Sadismen fortsätter

Skrivet: 2009-05-29 Kl. 10:08:52
Jag kan hoppa över måltider för min cola. Cola zero är det jag dricker. Inte ett så farligt begär. Folk mördar ju för sitt kaffe har jag hört.
Kan och kan, jag skippar faktiskt en del måltider. Jag känner sällan sug innan sena eftermiddagen. Tro nu inte att jag är någon övermänniska för det. Att jag klarar sånt ni inte kan. Förmodligen har mina läsare ett arbete, gör därför av med mer energi och behöver regelbundna måltider. Jag leker, går med hundarna och tar ett bad ibland.


Till saken, varenda gång jag köper cola blir Johan less.

 "GUMMAN, vi ska inte äta eller dricka onyttigt, det har vi ju sagt, så nej INGEN COLA!!!"

Om jag ber honom köpa med sig colan hem så struntar han i det eller håller långdragna föredrag om vad som är nyttigt och inte. Att jag är svag som inte kan vänta till helgen. Skiter jag i (och det gör jag) hans tjat och köper en själv ska han ändå vara där och ta sig en mun 20 ggr så den tar slut?!
Sen till en rätt intressant instickare i hela colakriget

Kolla här:


MCDONALDS UPPL -28,00

Pressbyran 818 -64,00

BIRKASTANS PIZ -80,00

7-Eleven 19115 -29,00

7-Eleven 18122 -14,00

RESTAURANG AKA -75,00

BIRKASTANS PIZ -80,00

Pressbyran 881 -15,00

KONDITORI LYRA -102,00 

 7-Eleven 19115 -14,00

BIRKASTANS PIZ -80,00

7-Eleven 19115 -14,00

 RESTAURANG BEL -78,00

7-Eleven 18122 -14,00 

KELLYSBAR -57,00 

RESTAURANG BEL -78,00

RESTAURANG AKA -75,00

PUB ANCHOR -84,00

MCDONALDS KUNG -74,00

LILLA HEMCAFE -55,00

FOLKETS KEBAB -30,00

 7-Eleven 18122 -28,00 

RESTAURANG AKA -70,00 

7-Eleven 18122 -28,00

7-Eleven 18122 -29,00

7-Eleven 18122 -28,00

Prel kortköp -28,00

 Prel kortköp -33,00

Prel kortköp -14,00

REST TULEGARDE -75,00

SCANDIC HOTEL -98,00

HANDLAR N -60,00


Jag ifrågasätter inte summan! (Det är hans pengar).
Jag ifrågasätter inte restaurangbesöken (Men vart fan kastar han matlådorna!?)
Jag ifrågasätter inte om han har en affär med en annan kvinna! (Man bjuder inte en älskarinna på Folkets Kebab)
Jag ifrågasätter inte om hans utemat är nyttig eller inte. (Huvudsaken vi sköter oss hemma, jag är nöjd med hans kagge, dessutom jobbar han hårt och förtjänar lunch ute ibland.)

Men en liten lätt  fundering som jag grubblat på nu i någon dag...

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA LIV OM COLAN?!

Hundliv

Skrivet: 2009-05-28 Kl. 22:09:14
Åh vilket bångstyre Nisse har varit ikväll. Röjt runt som en galning och varit världens trotsigaste hund. Ibland känner jag tålamodet tryta med honom alltså!. Han är envis, långsint, småjävlig och samtidigt alldeles underbar. Min älskling!

Jag övar på att hundarna ska matas tillsammans och respektera varandras gränser. Leo ska inte morra när jag kommer i närheten av hans mat. Så han får "förtjäna" sin mat, han skakar tass och får lite till. Han är såå rolig när han vill ha mat eller vill ha mer. Upp med tassen och "Give me five"! RO HIT!!

Han vet vad som gäller och är numera jätteduktig.

Nils Holgersson å andra sidan ska ha all mat. En girig dammsugare. Så han kan visa ilska gentemot Leo under matstunderna. Så det gäller att ha kontroll där så det inte går till överstyr. 

Nisse förtjänar sin mat genom att visa tålamod och lugn! Han vet om det men vill inte riktigt acceptera den eviga väntan alla gånger. Why waste time and food?! 

Så genom att Leo förvandlats till en superhund som verkligen litar till 110%  på oss har Nisses dåliga sidor visat sig mer och mer. Det är visserligen jättebra så vi kan ta itu med dem nu och inte vid ett senare tillfälle.
 Hundarna är annars bästa polare och går så bra ihop.

Annars lite om Leo.
Han var till en början mycket osäker och kunde inte läsa signaler så lätt. Han blev rädd när vi sa ifrån och feltolkade mycket. Drog sig tillbaka. Verkade inte förstå.
Nu vet han precis vad som händer. Det blir ett "Nej" ibland som han absolut förstår och lyssnar till utan att visa rädsla. Han vet när han varit duktig och blir stolt som en tupp när han får beröm och när han gjort något bra. Hans "självutvalda" uppgift i livet är att visa sina konster. Hans talanger. Han vet att han är bäst. Han blir så upprymd när han får den uppmärksamheten en stund.
Han är gosig och väldigt tillgiven. Pussas kan han, han sticker in sin lilla tunga upp i min näsa tills jag kiknar av skratt. Han vet att det är lek så han jagar mig om jag vrider bort huvudet,
Full fart hela tiden med snabba vändningar. 

"Väck inte den björn som sover"

Väck inte Nisse när han sover säger jag. Nisse är stor, stark, bufflig och helt galen i lek. Så när dom sätter igång finns det inget stopp. Leo snackar mycket när han muckar och trissar nisse. Jag måste filma det någon gång....
Dom sover också så gosigt tillsammans. 

Att ej förglömma:
Leos nalle. Den nallen ska vara med, på liv och död. Har vi redan stängt dörrarna vid läggdags kan han komma på att "SHIT NALLEN!!!". Sen gråter han tills vi hämtar den åt honom, innan jag och Johan förstod det?!

Nisse går det annars bra med om man bara ser till honom. Han har visat lite svartsjuka men ändå en stor dos ödmjukhet.  Han vet när någon är "mindre och skörare" trots att han är en Heffaklump som bromsar en decimeter från väggen i full fart. En riktig pajas. Det svåra är att lära Nisse att bara lyssna. Att inte bli mutad.  När han har fokus på en sak är det svårt att få honom på andra tankar.
Annars är han givmild, han gör inte anspråk på husse och matte utan delar med sig. Slappnar av. Ibland har hundarna hussekväll när dom fått nog av mitt sällskap mest hela tiden. Då delar dom pussar och gos kamratligt. 

Det Leo kan visa då är skuldkänslor gentemot mig, då studsar han bort till mig på två skutt genom hela soffan och pussar mig lite också. Så jag inte ska känna mig utanför. Lillen min.

Nisse kan också vara mammig (han vet att jag ger bästa massagen).
Man försöker väl också få lite egentid med båda under dagarna. Fokusera på en i taget och inte hur dom fungerar som ett "par"

Så så ser det ut här i Sätra. Kortfattat!
Nu blocksover båda vilddjuren och jag ska också knoppa nu.

Natti










Myspys

Skrivet: 2009-05-28 Kl. 08:15:25
Vi har tagit en långpromme i regnet nu. Leo verkade inte bry sig om att bli blöt men den andre herren gillade det inte. Om Nisse vore människa, kvinna och var med i en saga skulle han kräva att bli buren över vattenpölarna. Ibland har han nog den uppfattningen om sig själv.

Nu ligger killarna i en varsinn handduk och tvättar sig själva. Leo tycker som vanligt att Nisse inte är så bra på det där, så han hjälper till på svåroåtkomliga punkter.

Igår när alla världens moln samlats över mitt huvud kände hundarna av min nedstämdhet. Dom goade med mig hela dagen. När jag låg i soffan skulle båda sitta på mig. Nisse närmar väl sig 15 pannor nu och det kan lätt kännas lite tungt. Men när mina killar vill pussas och gosas så får dom det.
 
Mina hjärtan. Mina tokar. Som jag älskar er



Idag är det lönlöst att ta sig ut på någonting. Tror nästan det blir åska.
Så vi ska nog tända lite ljus och mysa i vardagsrummet framför en film kanske.


Vi får se.

Alernativa tillvägasätt att få ur sig aggressioner

Skrivet: 2009-05-27 Kl. 21:00:51


Så här arg var jag faktiskt idag!

Ett ljus i tunneln

Skrivet: 2009-05-27 Kl. 20:29:08


skratta kan jag visst fortfarande


Jamenyeahman

Skrivet: 2009-05-27 Kl. 15:08:43
Bitterljuv skulle jag kalla den här dagen.
Jag väntar på tur men får bara dubbelt igen.
90% av inkomsten gick till räkningarna och hundarna idag. Jag trodde det skulle se ljusare ut den här månaden men gubben bland molnen sitter nog där uppe och skrattar sig hes just nu. Undrar vad han vill mig egentligen?!

Jag vågar inte förlita mig på skatteåterbäringen heller för det har alltid strulat förr. tusentals kronor mindre än man förväntat sig.

Men jag kan ändå känna mig urbota nöjd som betat av alla tyngsta skulderna på kort tid nu.Skönare att leva fattig ett par månader och kunna ha en relativt bra inkomst i sommar. Relativt bra förresten. Duglig var ordet.

Sedan fick jag också ett negativt besked idag.
Efter olyckan i somras så fick vi ganska snabbt reda på att ekonomisk erkättning inte var att tänka på då vi som var med endast hade hemförsäkringar. Man ska ha olycksfallsförsäkring om man ska få ut några pengar för:

  • kostnader för saker och kläder som förstörts i samband med skadetillfället,
  • sjukvård,
  • läkemedel,
  • resekostnader i samband med sjukvård,
  • utgifter för särskild hjälp i hemmet eller i trädgården,
  • medicinska hjälpmedel,
  • specialsydda kläder.
  • sveda och värk-ersättning,
  • inkomstförlust,
  • merkostnader,
  • lyte och men-ersättning eller som det också kan kallas ersättning för bestående skada (invaliditetsersättning),
  • framtida olägenheter.




  •  


     Pengar var inte direkt den första tanken man hade under den första svåra tiden.
    Först och främst återupplevde jag uppvaknandet på sjukhuset varenda natt . Visste inte vart jag var, varför jag inte kunde röra mig och vart mina anhöriga var. Så själva skräcken inför att min lillasyster låg som en kolbit fick jag uppleva hundra gånger innan någon sommarvikarierande undersköterska läste min journal och  talade om för mig hur det låg till. Gav mig ett piller och återgick sedan till sitt.
    Jag luktade fortfarande bränt ett tag, bränt kött. Inser ni vilka äckelkänslor det innebär när man tror att det är ens familj som man känner lukten av.?
    Kött. Den där lukten kan jag känna än.

    När jag kom hem från sjukhuset var det samma sak. Allt skulle bearbetas. Jag kunde knappt gå på toaletten själv. Mormor och morfar flyttade sin sovplats till övervåningen av huset för vår skull vilket gav mig panik. Jag låg och väntade på ljudet och dofterna. Jag hade min plan över hur vi skulle ta oss ut.



    Så här skulle det gå till: (eldsvådan skulle förmodligen starta i köket)
    Jag planerade att kasta den stora porslinstigern rätt genom rutan och butta ut amanda. Sen skulle jag ta gåstolen och hoppa upp för trappan till övervåningen och ropa så dom vaknade. Beroendes på hur snabbt elden spridit sig (ja det såg olika ut i min fantasi varenda kväll) så skulle vi alternativt ta brandstegen från balkongen eller ta oss ner för trappan och ut samma väg som Amanda.


    Varenda gång en bil körde förbi (huset ligger nära vägen) så lyste hela rummet upp och skenet rullade över väggen. Det fick blodet att isa sig  varenda gång.



    Jag kommer varesig jag vill eller inte ha ett speciellt band till dom andra som var med om samma sak.
    Blickar behöver inte förklaras, känslor behöver inte beskrivas eller hållas i skymundan pga skam.
    Jag vet vad alla fortfarande går igenom. Jag vet hur dom känner samtidigt som mig många gånger.
    Det är som....om vi varit till andra sidan och vänt. Det går helt enkelt inte att förklara för någon annan.
    Vissa hör jag knappt av längre. Men jag vet vad denne tänker och känner




    Jag är inte rädd för döden längre, men jag är rädd för hur den plöjer.
    Jag är rädd att inte veta.
    Jag önskar ibland att jag var ensam utan anhöriga så jag slapp gå igenom känslan av förlust en dag.

    Sen ska vi inte prata om pressen som alla genomlidit under det här året, myndigheter, läkare, bekanta och människor runtomkring.


    Det alla inte förstår är att man inte orkar ta rollen som sjuk efter ett tag, fysiskt eller pyskiskt.

    Man kan inte svara "dåligt" när människor "Undrar hur det är nu?".
    Jag vill inte förklara mina horribla ärr på kroppen för varenda idiot jag möter,
    jag ser hur dom sneglar på min arm, undrar och funderar.
    Jag vill inte säga till någon att jag har ont, för att det är jobbigt nog att hitta 
    ett sätt att leva med det själv och sedan tvingas ljuga om det för att inte
    få följdfrågor eller klassas som otillräcklig.
    Jag  vill inte se Johan i ögonen och säga att jag inte orkar när han gör sitt bästa i alla lägen.
    Jag vill inte sänka hans humör av att klaga över mina åkommor, mina tankar.
    Jag hatar att få frågor om framtiden. Jag vill slita av mig håret och spotta dom i ansiktet. Varenda en!

    JAG VET INTE!!

    Jag har gått igenom så pass mycket fysisk och pysikisk smärta så jag minns knappt vem jag var innan.
    En trögflytande gegga av minnen. Mitt forna jag.
    Hur svårt kan det vara!?? 
    Låt mig få ta mina steg i min takt!. Lämna mig ifred med er nyfikenhet!
    Rikta näsan åt ett annat håll bara.
    Tror ni jag inte ser skillnad på nyfikenhet och omtänksamhet.? Tänk efter före heter det.  
    Jag hatar också att få råd från okunniga och oerfarna människor.
    Som vill guida och vägleda. Jag ger själva fan i vad du har för livserfarenhet, hur gammal du är eller hur införstådd du är i min situation.
    För i det långa loppet vet du ingenting.
    Så behärska ditt sug att hävda dig, för du hjälper inte. Du hör inte ens din egna käft gå och gå och gå.
    Där ska jag sitta och bemöta skitsnacket med ett leende och låta som pånyttfödd.
    Som att du just räddade mig ur fördärvet med dina ord. En fingerknäppning så löste sig allt.

    Du vill mig inte väl, så håll dig för fan undan.
    Jag har sopat klart vägen åt dig. Plöjt alla hinder.
    Gjort det oförskämt lätt för dig. 
    Vänd på klacken och se dig inte om! 

    Så är är det och så ser det ut. Ni kommer aldrig förstå, ni kommer inte komma i närheten. 
    Klart ni inte gör det, ni har ingen anledning att veta och jag håller tummarna för att  ni ska slippa.
    För det är ett stort jävla mörker, mänsklighetens dekadens.
    Jag hatar att jag kommit till insikt om detta.
    Jag kuvar mig av ångest över vetskapen om hur psykiskt dåligt man kan må.
    Hur människor fungerar. 
    Jag har alltid trott att jag varit en bra människokännare...tills nu.
    Så enkel men så genomrutten.

     Jag har stora livsavgörande beslut framför mig. Under läketiden har jag fått lära mig att ensam är stark.
     Man måste armbåga sig fram och kräva sin rätt i livet. Det hjälper inte att vara trevlig och bemötande,
    så som jag blev uppfostrad. Hård som en sten ska du vara! Annars sitter man lottlös, hjälplös och patetisk.

    Nu ska jag komma över det förflutna och besluta mig om framtiden som är helt och hållet begränsat av det förflutna.
    Hänger ni med?
    Ett liv helt och hållet kantat av smärtor, smärtor som tvingar fram minnen och insikt om hur begränsad man är i livet.
    En ond cirkel med andra ord. 
    Hur jag slutligen får bukt med det här är mitt problem och ingen annans.
    Hjälp har jag inte fått hittills. 

    Stöd har jag fått men som jag skrev innan så hatar jag hela "tycka synd om" biten som hör till. 
    Jag är annars en enormt glad människa med livsenergi till tusen. En pajas som får andra att må bra.
    Just nu måste jag bara lära mig att handskas med mina demoner.

    Ikväll ska jag läsa en bok och om vi åker och handlar ska jag måla. Visste ni att jag målar?
    Jag målar dödstavlor. Allt mitt hat rinner ur kroppen genom fingrarna och tar form i mina tavlor.
    Sen slänger jag skiten.
    Man ska ha nerver av stål för att klara en tavla gjord av mig på väggen.

    there you go.







    Jag älskar er och är ledsen för vad ni fick gå igenom








     

     
    Den värsta smärta en människa kan uppleva är att ha insikt över mycket, men kraft över inget

    Jag blir tokig

    Skrivet: 2009-05-25 Kl. 18:02:21
    Sammantaget har jag satt i mig en varma koppen idag. Johan äter kyckling och det gör verkligen inte jag.
    Jag tycker fåglar är äckliga varelser. Dom har sin roll i naturen säkerligen men är inte till för att ätas. Bakteriefyllda varelser som lever i sin egna skit som är minst lika farlig den.
    Vi äter inte kråka och den måste vara mer hygienisk än höns. Det finns en anledning till att fåglar är så full av bakterier som är skadliga för människan och andra djur.

    Det är om man tänker efter inte naturligt att vi har spisar och ugnar som "filtrerar" bort detta. Vi äter inte gärna giftiga ormar och mördargrodor om man hittar på ett tillvägasätt som "filtrerar" bort dom gifterna eller hur?!

    Sen alla djurvänner och vegetarianer som äter kyckling förstår jag inte heller mig på!!. Höns behandlas väl värst av alla djur i fångenskap vi människor äter.?? Inget snack om den saken. Alla miljoner höns vi omsätter/månad-år är inte frigående och lyckliga. Inte på världskartan!
    Det är inte humant att behandla varelser så. 

    Så NEJ till kyckling. 


    Som ett körsbär på chokladsåsen strödd över grädden på moset så tillsätter Johan en avskyvärd kryddpåse som luktar.....något jag aldrig mer vill känna!!. Det luktar som om man skulle gräva upp ett gammalt skelett, knäcka ett av benen och märgen skulle rinna ut i pulverform. Som det pulvret luktar det.....tror jag.
     




    Jag har städat balkongen idag. Jag har städat som en besatt.
    Dammsög rännan och det hade inte blivit gjort på 11år. Jag överdriver inte då heller. 11år var det sedan 1:ahandskontraktsinnehavaren *puh* bodde här med sin son.
    Hans leksaker låg kvar här. Jag hittade också tändare, delar av en gammal flaska, kapsyler, en strumpa, 3 spindelbon, en massa damm och löv från 11 svåra år. Jag dammsög upp nästan allt.

    Nu sitter jag dock och sneglar på dammsugaren och undrar om inte spindlarna kan överleva inne i påsen. Det kan dom nog.  Johan får försöka avlägsna hela påsen innan jag städar igen. Eller så låter jag det gå ett par veckor och berättar varför jag inte städar längre då. Så jag kommer undan.

    Jag är expert på bra och smarta bortförklaringar.
    Som idag tex, när Johan kom hem från jobbet och "satte igång" så kände jag att det var mer än nog hela mitt tidigare projekt med balkongen. Så jag satte mig med min varma koppen och läste DN.
    Då kunde han väl ändå inte störa mig när jag läser såna viktigheter.!

    Rättning: Jag låtsades läsa DN.  Jag kisade och såg väldigt intresserad och svår ut. När jag i ögonvrån anade att han tänkte ge mig någon städuppgift så nickade eller skakade jag på huvudet sådär lagomt instämmande till "repotaget" jag läste.
    I själva verket satt jag faktiskt och funderade på annat.


    Sen när jag anade kryddblandningen slängde jag tidningen och skrek "Hur kunde du?!?" innan jag gav hundarna en sista chans att ta sig ut ur köket. Det ville dom inte. Så jag isolerade alla tre där inne och satte mig själv på min städade balkong med en cigg och sniffade min vita härliga Ajax. DET är grejer det.

    Nu ska jag sova middag


    Röjer

    Skrivet: 2009-05-25 Kl. 14:46:55



    Härliga tider

    Chankze?

    Skrivet: 2009-05-25 Kl. 11:48:38
    Solen skiner, livet leker och kittlar mig på magen.

    På senare dagar har jag faktiskt fått riktigt mycket komplimanger. Ytterst trevligt.
    Kan egentligen inte sammanfatta det riktigt här i bloggen men först och främst vill jag tacka Madde för flitiga kommentarer med jämna mellanrum. En supertrevlig tjej från bollnäs som jag förälskade mig i senast hon var här och hälsade på. Ja hon var helt enkelt väldigt snygg. En oslipad diamant som inte riktigt vet än hur snygg hon faktiskt är. Så hon använde inte sitt utseende som backup utan var bara gullig och trevlig. En kanontjej på alla sätt och vis.!
    Lite rädd för mig skulle jag tro för jag förföljde henne och tog på hennes....hår. Haha






    Tack nummer två och detta är ett stort tack för jag blev mer än smickrad av hennes text om min blogg. Det andra tacket utdärdas alltså till HELEN
    Hon skrev ett jättegulligt inlägg om mig i sin egna blogg, det hittar ni
    här.
    Jag blev mållös. Hur tackar man? Hon har en väldigt läsvärd blogg och är verkligen en underbar tjej som jag hoppas får ha kvar i mitt liv. Nya härliga människor är alltid välkomna i min circle of trust.
    Tack så mycket Helen.





    Tack nummer tre levereras direkt till Leos f.d ägare Natalie.
    Hon skrev så gulligt till oss igår:

    Natalie Malkoun: om Söndag som aldrig förr:
    Världens bästa Nicolina!!
    Kunde inte drömma om bättre familj till min älskade Leo!
    Tack för allt Nicolina och Johan!!



    Självklart blir man jätteglad att få det bekräftat.
    Att hon är nöjd med Leos nuvarande situation.
    Så tack tack Natalie. Det är vi som ska tacka.
     Tack för att vi fick bli Leos familj.






    Jag vill också tacka en annan Nattis. Men flina inte upp dig än gumman. Det är din katt jag menar. Varenda gång jag har tråkigt plockar jag fram mobilen och tittar på din katt och brister ut i skratt. (rim)
    Den är nämligen vinögd kattfan. Väldigt söt förståss, men det ser ändå roligt ut.
    Så tack Tova.

    Här syns det inte, det syns heller inte att hon är dvärg. Det är nästan det bästa. För jag älskar dvärgar.



    Ni andra ska inte känna er lottlösa. Jag gillar er också. Men nu finns inte tid eller ork att sitta kvar här när solen skiner.





    Tack då


    Söndag som aldrig förr

    Skrivet: 2009-05-24 Kl. 20:02:14
    Vilken mysig dag vi haft. vi startade som sagt i tid imorse och gick Sätra runt, åt frulle och visste sedan inte vad vi skulle hitta på riktigt då Lisa inte var hemma och våra planer med baksidan gick åt skogen.

    Så istället mötte vi upp "Sthlmsgänget" beståendes av Söderhamnare som umgås nu och då här nere.
    Vi startade med en Cola på en uteservering på medborgarplatsen.




    Älsklingen


    Leo jäste i skuggan


    Nisse tigger.

    Daniel och Jonas mötte upp oss och stannade på en dricka i solen dom också.. Efter det åkte vi till farsta och dit kom också Yang, Björn och Olov. Vi handlade lunch och åt ute medans Jonas och Daniel spelade minigolf om en summa pengar.,


    Jonas rökte cigarr under spelets gång.




    När vi lunchat färdigt rörde vi oss vidare och satte oss på en äng i närheten och solade medans Daniel och Jonas fortsatte sitt spel men med nya regler.

    Vi släppte hundarna lös så dom fick springa fritt med Johan och Leo var verkligen världens lyckligaste hund just då.
    Nisse stal hela tiden killarnas golfboll och sprang iväg med den.




    Det slutade med att Daniel blev 1000kr rikare.


    Vi andra jäste.


    ¨Leo är så duktig nu. Han sitter i knät på helt "främmande människor" och lekte med alla som var med. Inga rädda miner alls. Han börjar bli väldigt trygg i sig själv och är bekväm med nya människor.


     


    Klart att vi tog ett bad efter allt spring.


    Haha grabbarna tar ett dopp



    Leo fick nog efter en stund



    Mina bästa i världen


    Ja ni ser. Underbar dag. Nu ska vi snart äta glass men först måste jag ner och köpa cigg för Johan glömde det. Typiskt. Jag som krypit ner i pyamasbrallorna och är helt färdig efter dagen.

    Men där har ni den i lite bilder iaf.,

    Kram/ Nico



     

    Powerwalks

    Skrivet: 2009-05-24 Kl. 10:23:49
    Vi vaknade tidigt idag och hundarna var superpigga så vi kände att efter gårdagens förslappning så behövde vi alla svettas ur oss alla gifter (hundarna fick också lördagsgodis). Så vi har precis kommit innanför dörren efter en riktig runda. Det snöar ute btw. Det snöar pollen och ludd från alla maskroser. En ganska häftig syn.

    Nu ska vi slänga ut leksaker och tunnlar på baksidan så hundarna får leka med deras bästis Lisa. Blir nog rätt lugnt efter den här rundan. Själv ska jag lapa sol och busa med mina älsklingar.

    Kärlek, och på en Lördag till råga på stubben som var spetsig

    Skrivet: 2009-05-23 Kl. 23:11:53


    Johan och jag har inte gjort något speciellt idag. Vi äter, slappar, äter lite till, rastar hundar, leker med hundar, pussas lite, sitter i ett varsitt hörn av soffan och äter lite till.

    Vårt liv och framförallt dom sista 8-10 helgerna har faktiskt varit väldigt aktiva. Vi hittar på oförskämt mycket nuförtiden.. Vet inte om det bara är vår som gör att man piggnar till och dammar av magen men jag gillar läget och trivs med livet. Ja faktiskt, det var längesedan jag kände mig så här tillfreds med det mesta.
     Men ibland...och framförallt när regnet öser ner...får man bara vara en slappfisa. Vi handlade götta och hyrde fem filmer tidigare. Roligare än så blir det inte ikväll.

    Johan har blivit min inspirationskälla där jag hämtar kraft och feedback inför inläggen här i bloggen.
    Inget jag planerat eller begrundat på djupet. Det råkar bara vara så att han är en ganska rolig människa. Utan att riktigt veta om det själv...Inte sant? Ni gillar väl Johan? Det hade jag gjort om jag läst om honom när han är i sitt esse.

    Blir ni inte kär nu så säg

    (dresscode: Morfars foppa, Mina jättevelour och egen tisha. (ser ni Nisse dold mellan madrasserna?)

    Det jag försöker komma fram till är att han inte är i sitt esse idag. Han sitter mest och ser nöjd ut. Jag tittar och väntar...."Säg något roligt då din dumme fan!" tänker jag.
    Då tittar han tillbaka och flinar sådär sött att jag blir så himla kär att jag får spagettistjärt. Hade jag stått hade spagettin mest suttit i benen. Men som skrivet. Vi degar i soffan.

    Gårdagskvällen bestod av lite öl och vin med våra grannar. Ett supermysigt par som vi kom väldigt bra överens med. Dessvärre drabbades jag av en jobbig allergichock. Snoret sprutade och toalettpappret tog slut. Så jag fick snyta mig med sminkborttagningstops. Till slut gav jag upp när jag inte hörde vad vi pratade om längre för snoret spred sig till hjärnan och gjorde kortslutning i hela verksamheten.

    Tack och god natt

    Får hoppas vi gör om det snart.

    Nu kastar vi in handduken och ändrar ställningen till liggandes här i soffhelvetet. Hångla ska vi göra. Titta på film.

    (Tack för kommentarer. Uppskattar det verkligen. Ska svara riktigt till er alla i morgon. Ni är bäst!!)



    Feel my tounge

    Bli min bästis

    Skrivet: 2009-05-23 Kl. 12:33:09
    Nu!

    Sluta tjata din jävel

    Skrivet: 2009-05-22 Kl. 19:20:43
    Johan ligger i ett skumbad och simmar runt eller vad han nu sysslar med när han badar. Jag vägrar nämligen bada med honom. Varför kan jag berätta en annan gång, det är faktiskt sjukt roligt.
    Men nu är det så att han ligger och kräver. Han vill att jag ska pyssla om honom och jag ropar att det gör jag sen.
    Som att han lyssnar??

    Johan: Gummaaaaaan????


    Nico: Mm...(Hör att han vill att jag ska göra honom en tjänst)


    Johan: Koooom! Jag har en plan!!


    Nico: Nää....


    Johan: Jooooooo.

    ....GuuuuummaaaaaaaaaaaaAAAN!




    (fortsätter likt en treåring) GUMMAN GUMMAN GUMMAN GUMmmma..... *Överröstas av detta*



    Nu har jag något att kontra med när han drar igång slayer och slipknot.
    Undrar om han får någon ro borta i badrummet.....








    ( Edit: )


    Hahahah okej jag fick respons på mitt fanstyg, det kan ni lita på.

    Jag tog ett bloss i dörren efter förra blogginlägget.
    Johan bokstavligen ramlade in i vardagsrummet med en hysterisk blick. Blöt som en hund.
    Handduken uppdragen till under brösten.

    Johan: GUMMAN!! Vad i Helvete är det här?!?!? Jag blev psykiskt sjuk.! Vet du ens vart jag har varit?!?!?


    Nico: Jaa, du har badat?


    Johan: JA, men efter det har jag faktiskt bajsat också!!


    Nico: Okej......


    Johan: (Lite lugnare) Du får aldrig mer spela den där, lova mig det gumman.??Jag blir faktiskt rädd!!





    I love you honey

    Powersnaps

    Skrivet: 2009-05-22 Kl. 18:15:11

    Dagen har varit lång, I gryningen (nästan) kom Emilie, Nattis och Andreas hit för Emilie skulle hämta sin efterlängtade valpis. Så vi har handlat, donat,  och umgåtts hela dagen, det har varit åka hit och åka dit. Regnat har det gjort också.
    Nu känner jag mig helt mörbultad för jag fick inte mycket till sömn i natt så jag tänker krypa ner hos Johan i sängen endast iförd ett fult nattlinne och mysa någon timme. Har kastat i en film också.

    Sen har vi inhandlat för både en hemmakväll och en med lite mer drag i. Vart det lutar åt kommer ni få reda på när tiden är inne. Jag ska bestämma mig själv först och mysa med mina tre älskade pojkar.

    Kiss


    Vem fan behöver utlandet?!

    Skrivet: 2009-05-22 Kl. 08:44:58
    När man har det så här på baksidan



    En pool. Inte fy skam va?
    En natt när jag och Bergman kom hem från en riktig räserkväll riktigt glada i hågen beslutade vi oss för att ta ett nattligt dopp. Ni kan ana djupet av poolen när ni tittar på killen som går på bilden. Tänk er då att vi klarade oss utan skråmor när Bergman dök och jag gjorde bomben.

    Konstigt. Efter det trampade jag nästan på en igelkott. Mer exotiskt blir det inte.

    Black Again

    Skrivet: 2009-05-21 Kl. 22:49:10



    What tha ya think yall?

    Avrådes

    Skrivet: 2009-05-21 Kl. 18:56:50
    Det finns mycket ni inte borde testa på. Jonglera med knivar, röka cannabis och andra dumheter.



    Men framför allt annat, vaxa inte era intima regioner på egen hand!









    Det gör ont!




    Scenariot såg ungefär ut såhär:
     Jag trädde en vaxremsa över hela sk*ten.
    Och drog.
    Med öppet fönster och med en gnutta risk för eko på innegården skrek jag lite lätt

    "H****************A"


    Resultatet blev inte riktigt som jag tänkt mig. Nu består min muff av tussar. Som en cancerpatients huvud.
    Jag återgår till blåa rakhyvlar igen hädanefter.

    Efter jag hämtat mig efter persen kände jag att Johans och min relation inte är riktigt jämställd.
    Inte alls faktiskt om jag tänker efter riktigt noga.

    Så jag vaxade hans rygg. (Ja han är en gorilla)
    Frivilligt dessutom. (Efter hot)



    "Buuu huu är du färdig snart gumman?"







    "Snart älskling.....snart"






    "Åhhhhh men dra dååååååå!"






    "Snart älskling....ha lite tålamod!"




    Som en blixt från klar himmel vart jag genast på bättre humör.




    Vi har lite hemmaspa här idag med andra ord.




    Du tror mig inte??

    Skrivet: 2009-05-21 Kl. 17:33:40

    Kolla här då









    Vas säger du nudå Emilie?

    Tjock och lycklig

    Skrivet: 2009-05-20 Kl. 20:17:50
      Herre jösses amalia ända in i fågelholken vad jag städat här idag. Fullt ös medvetslös. Ändå är det inte toppskick på lägenheten. Inte så rent och fint som jag önskat. Men skulle jag skriva ner en lista (och det besparar jag er) så vore den lika lång som kvittot efter impushandling på lidl.

    Äh nu ljög jag igen. Jag ljuger mycket här i bloggen.
    Men jag erkänner alltid.
    Jag gillar inte lidl längre. Klart vissa varor går att handla där men jag blir äcklad av alla färdighamburgare/korvar som ser ut som godisarna man köpte på rosa kiosken när man var liten. Ni kanske hade andra inköpsställen än "rosa kiosken" men min var det. Rosa alltså.

    Ja hur som helst har jag städat och tvättat. Vi har också avverkat middag och är snart på väg ner och ska hyra en rulle eller två.

    Frågan lyder då: Att köpa godis eller inte?
    Följdfrågan lyder: Strand eller inte?

    Förra sommaren


    Fr v: Hanna Sundman, Nicolinaolofsson, Stina Ekenberg och Emma Ullberg

    Inte så lyckat med andra ord


    GRATTIS

    Skrivet: 2009-05-20 Kl. 10:37:41




    GRATTIS RICKY OCH ANNA TILL ER LILLA THEA SOM KOM INATT!

    (ahhhh jag är så glad så glad. Tänk att hon äntligen kommit till världen. Obeskrivligt vad livet är vackert)

    Back on track

    Skrivet: 2009-05-20 Kl. 09:23:54
    Mina blommor har blivit gnälliga.

    Jag minns tiden dom överlevde både fimpar och grogg. Hur ståtliga dom var oavsett väder eller vind. Nu tål dom ingenting. Har två likadana som inte pallar sol, lite vatten, lagom vatten eller mycket vatten. Dom tål heller inte skugga  längre. Ska man bli tant på riktigt och börja köpa växtextrakt och hela kittet nu då eller?
    Där går fan gränsen.,




    Johan ringde nyss och gnällde han med. Han hade glömt sitt kort på självaste löningsdagen.- Surt sa räven, skrattade jag i telefonen.

    - Öööööh GUMMAN, du får NOG ta och komma in med kortet! Jag måste köpa snus och lunch, fortsatte han.
    - Jag kan föra över någon hundring till din pappa så kan du köpa det på hans kort då vännen.?...
    Va, NEJ! Nicolina (med allvarlig ton)....Jag har betsällt två tröjor som jag ska hämta idag också, varför kan du inte bara komma in?!?!
     - För att jag har fullt upp med att tvätta resten av dina jävla kläder!!  

    Vann jag där eller? Först satt jag och flinade för mig själv men sen kom jag på att det hade varit roligare med ett svar som "Tyvärr gubbe lilla, jag ska shoppa!"


    Åhhh

    Skrivet: 2009-05-19 Kl. 18:51:35
    Kolla här

    Sa jag att jag var en gud i

    Skrivet: 2009-05-18 Kl. 21:17:26
    ....köket??

    Älsklingen undrade vad 17 han skulle äta på sin lunch i morgon och suckade över att vi inte hade något hemma...
    Då slängde jag ihop två laxspett med lite sting i, bulgur och en jättegod sås. Mums. Jag fick en blöt puss för det.

    P M S

    Skrivet: 2009-05-18 Kl. 13:56:59


    Idag är jag en spillra av mitt forna jag.
    Idag ligger jag och hulkar av självömkan som är befogad.
    Idag mördar jag Johan om han kommer hem och sjunger sin klagosång.
    Nej nu ljuger jag, jag är less och ledsen. Inte så arg.

    Vetekudden ligger i micron och får vara min pojkvänssubstitut idag. Men jag önskar han var hemma och pillade med mitt hår och värmde min stackars rygg med sin fylliga mage som för övrigt också är en spillra av sitt forna jag.
    Han kom nämligen hem så här på lördagsmorgonen



    Tur att Leo älskar Johan mer än allt annat för annars hade nog lillkillen flygit på Johan så som han såg ut. Det har brunnit i honom, det är ju ett säkert kort. Ni ser kanske spåren? Jag kände lukten annars...Sen hur och vad som hänt vet han inte. Han hade en teori om att han blivit rånad och sedan hade rånaren tuttat eld på honom. Jag skrattade överlägset och informerade honom om att så drastiska metoder använder sig inte rånare av för att komma över en ful gammal nokia 3310.

    En kille hade kommit springandes och hjälpt honom att få av tröjan och sedan hade dom kamratligt hoppat på den tillsammans. Sen vet jag inte hur han tänkte när han drog på sig spektaklet igen. Men killar är och förblir ett mysterium i mina ögon. Hur få hjärnceller kan en hjärna innehålla?

    Dessvärre älskar jag honom mest av allt ändå men är tacksam över att när han drar ut på ett sånt där rövarstråk så ställer han till sånt UTE och inte hemma.

    Det värsta var att när han väl kom hem och Emelie vaknade till så frågade hon självklart Vad som hänt!?!?! Då svarar Johan:

    "Jaaaaa, jag har GÅTT från Bredäng!!!"

    Bredäng är en station bort och det är inte speciellt långt. Lustigt att han ansåg att  det var det  som hänt när han såg ut sådär.

    Men vad gör man??


    Annars har helgen bestått av perfekt dos av allt. Vi har legat i humlegårdsparken och myst med hundarna.
    Vi har ätit korv med bröd, badat och jäst. Vi har också shottat vodka och lyssnat på mina partylistor.
    Roligt har det varit. Men för er som inte har hundar så kan jag informera er om att det är ganska slitsamt att få ihop det. Hundarna väntar inte på att man ska ligga och skräpa en hel dag som faktiskt kan vara ganska skönt efter en blöt natt. Nej dom ska ut och rastas och motioneras, dom ska ha mat och lek.
    Men det är det värt. Nu ligger killarna magemotmage intill mig och snarkar. Nisse pussar då och då Leo och Leo slickar Nisse i örat. Undrar varför.....(?) Han kanske tycker Nisse är äcklig och vill tvätta honom.




    Nej jag kanske slänger i en tecknad film och myser med grabbarna nu. tur att det regnar för annars hade jag haft ångest av att vara så här miserabel halvliggandes i soffan.
    För er som känner medlidande av att jag har mensont kan jag delge er info om att det är inte bara! När man har mens sväller man runt både mage och rygg och det innebär att det blir ett tryck på svanskotan som gör sinnessjukt ont. När svanskotangör ont så får jag ont i benen och kan knappt resa mig från en sittande ställning.


    Det ger mig panik att påminnas om i hur dåligt skick jag är. Det gör mig ledsen och bitter. Jag har kroppen fylld av ärr, jag kommer inte kunna arbeta normalt med tanke på hur det blir bara ett sådant här återkommande problem. Ska jag ligga hemma en vecka i månaden pga mens eller? Jag kommer antagligen inte kunna få barn enligt läkarna och jag är mer eller mindre invalid. Jag har fått diagnosen ptsd och får kämpa mig igenom en vardag fylld av smärtor. Jag gnäller sällan och vill alltid ha ett positivt svar när folk frågar hur läget är nu. Men lika jobbigt som spänningshuvudvärk av den värsta sorten är för någon av er, är mina smärtor i rygg/ben. Bara det att jag är van och får se glad ut ändå. 



    Dom här killarna är ett ljus i mörkret när jag känner mig hängig. Lite på det.

    .

    Ursäkta min frånvaro

    Skrivet: 2009-05-17 Kl. 17:13:08






    vi har bara jäkligt kul

    Hundarna

    Skrivet: 2009-05-14 Kl. 11:22:21
    leker så det står härliga till. Ändå har vi nyss varit ute en timme och lekt med Lisa. Leo är ett energiknippe och Nisse tackar inte nej.

    Igår spenderade jag eftermiddagen/kvällen med käraste Anna som är jättestor nu. Inte tjock eller så men hon och Ricky väntar en liten (förmodligen tjej) om någon vecka. Jag satt och funderade på att det skulle lika gärna kunna hända  nu... Undrar hur jag skulle reagera

    "Oh my fucking god, the water broke the water broke, pregnant woman on her way, mooove bitches"


    Haha, kollat på för många filmer kanske?

    Nej men det var trevligt, fick se deras nya fina lägenhet och var till Ikea en svängom.

    Nu är det tvätt och mera tvätt igen.

    kiss


    Felriktad uppmärksamhet!

    Skrivet: 2009-05-13 Kl. 12:37:43



    En sak som jag förbryllas av är att vissa kändisar hyllas för att dom ställer upp att arbeta  volontärt eller viker ut sig "gratis" för organisationer som PETA. Jag förstår poängen med "Hellre naken än bär päls" men är det inte lite lustigt ändå?

    Det finns andra bättre sätt än att ställa upp på lättklädda bilder med djur (vilket sätter klumpar i halsen på mig, det finns gubbar som sitter och drar i skinnet framför bilderna, det vet vi alla, därför ska man inte blanda nakenhet med djur!).
     Det har riktar mer uppmärksamhet gentemot kändisarna än den egentliga organisationen. Dom får mer uppmärksamhet och tjänar därmed ännu mer pengar. Vore det inte roligt att se att kändisarna skänkte dom här extrapengarna till djurrättsorganisationer eller startade upp egna hem för djur som farit illa i samhället??
    .
    Jag är inte heller så imponerad av när Paris eller någon av dom andra kändisarna ställer sig och lassar upp mat en timme till hemlösa. Även om det är frivilligt gratisarbete så tjänar dom enorma summor pengar av publiciteten det ger.

    Så det här volontära som är så "inne" just nu sponsrar bara kändisarna som redan har sina miljoner på banken. Och vi dumma fån sponsrar i vår tur hela onda cirkeln av att köpa tidningar och läser om det. Vi köper också parfymer och kläder designad av kändisarna som sponsrar detta ännu mer. 

    Vore roligt om någon kändis kunde sälja en parfym eller ett klädesplagg i hans/hennes namn och skänka varenda dollar  till någon organisation som gör skillnad.?

    Om alla hjälptes åt på rätt sätt skulle situationen förbättras väsentligt!.
    För vad hjälper det att kändisarna poserar naken med kaniner framför tuttarna.? Inte djuren iaf!! 
    Sen att ställa upp på reklam som är emot päls? Det väl inte den största frågan eller det största problemet om hur djur behandlas i vår värld idag? För ärligt?! Hur många "vanliga" människor äger en päls idag?! ((Stureplan borträknat))


    .











    Om alla kändisar i Usa gick ihop och skänkte en summa var skulle landet kunna starta upp ett antal djurhem där människor som verkligen arbetar volontärt kunna bli erbjuden lön, det skulle finnas resurser till plats och mat till djur som idag far illa eller inte har något hem.

    Men det är bara min åsikt.

    Vad tycker ni?

    Är det inte viktigare att djur får vård, mat och ett hem än att lägga så mycket uppmärksamhet på pälsindustrin just nu?? (även om det också är en viktig fråga)

















    One World, One Humanity, One Family!


    (Människan kommer få betala för allt en dag och händer det under min tid på jorden kommer jag invänta mitt straff med ett leende. För jag och alla andra på den här planeten förtjänar det. Vi ska lida och sota för det onda vi orsakat vår vackra planet. Det är därför jag brinner starkt för att ni som nu har barn (och jag själv om jag får några) ska lära nästa generation att veta bättre än vi som lever nu)

    Svar på fråga

    Skrivet: 2009-05-13 Kl. 10:09:15
    Anonym om Okunskap och Hebefili och Pedofileri:
    Jag måste bara få fråga hur du tränan kontakt mellan dig och hundarna?!
    Jag behöver tips.

    Jo anonym jag övar på mitt ledarskap, Att hundarna hela tiden uppmärksammar vad jag gör. Att mitt kroppsspråk hela tiden är tydligt och bra. Går jag åt ett håll och vänder så behöver jag inte dra i kopplet eller verbalt övertyga hundarna om att "hit ska vi": Att trots lek när dom är lösa så ska dom hela tiden veta vad jag gör och vart jag rör mig.Att vid möte med hund eller annat som fångar hundarnas uppmärksamhet ska dom fokusera på mig och dit jag är på väg. Jag bestämmer om vi ska hälsa.
     Att vid inkallning komma direkt till mig utan hysh pysh.
    Sen om det fungerar alla gånger är en annan sak
    Men övning ger färdighet. Jag använder mina medel. Kan inte/orkar inte förklara mer utförligt men jag tror inte det var tips du ville ha. Jag tror du ville bränna upp mig lite. Huruvida det gick får du själv bedöma.


    Nu sitter jag och dricker jordgubbedricka. Alltså saft. Ekologisk saft. Vilket jag tycker är uselt egentligen. Ekologisk mat alltså.
    Dom flesta vet inte vad det är men tycker det låter bra. Bra för miljön och bra för hälsan.
    Jag håller inte med på den punkten men det tar vi senare. Jag ska försöka hinna på solen ifall det blir regn senare. Nu är det nästan för varmt för balkongen.

    Vi ses sen

    Vilken tokfamilj

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 20:39:54











    Tror du vi har tråkigt tillsammans?

    Eftermiddag en Tisdag i Maj

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 18:07:38



    Hade jag hetat Gessle i efternamn hade ni nog fått räkna med en uppföljning av rubriken. "Jag sitter i en soffa i en lägenhet i en skog"

    Turligt nog så heter jag inte Gessle och tack och lov inte längre Gustavsson. Tänk er?? Det var mitt namn. Jag ska aldrig tvinga på mina ungar något namn de inte vill ha. Men jag sa väl inte emot i femårsåldern heller så på det viset var det-.
    Men det är ingenting jag glömmer bort idag och råkar skriva fel.

    Däremot trots ändringar och påtryckningar så finns "Emma" kvar som mitt förstanamn när det kommer till myndigheter och så. Så många reagerar när jag säger Nicolina. "Hmm här står det Emma, hur förklarar du det??"

    Jag hette Emma ett par år innan dom ändrade mitt namn. Vet ej varför eller om jag faktiskt har blivit kallad Emma någongång med kan hastigt reagera när jag hör det namnet.

    Emma Gustavsson.

    Orginellt?

    Nej fy 17. Gillar mitt ryssnamn.

    Saknar mitt riktiga hemtelefonnummer också! 0270-13279. Typ världens bästa telefonnummer.Dead and gone dock!




    Johan har ätit matlådor och jag sitter och funderar på om han är lite sadistiskt lagd.
     
    Varför jag tänker så är pga att det är ett ständigt letande efter tändare här hemma. Jag letar alltså mina tändare som har en tendens att försvinna. Johan står alltid och skäller när jag i sista sekunden innan vi ska till tåget springer och river hela lägenheten i hopp om att hitta en.

    Jag köper alltid nya och dom förvinner jämt och ständigt. En OVANA kallas det här hemma. Min ovana!
    Det ligger inte i min natur eller intresse att rota i Johans privatliv, jag tjuvläser inte sms, kollar inte hans fb eller rotar i hans gamla grejer från hans tidigare relationer. Jag kunde inte bry mig mindre. Missförstå mig inte, visst händer det att jag visar svartsjuka men ytterst sällan. Det är vanligare att se en sibirisk tiger på konsum om man ska börja jämföra.

    Till saken: Jag bestämde mig för att rota igenom Johans "skitburkar" (som är burkar samlade med skräp, kvitton och dyligt)
    för att leta småpengar idag (en annan historia) och den som söker finner sägs det.

    Tändare. tändare i drivor. Tändare tamigfan överallt. Ja som en kråka som samlar på glitter och "allt han kommer över"
    har han tjuvat mina tändare. Sitter och ruvar på dem. Alla färger och former fanns i samlingen
    .

    Alltså sitter Johan på sin tändarhög och plågar mig med mitt eviga letande. När jag går och kissar så tittar han att jag stängt om mig och sen slänger han sig på min tändare liggandes i närheten.Passar på! När jag sedan kommer tillbaka och ska använda den så suckar han åt mig, skäller och säger att jag är en slarvmaja.


    (så här ser han ut när jag frågar om han sett mina tändare)

    Är det ett maktbegär, en fetish eller bara något han roar sig med?!

    Det värsta är att jag inte kan fråga heller
    för då undrar han varför jag gått igenom hans grejer!!



    Bara en av livets obesvarade frågor


    Så här många var det , Minst.


    Vad tycker ni?? Ska jag fråga??

    I knew there was something that we never had

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 16:29:58


    Teenage pornstars
    Living for nothing now
    Nightlife baby
    Oooh-aah-ooh
    Look out, shape up
    Boy you got to turn around
    And wake up honey
    Oooh-aah-ooh

    We're not living in America,
    But we're not sorry
    I knew there was something that we never had,
    But we don't worry
    No we're not living in America,
    But we're not sorry
    We don't care about the world today
    We're not sorry for you

    Pretty as picture, dancing the night away
    Don't stop baby
    Oooh-aah-ooh
    I learned my way
    I'm living for something now
    It's hardcore honey
    Oooh-aah-ooh

    We're not living in America,
    But we're not sorry
    I knew there was something that we never had,
    But we don't worry
    No we're not living in America,
    But we're not sorry
    We don't care about the world today
    We're not sorry for you

    We're not living in America <i>[x9]
    We're not living in America
    But we're not sorry
    I know there was something that we never had
    But we don't worry
    No, we're not living in America,
    But we're not sorry
    We don't care about the world today
    We're not sorry for you
    My baby!
    Sweet baby!
    Oh, baby, baby, baby, baby, aah...

    Förfest killar

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 15:57:18
    en salig blandning



    Förfest tjejer

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 15:16:44
    En salig blandning






    Ja god natt då

    Skrivet: 2009-05-12 Kl. 00:59:28


    Det är inte bilden i sig eller personerna som är hemska
    Det är bilderna man får i hjärnan som visar vad dessa två gör efter krogen stängt.
    Hur det låter, hur det rinner och hur han luktar ur munnen.
    Där fick ni något att drömma om. Varsågod. Från mig till er. Ge och ta kallas det.
    Dom lyssnar nog på "piccadilly circus" under älskogen också.
    Det är jag övertygad om.

    Nattinatt

    Okunskap och Hebefili och Pedofileri

    Skrivet: 2009-05-11 Kl. 23:45:15
    * Eftersom jag spenderar mycket tid hemma här i området och mycket ute på gården och i krokarna blir det lätt att jag uppmärksammar människor jag sett mer än en gång.
    Det har nyligen flyttat in ett barn med familj som jag inte riktigt förstår mig på. Rättare sagt så är det två barn men det är framförallt en liten flicka vi pratar om.
    Hon är alltid ute vilket iofs är fantastiskt med tanke på att dagens ungar spenderar för många timmar i soffan framför spel och disneychannel.
    MEN det finns två punkter jag stör mig på/förvånas över.

    1. Hon/hennes bror har noll visar djur NOLL respekt. Hon jagar katterna runt området. Hon och brorsan har ett väldigt provocerande kroppsspråk gentemot mina hundar. Dom skriker och viftar. Beter sig hotfullt mot djuren

    . Skulle jag lämna ut enkäter och grannarna fick fylla i vad dom stör sig på hos mig/oss skulle det säkert finnas några punkter där också MEN jag kan ju självklart inte klandra barnet för detta. Men detta har också hänt då hennes Mamma varit med.

    När ett möte görs sätter jag hundarna när barn ska passera eller håller dom kort i kopplet. Ger barnet/mamman/pappan yta att röra sig förbi oss ifall någon är hundrädd tex. Men man blir inte bemött på samma sätt tillbaka.
    Den här flickan försöker alltid cyckla på Nisse. När han då börjar skälla och jag nervöst får trampa emellan dom så att ingen skadas, Ja då trampar hon fort fort iväg på sin lilla cykel.
    En lek alltså.

    Jag tränar mycket med Nisse så han får vara lös. Jag vet hur jag ska handskas med honom på rätt sätt. Det är oftast när det inte gäller  som han inte lyder. Nonchalerar när det ändå är tråkigt.
    Annars övar vi inkallning och kontakt mellan matte och hund. Det är flera hundar lösa. Vår kära granne Lena med hennes Lisa är ofta ute och då koncentrerar sig hundarna på varandra och reagerar inte på annat.

    Men då håller vi oss också undan, på baksidan där ingen är. Vi stör ingen. Men det skulle kännas trist att alltid ha Nisse i koppel då han är världens goaste och knasigaste hund som borde få vara fri så som det fungerat hittills.
    Varför jag nu tvekar inför det är att jag inte kan svara på vad som skulle kunna hända i värsta fall om den här flickan provocerar honom och jag inte hinner på.
    Då blir det JAG som får ta bort Nisse och hon får en klapp på huvudet och kanske lite glass på det också.


    Därför vädjar jag till alla föräldrar där ute. LÄR ERA BARN VÄRDET I ATT RESPEKTERA ALLA DJUR!!
    Alla barn jag möter vet varken ut eller in, antingen visar dom rädsla eller så ser dom djur som leksaker man kan göra hur som helst med.


    2. Samma flicka springer alltid ute med hjälm.
    Detta är egentligen inte min ensak. Jag har inte barn men jag blir ändå förvånad och förstummad när jag ser detta.
    Tillbaka- hon bär alltså hjälm hela tiden, vad hon än gör. Hjälmen sitter där den ska. Jag förstår poängen att man vill skydda sina barn men snart kommer ni förstå MIN poäng.
    Flickan bär aldrig riktiga kläder nertill. Hon har antingen trosor/strumpbyxor eller bara trosor. Är inte det farligare att släppa iväg en liten tjej på det sättet än att hon kan ramla som alla andra ungar.
    Förstår bara inte tänket hos föräldrar idag.

    Det finns så många "snuskgubbar" överallt och i den åldern går man på vad som helst. Klä på era barn ordentligt. Det är bara Maj dessutom och inte så varmt att det finns "undantag"-...
    Småflickor ska inte springa omkring på det sättet..

    Dom borde ha dom rättigheterna men det är en risk att ta

    Leo

    Skrivet: 2009-05-11 Kl. 20:49:48



    Jag tänkte visa er vår nya lilla (stora) familjemedlem. Han har funnit sig tillrätta med oss i helgen och jag blir alldeles kall o kroppen när jag tänker på att jag nästan gav upp. Men jag bet mig i läppen och gav mig fan på att det skulle fungera och helt plötsligt var allt i harmoni.

    Vi har haft en toppenhelg, bara tagit det lugnt inne när det regnat och varit ute på lek och långa promenader när solen tittat fram. Vi gick en ny väg som vi hittade längst med båthamnen här i Sätra. 2km ifrån där vi tidigare varit fanns ett underbart café strax ovanför vattnet. Ett underbart ställe, enkelt men väldigt vackert. Huset var från 1800talet och man satt i en ljuvlig trädgård.

    På vägen dit gick Nils och Leo så fint så dom förtjänade att springa lite lös när vi hittade en strand. Leo rullade runt i sanden och var verkligen världens lyckligaste hund just då. Han har "kommit in" sig så bra och har nu en självklar plats i vårt hem, som Nisses bror och har satt sig som en pil i våra hjärtan-

    Dessvärre har jag fortfarande tomma fickor och får därför använda mig av lånade bilder så länge. Hittade dom på Leo´s tidigare ägares Fb.















    Så här har ni Leo.
    Nisses lilla storebror och vår lilla älskling

    AHAHAHHAHAHA

    Skrivet: 2009-05-11 Kl. 15:37:30
    Jag har för fan kvar Bongo



    Jag var så besviken. Ville verkligen plundra en leksaksaffär.
    Kul att hitta.....bara sådär

    Öhhh suck

    Skrivet: 2009-05-11 Kl. 00:07:10
    Anonym om SINGEL!!!:
    Jag tycker att du inte är på hugget längre, jag har inget att göra och brukar därför läsa skiten du skriver för att jag tycker det är kul, men du skriver inte....

    // ledsen kvinna från ett ställe sju mil norr om Gävle...


    STINA. Du läser inte vad jag skriver ändå?! Du har och kommer alltid bara kolla på roliga bilder. Det startade i förskolan och fungerar lika ännu

    Här har du några på dig själv


    Testade lägga in stinas fagra anlete i programmet som förvandlar en till diverse skepnader och färger.


    Först har vi Stina goes drunk





    Min kommentar efter att ha sett Stina förtära flytande substanser i alla dess former:
    Ahhh, det ska mycket till men när en kille inte "fattat vinken" när hon flörtar slutar det oftast såhär.
    Eller när hon lyckats stjäla ens ragg kan hon också brassa på med stora briljanta vinnarsmilet.






    Nästa är Stina goes MAN





    Nicolinas kommentar: Hmm. Sliskig va??
    Det ska vara kvart i tre på något riktigt risigt ställe....Om jag tappat hemnyckeln och såg dig på håll. Ja då Stina: HÅLL I HATTEN-!





    Stina goes old






    Nicolinas kommentar: Jag noterar att dina tänder är missfärgade av jesu blod. Alltså kommer vi fortfarande vara vänner, dricka rödtjut och tjöta på två balkonger brevid varandra. Tävla om vem som har störst pelargonier och gruffla om vems gubbe som har minst penis.
    Så blir det nog- helt klart.





    Stina goes Black magic woman








    Nicolinas kommentar: Yeah I halla, Go shorty it´s your birthday.




    Stina goes Asian






    Nicolinas kommentar: Hmm svårsålt. Du får sänka priserna, standarden och införskaffa en buttplug om du nu inte råkar äga någon.


    (Tips: Lär dig den här engelska brytningen och citera ganska exakt så får du nog köpslå en del)





    Stina goes art




    Nicolinas kommentar: Me buy you, me love you long time. (längst ner till vänster är för övrigt en apbild och inte konst)


    Blir du inte glad nu Stina DÅ går ja oh sover.

    SINGEL!!!

    Skrivet: 2009-05-09 Kl. 17:05:31

    Jag: FAN JOHAN!!!. Nu har jag gått upp igen!!!!!!!!!!!. (ståendes med jeansen halvvägs över röven)

    Johan: Hmm. Jaa det har du nog! (kliar sig fundersamt på hakan)

    Någon annan som vill ha mig?? Jag är öppen för förslag!



    Den här gjorde jag en annan gång när jag var sur på honom. Trodde jag aldrig skulle hitta ett tillfälle att behöva lägga upp den men här har ni!!!!!!






    (fåret är äkta)







    bara en tanke...

    Skrivet: 2009-05-09 Kl. 14:31:22
    Nico: GUBBEN??

    Johan: Ja...?

    Nico: Öppna dörren, jag har en fråga!! (Johan diskar, Nico sitter i sängen)

    Johan: Ja gumman

    Nico: Du, om man är djurgårdare...hejar man på gais före aik då?

    Johan: Man hejar på djurgården...

    Nico: Ja men stöttar man AIK som Sthlmslag eller ligger Gais före dom eftersom ni är fiender.

    Johan: Ja det blir nog Gais då om man måste välja.

    Nico: Ska vi dra på oss djurgårströjor, åka in och kolla vad som händer??

    JOhan: Vad skulle du vilja ha sagt med det? Ingen förstår nog vad du menar gumman.

    Nico: JO, om jag skriker "GAIS E BAJS OCH AIK ÄR......*30sek*.... OCKSÅ BAJS!"

    Johan: Gör det du gumman...




    Den där jävla soneby (som btw inte gör sina scener på riktigt, dom är riggade) kan slänga sig framför en buss och stanna där. Släpp in mig i Ballar av stål.

    När jag har tråkigt.




    Vill inte vara jävlig

    Skrivet: 2009-05-09 Kl. 14:10:50
    ....men får man se ut så här?
    Haha haha haha



    Detta är ändå en bra bild av kvinnan. Jag gillar ändå hennes stilah . Lite nittiotalsinspriterat "fresh prince" över henne.
    Jag gilar också när hon stirrar som en sån där blåsfisk in i kameran och säger "ÄCKLIGT ALLTSÅ"

    Jävla hockey

    Skrivet: 2009-05-08 Kl. 22:24:18
    Helt obegripligt, det är vår och isen är smält sedan länge. Men inte på vissa ställen alltså.?! Jag ska spraya hårspray och parfym i lägenheten i ren protest. jag ska också andas jättefort och snabba på hela den här koldioxidsprocessen. Så hockeyn dör ut.
    Det är mitt mål.

    Jag behåller Leo, jag behåller honom tills det inte går längre. Jag är väldigt stolt över hela vår familj som hållt ihop den här veckan. Det har varit jobbigt och inte minst för mig om jag får ömka mig själv och det borde jag juh? Det är för bövelen mitt blogghelvete.

    Min mamma började t.o.m  oroa sig.

    Mamma mou: Vad e det med dig??

    Nicolina: Vadå?

    Mamma mou: Du låter helt luddig!!

    Nicolina: Vadå??

    Mamma mou: Har du tagit tabletter Nicolina??!

    Nicolina: Vadåow?

    Mamma mou. Har du det?

    Nicolina: Vadå??

    Så trött blir man när man har hundar. Lita på de.
    Men idag har vi handlat kompostgaller och jag glömde bort vad jag egentligen var ute efter inne på rusta. Så jag frågade efter hönsgaller.

    Stockholmsbrud med överdriven dialekt och taskig uppsyn: Vada saa ruu? * tuggar tuggummi*

    Nico: Hönsgaller, alltså man måste inte ha höns i, man kan ha blommor och chihuahuas också!! * Med min halvpresterande norrlänska* (Jag kom inte på fler exempel)

    Stockholmsbrud med överdriven dialekt och taskig uppsyn: Assa....*tugg tugg tugg* (vänder sig om och frågar en svart man med gul hatt vilket jag fann väldigt roligt) har vi hönsburar här elleh??

    Nico: Hönsgaller!! Man kan ha blommor i OCKSÅ!!

    Svarte mannen med den gula hatten: Näää

    Stockholmsbrud med överdriven dialekt och taskig uppsyn: Assa, prova Juhla eller Clas Ohlsson. Där finns det nog burar..

    Under timmen efter kom jag på tre saker.

    1. Det var visst KOMPOSTgaller jag skulle ha, inte höns.

    2 Det var inte "Svarte mannen i gula hatten" han hette i Nicke Nyfiken, det var Långe mannen i gula hatten.

    Efter jag hittat mitt kompostgaller kom jag på nr 3. Det var inte svarte eller  långe, det var bara Mannen i den gula hatten


    Fattigt namn på en man med hatt om ni frågar mig.,
    Menmen

    Sedan har jag pratat med Helen och upprört henne med att hon antagligen har både hepatit och aids efter deras Egyptenresa.

    Jag har också monterat ihop kompostgallret och "boat" åt lillvavvan. Vi har ätit middag och tittat på en film. Och nu är det hockeyn som skrivet. Nedrans.

    Jag tror jag smygäter upp chipsen istället som straff.
    Vad han straffas för har jag inte kommit på än men detaljerna tar vi sen.
    Emelie ska ha en känga också. Bara för att hon blivit tant och ramlar och bryter tår hit och dit. Vilken stil alltså. Inte snyggt alls.

    Tack och hej så länge.

    Ahaaaa

    Skrivet: 2009-05-08 Kl. 14:09:42

    Du menar den här Angelica J ? Jamendåså, nu gick hissen upp.
    Ja hon ska vara en riktig jävel har jag hört. En såndär typ som nyper barn i örat och svär mycket.
    Jag har också hört att hon inte är riktig blondin. Ett jävla sätt alltså med andra ord.
    Man måste vara divig om man lägger upp en sån där header. Inte ett verktyg att lita på.

    Inte alls T.B



     

    say what?!

    Skrivet: 2009-05-08 Kl. 13:40:21
    Postat av: T-B

    Handlar inte om någon avundsjuka när det gäller Angelica J. Hon har helt enkelt sig själv att skylla. Hon är en tvättäkta diva som beter sig illa mot andra människor. Hennes stora ego och oförmåga att ta till sig kritik och saklig konstruktiv. Hennes rabiata sätt och hävdelseförmåga konstant i alla lägen. Tack för ordet!

    2009-05-08 @ 11:55:53

    Hej T-B.
    Detta tycker jag är ytterst intressant. Vem är Angelica J? Vad har hon ställt till med och vad fanken snackar du om?
    Sen vem fan e du?

    Varsågod för ordet.

    the pause is off

    Skrivet: 2009-05-07 Kl. 13:49:25
    jag kan väl inte hålla er på halster när jag sitter inne med den här bilden



    han fick sin freedom och tydligen en personlig assistent på köpet. Haha gamle David kan man alltid lita på

    Bloggpause.

    Skrivet: 2009-05-06 Kl. 22:45:33

    Ni kan gå in här bäst ni vill framöver. Hittar jag inspirationen igen så skriver jag. Har ingen tid utsatt eller några planer på hur det blir, kan lika gärna skriva i morgon men har helt enkelt för mycket på det privata planet just nu.

    Dels lille Leo som jag inte kan skriva för mycket om ännu för jag vet inte om han har en stadig plats i vår familj än. Vi har honom på prov. Leo är ett mysterium till Vavva som jag försöker lära mig på. Jag älskar redan honom och han älskar redan mig. Han försökte i all sin kärlek till mig bita av Johan näsan när jag fick en puss. Där har vi ett problem. Leo är en väldigt nervös och osäker liten hund som behöver så mycket uppfostran och kärlek just nu. Samtidigt ska jag vara rättvis och ge hälften av mig till Nisse.

    Anledningen (framförallt) att vi skaffat en till hund är att Nisse ska få en kamrat. Är så stolt över Nisse. han är verkligen en underbar hund. Men börjar han fara illa av lille Leo så måste han vidare. Så det är det värsta som kan hända. För jag hoppas Leo kan hitta sig själv och därför få en självklar plats i vårt hem. Men han biter människor som kommer mot honom med händerna och är väldigt oberäknerlig hela tiden.

    Men han har sänkt garden och har nu nyfiket börjat leka, springa runt och lyssna när jag kallar.

    Han ser ut som rags i Spin City btw . Rags parad med en chihuahua




    So long så länge

    För snygg för mig

    Skrivet: 2009-05-05 Kl. 14:46:12


    Har jag berättat om mitt ex Uffe?
    Här är jag och Uffe i hans butik. Mest därför jag var tillsammans med honom. Så jag fick gratis kryddor. Jag brukade sitta där med mina inte så opererade bröst i en  halterneckbh.endast iförd  just Bh:n och fnaska till mig cayennepeppar och anis.


    Vi har en ny chihuahua nu iaf.
    Leo.
    Men för er som undrar säger vi LE-YO. 
    Som Ne-yo fast bättre.

    Vi tittar på Quackpack också.
     

    Finns inte riktigt

    Skrivet: 2009-05-04 Kl. 14:48:27
    tid för bloggen just nu.
    Jag lovar att uppdatera ikväll. Det händer nämligen lite på hemmaplan i eftermiddag om ni förstår vad jag menar...


    RSS 2.0