girlfriends

Skrivet: 2009-09-24 Kl. 20:23:14

 Hej bitches.
Jag tittar på Idol med älsken. Bagge skulle jag gärna ta hem som ett nytt husdjur. Jag skulle jättegärna gosa med honom i soffan, lära honom konster och så..

Jag har sexat till Edyta så nu är hon hot mama. Hon hade midjelångt rakt ofärgat hår innan så det var både nervöst och kul. Snyggt som satan blev det. Blonda slingor och en uppklippning. Efter det tvingade jag hem henne så att hon fick kleta på sig lite make up. Voilá. Damn.

Jag passade också Alexander (1år) idag när Edyta var hos dokton. Stina blev nervös och undrade vad jag skulle göra om den vaknade eller om den skulle skrika. Jag skrattade världsvant och överlägset men funderade samtidigt på frågorna själv. Som tur är har jag god hand med barn.                                                              Idag när Edyda skulle visa att Alex kunde peka på lampan när hon sa lampa så pekade han på mig. Flera gånger! Så fort hon testade så pekade han med sitt lilla finger rakt mot mig. Om jag nu hade suttit på toaletten hade han nog sprungit med sina korta små människoben och pekat mor dörren. Nu gjorde jag ju inte det men ändå.        Det är kanske slampa hon lärt honom och sedan sitter och mobbas. I smyg också. Där sitter jag och flinar förväntansfullt liksom.....

Snart kommer Emilie. styv kuling

 

So long gayboys.

 

Wedding

Skrivet: 2009-09-23 Kl. 22:14:32

Man och hustru. Helen och Jk på deras dag. Jag ska berätta allt om bröllopet sen, när jag känner att jag kan lägga ner en halvtimme på inlägget. Det var iaf hur fint som helst och Helen var så himla vacker brud. Det trillade en och två tårar överallt i kyrkan vill jag lova.

So long gayboys



Moncan och Zikkan

Skrivet: 2009-09-22 Kl. 19:35:53
Vart precis räddad av våra kära grannar, igen.

Bergmannen här har flyttat och med sig tog han sitt comhemabbonemang så här sitter vi med 1:an, 2:an och 4:an tills vidare. Med risk för bråk, skilsmässa och mord nu när vi hela tiden måste umgås och prata med varandra måste vi alltså aktivera våra sinnen. Som nu tex, Johan diskar och jag sitter här. När vi passerar varandra i hallen eller sovrummet pussas och gosas vi lite och allt är frid och fröjd. Till skillnad från när vi sitter och tittar på "Mitt i naturen" som idag handlade om tam tam ta:

Repris från 17/09.

Naturmagasin. Avsnitt 3 av 16. Ekoxe i Blekinge. Blekinges landskapdjur är rätt så litet, men samtidigt gigantiskt. Det är nämligen Europas största skalbagge det handlar om, ekoxen. Tillsammans med insektsexperten Nicklas Jansson ger sig Martin Emtenäs ut i landskapet som kallas "Sveriges trädgård" för att försöka hitta ekoxen. Det blir också ett besök på Sveriges sydostligaste punkt, Utklippan, där den sällsynta grönfläckiga paddan trivs. Även 23/09 i SVT24.

Alltså..... fy faaaan vad tråkigt. Då måste man ju umgås av bara helvete. Eller titta på kändisdjungeln och det är inte ett alternativ. Hell nooo.....
Så slutligen sitter vi där och blänger på varandra. Jag har inte varit med om särskilt mycket idag förutom könsordsskrien som ekade efter mig hem från centrum tidigare.

 Jag ringde och berättade det på en gång dessutom.

Johan har bilat, fogat och *zzzzzz* annat viktigt på jobbet idag. 
Jag försökte prata skit men hittade inget offer. Man kan väl inte ligga med varandra hela kvällarna heller.?
 Maten har vi lagat, ätit och recenserat för varandra två ggr redan. Kyckling, ris & currysås btw.

Som två räddande änglar kom Moncan och Zikkan och lånade ut filmer och serier. Jag fick dessutom ett egengjort läppcerat och två bodybutters av Moncan. Tack snälla fina gulliga du! Moncan kan konsten att pigga upp. När jag låg i ett halvdött tillstånd vid senaste mensen kom Moncan ner med mörk choklad med jordgubbar, filmer, vetekudde och cola!!! Får man ha så bra grannar eller?! Särskild när ens pojkvän försöker muntra upp med att när han kommer hem, ska han minsann köpa med sig lättdryck. LÄTTDRYCK!??

Förra gången vi hade vin *host* Sambuca *host*kväll visade hon lite av alla hennes tjejgrejer. Då menar jag nagellack, parfymer och diverse smink och annat stuff. Jag blev eld och lågor över en parfym jag testade. Den fungerade som en roll on och man behövde inte mycket men den luktade alldeles ljuvligt ändå. Morgonen efter vaknade jag upp som ett slakt, sminket kvar och löshåret brevid mig som ett dött djur på min kudde. Men vet ni vad??? Jag luktade gott. Jag doftade fantastiskt!! Bakfull och allt. Jag ringde och ropade JAG SKA HA EN!

Det bästa av allt är att Moncan säljer dom för 79kr/st. Alla luktar supergott och finns på hennes hemsida. Om ni brudar uppifrån är intresserade kan ni kanske beställa tillsammans och passa på när jag ska hem.? Jag använder annars rätt dyra parfymer som faktiskt håller sämre än dessa. Det ska tydligen vara oljan i parfymen som huden drar till sig. Helt sjukt prisvärt iaf.



Här är Moncans hemsida Hon har massvis med härliga (och billiga) varor som alla tjejer älskar. Kolla också in hennes smycken. To die for.!
Här är utbudet av dofterna. Jag har frosted pink cupcake

  • Candy Fluff :  En utsökt pudrig kombination av jordgubbs sundae och krämig marshmallow fluff! Kärlek rakt in i näsan!!

 

  • Frosted Pink Cupcake : En oemotståndlig krämig pink cupcake toppad med fluffig söt rosa frosting, Oh la la

 

  • Pink Sugar : Ta en tripp genom njutningen och smakerna av barndomsminnen med denna lekfulla blandning av sockersöta karameller och rosa sockervadd. Stilfull och livlig. Denna sexiga & söta doften med spår av hallon, fikon löv, röda frukter, karamell och lilja leder till en söt pudrig bas av vanilj musk.

 

  • Flowerbomb:  I botten är det sött som socker och bitar av citrus, det sprids sedan ut till en söt vaniljig yta av amber och patchouli. Den har hintar av thé, bergamot, jasmine, apelsin träd, orkide, freesia, ros och amber. Som sagt.. en riktig blom bomb!

 

  • Snow Fairy:  Söt, underbar, pudrig rosa doft! helt makalös. MUMS!!

 

  • Winter Candy Apple : En fruktig blandning av ananas, apelsin, röda äpplen, citron och lime med milda undertoner av jasmin , ros, viol och liljor.











    Häftiga prylar va? Ge mig hela ditt stash Moncan. Med hennes lager blir man kvinna på nytt.
    Nu blir det Idol, sedan plugg och Gene Simmons family jewels.

So long gayboys

Me hate you long time

Skrivet: 2009-09-22 Kl. 18:29:33

Idag har vi gått till Bredäng och tillbaka.
Hemkommen och svettig som jag var gick jag med hundarna, Edyta och Annika upp till Ica fram och tillbaka. När jag går ut från vårt centrum möter vi ett grabbgäng där snittåldern låg på 15år ungefärligt. Dom var nog 6-7-8 st, jag vet inte riktigt. En av dom hoppade högt och skrek med sin pubertetsröst så Leo blev rädd.
Detta gjorde han trots att vi var flera meter ifrån killarna och jag hade hundarna i kort koppel. Han ville väl mest spexa inför vännerna. Jag kunde dock inte lägga band på mig den här gången utan bad honom sluta skrika och förklarade att han skrämmer djuren.

- Jah men jag är hondrädd jäla fitta!!

Okej mord, minst! 

Istället la jag återigen band på mig och förklarade lite lätt att om man skriker och vevar kan alla hundar bli rädda och i en riktigt pressad situation bita. Så fortsätter han med samma fasoner så kommer han slutligen få en anledning att bli rädd.
Inte så att skitungen lyssnade heller utan fortsatte skrika fitta efter mig. Med hela torget som tittade nyfiket.

Man kanske borde rensa bort lite onödiga lagar om barnaga ändå.




Me love you long time

Skrivet: 2009-09-21 Kl. 20:11:02


Låten är tillägnad Stina. Haha det krävs en spritkväll snart


Falukorvsbråk

Skrivet: 2009-09-21 Kl. 19:24:21


Jag och Johan åt middag för en stund sedan. Jag satt vid datorn och han vid bordet. Han berättade om sin dag och jag hummade instämmande då jag kände att det var på sin plats att humma.
När jag redan käkat upp mina makaroner och falkorven tittade jag åt honom när han pratade.
 Sneglade ner på hans tallrik och såg precis vad han höll på med. Han skrapade med sin gaffel och bildade två högar med lika mycket makaroner, lika mycket inlagd gurka och två falukorvsskivor. Han tog först en gurka, 4 makaroner och en falukorv och tuggade länge.

- Mmm, gumman det här satt fin det!

Sedan gjorde han det igen, gurkan, makaroner och VOOSH, tog jag hans sista skiva falukorv och stoppade den i munnen. Han fattade först inte vad som hände. Sedan(!) jävlar i mig, blev han hysterisk. Han gastade och smällde med besticken mot tallriken. Han skrek om att han planerat den sista tuggan hela måltiden.
Jag skrattade så falukorven flög ur munnen på mig ner på bordet.

- Varsågod, sa jag och nickade mot den halvtuggade falukorven.

- Nu vill jag för i helvete inte ha den, svarade han då.

- Skit i det då din jävel, sa jag och stoppade in skivan igen.

- Men vänta, jag kanske vill ha den ändå, ropade han men det var redan försent.


Så jag satte istället i på meditationsskiva åt honom på spotify. Nu sover han som ett barn.


Like a Bebe

B to the I to the T to the C to the H

Skrivet: 2009-09-08 Kl. 13:37:16



Nu är jag förkyld igen. Jag har nog garanterat svininfluensan. Men innan jag ringer sjukan måste jag smitta ner minst 20 till. Jag vägrar gå under själv. Johan är förste man ut, bara så att ni vet det. Om vi måste sitta i karantän och så är det lika bra att ni vet vart vi är.

Skämt åsido så är jag världens segaste människa idag och gudarna borde veta varför. Barnkalas igår. Med ett födelsedagsbarn som hatade världen. Han såg inte alls det roliga i att fylla år. Jag fick äran att klippa hans hår under en headbangning i barnstolen. Resultatet blev över förväntan. Men en bögtofs i nacken kunde jag inte ta, jag föreslog en fläta a la nittiotal istället.
Ett annat barn stampade mig på foten och blängde ilsket på mig. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Man kan väl inte slå någon annans barn heller.....Eftersom jag var en elak unge själv kanske någon hämdlysten gammal klasskamrat gjort en set up. Lite långsökt kanske men vafan?

Jag hörde en gång om en tjej som jobbade som flygvärdinna, hon hade en långflygning och regarade på en gammal dam med ett spädbarn som låg så oroväckande stilla och tyst. Flygpersonalen erbjöd varmt vatten till välling och skötrum men kärringen vägrade. Eftersom det inte finns några bebisar (förmodligen)  som inte gör ett ljud ifrån sig på 16 timmar så meddelade dom vakter vid slutdestinationen. Bebisen var död och den hade tömts på onödiga organ och fyllts med knark istället. Sedan sytt ihop magen igen, zipp zapp. Äckligt va?


Varför jag kom att tänka på det vet jag inte, helt ärligt.! Detta skrev jag imorse när jag mådde crap. Haha.
Nu har jag gått en mil och ska äta lunch med Edyta. Meatsauce with tomatoes and pasta. Pördigt värre.... eller nått.

Ikväll ska jag plugga och moppa. Dammsugspåsarna är slut.

So long gayboys


RSS 2.0