Min älskling

Skrivet: 2009-07-31 Kl. 02:36:34



På Lördag för ett år sedan krystade din stackars lilla mor ut dig. Ett litet sattyg iklädd fettvalkar och med två missledande underbara ögon. Dessvärre fick jag varken se eller känna din underbara valpdoft under dina första åtta veckor. Du bodde i Prag ju......
Jag minns dagen du kom som om den vore igår. Det var väldigt varmt ute den där septemberförmiddagen då allt bara gick fel. Ryggen värkte och jag fumlade omkring och välte saker i farten. Haltandes. Funderade på om jag var frisk nog att ge en hund all den energi den skulle komma att behöva. Stressad och nervös var jag. Du skulle komma och allt skulle vara i sin ordning. Ett enda kaos slutade det i. Jag fastnade med foten i handtaget på en ikeasäck fylld med skitsaker....Drog ur den och allt annat ur den öppna garderoben....Blev liggandes på golvet bland all bråte en stund.
Hittade därefter inte visakortet så jag fick "stjäla" ur Johans myntburk (till parkering bl.a). Självklart slant burken och det slutade i fulla golvet med enkronor. Över trehundra i småmynt om inte minnet luras.
På alla fyra stod jag och svor förbannelser....Skitbra att få hem en hund som kvävs av smutsiga mynt efter 3minuter!!

Gasade på och hittade slutligen rätt gate på arlanda. Planet var försenat och jag pratade lite med den andra familjen som väntade på sin Engelska Bulldog som oförtjänt skulle döpas till Hubba Bubba.
Jag log med ansiktet mot dom medans mina ögon letade efter dig bland människorna som kom ut.
 Det blev strul eftersom ingen kom efter din syster (en helvit liten tjej). Du var påväg att inte få komma ut du heller eftersom alla papper skulle stämma med jorbruksverket. Alla papper= alla tre hundar. Två papper = Ingen hund.

Till slut löste det dig (för oss) och en man kom bärandes på dig och Hubba Bubba. (haha)
Jag fick dig i min famn och du kändes så tung.  Tittade på mig med trött blick. Så näpen och go. Ville bara ta hem dig så efter några snabba ord med dom andra gick vi mot bilen.



Den lilla vita tiken erbjöd jag mig att ta hand om tills dom hittade ägaren men dom släppte inte in henne utan papper.
Inget att göra. Inga argument bet på dom jävlarna. Hon avlivades på plats inte långt därefter fick jag reda på....





Jag var tvungen att köra bort bilen på en gång eftersom jag passerat tiden med en halvtimme så vi hann inte rasta dig.
Jag la dig på din lilla filt på passagerarsätet. Du var lugn och go. Kissade en skvätt
Jag var tvungen att samla mig och ta ett djupt andetag. Fotade dig medans du kollade vad som var på gång.







Första "Nisseblicken"



På vägen hem blev det strul med bilen och vi blev ståendes i flera timmar. Gråten var inte långt borta här. Bilarna rusade förbi oss i minst 110km/h.



Men du chillade.



Väl hemma efter många om och men fick du träffa pappa för första gången.





Som självklart skulle visa sig vara en tönt.....



Efter lite förfriskningar blev det vila



Här och där













































Nisse vännen.

Du kom in i vårt liv under jobbiga omständigheter. Jag trodde du skulle bli mitt projekt men det blev precis tvärtom.
Du lyfte mig och fick mig på fötter. Utan dig hade jag aldrig orkat på egen hand. För vem fanns där på dagarna om inte du? Det var du och jag, du peppade mig att göra mitt bästa för din skull och du ställde upp lika mycket på mig. När jag verkligen inte orkade krävde du inte mer, utan anpassade och justerade dina behov efter min kapacitet.

Alla stunder jag haft ont som du legat troget vid min sida och stöttat. Du som annars kan vara så pappakär har inte vikt dig en tum när jag mått som sämst.  Hälsat och gått in till mig och lagt dig igen.
Du har aldrig gett mig en blick som anklagat eller ens frågat varenda gång vi hoppat på ett tåg. Du har fattat galoppen och skött dig så bra.

Du trivs överallt och älskar alla. Jag är aldrig orolig när du ska hälsa på bekanta. För du är så glad i människor. Oskuldsfull och ren. Kanske lite godtrogen för att vara hund eller är det för att du är  hund. ?
Fast ändå har du skyddat matte när vi mött tokiga människor ute.

Envis är du, du vet precis rätt tillfälle att driva matte till vansinne. Eller när du bara är sur för ett ögonblick. Som efter bad tex. Ett jävla liv kan det vara här hemma då. När du får dina frallaryck och springer hundra varv runt lägenheten och skäller på oss.


När du var bebis var du hur bråkig som helst. Bet i allt och hittade ständigt på nya sattyg. Mammas lilla as.

När du blev sjuk visste jag inte vad jag skulle göra. Min kämpe var så svag och skör. Du som alltid annars är en solstråle som ger andra energi var helt slut som hund. Dina ögon var helt livlösa.
Jag var så rädd att mista dig. Att den korta tid vi fått tillsammans var över. När du kom hem släppte jag dig inte ur sikte och din husse kan intyga det. Sanna mina ord. Ingen fick vidröra dig. En hel regelbok fick alla rätta sig efter.

Men du blev frisk och det är jag så djupt tacksam över.

.....Någonstans efter det kom Leo till vår familj och det är ett kapitel försig egentligen men nu handlar det främst om Nisse. Även om jag älskar båda lika högt och starkt.

Jag är bara så stolt över Nisse. Att trots det jobbiga har han skött sig så bra och välkomnat och gett Leo rum i vår  familj. Han vet att kärleken räcker till. I detta nu ligger dom intill varandra och sussar djupt tillsammans. Som jag håller av mina viktigaste i livet. Det finns ingen renare, villkorslös eller stark kärlek. Mina hundar är mitt liv. Min familj är mitt liv.
Jag älskar er

GRATTIS I FÖRSKOTT MIN ÄLSKADE LILLA NILS


fortsättning föjer.-...

klockan är halv tre och jag är så trött 


(Ursäkta felstavningarna, det tar vi imörn)

Vågar man hoppas?

Skrivet: 2009-07-30 Kl. 18:52:08













Håller ni tummarna för mig?

Nu har jag slitit vid spisen en timme, som en riktig kvinna.
 Nu får han ta mig fan bjuda till.


så somnade han på soffan.

Skrivet: 2009-07-30 Kl. 01:59:41
Jag hatar tvestjärtar. Och sen tvestjärtar?!?!. Vem fan kom på det namnet.!?!? Små vidriga kryp är vad det är. Fyller dom någon vettig funktion i naturen. Jag tog en kvällscigg på balkongen och böjde mig fram för att aska när jag kände att något ramlade av mig. Försökte lysa med tändaren och inser att det är ett hav av tvestjärtar överallt. En stig med döda tvestjärtar på dom två stegen mellan balkongdörren och stolen. Fy bövelen vad jag hoppade till. Nu har jag garanterat ett tvestjärtsbo i min hjärna,






Nu är jag på så dåligt humör alltså

bad bad bad

Skrivet: 2009-07-30 Kl. 01:11:48








tare lugnt med knarket kids

Var tionde kvinna blir våldtagen någon gång i livet.
I vårt svennebananland

Skansen

Skrivet: 2009-07-29 Kl. 23:18:30
Idag har vi haft världens bästa dag. Tog djurgårdsfärjan och hamnade slutligen på Skansen. Laila Bagge stod i entrén med familj. Svårt att inte glo som en gammal kossa. Världsvan som man är. Fan vad snygg hon är btw.





Jag älskade grisarna  mest och bäst. Jag vill helt  klart ha en egen en vacker dag.

I rulltrappan uppför berget precis när man kom in på området stod jag trappsteget före Johan och pussade på honom lite när vi hade chansen stillastående. När jag försökte mig på lite lätt french  kissing avvisade han mig snabbt och hårt fräsandes "Inte här gumman, vi är faktiskt på skansen!!" 
Han brukar inte vara så finkänslig och jag brukar heller inte vara den som vill hångla offentligt så vi har inte varit oense om vårt  pussande inför eventuell publik innan..
Jaja, what to do.? 

Det ska jag berätta för er. Först jobbar vi oss igenom dessa:
'
 







Någonstans här hamnar Johan på efterslänten utan att jag märker det. I samma ögonblick som jag började fundera travar han flåsandes ikapp mig.

" Jag har tagit på Charlotte Perelli!! " väser han fram med stora ögon. "Ja jag gick in i henne med flit så nu har man det gjort"  fortsätter han med nu mycket hög röst.
En gammal dam spände ögonen i oss båda. Några andra tittade med dömande blick.
 Som att vi båda två är såna typer som springer runt och våldför sig på gamla schlagerhjältar. Jag kände mig som en runkgubbe som smyger på kvinnor i provhytter.

Skamsen tog jag Johan i hand och rusade mig igenom resten.
Pinka skulle han också. Akut var det, inga toaletter i sikte. Över ett staket. Helt ovetandes om det fanns djur innanför den hagen. Det kan ju hända på Skansen menar jag



Här kommer han tillbaka. Inte uppkäkad. Ungefär samtidigt som jag frågade mig själv:
Vad var det som kändes magstarkt med en puss i rulltrappan?

Oj oj, det här inlägget fortsätter jag på senare eller imorgon. Klockan är mycket och vi ska titta på en film.

So long..

off we go

Skrivet: 2009-07-29 Kl. 11:44:50

idag blir det skansen, eller gröna lund. Johan ville hitta på  något. Så det blev till att raka mina håriga ben. Så jag inte åker på stryk.
 Att åka in förbi pridefirandet med håriga ben är värre än att skrika sieg heil i Skärholmens orientaliska mataffär. Man gör inte det ena så varför göra det andra.


Här har ni Morfar i mitt löshår och nu när jag granskar bilden ser det ut som han heilar också men eftersom jag personligen knäppt kortet kan jag  meddela att det bara är en honnör. Eller vink. Morfar kan inte så mycket om andra världskriget. Inte vad jag vet. Han berättar mest om att dom åt pölsa och saltad sill vareviga dag till middag när han var liten. Att dom hade en massa djur och att han föddes på en åker.
Tur för honom att han fick ett sånt underbart barnbarn som introducerar honom för pizza och kebabrulle.
När jag bodde hos dom smugglade vi mat bakom mormors rygg, Han stack åt mig pengar. Jag försvann en stund och levererade sedan något mumsigt invirat i folie till hans verkstad. Jag fick en tjuga som tack. Slog aldrig fel.

Morfar brukar skratta åt mig. Han tycker jag är ful tror jag. Han rycker mig i håret och säger att jag ska ta bort skräpet.
Att på hans tid var kvinnorna minsann äkta. Att allt är så billigt nuförtiden. Sedan skrattar han högt åt sig själv i 3 minuter och går ut i verkstaden igen. I sina foppatofflor från ÖoB.

Thank god i love that man more than everything else.

Over and out


Ps. Johan såg ut som ett barn som just fått sina julklappar fyllda med kol när han kollade bloggen imorse,.


"Vad fan nudå???! INGA kommentarer!! Tycker inte dom att jag är bra?? Jag som jobbade så länge! Läs igen gumman var det inte bra?"

Han har frågat tre ggr under tiden jag suttit här "Nån som skriver nå?? Ingen som gillar mig...."


Eftersom han aldrig läser bloggen annars så finns det ingen risk att han ser att jag skvallrat. Inte heller att jag vädjar och ber er om att: Snälla kommentera hans inlägg.
Han behöver den boosten.


mjau mjau

Gästbloggare: Pojkvännen

Skrivet: 2009-07-29 Kl. 01:49:26





I min "familj" gillar vi att äta! Äta är vårt stora intresse.
På måndag börjar helvetet igen, med jobb och den sakta kommande vintern.
Dom flesta man stötter på eller pratar med har alltid roligare och framförallt längre semester än vad man själv har fått.
Spelar ingen roll som jag nu har haft semester i slutet av juli, vilket jag tycker är en bra tid så är det fan vissa som har sin semster i augusti, sprang på grannen idag och jag antog med min fråga att han hade samma situation som jag så jag frågade "jahapp sista veckan"? Näe fan två veckor kvar. finns det något värre att höra när man räknar ner sina sista dagar i ett mulet sverige? Aja bara ett år kvar till nästa gång....

Alla börjar bli tjocka, Nisse får jag knappt längre med på långpromenader pga värmen och när han inte orkar så blir det lätt att man skiter i det och leker inne där det är svalt.
 Leos förra ägare tyckte att han hade blivit jätterund,!
 Nicolina är en klass för sig själv, jag var nere tidigare ikväll och köpte korv med bröd på ica, när jag väl skulle slänga i korvarna i kastrullen så frågade jag henne hur många hon skulle vilja tänkas ha, i min värld så vill alltid tjejerna ha mindre portioner än killar men icke sa nicke, FEM skriker hon rakt ut! Fattar ni vad jag menar? Vi har fan haft den bästa semestern av alla, riktigt urspårad, ingenting spelar roll längre, kasta i hela paketet!!!

I mitt fall så står jag för den tjocka biten när vi är ute och festar som igår, passade på att dra ifrån polarna när dom var och pissade sa ingenting gick direkt till max och beställde mat för över 100 spänn, letade snabbt upp en svarttaxi och föreslog "300 kr till sätra men då ska jag få äta i din bil också"
"Jaja lugnt mannen" fick jag som svar,

Igår var svärmor här nere på en liten tripp! Innan hon kommer så vet man aldrig riktigt hur det ska bli, sånt folk är verkligen underbara! Såna som har massor med tokiga förslag när man själv känner sig tråkig och trött. Det händer någonting hela tiden, fast igår fick jag dra en tydlig gräns då Monica och gumman tjatade om att få sminka och klä ut mig till tjej, och sedan åka in på Pride! Okej att bli sminkad som en tjej ,det har gumman lyckats övertyga mig om förut men inte att åka in på en sådan grej, bögar plus folksamling, njaaa

Hoppas vi ses snart igen "Moncan"



Näe imorgon ska vi försöka hitta på något sköj, eventuellt skansen eller grönan det är vi värda nu.
Skulle verkligen behöva en mysig heldag med gumman min, så inget regn nu, lova!
Godnatt ta hand om er. Kiss

Man får mycket för några tjugor På Kellys

Skrivet: 2009-07-28 Kl. 18:25:12
Igår groggade vi med härliga mjölkdrinkar och drog in. Stället vi skulle på hade stängt så vi tog en öl med Törnros hemma i hans lya. Eftersom han bor vid gamla hederliga (nåja) Kellys drog vi dit och drack allt som baren bjöd på. Jag raggade kamratligt upp två blonda kvinnor åt Törnros men han ställde sig med Johan i baren istället så där satt man med skägget i brevlådan. Efter det åkte vi till Harry B och röjde vidare. Fredrik hämtade mig och  vi "bröt" oss in i ett poolområde och badade. Lite highschool sådär. Vattnet var verkligen varmt och skönt. Slutligen kom en gubbe och filmade när jag simmade runt. Vi tävlade som fan, fjärilssim, ryggsim, frivillighetssim och konstsim.



(bilden är från ett annat tillfälle)


-.....ja idag har bakfyllan legat som en illaluktande slöja över oss. Jag har varit lika trött på livet som Ragz i Spin city. Men vi  tog oss ändå in till Kungshallen och åt lunch/middag. Proppmätt lämnade vi av lilla Mamma och åkte hemåt. Nu ångrar jag att vi inte köpte chips. Jag fick nämligen jordens cravings. Känns som Söndag.

Nej nu ska jag ringa Emilie en sväng

Mamma är här

Skrivet: 2009-07-27 Kl. 17:55:10


Hon ringde igår och frågade om hon fick komma. Självklart tyckte jag hon skulle pallra sitt skinny ass all the way down here. Hittills har vi badat fötterna i Sätras pool. Nisse fick sig ett dopp han också vill jag minnas. Sen var i Skärholmen och inhandlade baja päron och öl/cider. Jag introducerade en butik för moder jord som hon blev tokig i. "Kasta hit" gastade hon i provhytten och jag bar mig svettig. Hon hittade ett par riktigt horiga skor jag faktiskt också gillade.

Sen åt vi suspekt biff på suspekt hak. Jag hoppas jag inte skiter på mig ikväll. Eller läser på löpet imorgon att dom hittat hundspår i köttet på en restaurang i Skärholmen.

Nu dricker vi mjölkdrinkar med neonsugrör i. Jag tog fyra styckna,.


Nu röker dom på balkongen och det vill jag inte missa
'
Pride ikväll

Söndag igen då

Skrivet: 2009-07-27 Kl. 00:12:03

what up?

Vi har precis kollat klart på Söndagsfilmen och jag föreslog lite lätt att killarna faktiskt borde unna sig själva att vara uppe lite extra länge nu när dom ändå har chansen. Slå på stort och dra av en film till kanske.?  Dom sitter fortfarande i vardagsrummet så....


Ikväll blev det varma mackor. Johan gillar inte ädelost men det gör jag så för att kunna avgöra skillnaden vid det färdiga resultatet fick jag märka mackorna med ketchup. Jag skrev Nico på mina fyra, Bergman fick o:mackan. Sen skulle jag skriva på Johans också. Han fick heta kuken. Jag kiknade av skratt....inombords. Johan skrattade inte alls.






Nisse är alltid så skitig numera, jag vill inte ha honom i sängen. Funderade länge varför han är så smutsig jämt innan jag kom på det egentligen så uppenbara. Leo skitar ner honom. Scenariot fungerar såhär.:
Nisse hittar en spot han tycker duger till att bajsa på. Han sätter sig. Leo blir nu alltså hur äcklad som helst av lukten. Hundhulkar  typ. Så då hjälper han Nisse med spolningen så att säga. Han kraffsar för blotta livet, allt han kan täcka skitlukten med river han upp och över Nisse. Nisse låtsas i sin tur att det regnar, vilket det iofs också gör. Jord, grästuvor och gamla sura löv faller över honom.

Det här tyckte jag var hur kul som helst tills det hände mig själv. Inte ute alltså. Leo följer gärna med in på toaletten och håller sällskap...när man badar, kissar och ja....annat. Vid ett annat-tillfälle knäppte det till i honom och han vände sig plötsligt om och började kraffsa ihärdigt mot mig. Han är som tur är inte tung eller stark nog att riva upp kaklet så jag får inte något över mig men man känner sig ändå förnedrad. "Nu får du fan ge dig Leojävel! Alla bajsar, förstått?!" sa jag bestämt senast. Jag tror han förstod....




sen har vi bildbeviset dokumenterat sedan johan åkte rollerblades. Alla överlevde.





Annars är vi mesat ute med hundarna på en massa tok och bus.






En gång fick vi dom att sitta....(Här är Emilies Kyra med också)




Här paddlade vi ju också






Uteserveringar...


Bada har vi inte snålat med i år





Inte ett dugg



....tills nu. När man är sjuk och trött. Visst är jag bättre men jag tror det är dags att ta till hjälp för att tända lågan som slocknade av allt snor. När jag går en hel sommar med allergier som leder till förkylningar slutar det alltid med att jag känner mig så här utmattad. Ständigt trött och sliten. Som en evig bakfylla. Ska nog köpa rosenrot eller amfetamin kanske. Kokain om jag hittar. Jag tar vad fan som helst innan jag tvingas lyfta ögonlocken med kniv.
Skämt åsido, Ginzeng och rosenrotsliknande grejer? Någon som kan något? Något som skulle passa en som inte imponeras av 4 koffein  och är för lat för knark?


Ren ni renlevnadsmänniskor kan hejda er redan nu med råd som "Drick mycket vatten och ät nyttigt". Jag gör redan det. Jag har ätit minst 14l zatziki hittils i sommar. Vt ni hur mycket vatten en gurka består av? Säkert ganska mycket.
Kolla här sen....FRUKT!! So hold your breath you haters




Äe nu tackar jag fan för mig

God natt

lashes ashes

Skrivet: 2009-07-20 Kl. 18:10:42
fan vad jag missbrukar alvedon nu. Jag som aldrig  äter alvedon. Inte ens när jag tror vår annars ganska behagliga säng förvandlats till dödsbädden moffar jag alvedon. Men nu händer det kusliga saker med kroppen. Ryggen är svälld och vätskefylld. Johan känner hela tiden efter hur svettig jag är runt svankområdet. Jag blir jävligt irriterad när han håller på ock kraffsar där bak.

"MEN FÖR I HELVETE DIN JÄVLA IDIOT VAD VILL DU?!?!" skriker jag och han sitter som ett ljus och svarar något i stil med "Gumman, du svettas så mycket.....du måste duscha!" ....
Kul va? Det är inte så att jag svettas under armarna eller i hårbotten (som man lätt gör med extentions).
Det är alltså ond-svett. Ont gör det, så tårarna rinner när det vill sig väl. Jag ond-stönar när jag sätter mig ner, reser mig upp och när jag går. När jag ligger också när jag tänker efter. Jag stönar dagarna i ända. Ahh aaa uhmm åhh kvider jag.
När Johan frågar om jag har mycket ont svarar jag "mm" för jag orkar inte förklara bredden av hur ont och jobbigt det faktiskt är när jag försöker hålla samma tempo som alla andra eller vad som idag faktiskt krävs av mig..

Inte något man kan göra på den punkten. Hålla käften och se trevlig ut brukar fungera bäst.

Varför jag gnäller är att som grädde på moset är hela min kropp en stor infektion. Jag är ett levande virus. Febervallningar, huvudvärk, täppt i näsan och ont i öronen, halsont och ryggsvettningar. Bådar gott för en trip till vildmarken. Vi åker i morgon. Ikväll ska jag äta 5 vitlöksklyftor. Om jag sedan stinker kan jag alltid skylla på Nils för imorse när jag kom in från balkongen efter morgonciggen stod han med bakre delen i soffan och främre på vardagsrumsbordet med hela sitt fläskiga tryne i vitlöksosten.


Här försöker han fly från simskolan



Här är leo på äventyr, lyckligare än någonsin. Älskar att åka bil han,. haha

sweet juli

Skrivet: 2009-07-20 Kl. 13:16:13



Hej på er.

Jag ska egentligen inte börja med att ursäkta mig för hur tom den här bloggen börjar bli. Ni vet varför. Jag kommer tillbaka snart. Dubbelt så fet, dubbelt så bra. Det som händer nu....är att jag är mitt inne i något som redan har kommit vara den bästa sommaren i mitt liv.

Jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska hinna uppdatera er. Det får bli lite som det blir....


Idag har jag sovit ut som jag ideligen lovat mig själv i tre dygn men inte fått det gjort, sjuk som jag är. Jag är tilltäppt och tillknäppt överallt ni kan föreställa er. Jag låter som jag haft en syrgastub med helium i tre månader. 
Johan sprang ner och köpte frukost medans jag låg och kollade på Timon & Pumba nu på dörmiddagen.
 Åh juste, jag kokade ägg, sex stycken. Nisse fick två.

Efter frukost har jag åkt rollerblades i lägenheten. Om det inte vore för att dom är fem storlekar för stora så hade det gått bra.Endast en grej i golvet och det var inte jag själv.
 Köksbordet ska ändå slängas så......


I helgen har vi haft en dubbeldate med Emilie och Jens som kom och umgicks. Vi paddlade kanot och
grillade 2 kg kött (vi äter fortfarande av det). Myste, tog det lugnt och tittade på film.
På förmiddagen åt vi frukost på stranden förresten. Riktigt bra dag.,


Något annat den sista tiden.....?
 Jag och Emilie shottade en flaska tequila härom veckan. Fort gick den i, som när man äter en liten bit kladdkaka med sällskap och alla andra äter sin på en halvtimme medans en annan slickar tallriken efter två tuggor.
 Lika girigt gick den där tequilan i,  "hepp hepp two pesos" sa vi och grinade illa. Tills den femte, efter den rann den bara i.

Sen var vi i det här skicket.



Jag håller på dom bästa bilderna. Lite magstarkt att starta efter en envis bloggtorka med barnförbjudet material.

Vidare....vi har grillat fler gånger än dagar en här sommaren. Jag kommer lukta tändvätska till November minst.
Vad mer? Johan firade sin semester med en cigarr på balkongen. Den smakade vanlij och jag har också testat en kubansk cigarr. Ägaren sa att man skulle må dåligt om man drog in röken i lungorna och det råkade jag göra fyra hela gånger. Men illa mådde jag inte. Det var säkert en preemcigarr jag rökte....

Jag har varit i Sthlm, Kilafors, Gävle, Bollnäs och Söderhamn den här sommaren. Mångkulturell bröjar man bli på gamla dar. En mix av det finaste....eller nått. 


....Vi har lärt hundarna simma. Nisse kämpar på med sin tunga överkropp. Jag vet precis hur det är, men i vatten flyter faktiskt mina bröst. Så skulle jag drunkna eller bli dränkt skulle man iaf hitta mig. När tuttarna står upp som norrlandsporten över ytan blir det inget problem. Men jag ska ändå undvika att dränkas den här sommaren. Man får helt enkelt välja sina vänner om ni förstår vad jag menar. hehe




Åh fuck nu sticker lovern med rollerbladsen, det här måste jag se

tack för tiden vi fick med dig

Skrivet: 2009-07-13 Kl. 21:13:15
du fanns där och förevigade våra minnen en kort tid. Ibland utnyttjade vi dig tills du slocknade av utmattning. Men du fanns där ändå i vått och torrt. Trogen.....


Jag menar givetvis vår kamera som Johan köpte i Juni,.


Så här brutalt avslutades kamerans liv idag.....för gott










Ovärt att karljäveln inte kan öppna käften när han ska passa en hård boll




im fat i need a diet

Skrivet: 2009-07-09 Kl. 15:21:51
Hej allihopa, för det är nog en del av er som likt mig sitter inne och trycker. Idag drog vi ner persiennerna här. Gud pissar på Gävle idag, det är dagens sanning.

Därför håller vi oss inne


Två kvinnor kom och överraskade oss här för någon timma sedan. En Malin och en Mickis tror jag det var(?). Dom kidnappade Emilie och försvann illa kvickt så här sitter jag nu med tre monster till hundar. Men svälter gör vi inte i första taget, Emilie har fösett oss med två påsar chips, ostbågar, godis och cola. Så jag ligger med Chipspåsen på magen och tittar på Dödligt vapen
 (Ja faktiskt , också Emilies initiativ, jag trodde hon skulle föreslå Sex and the city när jag nämnde seriemaraton men hon sliter fram Dödligt Vapenboxen. Pang pang sa hon och jag rev av mina misslyckade nagelförlängningar i ett nafs- Tänk vad snygg han är Mel G)


Jag tar ett chips, Leo tar ett. Vi äter lika fort. Det betyder inte att jag äter långsamt, det betyder att Leo tuggar snabbare än en tvättmaskinscertifug.

Kratchkratchkratch - en till - kratchkratchkratch.

Sen fick vi nog och nu har han snurrat in sig i en panelgardin och ligger och suger på sin svans. Mätt och belåten. Nöjd och glad.
Det var han inte imorse vill jag bekräfta. Riktig surpitt betedde han sig som. Jag gissar på mardrömmar. Han väste och när Kyra (valpen) vände på sig nafsade han henne på tassen. Han hotade mig och Emilie med en varsin utskällning om vi kom på tanken att störa honom  mer.

Rockweekend.... Vilken lycka att jag inte bokat något dit ännu.  Vilket misslyckande. Visst hade det varit fantastiskt om solen visat sig men som det ser ut nu lär nog festivalsvinen drunkna innan Söndag. Hoppas på bättre väder.
Hade jag varit där hade jag nog föredragit festen hos Mamma framför utbudet av band. Inget vidare enligt mitt tycke.
Men roligt initiativ ändå. Lycka till era as.

Nu blir det dödligt vapen två och Fredagsmys en dag tidigare.

Kiss




LYSTRING LYSTRING! STIG MAN UR HUSE OCH KÅTA.
 ALLA SOM KÄNNER HELEN OCH/ELLER HENNES BLIVANDE MAN J.K BEHÖVER JAG NU.

JAG BEHÖVER ER HJÄLP MED NÅGOT JAG INTE KAN BESKRIVA SÅ VÄL EFTERSOM HELEN ÄR INNE PÅ MIN BLOGG DAG OCH NATT (JAG TROR HON ÄR KÄR I MIG)..
JAG VILL HA ALLA SORTERS FAKTA OM BÅDA TVÅ,
 MINNEN, TANKAR OM, REN OCH SKÄR BESKRIVNING. 5 MENINGAR KORT ELLER 2ST A4. ALLT ÄR VÄLKOMMET OCH GÄRNA SÅ SNART SOM MÖJLIGT. KÄNNER NI NÅGON SOM INTE LÄSER MIN BLOGG *HOSTHOST* SÅ VIDAREBEFODRA GÄRNA MIN MAIL.

[email protected]

ALLA SOM ÄR VILLIGA ATT STRÄCKA UT EN HAND KOMMER OMNÄMNAS OCH TACKAS I SAMMANGHANGET SENARE.
KOM IHÅG ATT INGET ÄR FÖR FÅNIGT ELLER DUMT. JAG HAR INTE KÄNNT HELEN LÄNGE OCH BEHÖVER MYCKET FEEDBACK FÖR ATT FÅ IHOP DETTA-


TACK PÅ FÖRHAND

Borde man??

Skrivet: 2009-07-06 Kl. 17:35:04
....äta gamla chilichips och guacamole när man redan mår illa??.. Tiden får utvisa det! Kom inte upp igen snälla rara!

Tänkte fortsätta min uppdatering. Herrejösses ända in i Niagarafallen vad jag verkar leva. Känner mig nästan lite mallig. Däremot har jag ett närminne som sträcker sig till förra glaset cola så ibland önskar jag att jag kunde uppdatera bloggen med tankeöverföring. För i stundens hetta, när man har hundrafemtiosju bollar i luften, med massor att skriva av sig om, hur mycket som helst att berätta....DÅ har jag inte tid eller tillgång till dator.

Sen när man ligger som en överkörd tysk turist med datorn på magen. Då hinner man skriva spaltmeter om allt och inget. Oftast inget. För då minns jag inte hälften av allt roligt som jag gjorde då jag var så upptagen. '




Helen och hennes numera fästman JK ska gifta sig. "LYCKAN ÄR GJORD" skrek jag när jag fick reda på nyheten. Ätligen möhippa!! Tänk också! Jag har ett stort tjockt pekfinger med i hur den ska se ut och bli. Jag har köpt ett anteckningsblock som jag klottrar ner mina tankar och idéer i. Billig hora - lyxprostituerad, lack - läder, kokt - grillad, skydiving - skateboard på e4an. Alla småfaktorer måste granskas och genomundersökas innan idé blir verklighet. Jag föreslog lite lätt en testmöhippa med Emilie men hon blängde bara ilsket på mig. Jävla viktigpetter hon e alltså.
"Detaljer" upprepar hon för mig tills jag håller för öronen. Får även genomlida annat värdsligt tjat om research, ringa och ta reda på priser, hämta broschyrer och kolla upp alla västentliga fakta.


Bla bla bla, ett förbannat tjat är vad det är.

Helen. Du är i mina händer och i mina händer skall du förbli. Hehe









Grattis älskling

somliga straffar gud på en gång

Skrivet: 2009-07-06 Kl. 14:51:33

Jag befinner mig i Gävle så ni som sitter med snaran färdigknuten håller ut lite till. Jag lyssnar på "svenne banan" och äter geisha.
Sjuk är jag, tack och godnatt. Passar Emilies Kyra. En rottweiler med spagettileder. Hon är valp. Leo gillar det, han leker så tungan hänger likt ett släp efter en bröllopsklänning. Idag har han haft tonvis med energi. Han hämtar en leksak som han vill att jag ska kasta, jag gör det och han kommer tillbaka. Hundar gör så har jag hört.....Men i timmar. Jag tror jag har fått tennisarm och att minst en dl av mitt gäddhäng har försvunnit.

Den här sommaren döper jag till klantighetssommaren. Jag tror jag slagit något form av rekord gällandes skrapsår, blåmärken, stukade leder och småsår. Häromveckan sprutade blodet vill jag garantera er. Nisse och Leo råkade i luven på varandra och jag fick "plocka" Nisse i endast iförd rosa spetstrosor. (Jag solade för er som undrar).
När det väl blir bråk måste jag ta Nisse först eftersom han kan orsaka större skada på lilla Leo som är mindre, men den lilla frytlige herrn är lömsk som en räv.
Hämdlysten med mord i blick hoppade han en meter upp i luften och högg tag i Nisses tass där han sedan hängde och tuggade likt en piraya när han ändå hade sin chans.
Självklart blev Nisse eld och lågor när det gjorde ont och högg hej vilt medans jag letade ett fast grepp mellan hans alla valkar. Det slutade med blodbad av min hand. Tror ni jag var nöjd?!

Dom slåss väldigt sällan...är så jäkla svårt att veta exakt vad man ska göra när man är ensam. Leo skulle likaväl som Nisse behöva tillrättavisas men jag hinner bara med Nils. Han är så förbannat  envis att jag får brotta omkull honom och ha honom på rygg en kvart om det villl sig väl. Undergivelse är inte hans bästa sida.

Det är fortfarande tävling mellan dom. Ska ta itu med det projektet så fort det lugnat ner sig. Har varit här hos Emilie och Kyra nu och det skapar vissa spänningar det också mellan vilddjuren. Mindre lägenhet med galler mellan rummen för att förenkla. Det uppskattas inte. Leo visar tänder närhan blir trängd och Nisse är en bufflig hund som är ute på härskartaget nu. Viker sig inte för lite om man säger så.

Tror att Leo skapar mer spänningar än man tror med hans sätt också. Han visade dominans mot en stor rottweilerhane senast. Det är inte okej. Men samtidigt ville jag inte vara alltför sträng innan jag lärde känna honom och hans psyke. Så jag inte skadade honom med samma medel.



Nu när vi ska vara här i tre dagar så fick Johan ha Nils i Sthlmn så jag hinner ta itu med Leo på riktigt. Hittills fungerar det bra. Han är inget vidare på att lyssna när jag använder vanlig ton på rösten. Jag vill jobba lite på det och lite på maten. Leo och Kyra åt nyss lunch tillsammans.


Sen när vi är samlade igen ska jag och Johan bygga upp ett fungerande schema så vi får egentid med var och en av hundarna en gång/dag. Om Johan tar Leo på en långpromenad kan jag mysa en stund själv med Nisse. Träna konster och lydnad med hjälp av godis som annars inte går så bra att dela.

Nog om det.




Vi var i Götet förrförra helgen och slog runt våra lurviga. Enormt roligt var det. Däremot kan jag tycka att det var lite drygt att segla i 12 timmar med husbilen. Bastuhetta och svett i stjärten. Kom fram och insåg att dusch dom närmsta 5 dygnen var lika sannolikt att få göra som att hitta en skattkista vid regnbågens ände.
 Kommer ni ihåg när man var liten och knackade på hos någon unge och frågade "Får blahablaha komma ut och leka?"
Så tänkte jag göra, fast i en ny verision.  "Får jag komma in och duscha??".

Så tvättlapparna användes flitigt under resans gång, kändes sådär om jag ska vara ärlig. Tror jag är lite för gammal för festivallivet. Åtminstonde när jag inte ska på festival. För jag var inte på Metaltown som sällskapet, jag gick ut på avenyn. Så det blev en kulturkrock när jag hjälplöst försökte skapa balans i tillvaron, för fin för en skitig parkering och för skitig för fina avenyn. Men jag tror dom flesta trodde mitt smuts var en trevlig solbränna med lite bronzpuder på. Dumma göteborgare. Hehe.


Jag underhöll sällskapet


 Försökte hitta skugga




Köpte ny bh


Festade med några av Göteborgs stoltheter



....och svagheter....




Svettades under en 3d-show


Fick erbjudande om att ligga med den här tjejen. Hon hade nobbat Gene Simmons så lite krut har man ändå kvar...



Åkte karuseller



....en hel dag...



Tvättat håret med loka och Axe


Kammat till tovorna


Fullständigt skitit i alltihop.


Tvingat till mig massage



Druckit varma öl och tvingats bajsat på Preem.


Tacksam att komma hem? Svar ja.


Midsommar...












såg i princip ut såhär.
Tror mitt löshår börjar bli tungt för huvudet hänger mystiskt på alla foton...


....Resten...tar vi sen, nu måste jag leta rätt på ungdomsmottagningen och höra om jag är ung nog åt dom


RSS 2.0