fick han fick han fuck you

Skrivet: 2008-03-27 Kl. 12:42:03

Jag fick jobbet,.

Jag är så jävla glad.

Jag var så fruktansvärt nervös igår. Dom andra  tjejerna struttade omkring och såg så jävla fina ut så jag kände mig rätt bortkommen men jag satte den och börjar ikväll. Hurra hurra. Sen hände jag med Mr bamse på kvällen och jag fick verkligen prata ur mig. Det behövde jag verkligen. Tack tack tack, du är bäst

Känslan du gav mig igår människa! Kan beskrivas som en misshandel på högsta nivå, sen pissade du mig i ansiktet och böjde dig ner och viskade att du skulle döda min familj, och jag kunde inte göra något åt saken. Så frustrerad är jag nu.

Hur du fortfarande kan förstöra så mycket, fast du är utesluten ur mitt liv sedan länge. Att du vågar?!


Jaja Sandra P ringde nyss och frågade om jag ville med på Sweden rock kryssningen, gratis. Grinade blod i 2min. Men vad gör man. Synd på Edguy, hade jag velat se. Men ska jag vara ärlig så ser jag minst lika mycket fram emot jobbet. Men tack för förfrågan.

Hanna svaj var ute igår, i söderhamn. Får hoppas att hon höll sig i skinnet. Den damen ska alltid visa sig på styva linan.

Hoppas allt går bra med jobbet nu.


Vill bara påpeka att Erasure är universums kanske bästa band.'


Och jag är kanske jordens största tönt


Aja nu ska jag stöka vidare

tack för mig

For your eyes only

Skrivet: 2008-03-26 Kl. 12:36:32
                                                                           image3






Lång väntan idag, har riktigt tråkigt och måste snart iväg på banken. Trist, hoppas mitt pendelkort funkar fram till dess. Sen bara till att göra mig i ordning, måste fixa naglarna, nackdelen med att ha långa är  att man samlar skit under dem. Så det är mycket pill. Så jag antar att jag måste åka hem och poa med det, hela vägen till edsberg. Ska hämta lite kläder iaf så, lika bra att bege sig.

Tack och bock

Hjälp.

Skrivet: 2008-03-25 Kl. 23:41:37

Shiiiit, jag är så nervös. Intervju imorgon. Ytterst viktigt att jag sätter den, chefen var inte somn jag trodde. Var helt bombis på att det skulle vara en svettig grek men det lät som en het brud. Hoppas hon är snäll. Önska mig lycka till.


Ikväll kollade vi på Jumanji, sjukt längesen man såg den. Skulle verkligen vilja se en av alla svartvita filmer jag sett med mormor genom åren men kommer inte på en enda titel,. Det är faktiskt något jag verkligen älskat, dom stunderna, med lilla mormorn i soffan, alltid med dricka på glasflaska, rätt kall för att ha stått i rumstemperatur men endå farligt nära ljummen. mormor tror inte på att äta eller dricka kallt, hon är en mormor som gärna micrar mjölken, eller låter den stå en halvtimme innan man dricker. Anyway. Det är kärlek för mig, svartvita filmer som gärna är över två timmar långa.

Kom gärna med  tips!

Obs, bara svenska.

Mer då? Faattigast i sverige just nu. Kyrkråtta igen, men har ingen annan än mig själv att skylla på, vanligt folk skolkar en dag eller två, jag har släpat benen efter mig och vaknat efter tolv varje dag i två månader..

Men jag hatar när mina prylar börjar ta slut, nu behöver jag nytt. Utan både, hår smink och parfym. Och ligger back med räkningarna. Meen vem vet, det kanske ordnar sig efter imorgon, och då mina vänner, ordnar det sig ordentligt.

Men nu blir det nana och lite skönhetssömn, det kan jag gott behöva.

"och där sitter du din jävla freakshow"

Hanna ska alltid visa sig på styva linan.

Take care

fuck ya man

Skrivet: 2008-03-25 Kl. 00:22:02



God kväll

Försöker stilla mitt röksug med lite skrivande, så nu ska ni få se på shit

Jag har

* Druckit 3 koppar te


*Kollat två säsonger Scrubs och gråtit och skrattat tills jag grät mera


*lusläst en blogg jag följer av okänd anledning. Kanske är jag avundsjuk,

*funderat över varför jag är så speciell att jag kan erkänna avundsjuka. " Vanliga"  tjejer föraktar allt som är bättre (vanligtvis snyggare/smalare). Vi viskar med bästa tjejkompisen, tisslar och tasslar, kollar ner på varandra, pratar skit, ljuger och dramatiserar.

Fast det är sällan jag beter mig så, jag är inte så bra på att vara tjej om jag tänker efter. Det är konstigt hur okvinnlig  jag är egentligen. Jag har ingen pappa, två systrar (addera på 4till om du vill vara petig) och en liten mor som sover med klackskor. Typ. Den enda mannen som faktiskt består i mitt liv är Morfar. Det är ett verktyg att lita på. Världens bästa!! Ja min lillebror då men han är inte man än.

Kort och gott, jag kan erkänna att jag är avundsjuk, missnöjd, jag kan vara uppriktigt glad för andras skull och jag kör väl helt enkelt med raka rör här i livet,

Men jag har väl en lilldjävul i mig som alla andra, som ställer till med sattyg i tid och otid. Men det är väl bara pure evil antar jag.

Hanna är en sann vän som jag rycker ut på dom värsta äventyren med. Alltifrån ninjarån, magpumpningar till att vi två lyckas supa hårdare än 300 råbarkade, långhåriga jävla as till hårdrockare som dricker sig full på 19kronors öl (då kan man bli full va) och blir utslängda från krogen där ingen blir utslängd , samtidigt, fast vi inte hängde med varandra inne. Haha  Älskar dig i vått och torrt Hanna stridspitt

 Drack precis en till kopp te.

 Vet ni vad jag tycker om?
 
*Dvärgar, färgglada små liv, dom fyller mig med ett lyckorus varenda gång jag ser en, som knöttar fram på sina små ben. haha jag blir glad nu, när jag tänker på det.

* Mytomaner som inte får sin dos uppmärksamhet, som får panik av bekräftelsenivån, som måste sätta foten i backen och riva ifrån. När man inte fattar vad som just hände. Sa han " slog en älg på käften"??
 

* Bögar, i sitt esse. När dom torrjuckar och vevar i högsta hugg, och älskar mig. Då älskar jag dom.
 .


* Filmer som  Alpha dog, hustle and flow, 8 mile osv. När Hanna och jag sitter i soffan med en varsin kopp varm dryck och tittar på gangstafilmer, då är livet som bäst. Det ger mig tuppskinn.


* Killar som bryter ner närgångna äckel åt mig (när det behövs, annars är det totalförbjudet ), då känns det som JAG är med i gangstafilm.


* När jag inte har rakat mig på en evighet, inte duschat på något dygn, inte sminkat mig på veckor eller sammanfattningsvis bara gått ner mig och sedan gör ett fetryck och inser att jag är skithet, Dom stunderna är guld värd.

* min leopardscarf, gör mig glammig på ett ögonblick, på ett billigt sätt.


* Pengar, vet ni vad jag skulle göra för 1 000 000??

. Betala lån och räkningar

  Köpa mig en ful hund som ska heta Gujje, och en till Hanna som skulle heta Albin Kisstofs

  Lyfta och fixa brösten

  Fixa mina tatueringar

  Spruta in en lagom dos restylane

  Köpa jättemycket sprit och lite knark om nu man skulle hamna i gangstasällskap (för att imponera) 

   Handla jättemycket kläder, sjukt mycket skor, jättemånga väskor och snickra min egna studio. Runt den skulle jag hänga boaormar, lila peruker och billiga morgonrockar med fluff på. Det rummet skulle vara rosa.

  Jag skulle muta någon, kanske en dvärg.

   Bjuda med min vänner på fetaste maffiaresan.

  Köpa en maffiabil och en maffiabåt, och JA en vattenscooter som jag ska åka runt på med badbyxan på halv sju., nej en tangabikini kanske, som inte syns för snörena åker in i fettet, så alla tror jag åker runt och visar fittan.

Hahaha

Fettsuga mig och skaffa en het pt. 

Starta eget företag och anställa personal, helst dvärgar, dom kan stå för tangan.


Thats it, sen kan jag dö. Eller start living, livin on the edge, som Omar, Taxichauffören.

Jag höll precis på att elda ner hela kåken. Såg inte att det låg ett underlägg i ugnen och jag skulle överasska Mr Mister med en grandiosa så här mitt i natta. Går inte att andas här inne nu.


Yes nu kommer han med cig,. och jag har inte ens diskat, det enda jag skulle göra


Take care


 

Let me think about it

Skrivet: 2008-03-23 Kl. 19:24:29


Har legat sjuk hela veckan. Helt jävla utslagen, känns som varenda muskel är ett minne blott. Men dom är närmare ytan nu, kan räkna gångerna jag ätit på en hand. Fast nu till helgen när jag mår bättre har det blivit lite slarv, men ska upp i ottan imorgon och ta mig ett varv runt  Edsbergs sportfält.

Sitter och laddar ner lite filmer och musik. Svensson svensson och några andra klassiker. ''

Vi Bakade i helgen, piroger och pizza. Vart riktigt gott, och idag fick jag scones till frukost. Riktigt nice. Kollade på "så ska det låta" också. Toppenhelg tro det eller ej.


Den här påsken har alla andra slagit på stort med fjällbesök och diverse utsvävningar. Väldigt förvånad blev jag över vilken jättefest det förvandlats till, för mig är påsken när mamma tar in det där jävla björkriset med fula fjädrar i tills jag blir galen och kastar ut skiten pga min allergi. Eller att man var ledig från skolan. Men att det blev en stor jävla folkfest av det, det missade jag.

Anyway.

Har varit ute en del veckorna innan, mycket nöje, alla tiders.

Annars på västfronten intet nytt....

Nu ska jag ner loch köpa cig och sedan fara hem till minn gullviva

tack hej

Gayfest

Skrivet: 2008-03-02 Kl. 15:32:00
Jag hittade hem igår. Vilket drag, melodifestivalen för hela slanten. Var hur roligt som helst. Jag och Sunkan vinade lite hemma och stressade iväg till ¨Hannas släkting Niklas. Där var det drag vill jag lova. Trevliga människor. Sen var vi ut och det blev gamla hederliga Kellys. Hade inte kommit in någon annanstans heller. Blev bra rund under fötterna av drinken jag fick hos grabbarna. Vart lite sne på någon ohyfsad kille ute så kom hem i skaplig tid inatt. Lika bra att ge sig när man ligger på topp..

Mamma, Mimmi, Albin och Mårten är i hans stuga i Åre. Albin har lärt sig åka skidor. Katterna är också med,

Idag har jag varit jättesugen på något gott. Är sugen på dipp.

Aja nu ska jag umgås lite med Johan.

Take care

RSS 2.0