad herre med rullator vinglade omkring på tåget. Till slut satte han sig med rullatorn mitt i tunnelbanegången (så ingen kunde passera) och drack 10procentiga starköl  mitt på ljusa dagen. Han passade på att kräkas lite också vid ett stopp. Efter en stund ramlade han och ölen trillade ur ryggan han hade. Så en rullade bort till mig och jag plockade vänligt upp den. Det hade jag aldrig gjort om jag vetat att den rullat igenom den gamla spyan som inte luktade jordgubbar.
Så farbrorn (som bara glidit ner på golvet utan att tagit större skada) rullade runt i sin gegga med öl och pukes. Ingen ville ta i honom, inte jag heller. Jag hade heller inte tagit mig över hans rullator om jag velat hjälpa.

Från ingenstans dyker en mamma med barnvagn upp och börjar skälla ut hela tåget för att ingen ville göra något, trots att hennes barn låg lugnt och sov. Men hon då? Ville hon gegga runt med spyor och öl för att göra en god gärning? För en människa som faktiskt får skylla sig själv, (man vet vad som händer när man köper starkvara och sprättar en Tisdag, om inte annat så borde man det, om man har rullator).

Nr 2. Jag skulle hoppa på tåget, jag var nästan först och är inte seg dessa tillfällen. Då dyker det upp en mamma med barnvagn som kör på mina hälsenor, inte en, utan TVÅ ggr! Utan anledning! Bara för att hon och hennes jävla vagn skulle på illa kvickt! Fick blåmärken dessutom, och det gott folk får jag aldrig!!

Så... hahah nu ska jag sluta klaga. Min hissning då?

Jag hissar tam ta tam.

Färskpotatis och gräslök. För det är bara så mycket sommar!!

Done

Heja sverige friskt humör!!!!!!!!!
 




Grattis

Skrivet: 2008-06-17 Kl. 03:32:01

Namn: Stina Ekenberg

Född :  1987-06-17 Någon minut efter sin slemmige bror Anders som trängde sig före

Bor:      Mittemot knarkarkvarten, men väldigt fint.

Hårfärg:Möörkt svallande långt hår.

Längd: 175cm ovanför marken

Vikt:      Betydligt mycket mindre än i sexan!

Andra kännetecken: Ögonbryn vi alla önskar vi hade. Gröna fina ögon, släta tydliga drag. En skitstor knöl på näsan......

Intressen: Shemales, asiater, musik och målning. Öl också!

Smeknamn: Kapten Stinsk, Stintan, Stana osv

Familj:


Mamma Märta, underbar människa (expert på korsord och uppslagsverk, tycker om Norrala, tål inte mörk choklad, har en underbar humor och säger "Alltså" mycket),

Tvillingbror Anders, ( Har sagt 10 meningar till mig på 12år, ungefär. Börjar tro att han inte gillar mig. men hans expertis är datorer. Jag lägger ut 10 000kr på löshår om året medans Anders kanske har 60cm långt, äkta fint hår. För en tjej med huvudet fullt av lim och löshår är det respekt)

Storebror Po. (En rikig gentleman,  brukar fråga när jag ska gå hem och har en gång diskat mig i håret. Men han är snäll. När han vill.)

Enda anledningen till att Stina och jag blev vänner är mitt namn. Hon gick fram till mig första dagen jag började i hennes klass och frågade vad jag hette 4 ggr. Hon kunde för inget i världen förstå att jag hette Nicolina. "Ryskt l*der" lät det några år senare när vi bråkade för jag hade stökat ner i hennes rum. Jag kontrade med " Stina låter som ett jävla Utedass ".

I övrigt kommer vi överens sjukt bra. Stina är en sann vän, fruktansvärt ödmjuk. Men har en svart humor. Det finns en och två fanstyg Stina ligger bakom.
 Jag skulle nästan vilja beskriva henne som en katt. Avvaktande. Men hugger till när situationen kräver det. Men hon håller sig mest lugn i kulisserna och väntar på att något roligt ska hända. Hon låter omgivningen komma till henne och tar gärna åt sig lite uppmärksamhet. Men fiskar inte efter den som en hund som desperat hoppar, fjäskar och vill bli älskad. Nej Stina får man komma till och ha något att komma med för att bli accepterad av.
Tråkiga människor avrådes. Du får heller inte vara efterhängsen. Då ljuger hon om att hon ska duscha! Sen ringer hon inte på en vecka.
Hon gillar kaffe Stina. Hon gillar också Märtas special-köttfärslimpa. Ibland får man komma på en smakbit.
Hon är stilren utanför dörren, men hemma går hon i helt sjukt fula kläder. Hon gillar att klä ut sig och kanske ta en svängom? Men mest ryck och knyck. Man hinner inte fatta vad som just hände. För fort går det.




Stina skrattar aldrig åt sig själv, det är därför hon är så rolig. Hon är sjukt bra på att skriva låtar med impulsiva texter eller varför inte ringa till pojkvännen  och säga "Fy Fan vad du e ful, kan du klippa håret och skaffa ett jobb, tönt, tönt, kan du sluta tugga med öppen mun....." med dataförvrängd röst.

Stina tycker inte om mammor som klär ut sina barn med djurmössor och diverse accessoarer. "Dom har ju inget val" anser hon. Det brinner hon starkt för.
Annars ligger Stina lågt i diskussioner. Men VARNING. Underskatta inte denna fröken för sticker du henne på fel punkt eller utmanar henne i en diskussion kan det sluta med att du ligger i fosterställning och önskar du aldrig kommit till.
För Stina är ett geni som inte slösar sin tid och energi på småborgerligt skit. Nä du tack! Men vill du ha en vän för livet som är sammanfattningsvis det bästa som förmodligen kommer hända dig........

.......ring då 07381306**




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKLING

Details

Skrivet: 2008-06-17 Kl. 01:56:39
Jag sitter i köket, hemma i stora staden igen. Har cola och cigaretterna brevid så detta kan bli ett längre inlägg.

Jag anlände till Söderhamn natten till fredagen och Hanna (som jag skrev tidigare) hämtade mig på resecentrum efter en helvetesresa med Sj. Med bokad biljett fick jag och många andra sitta på golvet. Plus att jag var en hårsmån från att missa tåget.
Men det var endå skönt att stiga av tåget och komma hem och vi åkte som skrivet hem till henne och sov på soffan med världens gosigaste Rottweiler Wilma.




Wilma kisstofs


På fredagen åt vi frukost Hos Stintan efter få timmars sömn.

   

Stintan & Hanna


Sedan var vi och fikade och tog en runda i stan. lillasyster Amanda tittade förbi men fastnade inte på kort tyvärr. Solen visade sig lite snabbt också



Det var tydligen pinsamt när jag drog upp kameran=)

Sedan var vi hem till Mormor och morfar och fikade ännu mera! Träffade Moder Jord, lillebror och Mimmi.
Jag kan inte sluta skratta åt mormor och morfar som kom med två fantastiska inlägg i en diskussion vi övriga hade.
´
Mamma: Alltså, kan ni beskriva er själva med ett endaste ord. Bara ett!
Jag: Snygg, haha
Stina: Haha, öhh......tung
Mimmi: Jag vet inte, du då?
Mamma: Klackskor
Jag: Ja eller omständig.

Och från ingenstans dyker morfar upp och säger: "Gulli"
Ja morfar du är världens gulligaste!=)





Mormorn: Ja, vad heter det nudå....hm....deprimerad!

Jag skrattade så tårarna kom smygandes=)

  
Mamma stressad





Efter det for vi i vidare på fest. Ganska trevlig tillställning tills jag bestämde mig för en powernap. Som varade hela natten! Lite surt när jag vaknade och insåg att festen var över. Fullständigt.

Men det var trevligt så länge det varade



Dom bästa tjejerna jag känner och vet. Finns inget finare ( i vanliga fall)


Resten av helgen var sjukt rolig. Lördagen satt vi och snapsade hembränd och sköljde ner med öl som i gamla goda tider. Blev lika full som väntat. Var på Olearys och råkade visst somna vid bordet en liten stund. Efter det ville jag ta en svängom på kullerstenarna utanför, barfota i spöregn. Jag hoppas inte så många såg den synen. För den var antagligen inte så vacker. Haha

Lite såhär såg det ut innan.

 En perfekt jazzposé

 En lugn och lite skelögd Nicolina

 Dans dans dans uppå borde (böj dig ner får se)

 Trevligt? Haha


Efter den utsvävningen installerade sig Söndagen precis som vanligt. Bakispizza på Venezia och en runda med Hanna som jobbat under natten. Vi hamnade på mycket tok men det värsta var när vi passerade en balkong och fick syn på ett riktigt snuskigt gubbarsel. Alltså denna gentlemannen måste ha pysslat med något riktigt intressant för han missade att vi stannade bilen, backade, fotade och skrattade så vi kiknade.



Detta blir mitt julkort i år. Det är ett löfte!



Lite andra tokbilder ifrån dagen


 Emmas altan, såhär i efterhand kan jag säga att jag är riktigt impad av ditt blomster Emma!
Så vill jag ha det en dag!


 Stintan är lite trött

 Gissa vad vi räknade?

 Duktig fotograf

 Hanna och Emma hos Mormor och Morfar

 Tjejer i svartvitt

 Stina lockar på kattungen



Oj vad tjatigt det blev att lägga in bilder. Finns många kvar. Det får göras imorgon! 
Men jag vill bara tacka för en superhelg. Jag har dom bästa vännerna man kan önska sig och det är jag väldigt tacksam över!

Älskar er tjejer.

Men nu är jag hemma i verkligheten och har haft en mysig kväll med min gubbe. Inhandlade lite chilibönor, nuggets och en massa  tillbehörigheter. Så vi åt lite middag och myste! sedan tog jag en långpromenad och ringde syster som jag inte fick se så mycket i helgen. Men familjen kommer snart och hälsar på. Så det är okej.



Älskis in action

Och en sista slutkläm





Pöss










Söndagskväll

Skrivet: 2008-06-15 Kl. 19:05:44
Nu blir det tacos!!!!  Söndagskväll med pyamasparty.

härligt

I Söderhamn

Skrivet: 2008-06-15 Kl. 18:15:55
Jag är hemma på ett spontanbesök. Kom på i Torsdags att jag skulle ta natttåget och besöka my hometown. Hanna hämtade mig och jag spenderade första natten där. Eller morgonen. Sov nästan ingenting så jag har tagit igen det dom två sista fyllorna. Tagit mig en och två powernaps på krogen. Haha. Jag vart bra nog full  i hatten igår. Jag tror jag tar igen allt jag missar när jag är borta varje gång jag passerar resecentrum. Menmen,

Idag har varit bästa dagen på länge trots att jag varit sjukt seg. Har faktiskt fotat hela visiten så jag får skriva mer detaljerat när bilderna dyker upp.¨

vi ses


//Nico



I miss you



Hissa & Dissa

Skrivet: 2008-06-12 Kl. 15:30:30

Idag dissar jag

* Sthlm. För att det är en smutsig stad. Får tvätta och desinfektionera händerna hela tiden. Och när jag tvättar håret blir vattnet helt brun/svart. Snusk!!

* Vädret, för att nu när jag är ledig så suger vädret hästpjan.

* Städa, lovat grabbarna i flera dagar att jag ska göra det. Men det är ju så sjukt tråkigt. Och ingen vit Ajax tillgänglig.Bara såpa. Jag ryser av bara tanken.


                 

Idag hissar jag

* Livet, för att jag är lycklig och tillfreds med hur allt är just nu! Alla gamla problem är snart helt lösta och jag tar stora steg framåt hela tiden. Harmoni !.


Och äntligen är allt toppen mellan mig och Humlan. Vi hittar på roliga saker, har en vardag som funkar toppen, knappt något gnabb och bråk, Vi kommer varandra närmare varje sekund. Jag älskar dig gubben!

*Nya radiokanalen med bara dansmusik. 107,5. Suverän!!

*Tacos, för att jag får aldrig nog!!


//Nicolina

Änder och sådant

Skrivet: 2008-06-12 Kl. 01:33:49

B: Titta på den lilla anden, han får väl ingen mat.
N: Nej det där, det är en dvärg,
B:Det är ingen dvärg, du ser väl att det e en unge!!
N: Nej det är en dvärg


Bergman så här ser en andunge ut



Den vi såg var ju betydligt mycket äldre.


Tyvärr gick det inte att googla "dvärgänder" eller "dvärgand" men hittade mycket annat kul. Lite för kul för att lägga ut här. Min humor skiftar ofta i nattsvart. Ofta om just natten.


Kvällen blev fin. Vi lagade mexikansk gryta med tillbehörande salsa och gräddfil. Och 15kg ris, vart  5 matlådor utöver våra monsterportioner.


Efter filmen kollade vi på Indiana Jones, men jag var så rastlös så vi stängde ner den.

Och nu gott folk ligger mannen min och suckar och stönar för att jag skriver så hårt (säger han), kan ana att han känner sig lite utstött på sin kant i sängen. Så jag får väl ge honom hans beskärda del pussar och kramar

hej hopp

sex & the city

Skrivet: 2008-06-11 Kl. 18:52:21
Skit också. Har  laddat ner sex & the city idag och försökt titta på den men Johan har känt sig åsidosatt och stört mig så en timmes film har tagit två timmar att se. Och  nu när jag skulle sätta igång sista delen funkar inte den. Jävligt surt, får testa ladda om den då.....

Igår var det fotboll i kungsträdgården.


      

Jag och min älskis


 

Fullt munderad. Vi blev riktigt full båda två. haha. Vi satt och drack starkare varor för att känna den riktiga stämningen. Och det lyckades vi bra med .







Ballonger



Johan står och growlar i duschen. Haha. Vi funderar på vegetarisk tacos ikväll. Det skulle smaka. Jag köpte en hänt  extra lite tidigare idag. Får se om det hänt något extra då. Regnet öser  ner. Vi ska ha en riktig myskväll tänkte vi.

Om tre veckor kanske vi får hem en lurv. Och det är inte en sån som dricker 6 brännvin special i veckan. Haha,
Men bara kanske! Peppar peppar ta i trä!


Jag har lite skrivtorka och Johan stressar på så det är lika bra att ge honom lite uppmärksamhet. =)

Och Bergman skänker vi en liten tanke som jobbar i det här vädret! Han kanske får något smask när han kommer hem!

Puss och kram,

Kung i baren

Skrivet: 2008-06-07 Kl. 17:58:07

Igår gick det inte  att stoppa vår framfart. Bergman och jag röjde alla ur vår väg med mottot "ingen ska hindra oss från att dicka jättemycket öl"''

Och drack gjorde vi. Vi köpte en varsin folkis i Bredäng till att börja med och åkte därefter till Kellys och drack tre cider/öl var. Bergman raggde upp ett gäng som skulle åka på kryssning och vi bestämde oss för att följa. Så vi svepte sista cidern och gick till Bussen som vi fick reda på inte gick så vi tog en taxi (som också försökte lura oss med att ta ett extra varv runt medborgarplatsen. Och framkörningsavgift tog han också. Jävla fasoner. Vi röck ju honom på gatan.

Efter många om och men kom vi fram till Vikinglineterminalen och insåg att vi skulle åkte till Siljaterminalen. Lätt kommet lätt förgånget!
Så vi begravde idén med båtfärd där och då. Ist  bestämde  vi oss för att knata mot slussen/gamla stan då jag kände trycket i brallan efter alla cider så jag gick till ett buskage där jag hittade ett stackars fyllo kompisarna övergett efter kryssningen. Totalt medvetslös. Så jag stal hans låda öl efter jag kollat av hur medvetslös. Det var ju inte så att han behövde dom längre.

Glada i hågen rulltade vi vidare mot slussen och planterade våra slitna arslen på Meduza´s uteservering. Satt och tjötade med en massa folk och jag drack cola för 75kr.

Bergman raggade upp nästa gäng som vi följde med till nästa krog, eller ja krog och krog!!   En stor grusplan med en massa jyskplastmöbler. Men med utsikt över hela sthlm. Där förenade vi oss med ett gäng tattare som inte direkt hade spottat i glaset. Kommer ni från söderhamn vet ni vad jag menar med Krysset-folk. Haha överförfriskade kärringar. Men kul var det. Så när vi kände oss färdiga där strosade vi vidare upp till Kellys.,

Där röjde vi loss som 17 pirater på E. Nära att jag blev utslängd men dom verkar tycka att jag e rätt ok endå för får oftast stanna fast jag inte borde. Vi blev iaf bjudna på rödvin (jag avböjde dock) och helrör. Jag hann också ljuga om att jag var florist och hade en egen affär på regeringsgatan. Killen jag sa det till skulle kika in någon gång nu till veckan. Så han blir nog rätt snopen när han inte hittar "Nicolinas blommor" (Han frågade vad affären hette och jag fick kort betänketid) Hehe

Efter en stund blev Bergman lite för full och kände sig dålig så vi skulle åka hem men jag lurade Bergman också och viskade till taxichauffören att vi skulle till Patricia. Men där kom vi inte in för det var 23årsgräns. Och det har väl aldrig hindrat mig förr men med Bergmans citat "Han var väl bög". Lite biatch VARNING men vafan. det tror jag också. Haha

Så vi tog slutligen en taxi hem. Lyssnade på 80´s radiokanalen hela vägen. När vi betalade och hoppade ur (lite lätt sjungandes) kom jag ihåg att vi skålat om att vi skulle ta årets första bad. Så vi vinglade ner till poolen och tog oss ett dopp.

På vägen upp till lägenheten var jag jääättenära att trampa på en igelkottsjävel. Igen. Dom kan vara söta på teve men dom ställer då fanimig till det i min vardag!!

Plus att jag tappade 200kr på vägen upp till lägenheten. Surt sa räven

Ikväll ska jag jobba natten själv första gången. Och Bergman lagar spagetti & köttfärssås. Mums mums

Nu ska jag fortsätta med mitt!!

Saknar mig älskling. Kom hem NU!!!

Pusspuss

Wazaah

Skrivet: 2008-06-03 Kl. 22:43:11
Nu är jag hemma, ligger brevid gubben som kollar på film. Vi har ätit tacos och myst. Sista riktiga kvällen vi har ihop nu. Han åker hem till Söderhamn och grattar svärmor Kerstin i helgen.

Grattis grattis.

Kvällarna innan han åker jobbar ju jag så vi har försökt hinna med så mycket som möjligt ikväll. Men nu måste han nana så han inte somnar i gipsbruket imöra.



Liten Johan=)






I eftermiddags åkte jag och Anna till ett sjukt mysigt fik. Vi satt på en utbyggd terass i vattnet i en liten vik. Synd att jag inte hade kameran med mig,  Vi har köpt batteri till den nu så snart lägger jag in lite foton.

Kul med en ny bekantskap, Väldigt jordnära och mysig tjej. Alltid trevligt med ett till par man kan umgås med. Men den här gången fick Johan vara desperate Housewife och laga middag hemma ist. Behövde skvallra=)

Vemodigt att Johan ska åka hem faktiskt, samtidigt som jag faktiskt tycker det ska bli skönt med min nu bokade
skönhetsdag på Fredag!

Fast jag tänkte kanske lura med Bergman på min tjejkväll. Ansiktsmask och hårinpackning nästa!!

Men nu ska jag kolla om mina filmer kommit någonvart!!

Tack hej

Andra dagen, sista kvällen och första fikat

Skrivet: 2008-06-03 Kl. 16:44:58
 

Nu sitter våra fula grannar i sin fula bil och tutar utanför fönstret igen. Höll på att spilla gurkvatten över Johans dator. Hade jag gjort det hadde detta blivit sista inlägget ifrån mig.,  för då hade jag bott på Sibirien inom kort. Och där är det för kallt för fingrarna att skriva med vad jag förstått.

Jo, Läste en intressant liten notis i Illustrerad Vetenskap

"Aphonor byter sex mot pälsvård"

Sexhandeln verkar ha djupa evolutionära rötter. En studie av 50 vilda makakapor i Indonesien har avslöjat att hannarna "köper" sig sex genom att pyssla om honor i brunst .Marknadspriset på honornas tjänster  svänger dessutom med hur många honor det finns och varierar från 8 till 16 minuters ompyssling per parning"



Ni förstår alltså vad detta kallas??
Haha dumma slampa





Man får inte vara dum!! detta fick jag helt gratis.,


Gjorde min andra arbetsdag idag och jag trivs mycket bra!! Trevliga pensionärer och trevlig personal, är glad att jag gått två introdagar innan jag börjar jobba natten. Man har lärt känna alla lite nu.

Och så fort älsklingen kommer hem från jobbet ska jag iväg och fika med Anna. I Masmo.  Låter skumt. Men hon gav det bra referenser så det får jag ta och lita på.

Mer då?? Ledig Fredag och oavsett om Anna var sugen på att dela en flaska vitt eller Hanna drar sitt tjocka arsle ner hit så blir det trevligt. För det verkar som skatteåterbäringen kommer den här veckan. Så någon krona blir det nog över. Fredag är iaf hur det nu än slutar min unnardag, som jag bara ska må bra och ha kul.

Jo förresten så börjar det hända en och två saker på valpfronten. Vi har iaf nått letastadiet. Så ni får jättegärna komma med namnförslag. Men strunta i Sagan om ringen och "Manowar-riddar namn". Drar inget exempel, ingen blir ledsen i ögat. Men alla vet vad jag menar. Vill inte heller ha candy eller cookie. No shit , different name. Som Ulf kanske.

Aja hit me.

Ikväll blir det fiesta, med min gosegris. Tacos står högst på listan och eftersom jag spenderar mitt liv med en sann gentleman så har väl han styrt upp det. Hoppas på att maten är klar när jag kommer hem.=)



Min gosmage=) Älskar dig baby


Nu ska jag smaska på min hane två minuter innan jag beger  mig.

Kommentera nu skitskallar

Middag

Skrivet: 2008-06-01 Kl. 18:48:17

Vi har precis ätit en riktigt god middag här i lägenheten. Jag och mina sambos. Vi åt vitlöksmarinerad fläskfilé, färska champisar, örtagårdssallad och klyftisar. Och kallt gurkvatten till.

"Det är livet när det är som sämst!"

Jag var nere på ica och handlade nyss. Första gången jag var ute idag. Behövde verkligen bara ligga inne och jäsa , trots det underbara vädret. Lite ångest kanske men vad 17. Har jordens pms. Känner mig som en tickande bomb. Och två killar som man inte kan ösa över sin ångest på. Ringde Stina idag och öppnade hjärtat, hon skrattade åt mig. Men hon förstod och det är huvudsaken.
Och vem vill ligga i sanden när man känner sig som en svullen slaktad gris?


Ikväll ska vi dippa grönsaker och kolla på någon trevlig film. Och imorgon går jag på mitt schema. Mitt semestervik.

Helgen som gått har varit oförskämt lång och riktigt rolig. Torsdagen spenderade vi som skrivet på Grönan. På Fredagen satt vi först i humlegårdsparken och drack öl. Det var Johan, hans syster Linnéa, Ricky, Egil, Törnros och jag. Soligt och fint. Hur mysigt som helst.  Sedan gick vi till Stadion och väntade in Kiss och Bergman som kom kutandes precis när dom körde igång. I jobbarkläderna. Haha

Showen var grym! Ärligt. Men det var jobbigt att stå så länge. När gubbarna lirat klart  blev det en lång promenad till Anchor, där vi fick köa en bra stund innan vi kom in. Jag stod mest och gäspade. Var helt slut i kroppen. Men vi gick iaf in och tog en cider. Sedan blev det Donken och tunnelbanan hem för älsklingen  och mig.. Vi duschade jättelänge, jag var helt manisk och satt och gnuggade mina svarta fötter, hade skoskav tidigare  på kvällen så jag gick barfota. Rikigt snuskigt. Mös ner till "the Mist" och somnade ganska snabbt.

Nanade fram till tolv på lördagen och slappade därefter hela dagen, på kvällen kollade vi på Halloween och Asterix & Britterna. Jävligt rolig film.

Känner mig lite för orkeslös och kommer inte på något vettigt att skriva om så jag skriver lite mer imorgon.

Nu är jag myssjuk.

Puss


RSS 2.0