Det var kul igår

Skrivet: 2009-11-29 Kl. 23:46:21






Verkligen. När 4 personer hejade på mig och ropade "Nico, Nico, NICO" halsade jag hembränt, ur dunken, i en raggarbil, med fyra raggarsvin. En kallade dom Ägget.  

Jag behövde verkligen den här kvällen. Tack min kära Nattis

Regler

Skrivet: 2009-11-27 Kl. 02:50:31

Numera vill vi helst inte att hundarna sover i sängen. Dels tar dom, tro det eller ej, extremt mycket plats. Jag får förbannat ont i ryggen av att inte kunna sträcka på mig, eller för att Nisse legat med sina 15kg fett och kärlek över mina ben. Eller så trampar dom helt enkelt runt över oss utan den minsta tanke på att dom faktiskt inte är byggda av bommul och luft. När jag och Johan hånglas tränger Leo in sitt lilla feta huvud mellan våra ansikten och vill vara med. Och det känns ju inte helt okej?

Nu ska dom iaf sova på varsitt eller gemene place i sovrummet. Dom har ett extremt lyxigt överkast på golvet tex. Kuddar finns det alltid också. Eftersom Leo tror att han och jag är ett gift gammalt par så vill han verkligen ligga nära mig, med uppsyn över mitt hånglande med älskaren Johan. Så han har fått en korg, som ligger i en annan korg brevid min sida av sängen. Han är alltså i samma höjd som mitt face. Men jag har upptäckt en grej som jag har förevigat ikväll





Bevis 1'








Den här bilden säger allt, (ungefär här har jag själv inte somnat än) 
Han chillar eller vaD SKA VI KALLA DET LEO? LURAS KANSKE?







Bevis 2






Låt inte den här trötta blicken lura er. Det är bara blixten.
Här har jag vanligtvis somnat, men han försäkrar sig om det innan genom att SMYGA.
Ni läste rätt. Den här luriga jäveln sitter och drar huvudet fram och tillbaka och sneglar efter livstecken innan han gör sitt drag






Bevis 3








När kusten är klar och han tror att vi sover som små fromma lamm kryper han diskret under täcket





Bevis 4







Vänder...och gosar in sig intill mig.

Mission completed.

Efter allt besvär han gjort sig orkar man inte köra tillbaka honom heller. Min lilla skit.

När Nattis får barn

Skrivet: 2009-11-26 Kl. 12:43:30
så SKA jag vara gudmor. Så är det bara, varesig hon vill det eller inte. Jag är nämligen 110% säker på att ungen kommer bli såhär




Och ärligt, vem hade inte velat hänga med den här ungen?. Jag skulle ha mimfestival vareviga kväll

Som sagt

Skrivet: 2009-11-24 Kl. 21:59:48
Vi kvällsfikade här nyss. Var superhungrig och var inte sugen på mackor som var det ena alternativet. Det andra
var digestivekex med mjukost, som också blev mitt självklara val. Grejerna låg på bordet men Johan hade lagt kexen med ett armavstånd. Hans arm. Så jag fick be om ett nytt kex hela tiden. Jag såg att han räknade. Vid det femte frågade jag om han hade problem och om han var självutnämnd digestivekexhitler?. Han sa nej. Då frågade jag om ett till kex istället. Käkade och garvade högt åt mig själv efter jag svarat "Varsegod Martin, lugnt!" efter Timell sagt "Tack för idag" i slutet av Äntligen hemma.

Sen frågade jag om jag kunde få ett kex till. Johan svarade inte så jag sträckte mig för allt jag var värd och tog två i ren protest. När jag ställde ner paketet röck han tag i det och skrek "NÄ NU ÄRE BRA ALLTSÅ, dom kostar 20 spänn!"

Jag skrattade högt och rått. "Hahhahahaaaaaaaaa haha" skrattade jag. Johan såg nervös ut. "Du vet vad som händer nu va?" frågade jag. "N..nej" stammade han fram. Jag spände ögonen i honom och viskade "Bloggen" med ett pillemariskt leende på läpparna.
"Åhhh nei, inte bloggen igen, fan.... jag ska också skaffa blogg snart" stönade han medans han gick ut i köket. Med sina digestivekex.







Here you go Johan, tänk två gånger innan du nekar mig kex igen.



Oturligt nog

Skrivet: 2009-11-24 Kl. 17:58:20
.....så skulle jag handla idag, vilket jag också gjorde. Kassörskan frågade om jag ville ha kvittot men jag tackade nej och lassade i mina varor. "Medges ej" sa hon då. "Man får tacka djävulen då" suckade jag mellan tänderna och ursäktade mig, gick ut till bankomaten och kollade kvittot. Etthundratrettonkronor. Minus.

Upp till Hållsätra och ner igen, svettades ipren och naproxen, luktade kemikalier. Kontant betalning denna gång. Hängde lite med Edyta och hennes sjuka ettåring. 30 minuter av skrik och sedan frågade jag om hon sett några annonser på blocket där dom säljer barn innan?. Jag tror inte hon uppskattade mitt skämt. Lika bra att hålla käften idag har jag kommit på. Dom följde med hem hit efter en promenad och jag försökte underhålla honom med att ständigt ge honom något att tugga på. Det slutade med att mackan han tagit två tuggor på satt fastklibbad på pilatesbollen jag lånat av Monika och soffan luktar numera philadelphia vitlök och örter. Ungefär som turkfågel antar jag.

Tvätta skulle vi göra idag, jag knölade ihop bäddmadrassen som inte blivit tvättad sedan Jesu uppståndelse eller något, letade tvättmedlet i 20 minuter innan jag hittade det bland pastan och gick bort till tvättstugan. Tvätt imorgon.

Lagar istället mat samtidigt som jag svär över disken som ligger som en explosion i köket. Fast jag diskade igår.

Idag hatar jag mitt liv.

Johan ligger och sover, jag skulle vilja göra detsamma en timme men det slutar bara i att jag sitter med stirr i blicken ensam klockan tre inatt och det händer alldeles för ofta. Tur att det är förkväll på teven. Inte.
Jag orkar heller inte lyfta min stjärt till byrån där dosan ligger. Vad är oddsen för att det går något bra på ettan eller tvåan? Vi måste fixa kanaler nu. Igår senast. Vill ni testa ert förhållande där ute i landet? Knäpp av teven och umgås, efter tre månader så kommer ni garanterat veta om ni lever med er soulmate. Lita på det.

Och sen då? Vad är det för galenskap dom sysslar med på Viasat? 4600kr för ett år? För att man ska kunna unna sig lite porr om natten? Nej fy sjutton då porrar jag mycket hellre till det själv och sticker utomlands för 4600spänn. Men å andra sidan får jag sitta och titta på Elisabeth Höglund och hennes crazy hair dagarna i ända. "Det här var så gott" säger hon och spänner ut framtänderna så jag blir rädd och gömmer mig bakom soffan. Två sidor av allt finns det då garanterat.



Här är ett annat exepel på det...




Åh nu är det Martin Timell som dom intervjuar!!!!. Måste sticka.


B A J S

du har en vågel

Skrivet: 2009-11-23 Kl. 17:29:47

 

hahahahah

En dikt till mig

Skrivet: 2009-11-23 Kl. 01:43:31
nicolina
Tis 14 nov 2006 15:43
du är som en ljus tändare som bara vill tända till. Ditt sjuka leende gör mig galen, om jag bara kunna bli din. Om jag skulle sniffa ditt hår jag förmodligen skabb skulle få. Ditt intresse för dom små jag en dag hoppas få.



aaa vi lanar





Skrivet av Stina, ja ni ser när. Vilken konstnär hon är.


Nästa helg blir det flaskan. Jag är bortlovad till my old bff Emilie. Vi är hundfria hela helgen. Det har aldrig hänt tidigare. Man har alltid hundarna i åtanke. "Nej vi kan inte gå på fest OCH gå på krogen för då blir hundarna ensam för länge" Eller för att inte tala om alla vilda slagsmål i sängen morgonen efter en utekväll. Slagsmål om vem som ska gå ut med djuren. Jag vinner oftast.

Johan ska upp till Söderhamn och slå runt med sina gamla vänner på en 25årsfest. Han bor hos sin mamma
och den här gången står det skrivet i himlen att det är hans tur att ta Nils och Leo. Det spelar ingen roll hur mycket jag har på schemat annars, dom är i regel mitt ansvar vid dessa tillfällen. Jag bollar med min familj och dom har ställt upp med sin beskärda del passning. Så varsågod man. Your turn. 

Vi får se vad jag och Emilie hittar på, något kul blir det garanterat.



Nej ni. Nu måste jag knoppa i hopp om att slå ut imorgon.

Alltså

Skrivet: 2009-11-22 Kl. 21:37:11

Vilket liv det är om yantramattor och shaskitmattor hit och dit. Jag kan ju fatta om dom tycker att det är årets julklapp men rekommendera inte folk att slänga ut hutlösa summor på dom. Va i helskotta, är ni dumma eller? Köp inte!

Ta en skärbräda, hammare, lite spik i olika längder och voila. Du har skapat en egen ÄKTA spikmatta. Nästan gratis



Jag ska vara extra generös och skicka en till alla jag känner i jul

flottigt

Skrivet: 2009-11-22 Kl. 21:16:38

Jag ska strax hämta våra bananer som ligger och badar i choklad inslagna i folie i ugnen. Ville hitta någon bild med risk att hitta något som förstör aptiten när man googlar Banan /choklad tillsammans. Men det här hittade jag iaf


Såhär ser det ut, förutom att människan som gjort dessa bilder verkar vara fattig eller något. Vilket snålande med chokladen! Småborgerliga snålfasoner om ni frågar mig! Själv har jag en stor marabou i varje banan. Bananen tar ju liksom ut chokladen med sin nyttighet.

Ha en trevlig Söndag era tattare

 

 

knasigt

Skrivet: 2009-11-22 Kl. 15:33:18
Johan väckte mig och jag började skälla om att det var tidigt och fortfarande mörkt ute, att han har mage? Klockan var visst halv fyra.
Nytt rekort taget alltså.

Nu: frukost, eller middag?

Brum brumma

Skrivet: 2009-11-22 Kl. 01:18:21


Beviset, bilden är tagen av mig själv (det där gäddhänget lurar inte en själ I guess) idag.  



Hahah jag dööör, vilka jävla idioter vi är. Johan är nyvaken och jag klädde på honom min gamla skabbiga morgonrock full av gamla blekmedelsfläckar som är friskt använd sedan 98. Min outfit består av en tunika Johan köpte i somras åt mig, shorts, och gamla leggins med hål både här och där. Det för mig vidare till mitt unika skoval idag.



Sexigt va??  Jag hittade inte dom andra så jag fick kombinera det jag hade. Nisse blev seriöst förbannad på mig och försökte dra av mig ena skon. Fan att man ska behöva skämmas jämt, sa han och slet.


Titta själva




Sen gosade vi och Leo kände sig lite förtryckt av alla fetton



Här är en del av sovrummet (fd. gästrummet) och det gröna sköna. Leo och jag började slåss


Men blev slutligen vänner igen


Och gifte oss...

Nu orkar jag inte jag lägga ut fler bilder. Detta tar för lång tid. Tänkte ge er lite mer av sovrummet men ni får helt enkelt lägga band på er till nästa gång.

Nu måste jag vara social med våra älskade grannar som är här.

Hejs svejs gayboys

Fan vad vi har det bra

Skrivet: 2009-11-20 Kl. 19:32:26
Hemmet är fint och mysigt, jag har tänt ljus överallt, maten står klar att attackeras på spisen, rödvinssåsen puttrar på, gratängen är varm, vi tittar på frågesport på 2an. Hundarna är badade, vi är badade och allt är städat och fint. Jävlar vad gött vi har det alltså. Idol snart, Monkan kommer också! Kanske en öl? Eller så skiter vi i det

Jag har gett Johan min önskelista btw.

En sådan här ligger på punkt tre.

Helg igen

Skrivet: 2009-11-20 Kl. 13:58:59



Nu ska jag dra av en städning innan jag hoppar i badet och skrubbar min redan bleka kropp. En spraytan hade suttit på sin plats men det får vänta. Jag ska locka håret, hoppa i ett par fina undisar och överraska Johan med att det faktiskt finns en hotmama under mysbrallorna. Ibland behöver man känna lite uppskattning och det kan väl vara trevligt för ens partner att man anstränger sig lite extra.


 Nog om det. Tror ni jag är nå sugen på en Engelsk dogge tik då? Inte alls, inte ett dugg

 



Jämna till könsfördelningen lite här på hållsätra


Kanske en Siri eller Marta? Haha ljuva dröm


Nu när jag la ut bilder hittade jag en sedan ett gäng år tillbaka.

 

En katt och en höna.....Mammas katt och mammas höna. Katterna hon äger drog mamma på sig utan den minsta lilla tanke på att jag lider av allergi. Jävligt ont gjort faktiskt.Haha. För att inte tala om vilket psykfall ena katten är. Tussen heter hon. Djävulen borde hon heta. Jag minns det som igår då jag kom in i vardagsrummet oskyldig som  jag var, när kattfan som en blixt från klar himmel attackerade mig. Jag har aldrig sett en varelse med mer mord i blick. Hon högg och borrade in klorna i mitt ben medans jag sprang omkring i panik. Hela familjen satt och skrattade. Hon slutade inte heller utan högg och högg. Jag sprang in i ett rum och stängde dörren då mamma skrattande hasplade ur sig "Hon är med dig"
Jag försökte tafatt slå bort kattjäveln med min handväska men tog inte direkt i eftersom det sitter kvar i min ryggrad att man inte får göra ett djur illa. Så jag vevade ju inte direkt hårt. När jag slutligen låst in mig i källaren började jag tokgrina. Hela benet var blodigt och svullet. Fan vad det sved.

Två gånger attackerade hon mig sådär och jag vågar fortfarande inte vara i närheten av henne. Så när jag hälsar på hemma så får hon vara ute. Jag hoppas hon dör snart. Så man kan få lite frid i själen. Illgröna ögon har hon. Jag ryser när jag tänker på henne.



Hönan berättar jag om senare för nu ringer Johan och glatt berättar att han är hemma om 3 minuter. Fan vad taskigt. hela min plan gick i spillror och här sitter jag i mysisar och dricker lättdryck. Fan också!! Jävla killar att vara omständiga!!

Vi ses

Kycklingfisar

Skrivet: 2009-11-20 Kl. 02:10:10
Johan har varit en svår människa den här veckan. Jag funderade nästan ett tag på att flytta in hos Monkan och Zikken.
Han har tjatat, sagt fel saker vid fel tillfällen, varit allmänt dryg och nästan hamnat i gästrummet någon kväll här.
Så....Idag kompenserade han det ordentligt. Han hörde min irriterande stämma över luren redan en halvtimme innan han entrade hemmet. När Johan hör fel så svarar han inte med ett "Va?" utan han bakar ihop egentillverkade meningar och drar därefter slutsatser som är helt felaktiga. Han kan gå i två dagar och sura över att jag kallat honom fet när jag i själva verket sagt att han var het. När han slutligen samlat mod och tillräckligt med irritation flyger han på mig och säger något i stil med " Aaaa men durååå, e du så jävla mycket bättre dåå?"
Och ni kan ju tänka er hur den utredningen ser ut innan jag förstår vart det gått snett i kommunikationen. Nåväl. Han hörde fel fyrahundrafemtionio ggr i luren och jag orkade inte slita på stämbanden mer utan tackade för mig och svarade "Det du lagar!""Vad ska vi äta?" Tack hej leverpastej din gamle sik.


När han sedan kom hem skyndade han sig fram till mig som satt vid datorn och brevid mig ställde han en cola zero och en godispåse. På en torsdag också. Dra mig baklänges! Sedan baxade han runt med kastruller och slevar i en timme(!) innan han ropade att jag skulle komma in. Stinas kyckling bjöds det på, ris och currysås och så lite grönt. "Ta lite grönt också nu gumman!" sa han och lassade fram två fat, ett med gurka (skivade i hela bitar, som på en macka) och likadant med tomat. När jag lassade på hans grönskurna skyndade han sig upp och tog fram vinglas till mjölken. "Vänta på mig nu!" ropade han oroligt från skåpen, som att det var något viktigt på gång. Jag undrade om han skulle fria eller något, vilken ansträngning!. Jag frågade vad Stinas kyckling var och han briljerade därefter vitt och brett med sina kunskaper om att den rätten funnits i alla tider. Gammalt recept blablabla, när det i själva verket är en marinad som består av olja och kanske lite örter? Smakade som grillad kyckling fast det tog längre tid med ugnen bara....

Jag äter ju i vanliga fall inte kyckling, men det är okej om någon annan lagar till den. Jag äter det dock inte på restauranger utan föredrar en kock jag litar på. Men jag är liksom inte helt tappad bakom en lada för det, jag har ju ätit kyckling fram tills för ett par år sedan då jag kom på att jag helt enkelt inte gillar det. Men min käre livskamrat har däremot inte så höga tankar om mitt kunnande utan tror sig vara min mentor i kycklingriket, nu när jag börjat äta det lite igen

Jag började nynna på melodin till "Kyckling på fredag, det enda jag vill ha....." och frågade Johan om han visste om den melodin var tjuvad från en annan låt. Johan lyssnade inte utan försökte se svår ut, som om han rotade långt bak i hjärnan, kisade lite för att strö på....."Du gumman, visste du att det är en gammal tradition?"
"Vadå?"
suckade jag."Ja, eh... kyckling på Fredagar, så har vi gjort länge här i Sverige?" .

Då kunde jag inte hålla mig för skratt. Samhallslmupp!. Jag ÄR född i sverige, jag vet vad kyckling är och vart dom kommer ifrån. Du kommer inte ifrån Ghana och ska visa mig din kultur?!..... sa jag inte. Jag bara garvade.

Sedan gick han kaxigt bort till diskbänken, tog upp ett lår och lindade lite hushållspapper runt benet och började gnaga. Med gällivarehäng dessutom. Nästan som han försökte sexa till det, som en cowboy med sitt halmstrå stod han där och slet delar av det där gamla låret. Jag snapsade upp mjölken och käkade mitt godis istället.







Nu har vi rökt fredspipa och han ligger och sussar så sött. Konstig dag det här.
Får man en käpp i hjulet så måste man ta reda på vart man kört fel, även om det innebär bråk.
Men ja, det verkar vara löst det mesta.

Men som jag älskar min Johan. Han är mitt bästa!

Nu ska jag krypa ner och värma mig med alla grappar.

Haha PS. Nisse är ju så förbannat gasig jämt och ständigt. Självklart rår han inte för det men han är heller inte dum. Man ska inte underskatta en hunds skadeglädje, det är något jag surt fått lära mig här i livet. Han hoppar inte alls sällan upp i soffan, kliver över oss från hörn till hörn och hoppar sedan snabbt ner och sätter sig i fåtöjen  och beskådar oss när vi slutligen upptäcker vad han gjorde. Han fiser på oss med flit alltså. Och vilka mökar sen. Jag ser i hans ögon att han njuter av sin vinst. Djävulstyg med andra ord. 

Imorse låg vi i vanlig ordning och jäste en kvart innan vi steg upp men Nisse hade bökat runt som ett tryffelssvin i sängen i säkert tre timmar, testat sovställningar, gruffar undan oss oskyldiga som bara försöker få oss lite sömn.
Slutligen la han sig under täcket och snarkade, bakom min röv. Jag tog min chans och ja, i illfart kommer hunden ut med skräck i blick, ruskar på sig och flyger sedan ner på golvet och sitter bara och stirrar på mig. "Hur kunde du?" 

Kan du kan jag lilla jycke, kan du kan jag.

Natti haters
 







Kharma

Skrivet: 2009-11-20 Kl. 00:56:15


När jag var liten, runt 11år, var jag hur kär som helst i en kille som var lite äldre än mig. Jag var alltså HUR kär som helst!. Så kär man bara kan vara när man är liten. Vi blev ihop och pussades och sånt. Kändes enbart konstigt men man var ju tvungen att testa?. Jag var samtidigt nyfiken när jag låtsasnuppade med mina barbies. Jag visste ju nämligen hur saker och ting gick till, färgtv fanns ju på nittiotalet!. Men jag var bannemig inte redo för något snuskans. Inget mer än torra pussar ville jag utforska ännu.

Så kom en eftermiddag då han bad mig ta på hans petterniklas. Det kunde ju han inbilla sig, äckelunge!
 Jag blev så jäkla arg att jag cyklade hem och grinade. USCH!

Idag, är han värsta misslyckade knarkarslusken. Flera ungar med en rad misslyckade småtjejer. Hahah, där fick dom alla!.
En känsla av revansch. Om jag pillat med hans snopp då kanske jag hade följt med ner i misärens avgrund.
 Och om han INTE bett om något dyligt hade kanske han inte slutat som värsta ärkeslusken.

Det vill jag tro iaf.

Kharma

Torsdag

Skrivet: 2009-11-19 Kl. 16:35:52



Nu har jag varit sjuk i fyra dagar. Jag har ont och mår illa, jag är konstant zombietrött och jag pendlar mellan att vara less och arg till nästan apatisk. Igår grät jag också, till råga på allt. Så detta är en skitvecka hittills vill jag meddela. En riktig bajsig rackarns vecka.

Men man kan ju inte riktigt komma undan




Men min mamma räddade veckan lite och beställde denna åt mig! Min bästa älsklingsparfym ever. Tack mama


Om man hade plats

Skrivet: 2009-11-15 Kl. 17:37:40
och pengar skulle jag nog skaffat 20 hundar.



Han vill ju bara ha ett hem och någon som älskar honom:(

Då var det Fredag igen

Skrivet: 2009-11-13 Kl. 10:08:51

Du har överskridit den inkluderade datatrafikvolymen för ditt abonnemang denna månad. Din hastighet begränsas i enlighet med ditt avtal. Hälsningar Telia

Svar: Fri surf skulle det vara ja? Jag hatar er. Hälsningar Nicolina



 

Jag har ett roligt tips igen

Tag fram en doftolja som egentligen hör till en ljusstake (man tänder ett ljus och droppar ojla i en form ovanför)

Droppa sedan lite av oljan på fingrarna, använd gärna olja med doft av melon.

Sedan kliar du dig på läppen (obs, i ansiktet)

Vänta en dag, att du upplever stickningar och sveda är en normal biverkning men å andra sidan vet du att det fungerar.

Dag 2 ska läppen nått Kissiestadiet. Att det fortfarande sticker och vätskar lite hör till.

Dag 3 ska du ha uppnått önskat resultat



dag 4 dag 5 dag 6 kommer biverkningarna som kan av vissa upplevas som obehagliga. Du kan känna små knölar i läpparna, uppkomst av var och slutligen få ett  saftigt och köttigt sår. Dag 7 kommer du ha en skorpa stor att mätta en hungrig familj på din läpp.

Men vill ni snabbt uppnå restylaneresultat utan att strö tusenlappar så kan ni alltid göra detta innan en festhelg. Bieffekterna kommer ändå på vardagarna om ni planerat rätt så det kan det väl vara värt- 


n o t

kladda aldrig med doftoljor kids

Vill dela med mig

Skrivet: 2009-11-12 Kl. 01:52:44

I Zack and Miri make a porno finns en sexscen jag fullkomligt älskar. Jag drar på mig älskarflinet i älskarsoffan, tar en älskarcigg,  dricker en zip älskarcola och dör lite inombords för att jag förbrukat allt mitt innersta älskande för 5 år framåt.
Så mycket älskar jag.

Två människor inser att dom älskar varandra och det fångades på film. Så känns det, och varför man tycker så mycket om det är att man kan själv relatera till det. (Precis som varför Paranormal Activity skrämmer oss mer än vanliga skräckfilmer.)



Här har ni hela låten men det är halvkass kvalité. Världens bästa låt är det. Jävlar vad kär jag är. Zack and Miri makes us horno
Live - Hold me up




Om blogg.se bestämmer sig för att stänga ner bloggen här i natt är det värt det.  Det gör ingenting

Till min syster Amanda

Skrivet: 2009-11-12 Kl. 00:09:07
Kommer du ihåg när jag övade mina färdigheter utan kryckor hos Mormor? När jag kom in i ditt rum, dansade och sjöng en låt för första gången? När du höll på att ramla ur sängen av skratt? Här är låten och här är dansen

Live and learn Amanda, live and learn.



Kom på det när jag hämtade bilden till inlägget nedan. Håll med om att det är en succéstartdans för någon som brutit ryggen? Notera att jag däremot strök det där med trosesniffningen ur mitt nummer, det kändes bara.....over the top.

Lady Gaga´s nya video

Skrivet: 2009-11-11 Kl. 23:53:50
Alltså. Jag kan inte förstå mig på den här kvinnan. Är hon skitful eller skitsnygg? Vem är hon bakom alla masker? Vad säger hennes vänner om hennes framgångar, har hon varit en jeans och t-thirtbrud? Hade hon liknande kläder innan hon blev känd. Kommer hon på alla idéer själv? Jag blir så häpen. Hon är då verkligen unik iaf.



Jag älskar hennes vackra kropp och hy.Hennes hy ser ut som skridskodansösernas strumpbyxor brukar göra. Fast äkta.
. Avundsjuk blir jag. Extremly

sleepin papi

Skrivet: 2009-11-11 Kl. 23:20:51
Johan ligger och sussar, råkar jag väcka honom innan midnatt är det kört. Då hävdar han att det är mitt fel att han har legat som ett slaktrens i sängen sedan åtta och inte kommer kunna somna om. Jag tog nyss hundarna. Såhär om vintern brukar Johan få ta dom kvällstid av flera anledningar. Jag har dom hela dagarna och går långa rundor med dom då så våra två små liv kräver inte mer tid än 15min/kväll när dom redan fått sin dagliga motion.

Det brukar räcka, men om Johan hävdar att han har magsjuka eller någon annan fjantig åkomma brukar jag ta till det tyngre artilleriet. Överfallsvåldtäkter och grov misshandel bland annat. Sånt händer hela tiden, oftast på kvällen hoppar alla fula gubbarna fram och överraskar helt oskyldiga tjejer med små hundar. Stora gäng kan råna mig på hundarna och sälja dom till kampträning för större raser på svarta marknaden.
"Är det det du vill va? Att Nisse ska slitas i stycken av en pitbull med spiktänder i någon gammal unken källare?Nä Nä tänkte väl det". säger jag och räcker över kopplen. Jämställdhet kallas det för er som kanske har en hiss som går hela vägen upp.

Hursomhelst så har han förtjänat att sova ordentligt inatt. Så jag tog hundarna på 22rundan ikväll. Jag hatar att det är så kallt ute. Dagtid är det ändå helt okej men om natten är det så fuktigt och rått. Sen jag skaffade hundar kan jag inte bära fingervantar heller. Mina fickor är så proppade med hundgodis, nycklar, cigg och bajspåsar att jag alltid dräller ut något på backen. Att vara utan vantar vintertid i Stockholm kan jämföras med att vara en dansk fläskfilé i en lejonbur. Dåliga odds för överlevnad. Ni kanske tycker att jag överdriver? Det gör jag inte. Det finns två sätt att överleva kölden dock. Paraffinbad hos Monkan . Gjorde det idag och mina nariga slitna händer är som nya efter det. För att inte tala om hur skönt det var när jag alltid är kall om händerna också



Den andra räddninger är såna här vantar. Hur praktiskt som helst ju. Jag kan pilla med nycklar och cigg men ändå hålla mig varm



Ja....det var väl allt.

Umpa umpa falleralleraaaa

Veterinärer

Skrivet: 2009-11-11 Kl. 18:38:53
Nisse har varit hos doktortanten och fått en spruta nyss. Hon sa att Nisse var lite tjock. Jävla apa. Jag ska skicka en brevbomb till Södra djursjukhuset. Hälsa från oss. Sen får vi se om hon är lika kaxig nästa gång vi kommer på besök.

fy vad jobbigt

Skrivet: 2009-11-11 Kl. 02:15:46
.....jag har sysslat med i 4 timmar. Om ni bara visste

fuck and godnatt

bra shiiiet

Skrivet: 2009-11-10 Kl. 14:11:16

you me three

Skrivet: 2009-11-10 Kl. 02:07:19



Jag är så jävla tacksam över det jag har.

Hoppsan

Skrivet: 2009-11-09 Kl. 12:59:01
Jag sov visst lite längre än vad jag räknat med idag. Visst har jag varit uppe och hoppat i två timmar men jag har inte fått något annat gjort än en fjuttig promenad. Sista backen vi har hem när vi är ute är snarare en stig fylld med stora stenar och taggbuskar. Där kom vi idag och knallade då vi möttes av en dagispatrull. Jag sa åt hundarna att snällt sitta och vänta på alla ungar som skulle rulta ner i sina täckbyxor och galonisar. Vänta vänta vänta beordrade jag.
Rätt segt att titta på dom två halvlama dagisfröknarna som tuggade tuggummi och nonchalant ignorerade vissa av barnen som gick fram till oss och skrek. Jävligt provocerande! När hela flocken slutligen tagit sig ner från backen sökte jag ögonkontakt med en fröken när vi började röra oss uppför. Hon mötte min blick men vände bara bort sitt ansikte. Jävla......mara!. Här har jag stått säkert fyra minuter och väntat på att dom ska släpa sina feta arslen nerför backen i ett försök att inte tappa bort någon unge på vägen och vad får jag?!  Värsta bitchfacet tillbaka. Tack för den, nästa jävla gång ska jag bara gnata på så ungarna flyger åt både höger och vänster när vi kommer. Här är man lite samarbetsvillig och tålmodigt accepterar att dom tillåter skitungarna dom har ansvaret över komma fram och skrika åt mina hundar. Inte en simpel tillrättavisning, ingenting.
Och nästa jävla unge som skriker, hyttar eller provocerar Nisse eller Leo det minsta ska jag fan dra i örat.Hårt! Eller ropa "Säg efter mig ungar, horfröken horfröken horfröken" och klappa takten.


Många fula ord. Men ibland blir jag så arg på folk.

Mer hänt, mer gjorts?

IKEA i kungens kurva i Fredags. Vi köpte tre hyllor, gardiner/tyger, tre växter med lila krukor, en skål och annat shit. Jag minns inte. Men notan slutade på 1600 vad jag minns så det måste ha varit något mer....
Korv åt vi. "Får man bjuda på en korv kanske?" frågade Johan Monkan, nöjd i hågen. Jag drog Johan till mig och viskade att man inte ska låta så självgod när man bjuder på en korv för 5kr. Fy fad futtigt. Jag tyckte han uppfattade min poäng men igår sa han (efter vi ätit lite mer än halva pajen) att han skulle ta med sig resten till sin pappa på jobbet imorgon (idag), "Som present". Present?! Då fick jag återigen förklara att man tar inte med sig en mer än halväten paj som present. Han förstod min poäng den här gången.

Nu ska jag sätta mig med plugget och försöka få något gjort

Hejs svejs.

Ps. Jovisstja. Håret. Jag ska höra om jag kan låna kamera av Monkan
så ni får se hur det blev. Tack för rösterna

Söndeeg

Skrivet: 2009-11-08 Kl. 15:32:51


Hittade en rolig bild på Nattis blogg. Möhippekvällen var detta och vi hade det jäkligt kul just då.
Emilie är här och hon har ställt ut sin hynda idag. Hahah. Kyra vann och slog ut alla andra skithundar, såklart. Emilie sitter i detta nu och rotar runt i en påse som hon har något hemligt i.

Helgen har varit fin, jag sjöng för allt jag är värd igår. Mer om det berättar jag sen.

Oh just det, håret är klart. Jag visar er senare.

Puss



Edit: Åh Nat. NU såg jag va du skrivit ditt lilla rotmoskvalster: Klart du ska vara här och leka med mig. Det vore bäst och roligaste någonsin. Min önskedröm.

Emilie har åkt nu:/ Efter sig lämnade hon lite damm och en fis som Kyra släppte som tack för övernattningen. Men tack ändå Kyra för att du lekte omkull mina små killar. Nu sover dom så sött och vi ska titta på Kalla fakta, äta ungsbakad lax med pressad potatis och någon smaskig sås. Sedan blir det Söndagsbad med tända ljus och efter det kommer jag se ut som en gigantisk french hotdog i mitt duntäcke framför en film eller två. 


En blåbärspaj ska in i ugnen sen också. Vi måste såklart fira fars dag. Johan ska ju bli pappa, någongång.
Bara vi får fira när alla andra gör det.

Jag bryggde kaffe idag. Johan kom in nu och frågade om jag skämtade när jag hällde upp kaffepulver. I handen hade han kaffefiltret som var fyllt till bristningsgränsen. Kvicktänkt som jag är sa jag att jag bara ville vara snäll men vet inte hur man gör eftersom jag själv inte dricker. Han köpte det med hull och hår. Är han dum eller? Ha ha ha haaaa skrattar jag inombords. Jag har ju jobbat inom hemtjänsten. Jag kan brygga kaffe i sömnen. Jag multiplicerade bara mängden kaffepulver med 10 så Johan skulle bli hyperaktiv och ta tvättstugan själv. Jag orkade nämligen inte. Och ja, det funkade. Han står och visslar och viker in alla rena kläder nu.


Gräver man djupt

Skrivet: 2009-11-06 Kl. 23:14:10


Emma kommer imorn. Jeeeeeeeeeezes

You crazy people

Skrivet: 2009-11-06 Kl. 11:03:11
Postat av: monica

Ta bort löshåret helt lägg i en mild tonig i din egna färg som du har i grund o botten/
Låt ditt egna hår vila och vårda detta ett tag/lägg pengar på inpackningar,och unna dig att gå till en bra frisör och gör en riktig klippning en frisyr av ditt egna hår.
Lägg löshåret på hyllan ,
Skönheten kommer inifrån och den har du redan



Detta är ett sjävporträtt där jag retusherat bort lite fett men annars är det en exakt kopia av mig. Så. HAHAHAHAHA!.*Ligger och vrider mig och skrattar hysteriskt på golvet* Sluta skoja hörni. Inget löshår? Ibland förstår jag inte vart ni får allt ifrån? Humor har ni iaf.

(Men Tack för era röster, fortsätter det såhär, blir det svart. Någon som inte håller med?)  

 




Behöver din hjälp, omröstning

Skrivet: 2009-11-06 Kl. 00:04:42





Sexi va? Haha jag blundade så jag fick painta mina ögon. Det jag är sentimental över är mitt svarta hår.
Det var ju jättefint. Skit också. Nu har jag gått runt med en gul tofs på skallen och vet inte vart jag ska ta det nu. Mina spröda strån är inne på sista skriket och jag vågar i bästa fall lägga i en toning. Färdigblekt är det iaf. Help?

Här är några fler bilder från vår härliga dag










Fler med mörkt.








(ibland ser mitt lårfett ut som muskler)

(Igen)










































NU, orkar jag inte lägga in fler bilder. Ni får acceptera det jag besitter på den här gamla sketna datorn men jag tror det räcker för vad ni nu ska få hjälpa mig med.

Jag vill att du kära läsare hjälper mig bestämma, eller bestämma helt vad jag ska göra med håret. Mina egna argument är.




* Svart hår i kombo med blåa ögon (gärna när man är solbränd) är oftast en hit.

* Svarta extentions håller längre än det blekta blonda, det är också lättare att dölja extentionsfästet.

* Jag passar i färger jag annars hatar till mitt blonda hår, som vitt eller andra ljusa färger som gör sig bättre till svart hår.

*Svart skulle egentligen vara lättast nu då jag har klippt och tappat mycket av mitt egna. Mörkt är fylligare än ljus färg.

*Svart toning kan man slänga i när som helst för lite extra lyster medans man får räkna dagar mellan blekningarna pga slitaget. Därför kan man oftast känna sig som ett whitetrash veckorna innan blekning ( med utväxt)

*Jag slipper köpa silverschampoo och andra dyra hårprodukter för att minska gula toner i löshåret.






* Jag trivs som blondin


* Jag vaknar snyggare blond än med svart. (Hur jag ser ut när jag sover kommer jag aldrig ifrån)
 Eftersom jag är blondin (cendré) egentligen så har jag ljusa drag. Ögonfransar och bryn är nästan obefintliga och då kan jag känna mig rätt grå en dålig dag. Med blont hår har jag lite mer färg i ansiktet och behöver inte lägga grundmakeup jämt och ständigt. (om sanningen ska fram sminkar jag mig ytterst sällan). Men å andra sidan, om man tar sig en titt på bilderna, verkar jag spackla mer i blont...

* Jag får mer uppmärksamhet. (något jag skiter fullständigt i för det får jag i båda färgerna. Men jag hade fler argument för det svarta och måste jämna till det)

* Jag kan hoppa runt i pyamas och flätor och är ganska söt med en lättare sminkning eller ingen alls. Som Ida i Emil i Lönnerberga(inte på ett barnperverst sätt men så ni förstår vad jag menar). Svart hår är man skrikig i hela tiden. Råare? Metaljävlar.

* Jag känner mig mer sensuell i blont hår (eller, det beror på omständigheterna iofs)
Men jag kan göra lite vad jag vill med mitt utseende, ombytligt när det gäller stilar och form.
Svart är att måla in sig i ett hörn lite, eller så har jag inte haft det tillräckligt länge.

*Jag är blond nu och färgar jag svart har jag förlorat hälften av mitt hår och en massa pengar för ingenting. Eller?





städar

Skrivet: 2009-11-05 Kl. 13:33:02
Jag städar och gnor på. Jag har dammsugit, moppat och bytt sängkläder igen. Johan blir galen på mitt bytande i sängen. Jag ser det såhär. Man spenderar minst 8h/dygn i sängen. Ungefär lika länge som i sina underkläder/dygn. Man byter kläder en gång/dag. Ibland kan man bära någonting lite längre men ändå. 1 gång i veckan byter jag till rena sköljmedelsdoftande mjuka sängkläder och känslan går inte att ersätta. Det är så rent och härligt. Allt annat än en gång i veckan tycker jag är snusk. Och då duschar jag alltid det sista jag gör innan jag lägger mig också.

Antar att jag är lite känsligare  än dom flesta. En sak tänkte jag länge på efter svärmor nämnt det en gång 
"I sovrummet ska man göra två saker, älska och sova. Man ska inte äta, lagra prylar eller göra det till en vana att göra andra aktiviteter i sitt sovrum än dessa två saker"
Just då funderade jag mest på vad hon hade för svar på "Om man bor i en etta då Kerstin?" men jag struntade i att fråga. Tiga är guld stämmer ibland. Men i efterhand har jag känt ett större behov av att ha det öppet och ljust utan en massa förvaring. Så jag har gjort mig av med en massa skräp på sistone.

Jag vet inte riktigt vart jag står annars, förutom att det ska vara rent. Jag tycker det är hur mysigt som helst att tända ljus,krypa ner under täcket när man är lite frussen och titta på en mysig film.

En regnig dag kan det vara hur gött som helst att göra en borg med kuddar runtom sig i sängen med endast en läslampa och ligga med en bra bok och en påse godis.

Huvudsaken är väl att man gör saker man mår bra av i sovrummet. Så inte atmosfären blir infekterad av bråk eller annat dumt.




Ja tack, när jag var liten var jag mycket för kojor och hyddor. Byggde alltid kojor i skogen och tänkte bo där när vintern kom. Jag isolerade springor och lagrade mat (kottar) Jag önskade att jag kunde svinga mig fram i skogen i lianer och ville ha ett trädhus när jag blev stor.














Nej


Nej


Ja, i två dagar


Ja, eller nja


Så många på en penis

Skrivet: 2009-11-04 Kl. 22:51:13

Jag har räknat ut hur många Johan beblandat sig med sexuellt.

You have had 2,218,972 indirect and direct sexual partners.

Freeeesh,
"Horbock" ropade jag rätt ut när jag fick se hans antal.
"Du själv då?" undrade han....

Öh, jag? Petitesser.  

Räkningen fungerar som så att testet statistiskt räknar ut, efter du anger antalet sexuella förbindelser och ålder på dessa, hur många dom haft sex med och hur många deras partners haft sex med osv...

(You may have heard of Six Degrees of Separation. It's the idea that we're all just six connections away from everyone else on the planet. This is the inspiration for Sex Degrees of Separation. By answering the questionnaire below we will be able to calculate the number of indirect (and direct) sexual partners you have had, going back six degrees of separation.))

Gör testet här.

Smuts säger jag bara.

Efter denna

Skrivet: 2009-11-04 Kl. 20:22:08
fick Johan svåra ticks.
/>

Nu ska vi fika och kolla teskesgumman

Humöret idag

Skrivet: 2009-11-04 Kl. 20:17:21


Så här blir man av 5 powerking. Hoppas inte hjärtat stannar

Jag skulle ju uppdatera, inte skriva om gamla minnen

Skrivet: 2009-11-04 Kl. 13:48:28
Så, vad har jag gjort?

Vi har målat ett till rum. "Oh jävlar", utbrast Johan när han öppnade färgen. Galet grön är den. Bildbevis har jag inga så ni får lita på mitt ord då den verkligen är hysterisk. Men vi kan ju på en gång klargöra att den är förbannat snygg och våra framtida gäster ska tacksamt niga och buga när dom kommer till oss. Tacksam för att vi  själva ligger i sista omålade, inte ommålade rummet och att dom har äran att ligga i värsta jungelcoola rummet. Skitfult är vårt sovrum. Men så fort stashen kommer in sticker vi till Bauhaus och köper mer färg.

Nu när vi målat om så mycket tror jag Johan ändrat uppfattning om mina kvalitéer. Han trodde jag var helt värdelös på målning. Det trodde jag med men visade mig vara värsta målargeniet. Den ni. Monkan och Zikkan ska ha en eloge för hjälpen också. 

Jag har fått låna deras borrmaskin så vi kan hänga upp tavlor och fixa med nya gardinstången. Enda kruxet är att det finns inget låghastighetsläge eller för den delen något läge som fungerar upp till det supersnabba läget.
VRRROOOOM VROOOOOMMOMOMOMOM låter den på en gång. 0 till 100 på 0,10 sek alltså.
När jag skulle borra upp hylsan till gardinstången höll jag på att trilla av pinn. Pinnstolen. När Johan sedan kom hem skulle jag visa hur galet fort den gick. Jag stod vid fönstret (där det alltså inte hängde några gardiner) när en dumming gick förbi.  En dumming som slår kvinnor med bebisar i sin närhet. Ja just det. Innan hade jag gruvat mig för att möta honom. För flera gånger i somras socialiserade vi med honom och hans tjej helt ovetandes om att han var ett arsel som gör såna fanstyg. Min oro i magen inför mötet handlade om att vi tyckte faktiskt bra om honom innan. Men efter vi fått reda på annat vill man ju inte direkt gå fram och "highfiva" med honom och säga "Jasså du randade arslet på frugan hörde jag, ja visst serru hon behövde väl uppfostras?".
Inte för att jag någongång vad jag kan minnas gjort en high five med någon. Men ändå?
Hur som helst vill jag inte ens hälsa på honom och jag har specifikt förbjudit Johan att ens titta åt åbäkets håll.
Säga vad man vill men en männniska som slår sin kvinna (som dessutom sitter och ammar) ska skändas och frysas ut. Spotta på honom om det behövs. Det är vad jag tycker.
Så jag tog tillfället i akt och höll upp borrmaskinen som en k-pist och låtsades skjuta honom där han passerade utanför fönstret. Om han såg? Oh ja. Han tittade tills han inte såg mer där han gick. Stum och förvånad.
"TATARATATARATATATATATAAA" ropade jag efter honom när jag sköt. Helt inne i mitt, om jag får säga det själv, urmärkta skådespel. Legosolat var jag.
 Efteråt tittade Johan på mig med stora ögon. "MEN GUMMAN! Vad gjorde du? Vad gjorde du nu?" upprepade han när jag stod vikt av skratt. Han tittade på mig med skräckblandad förtjusning. Ibland vet nog varken han eller jag om jag är en sinnessjuk människa, eller rentav genialiskt galen.


Nu måste jag visst till posten. Vi ses sen

 

Heeeeeeeeeeeei

Skrivet: 2009-11-04 Kl. 12:56:10

Jag är inte utomlans. Jag sitter i soffan med stirr i blicken efter min andra powerking idag(billig redbull)
Snart ska jag byta till min pluggdator men kände att det är hög tid för ett simpelt livstecken. När vi ändå pratar livstecken kan jag berätta om en gång när jag var i Sunsvall (gatufesten) med Emma, Stina och Åsa Ahlander . Man ska väl inte stryka under stolen med att Bergmannen och Erik också var med efter någon natt i tält. Erik hade köpt ett lyxtält med flera rum, tönten. Själv hade vi ett tvåmannatält i barnstorlek. Det räckte gott och väl. Vi sov inte så mycket där iaf. Jag tex, jag sov under en gunga en natt.
Takida som på den tiden inte var så "stora" än, dom campade en bit bort. När Emma upptäkte deras väsen blev Erik sur minns jag.

Vi söp och röjde och tjoade och tjimmade som bara sjuttonåringar kan göra. Vi träffade ett gäng från Piteå som vi camperade med. Näst sista morgonen av fyra vaknade vi och upptäckte till vår stora fasa att någon stulit mobiler och över 1000 spänn. Min mamma blev galen och tvingade hem mig. Surt fick jag alltså hoppa på tåget själv. Inte coolt....

När jag kom hem och laddade min mobil hade jag fått runt 10 meddelanden i röstbrevlådan. Stinas mamma Märta hade ringt mig då Stina själv hade haft sin mobil av sedan kväll 1. (sen blev den ju stulen)

Så här lät det.

1.(avslappnad och mjuk ton) Hej Nicolina, har ni det bra? Det är Stinas mamma Märta och jag kan inte nå Stina men jag ville bara varse mig om att ni kom fram och så...Ha det så trevligt nu.*klick*


2.(avslappnad men lite nervös) Hej igen Nicolina, det är Märta igen. Jag kan fortfarande inte nå Stina och ville kolla av att ni mår bra(?). Be henne ringa hem när hon kan.,Ha det bra.*klick*


3. (Bara orolig). Nu är det Märta igen, ingen har sin telefon på och jag vill verkligen ha tag i Stina. Be henne ringa mig!*klick*


4.(arg och orolig) Nej nu får ni bannemig ta och ringa hem så vi vet att ni lever*klick*



5.(skitförbannad) Nej nu!, DET ENDA JAG VILL HAA...ÄR ETT LIVSTECKEN!........*klick*



6.(Apatisk) *flås*flås*flås*klick*


7.(lite lugnare men med en aning hotfull ton) Nu har jag pratat med Monica (min mamma) och hon säger att du är påväg hem och jag hoppas verkligen att Stina är med dig.....*klick*

Sedan var det tre random inspelningar ifrån andra. Tror ni det var roligt att konfrontera två galna morsor själv.? Eller förklara hur våra prylar kommit bort och stulits.? Förklara för Märta varför Stina inte kom hem med mig? Det kan jag svara på: Nej!




RSS 2.0