Wild night

Skrivet: 2009-02-28 Kl. 18:52:56
Snart ska vi äta tacos... Oftast när jag skriver tacos menar jag nachos...Men inte den här gången. Har köpt tacotubs och gjort en specialsallad med äpplen, tomat, avokado, rödlök, babyspenat och diverse. Turkisk yogurt...

Momma!!

Har faktiskt efterrätt också. Kladdkaka....

Och DET förtjänar vi idag





Kolla på wild kids.!!

Ses sen

real wild one

Skrivet: 2009-02-28 Kl. 10:40:15
Solen skiner, vi är uppe i tid, vi ska på frallaträff (troligtvis, om vi hittar rätt) och jag kan ha mina kläder. Ett par pjucks i strl 39 är för stora och mina jeans sitter kanon., Fast jag ätit mazariner om natten hos mormor och morfar

Its a miracle...



Johan är på sitt Lördagshumör. Städhitler. Det är nog ett bestående men som medföljde från Åsgatan. Åsagatan var nämligen för er som inte vet det en stor ormgrop utan själva sexet. Ormarna söp, slogs, söp mer och skitade ner, sen slingrade dom sig hemåt igen (nja, dom flesta)  och ormen Johan fick ensam städa sin grop. Inte så roligt.
Jag försökte förklara min teori för honom idag, det där om ormarna. Att jag inte är en sådan, utan en prinsessa som faktiskt spenderar veckorna åt städning och därför inte vill lägga mina Lördagsförmiddagar på sånt borgerligt slaveri.

 Han lyssnade inte

Well..

Byxorna passar iallafall

Så ska det låta

Skrivet: 2009-02-27 Kl. 20:12:51
Ja vi sitter i soffan och så ska det låta gick precis av stapeln. Sådär roligt program enligt mig. Setterman ser skitnödig ut och jag vet inte....Är lite av en pilla och pysselmänniska. Fångar inte programmet mig så blir jag rastlös. Så jag tänkte göra mina naglar snart och se lagomt intresserad  ut så Johan blir nöjd. Ser han på mig att jag inte uppskattar hans initiativ blir han uppriktigt sårad. Det vill vi ju inte.

Så när han tittar...




och när han tittar bort......



I want you to need me

Skrivet: 2009-02-27 Kl. 12:37:06
Hallå!!

Äntligen i min älskades famn, äntligen kvitt tågresan, äntligen i Sthlm igen.

Det har varit fint hemma. Belive me. Men två veckor ifrån Lovern vart ganska drygt i längden. Nisse han funnit sig tillrätta och hånglade upp Mos ordentligt när han kom innanför dörren igår. Jag hånglade också, men med Johan,

Den här veckan har kantrats av sjuka räkningar som lagrats på varandra.

1. En gammal trafikförsäkringsräkning sen 06. Betalade den 07. 2300kr something something. I förrgår, feb 2009 fick jag en påminnelse. 3300kr. EN BETALD JÄVLA RÄKNING. Tyvärr betalade jag kontant på Seb och kvittot finns inte kvar, hörde om det eventuellt gick för personalen på Seb att rota fram gamla kvitton (jag är ganska säker på datumet) men dom tar 450kr/h för det.

Så det är bara för mig att betala.

2. En räkning som gått till inkasso. Dock bara på 280kr men kände mig ändå så lurad med den andra räkningen så jag ringde och kollade vad det var.... En räkning från mötesplatsen.se...vilket är helt sinnessjukt då jag aldrig varit registrerad på mötesplatsen. Varför skulle jag??  Så antingen har någon förfalskat en användare i mitt namn. Är fallet så blir jag mörkrädd. Att man kan skriva upp sig på betalsidor i andras namn.
Alternativet är att mötesplatsen slumpar människor och testar skicka ut räkningar och hoppas på det bästa. Vad vet jag? det gör mig minst sagt lika mörkrädd.
Fick hjälp med en kreditupplysning på företaget och dom har tydligen stora skulder och konkade 06. Det är helt omöjligt att få tag i ägarna eller någon kundtjänst.....Tydligen har dom tagit lån för att starta upp katastrofen igen.

Så ANUS för företag som skickar ut räkningar på måfå och företag som inte har någon koll på vad som är betalt och inte...

Så nu är det bara till att snällt betala. Vart går dom pengarna undrar jag? Till vems ficka?? För tro mig.....Sjukpenning är inte "La dolce vita" och då känns det ännu mer orättvist... Men jag kan stå och banka huvudet blodigt...Orkar inte bestrida två idiotföretag när ord står mot ord.

Så något ni kan lära er av detta. SPARA era kvitton. I 10 år.





Annars ska jag och Johan bara iväg och handla lite mat inför i helgen och sedan myspysa ner i soffan och hångla vidare. Bergmannen är i Piteå på körning. Fan vad han jobbar duktigt. Han kan lämna mig som referens när han söker nästa jobb...

" Ja han var ju aldrig hemma, så någon form av nytta gjorde han nog"..

Nils fick träffa Lisen nu idag också. Lycklig..

Igår innan jag bestämde mig för att åka var det stress på hög nivå. Packa, snacka och skynda. Inte direkt läge att göra sig  fin ( och det vill man ju helst när man inte sett sin kille på en mindre evighet).

"Whatever" tänkte jag men förvarnade Lovern ändå när jag tågade söderut.

Jag: Duu...Jag är inte så söt nu så du vet det..

Lovern: Nähe??

Jag: Men jag kommer ju iaf.

Tyckte väl han kunde vara lite tacksam...
Han sa att jag var fjantig och att han inte brydde sig.
Andra bullar var det när jag hoppade av tåget. Fick kasta ut mina tre väskor och sedan ta Nisse. Tydligen kände inte Lovern igen mig för han tittade först på mig och sedan gick han och letade vidare.

Alltså var jag så ful igår så min kille sedan två år vände på klacken. För han trodde jag var någon annan. En fuling.

 Fuck you Lovah.

Jag är snygg...


.....Ibland..

Skriver sen..

Hopp hej

(NU skriver ni tröstande kommentarer som "Åh gumman fan vad orättvist" annars publicerar jag bilder på bajshögar så får ni gissa vilket djur som lagt dom. Sen kommer ni inte kunna äta ert Lördagsgodis)


Tack

ooopsie

Skrivet: 2009-02-23 Kl. 20:44:25
Nu har jag egentligen inget att skylla mina fattiga blogginlägg på....MEN,,,,Det blir lätt så när man sitter vid en dator som denna. Har hunnit bi röksugen sedan jag satte mig och har knappt kommit in på mailen.

Shit, har moffat igen. Våfflor med glass och blåbär. Det vart sååå gott...

Annars idag har jag bara gjort ett ärende. Hade bara ett också men man känner sig lite göralös. trots det har dagen rullatpå. Var ute på en långvandring med Nisse också..Det är roligt nu när man kan släppa honom lös så han får springa av sig. Annars blir det lätt att han blir frustrerad och rastlös.

Har det gött här men längtar efter min älskling och ill Sthlm. Men blir nog inte innan helgen jag far neråt.

Jag kan uppdatera lite mera sen jag orkar inte skriva,...



tjaa

Fun light

Skrivet: 2009-02-22 Kl. 22:02:54



Tänk... man blir äldre, min hjärna ville spränga skallbenet och frigöra sig idag. Det gick dessvärre inte. Fick bara ligga och lida mig igenom dess ihärdiga försök.



Med det sagt förstår ni nog att jag hade det kul igår. Jättekul. Tack Nati, Emmy och Chris. 

Nu Bridget, den patetiska jävla kossan....

Go kväll

Fredagsmoffa

Skrivet: 2009-02-20 Kl. 22:25:09

Amanda med hästen




Visst blir han stor vår Nilsey?

Fredagen började med läkarbesök och diverse.Med diverse menade jag lunch och sedan var vi ut på en långpromme med Nisse. Nu ikväll kom mamma och Albin och vi har gjort hembakade pizzor. Vi tog kajalpennor och målade oss till klockrena italienare. Förkläderna åkte på och köket sölades ner. Men gott var det vill jag lova.

Efter det har vi myst i soffan hela familjen Olofsson (förutom Mimmi)


Nu ska jag och Albin titta på en film till med täcken och kuddar i Soffan.


Tjao





Rubriken ja

Skrivet: 2009-02-19 Kl. 23:21:04
Hej hopp..'

Jag uppdaterar lite snabbt trots gruset i ögonen..Kan vara linserna jag inte plockat ut än, kan även vara sömnisen jag tog för en stund sedan...

Ligger i dubbelsängen med Amanda och Nisse. Här har jag spenderat min vecka som kantrats av  frosseri på högsta nivå.. 7 deadly sins, Jag har nog uppnått alla..

Mormor kan verkligen locka, fresta och tvinga i mig götta, Jag har ätit chips och en semla sedan jag kom hem ikväll. Fast det kan jag egentligen inte skylla på henne. Hon sover nämligen. Äh vad 17... Ny vecka om två dagar. ...

Har varit hos Mamma tidigare ikväll. Hon gav mig biffar, massage och ett bad.... Hon badade mig inte, men hon kastade in en handduk, Mimmi var också hemma. Kul att träffa sina egna och prata lite...

Annars har jag spendera veckan åt Nisse, möten och softa dagar. Passar alltid på att försöka sova ut utan skuldkänslor, slappa framför gamla filmer utan skuldkänslor och bli omhändertagen utan skuldkänslor när jag är hemma i Haga..


Men nej nu måste jag släppa efter här...

Kom och ta mig J.B

Ta mig sa ja

Ett snabbt inlägg

Skrivet: 2009-02-15 Kl. 16:37:23

Festen var SUPERkul igår. Alla klädda i rött (eller bar röda detaljer), Linnea hade gjort det så fint hemma. Hjärtan överallt. Tom snacksen hade hon skurit som små hjärtan.
En massa brudar, vi minglade och drack friskt.

Efter det var vi på cafét och festade. Ölen var svindyr och svinäcklig. Sen fick Bergmanstackarn hämta mig i stan för jag tog mig inte hem.

Nu ska jag, Nisse och Johan äta mat och titta på "Mask". Grym film....

Pjan

Hahahaha

Skrivet: 2009-02-14 Kl. 10:39:04
Har det gamla svartvita kortet på mig (ni vet den med flätan) som bakrundsbild på skrivbordet., Nu när jag körde igång datorn har vi råkat fläcka ner den så det ser ut som det rinner en halvm snor ifrån näsan

okej, det var INTE kul...

bara för mig...

Vet ni något annat som faktiskt är kul?

Jag blekte grabbarnas hår igår och jag måste säga.....HAHAHA
Johan ser ut som en trailerbitch



Exakt den här färgen. Fast mörk botten. Och skägg.... Men annars är det faktiskt likt.
Bergman blev jättebra.. Men som han själv sa

"Om man skulle hamna i ett n*gerfängelse nu...."

Så nu är vi tre blekta blondiner i Sätra, Skärholmen, Norsborglinjen....NÅGON som ser mönstret??
Ja nu får vi inte bråka med fel personer om man säger så....

Vi måste fixa Johans hår idag..


blam

Vad vill ni egentligen??

Skrivet: 2009-02-14 Kl. 03:44:20

Vad vill NI att jag ska skriva mer om??


Jag tycker jag driver en rätt trevlig blogg. Jag outar min pojkvän, mina vänner och i stort sett mitt liv. Jag humoriserar och skvallrar. Jag skriver inte om mode men det kan ni ju också...glömma. Det är inte jag....Jag är snygg som jag är. Jag följer inte trender slaviskt och kommer aldrig göra.

MEN....

Ge mig åsikter.

Vad vill ni ha mera av??


Vet ni vad jag vill ha av er???


Nudepictures....



Nicolinaolofsson@.....


Nej det vill jag inte ha=)


Jag vill ha kommentarer.

Oskulden

Skrivet: 2009-02-14 Kl. 03:19:36

Jag var 13 år. Jag var 13 år och galet kär. I den mest perfekta killen.  Min ungdomskärlek. Vi ringde, mailade och smsade varandra, dag som natt. Jag skröt om min pojkvän inför mina vänner. Jag var ofta hemma hos honom. Där det ofta gick över gränsen. Min gräns. Om man ser till min ringa ålder.
 
Blunda och försök minnas. Hur det kändes dom här åren(?).
En komplimang och man var herren på täppan. Och Han. HAN. Han var perfekt, han hade en ung kropp och ett ungt sinne. Det var bara KÄRLEK. MIN första kärlek. Han hade magrutor, han var brunbränd. han var oerfaren, han hade ett sexigt pojkaktigt utseende. Han hade ögon som visade kärlek gentemot mig. Han var galen i mig. I MIG??!! Jag lekte ju nyss med Barbie. Malibou barbie.

I sex månader byggde vi upp den fysiska biten. Jag tog på honom, han tog på mig. Först var det bara obekvämt, strävt och jäkligt främmande. Men när vi låg där och lärde känna varandras kroppar timme efter timme. Så till slut blev det skönt. Allt var skönt. Men man ville något mer?? Men vad.?
Hans vänner var "på" honom.
"**** är fortfarande oskuld!!"

Det var ett jäkla ståhej. Visst föll han för grupptryck. Men han pressade aldrig mig. Han var underbar...
Så en kväll efter många kvällars gnidande var det dags....JÄVLAR!!
Mitt hjärta bankade sönder bröstet. Jag cyklade till honom. Gick upp till hans rum och la mig i sängen som vanligt....

Min oskuld....Jag förlorade den inte som någon  av mina vänner eller någon annan jag hört....Visst var det tafatt, visst var det klumpigt och visst fan gjorde det ont. Men det var UNDERBART. Jag älskade verkligen för första gången.
Han var nervös men mjuk.
Han var min.
Jag var hans.
2001 var mitt år..
Vi höll ihop i 5.
Jag älskar fortfarande minnet av honom.
Jag älskar att jag kan säga att han var en stor del av mitt liv.
Den tjejen som norpar honom en dag kan skratta sig lycklig.

Älsklingar... No pressure. Men detta får ni kopiera och ta efter.
Jag vill höra på ERA virginitystories. Jag snackar om A.I, E.E, H (?), J,M...osv. Let me hear??

PÖSS

Fylla och familj....

Skrivet: 2009-02-14 Kl. 02:44:48
Skyller på tv3 och tv5 när jag nu erkänner att jag och Johan är jättefulla.Yes det är mycket riktigt det ni läser. Vad ska vi hitta på när tv utbudet är skit?? Ikväll blev det sponken. Vi är inne på youtube och delar (nja) åsikter om olika artister.
Jag försöker visa Johan vad jag tycker om för musik och han försöker visa mig det vi alltid lyssnar på...


Nu när jag ändå är full av sprit och vin tänkte jag passa på att delegera ett tack. Till min (tro det eller ej) pappa. Min PAPI. Jag har faktiskt en sådan. Aldrig nämnd, aldrig klämd.
 Jo tack för gåvan. Nyttjar den nu faktiskt. Intressant. Jag är faktiskt lik min pappa utan att faktiskt växt upp med honom. Mitt musikintresse kommer faktiskt ifrån honom. Min humor också troligtvis. Annars gav nog gud mig en gåva ändå. För om sanningen ska fram....så har ingen i min familj någon humor at alls. (förlåt)

Jag har klarat mig prima utan pappa i 22år.  Men det till trots är jag ändå nyfiken på om vi har några likheter, olikheter, någon sida jag har som jag inte vet vart den kommer ifrån osv.....

Jag hoppas jag en dag kan sitta och ta en öl med min far och reda ut vissa saker. Sanningar och osanningar.
men visst finns det där....


Jag har även 3 underbara syskon. Petronella, Felicia och Oskar. 3 utöver mina "riktiga" syskon.
Jag önskar jag vore mer systerlig och höll en stadig kontakt. Det är inte själva kontakten jag har något emot. Utan själva "frågorna" jag känner mig tvungen att ställa. Ni vet.... "Hur går det i skolan?" och "Har du någon kille?"... Jag känner mig vuxen och falsk. Jag känner mig som en idiot. För det är inte dom frågorna en tonåring vill svara på. Men jag minns inte själv.... Så hur ska jag veta idag?? Dom vet hur krystat låter...Dom vet vad falskt är. Jag vill inte ha syskon som längtar efter att lägga på..... Vi vet inget om varandras liv egentligen. Vi har olika dialekter, vi har olika förflutna och vi har olka liv....


Det var familjen det...

Hahaha

Skrivet: 2009-02-13 Kl. 21:01:26
kul när grabbarna inte tyckte detta var kul



Haha kolla skadeglädjen i presidentjävelns ögon...

Hahahahaha

Jag LJÖG

Skrivet: 2009-02-13 Kl. 20:36:15

Vi ska INTE se Fredagen den 13:e för vi sitter hemma i soffan och INTE på bio. Jag trodde den hade haft premiär i Americat men där hade jag fel. Världspremiär idag alltså. Vafan...

2 and a half men på teve på bästa sändningstid. Ahhh jag skulle kunna ta över alla kanaler och göra succé..
Johnny Cash dokumentär på tvåan...Aja det duger=)


Gratängen lilla bli klaaar....


Tack för att ni kommenterar btw.


Jäättekul att läsa och se varje gång jag entrar lillbloggen.


Vet ni vad jag gjorde igår.? Var rädd för att avslöja för mycket med risk att förlora min starka kvinnlighet..

Jag bajsade....På toaletten. Klockan halv elva..


Det är ganska lyhört inne på toaletten. Alltså..man hör grannarna där inne. Dom här antagligen oss också.

Men iaf, när jag spolade var det någon som skrek :

"NEEEEEJ"

"Nähe?" tänkte jag....

Sen gick jag ut med Nils. När jag kom tillbaka satt det en lapp på porten där det stog typ


"Vattnet avstängt mellan 10-12, var vänlig respektera....blaha blaha"



Alltså har min bajs flygit in i någons badrum. Jag blev lite rädd och gömde mig i vardagsrummet en timme.
Så var det med det.

Ha en bra kväll...

Hola

Skrivet: 2009-02-13 Kl. 19:15:40
Jag har fikat med käraste Anna och tittat på stormagen. Hon är i sjätte månaden nu tjejen. En liten flicka blir det troligtvis. Ett Grattis till Ricky och Anna. Och lilla Stella som blir storasyster. Vi satt på ett mysigt och intimt fik i Skhlm.
Johan ghorde oss sällskap efter han slutat och vi sa hej då till Anna.

Efter det gick vi och kikade efter en skjorta till Johan och jag fick min alla hjärtans dag present. Ett par skor!! Stövlar närmare bestämt. ..

Johan köpte också ett par skor till sig själv, även ett halsband och kalsonger. Bra där för jag tänkte slänga hans byggarjalingar i smyg..

Nu är vi äntligen hemma och jag ska laga tacogratäng och sen blir det Fredagen den 13:e och (faktiskt) chipsis.

Sjukt när man gått och varit sugen en vecka och när fredagen väl kommer så är jag inte göttasugen alls. Men jag är väl inte den som är den när det finns.

Pusshej


LINA

Skrivet: 2009-02-13 Kl. 14:30:57
http://linalinus.blogg.se/



HON ÄR GRYM PÅ BLOGGDESIGN. KOLLA SJÄLV. TACK LINA


Frågar mina läsare

Skrivet: 2009-02-13 Kl. 12:24:19

Fråga nr 1.Var så illa tvungen att gå ner och köpa cig nyss, tänkte att egentligen kan jag ta med mig Nils men kom på att det är lika bra att han får vara hemma. Nu är det så att Nisse är 7månader och han borde kunna vara hemma ensam. Men det beror helt på stämningen i hallen när jag går. Den här gången gick det inte. Han visste att jag skulle lämna honom så han fick panik och försökte tränga sig geom dörren.
Han är med mig dag och natt och jag har inte direkt någon anledning att lämna honom så det har inte kommit upp så många tillfällen.
Känns som att ska man bara ut och gå en timme för att träna honom kan han  lika gärna vara med??

Innan har det inte varit aktuellt attt vi hittar på saker utan honom men förr eller senare börjar jag jobba, kommer jag och Johan vilja gå på bio, vilja hitta på något utan att behöva ordna hundvakt eller ha ångest över att lämna honom ett par timmar.

Jag tycker själv jag övar ganska bra med korta turer till tvättstugan eller handling. Men det beror som sagt på vilken stämning det är hemma. Vilka vibbar han känner av....Annars blir det skäll

HJÄLP

Hur gör ni?

Fråga nr 2: Ska jag berömma honom med godis när jag kommer hem.? Han tystnar alltid när han hör att vi är på ingång
så då kanske jag berömmer själva skallet. Så han tror att "jaha, ropar jag högt hör dom mig och kommer hem"



Ahhh svårt svårt

Cecar, kom hit!!

Men just ja!!

Skrivet: 2009-02-12 Kl. 22:09:09


Alla hjärtans.... Vi har faktiskt planer i helgen...

Fredagen ( i morgon) startar vi med romantik i soffan. Laga någon god mat tillsammans. ta ett glas vitt. Och jag ska minsann baka vår granne Lenas specialbrownies (kalorisnåla). Med mörka stora chokladbitar i.. SMASK.
På lördag startar vi dagen med att jag tänkte göra pannkaksfrukost på sängen till mina pojkar. På dagen blir det antingen  Djurgårdens första träningsmatch och titta på sexiga svettiga och muskulösa män som springer runt efter en boll. Johan fokuserar nog mest på själva bollspelet men ställer man upp och följer med så kan man ju lika gärna flukta lite.
Alternativt blir det IKEA. Behövs lite växter och rullgardiner. Så nu är det bara till att skaffa canal+ för våra grannar. Comhem sänder nämligen inte likvärdiga shower som vi gör efter klockan slagit tolv.
På kvällen ska vi hem till Johans syster Linnéa på Valentines fest. 30 personer (alla klädda i rött) blir det.

Jaa, en  massa massa massa mys blir det iaf=)

Vad ska ni göra??

Puss

Tummen upp

Skrivet: 2009-02-12 Kl. 21:42:17


KLART: Söderhamn Söndag kväll. Dig Emma ska jag spendera ett dygn med i ensamhet. Vi kan göra vad du vill. Om du fortfarande vill ha mig?? Du kommer nog inte ihåg hur jag ser ut...Förlåt att jag inte ringde upp förresten. Ringer i morgon

NÄSTAN KLART: Möten inför veckan.

DEFINITIVT KLART: Att jag måååste träffa Bollnäsbrudarna snart igen. Blir ev en hundträff till veckan. Kanske lite Supé också??

INTE SÅ KLART: Metaltown. Men vill, vill och VILL för 17.

KNASIGT KLART: Sälen, paddling, camping och öl.

OKLART: Min vår!!

JÄVLIGT KLART: Att jag är väldigt nöjd med mitt liv och min "ekonomi" när jag tittar på Lyxfällan ikväll. Fan jag har ångest över räkningar på småsummor i jämförelse med stackars tokiga människor där ute. Hur fattig jag än varit har jag aldrig övervägt Smslån. Vilken skitgrej..

Hoppas jag berikade ditt liv med den infon.

PS. Manda.. Vi skaa ha en tjejkväll.!!

Tur att man har Nisse

Skrivet: 2009-02-12 Kl. 14:18:13
Annars vet jag inte hur det skulle gå.

När han har varit ute eller badat brukar jag slänga fram hans stora handduk och säga åt honom att torka sig. Självklart vet han hur man gör det och rullar, gnussar och ålar sig på handduken medans jag hjälper till. Han gnuggar framförallt huvudet mot handduken. Ja det ser ganska roligt ut...

Matte själv....hon är inte hälften så duktig. Hon glömmer nämligen handduken i sovrummet var gång hon tar ett bad och får sedan droppandes gå genom lägenheten för att hämta den. Varje gång demonstrerar Nilsy hur man gör för att bli torr. Han skäller och rullar runt. på mattorna och vill väl att jag ska göra samma sak. 

Så gör man matte, skärp dig!!.

Ja skärp mig 

Lilla ängel

Skrivet: 2009-02-12 Kl. 11:01:27
hur har du det i himlen?

Inte då!

Skrivet: 2009-02-11 Kl. 19:47:58



Jag är inte ett dugg sugen.....


JOOO Jag vill ha lakris, surisar, nappar och geisha. Jag vill ha coca cola och remmar, jag vill ha kladdkaka och ALLT..


Nej Nicolina, då blir vi så här





Älskling....Är du så jävla finkänslig då?? Vaa?

Jag skiter i vilket bara jag får några döskallar som är 50%röda och 50%svarta...





Arga människor

Skrivet: 2009-02-11 Kl. 13:32:03














Lev hårt - Dö ung

"Jag heter Patrik och är assistent åt änkan B på trean här i huset. Nu på lördag ämnar hon fylla 97 år och har dagen till ära bjudit hem bekanta till en liten soaré.
Eftersom det har inhandlats starkt för över fem tusen kronor och orkestern som ska underhålla har både förstärkare och trumset med sig så kan nog ljudvolymen bli aningen hög.
Men var inte rädda för att knacka på efter midnatt om ni tycker det blir odrägligt. På hennes 96-årsdag ringde ni ju ordningsmakten när hon, hennes äldre syster samt PRO:s styrelse började halsa Jägermeister i trapphuset kl. 04.30 på söndagsmorgonen. Synd att inkalla polis. ring min mobil stället:"

Undervattenslekar

Skrivet: 2009-02-11 Kl. 11:25:35
Igår när jag låg i badet kände jag mig lite ensam och skrek att Johan skulle komma in och baja. Han är ett verktyg att lita på så självklart satt han på toaletten inom kort. Sedan låg jag och visade mina konster. Jag dök under ytan och höll upp enbart duschslangen och vinklade den åt sidorna. När jag inte orkade hålla andan längre flög jag upp och skrek:
"Såg du vad jag var??"

Johan sneglade nonchalant  upp bakom labtopen...
"Jaa, en Ubåt"

"Rätt"




(Nej det är inte en haj, det är ett periskop)

Jag gjorde Titanic också om någon undrade?


Fin låt, mycket fin låt.

FAN I HELVETE

Skrivet: 2009-02-11 Kl. 10:29:39

jag har precis varit ute med Nilsie och efter det vred jag upp radion och kastade mig i sängen igen. Tydligen är jag så fet att jag stör radiovågorna eller nått för det brusar bara nu. Inte "okej det kan jag leva med" utan typ "psyksjuk inom 2 -brus".
Jag vill verkligen inte gå upp heller utan har försökt posa runt i sängen och hitta en ställning som funkar men klart detinte funkar!!!

Okej GUD.

jag går väl upp då


DONE

Nu kom grannen.

Ses sen senare snart

Sprutorganismer.

Skrivet: 2009-02-10 Kl. 17:57:05


Jag och Johan åt just middag. En gammal matlåda med någon korvröra. Till det drack vi vatten. Kranvatten...
Jag tog en jätteklunk och sprutade honom i örat.

Johan: MEN GUMMAN!! Varför gjorde du så????
Jag: Joo, du bad ju om det.
Johan: Näää? Gjorde jag?
Jag: Japp
Johan: Vad kallt det var!!

Sen fortsatte vi äta





Du kan ta disken också. Bitch




Hej hopp

hahahah

Skrivet: 2009-02-09 Kl. 15:20:37
http://www.bizarrevideogames.com/nude-runner.php

Avundsjuka och BAJS

Skrivet: 2009-02-09 Kl. 14:58:33
AVUNDSJUK är jag på tjejerna som antagligen sitter ute på däck nu och solar. För sol är det i Sthlm. Inte ett moln.  Ser ut som en Junidag.
Men jag hade alrig kunnat följa med. Jag spydde som en gris hela dagen igår. Somnade kanske halv tolv och bortsett från en morgonkiss med Nisse sov jag ända till halv två. Jag var även  febrig i natt,... Så det var slutsupet för mig. Med det sagt så vet jag inte hur jag gör idag med hemresan för jag mår fortfarande crap. Vi får helt enkelt se SöderH.


Jag stör mig på en sak. Vi hundägare har små svarta påsar till hands när dom små liven gjort sina behov. Vi bor i ett riktigt kattområde och jag blir så jävla tokig på all kattskit som ligger överallt. Min hund äter nämligen kattskit och han trampar i kattskit...
Inte för att jag vet hur kattägare ska lösa den gåtan. Man kan ju inte smyga en hel dag på sin katt och vänta på att den ska sätta sig ...Å andra sidan är det inte bara jag som stör mig på kattskiten. Dom sätter sig gärna i sanden i lekparken. Så barn kan också få i sig bajs....Inte coolt..


DUMMA KATTER
BLÄ

strange facts about yesterday

Skrivet: 2009-02-08 Kl. 16:19:45

1. Jag blev biten . Jag tror i ansiktet.

2. En fruktasvärt ful transvestit raggade på mig. Alltså en riktig styggelse, Han kanske trodde jag också var en. Transa alltså.

3. Jag tog upp Helens örhänge ur toaletten. Som inte var spolad. Ute, på krogen. Jag sköljde av den och gav henne den hjälteligt. Det hängde dock  fortfarande papper på den.

4.Jag förökte ligga med Johan i natt. Grejen var bara den att han sov. Så det gick inte bra.

5. FCZ Thore hängde efter mig som en svans.

6. En äcklig dörrvakt försökte ligga med mig på toaletten.  Jag sa nej tack. Ligga och ligga förresten. Han försökte stå. Eller nått.

7. Jag fällde en tår för jag vart så arg på mig själv. För att jag tappat bort körkortet. "Fan då fick mamma rätt tänkte jag"
Grejen var den att jag gett körkortet till Madde för att INTE tappa bort det.

8. Det vart dyrare att åka taxi 15 minuter än Limo i över en timme.

9. Jag har nu kräkts 4 ggr.

10.  Jag fick ont i lungorna på krogen. Så jag tog ett bloss. Det hjälpte....''



Alltså

Skrivet: 2009-02-08 Kl. 16:03:35
När det är något på gång. Något dumt eller roligt. Som i morse. Drack 2 jättegroggar vid halv åttatiden.Ja såna tillfällen. Då befinner jag mig oftast i täten.....

  MEN

Tro det eller ej. trots påtryckningar, medbjudning och tjat.... Följer jag inte med på kryssningen som går av stapeln om någon timme. Jag är bakfull och kanske lite full. Min näsa rinner och jag har hånglat med toaletten 3 ggr. Ni läste rätt. Jag har tacos, choklad, chirre och dirre framför mig. Men jag orkar knappt sitta upp. Än mindre äta. Jag vill bara dricka läskedrycker, men DET har vi inte. Jag testade colan i morse. Den var spetsad........

.Vi har proviva björnbärsdryck. Men då skiter jag nog på mig. För till toan orkar jag inte gå. Faktum är att jag tänker ligga i den här soffan till gryningen. På Onsdag.

Om någon timme kommer Nils och Johan hem,. Jag ska pussa Nisses platta tryne. Har saknat honom.

Helgen har varit suuuuperduperkul. Särskilt Limon. vi åkte förbi stureplan och jag vinkade prinsessvinkningen. Såg nog ut som en idiot.....Men det kändes glammigt,



tack tjejer.

Hej då

Fya faen

Skrivet: 2009-02-08 Kl. 13:24:15
för sponken





Men kul var det


tro mig,.



Nu: Kryssning



Hej då

Weekend. part 1

Skrivet: 2009-02-07 Kl. 13:35:01

Tänkte göra ett litet inlägg innan jag lägger mig i badet. Kort och gott började jag och tjejerna festa igår kväll. Vi åt tacos, drack cider och någon grogg innan vi begav oss ut. Eftersom tanken var att vi skulle vara hemma så snålade vi och gick på Kellys ist. Man kan väl inte sitta inne en Fredag då man har finbesök.

Ja nu blev toan ledig så jag kryper nog ner ist. Här har ni lite bilder












Tacos

Not friends at all

Skrivet: 2009-02-04 Kl. 15:32:23

Idag klickar inte Nisse och jag alls. Han tycker jag är en idiot och jag tycker han är en skithund.

1. Han har samlat alla toalettpappersrullar i hallen och byggt ett slott

2. Han KAN hoppa upp i sängen själv men VILL inte utan gnäller, gnäller och återigen gnäller tills jag blir tokig och lyfter upp honom. När han kommit upp hoppar han ner igen och går och dricker vatten. Sen samma procedur igen.

3 Han tigger mat fast han inte får.

4. Han lyssnar inte när jag ropar.


Så nu ligger han i ett hörn och surar och jag ligger i sängen. Johan slutar tidigt idag så han är snart hemma. Då får dom gå ut ett tag för jag är less och godissugen. Jag ska lägga mig i badet och raka stjärten...









tjooo

Ursäkta röran

Skrivet: 2009-02-02 Kl. 17:15:04
Jag bygger om

Weekend the end, RAPIDO

Skrivet: 2009-02-01 Kl. 18:40:20
Vi var ju på frallaträff i Hagaparken igår. Helt fantastiskt att se alla frallor nosa, leka tjivas och springa. Det var verkligen skillda storlekar, färger och former. Tyvärr blev ju kameran stulen av något slödder på en fest jag var på för någon helg sedan så tyvärr kan jag inte bjussa på bilder innan dom dykt upp på frallornas egna hemsida. Men typ såhär såg det ut



Lägg till 25 till. Fast tro mig, dom satt inte still en sekund.
Till min stora förvåning fick vi väldigt mycket beröm för Nisses uppfostran och även utseendet.  Kul att höra när man själv tycker att jag är lite slapphänt med uppfostran ibland.

Efter Haga var vi på stan och gjorde ärenden och jag åkte sedan hem till ett varmt bad och ett glas vin. Som sedan blev två. Multiplicera det med fyra och tillsätt Zanna, hångel med Nelson och en sjujävla födelsedagsfest med 30 polare. Jag skakade hand så gäddhänget fösvann (NOT), hann inte långt innan vi åkte in till Snaps  och dansade. Hade det super. Plus att Johan kom på slutet och dansade lite han också.

Avslutade på mc donalds och svarttaxi hem till Sätra. Var så hungrig att jag kunnat äta Nisse och Johan i en tugga. Men till min ENORMA besvikelse hade cola lighten (och ni vet nog alla hur den smakar på donken) runnit ut över strips och burgare så det smakade skit. Så jag shottade cheesedippen och gav Nisse mat för 180kr. Han kalasade. Tur att han inte fick rännskita bara. Då hade nog mitt hjärta stämplat ut idag.

Vi ska nog titta på Bolt ikväll...  Ger er mitt betyg sen.

Nu sitter hunden min och tittar på mig med sina fina ögon. Han vill att jag ska springa så han får jaga mig. Eller att jag kryper på alla fyra.  Undrar om han tycker det är roligt egentligen eller om han blir uppspelt för att han tycker jag är sjuk i huvudet.?



Ikväll blir det love. Det blir love som aldrig förr...

Love chips

Design??

Skrivet: 2009-02-01 Kl. 18:14:12
jag måste fixa med designen här på min trötta och sura bloggis. Men jag har varken lust eller ork då jag inte är duktig på sånt. Help?? Nån?

Johan ligger och sover, Nisse också för den delen. Jag tänkte gå ner på Ica och kanske överraska med lite gotta då vi ändå har ätardag. TROTS bakfylla och bukfylla var vi faktiskt ute och gick 1 mil idag. Jag är inte den mest hurtiga även nu under "dieten" men bestämde mig någonstans runt nyår att 2009 skulle bli annorlunda. YES woman liksom. Det handlar inte alls om promenader eller kost utan mer min inställning som sviktat ordentligt på sista tiden. Men som en blixt från klar himmel känner jag mig pånyttfödd. Positiv och initiativrik. Framåtanda som heter duga.

Plockar fram durkslaget och sköljer bort sånt som inte är bra för själen. Gamla vanor/ovanor, människor som inte gör mig något gott och sedan börja pussla ihop det som kallas livet.

Först och främst så har jag bestämt mig för att inte ursäkta mig för någon eller något. Varför ska jag vika mig i någon situation jag inte gjort fel??

För det andra så har jag börjat ta lite risker, slutat köra ner huvudet i sanden och gömt mig för verkligheten.

För det tredje så har jag slutat vara rädd och bekväm. Innan har jag varit så nervös när det kommer till fysiska utmaningar.

" Nej jag vill inte göra ditten eller datten för då får jag ont i ryggen"

"Nej går jag så långt så blir jag stel i tre dagar"

Någonstans utan att jag egentligen märkt det har jag kommit tillbaka till livet och njuter av det så mycket jag bara kan.
Allt är inte perfekt hela tiden men när slutar man egentligen renovera sin vardag eller jobba för förbättring??

Jag älskar nu och jag älskar nästa

tack


RSS 2.0