Måste nana nu

Skrivet: 2008-11-20 Kl. 03:40:42

Gårdagen (fast den nyss slutade) avrundade vi i sängen  framför Step Brothers. Helt okej film. Klart jag skrattade till ett par ggr.

Men innan vi slog oss till ro var vi i Kungens kurva och handlade mat och lite andra tillbehörigheter. Skarvsladdar bl.a. Vi har flyttat runt och kopplat om skarvsladdarna vi har sen i våras.  Det är ett par timmars meck det. Men ibland tar man sig inte för helt enkelt.

En annan grej är min hy. Har varit så torr i ansiktet ett tag nu men inte köpt en ansiktscreme  utan stretat med den alkoholfyllda HTH:n och min kiwibodybutter som jag är allergisk mot. Ändå har jag använt den och fått utslag. Haha

Nu däremot doftar jag som en sommaräng och är mjuk och len. 








Nej nu kastar jag in handduken. Men bara bildligt talat. Annars får jag skäll av Johan igen.
Jag har en pojkvän som är en riktig handduksführer så ni vet.
Men han spoonar bra.

Gonatt

Jag kom på en sak

Skrivet: 2008-11-20 Kl. 02:52:24

Jag är misstänkt för vapeninnehav. En gammal tårgas som inte ens var min. Som hushöll i vårt gamla vitrinskåp i hallen. För polisen hävdade jag att dom skulle "Fanimig aldrig hitta mina fingeravtryck på den där!!" Medans bergman påstod att han hela tiden trott att det var glidmedel.
Vem som nu förvarar sitt glidmedel i hallen är ju en annan fråga?

Men vad fan?
Jag nekar till brottet men anser ändå att kvinnor har rätt att bära både armborst och tårgas i väskan så länge det motsatta könet inte kan behärska sig så fort det kommer ett kjoltyg i deras väg.

Då är det sedan kvinnan som sedan får stå till svars för sitt klädval. Hon ifrågasätts av ett gäng primitiva apor som sedan  gör en high five när mannen går ut  som en fri man pga bristande bevis.

Medans kvinnan målas upp som en lögnerska som smutsar ner mannen med sitt fula påhitt.


 

Skäms på sig nutida och forntida kvinna

SHAME.ON.YOU

KÅTYR

Skrivet: 2008-11-20 Kl. 02:10:04


Say what you dirty people?
Kommentera mera.
Annars slutar jag blogga och börjar skriva dagbok på lunarstorm igen.
Med en presentationsbild som jag knyckt från snyggast.se.
Så ni aldrig hittar mig igen..

I like them big

Skrivet: 2008-11-19 Kl. 19:11:19


Madagaskar var helt underbar.  Jag har skrattat mycket. Och Moto Moto. Vilken man.

Lyssna,.....

Man blir ju nästan lite......
Haha

Ägg

Skrivet: 2008-11-18 Kl. 20:40:08


Detta ser roligare ut än vad det är. Detta var i Juli. Helgen innan olyckan.
En trevlig kväll..

Du ser för jäkla hängig ut nu

Skrivet: 2008-11-18 Kl. 20:36:20



Jag ligger med en av mina pojkar mellan benen och samtidigt som jag skriver inser jag hur illa det låter. Haha.
Nisse ligger mellan mina vader och snarkar. Han snarkar och drömmer om gröna ängar och sexiga små tikar som han en vacker dag ska få erövra..

Vi hjälper planeten mot undergång och har en film igång utan att egentligen titta. Jag åker kollektivt så det kan  jag gott unna mig .

Min dag har gått ut på att först bli väckt av grannen våran som hörde om jag ville vara hundvakt åt hennes Lisa. Självklart gjorde jag det och låg helt utslagen i soffan bara av att se dom springa runt.

Scenario: Nisse har en leksak som han hämtar och visar upp - Lisa blir galet avundsjuk och ger sig fan på att jaga ifatt Nissepisse som springer för glatta livet runt runt i lägenheten-  Lisa brottar ner Nisse och tar av honom leksaken - Hon försäkrar sig om att han verkligen förstått att hon har den nu och att han aldrig kommer få sin leksak tillbaka - Nisse blir tokig och rusar efter Lisa runt runt igen - Nisse får tag i leksaken utan att hon släpper och dragkampen börjar - Leksaken går sönder och dom får en varsin del som dom tuggar på i 30 sekunder tills dom inser att det inte är lika kul- Nisse hämtar en ny leksak..

Efter Lisas matte hämtade henne vilade jag och Nils en halvtimme utan att riktigt somna. Sen ringde det och jag blev sittandes i nästan en timme. Hur som helst var det skönt att prata med en resonlig människa för en gångs skull....Tack


Sen har eftermiddagen och kvällen bara rullat förbi....Inget speciellt.


Nothing man


Operationen.

Skrivet: 2008-11-18 Kl. 17:00:53

Regnet öser ner och jag sitter med Nisse i knät och dricker cola on the rocks med Johans morgonrock i stl: XXXXL.

Jo...jag har fått lite mail och kommentarer angående mina bröst.

Jag har aldrig varit fashinerad av "fashionmodel´" utseendet. Vi tjejer har ju alla ett ideal eller något/någon vi hämtar ispiration ifrån. Varför är annars modebloggar så enormt stort.? Vi jämför, avundas och kopierar.

När jag kom hem från skolan när jag var 11-12år käkade jag rostade mackor och kollade på baywatch. Carmen och Pamela kråmade sig i vågorna och hade alltid konstigt nog sminket i perfekt skick efter möten med både Hajar och mördare.



Annat är det i verkligheten vill jag lova.



( När dom skulle röntga min rygg på sjukhuset fick en sköterska ta ur mitt löshår och suckade
"Vafan är det här?!" samtidigt som hon drog ur slinga efter slinga.

"Slänger ni mina extensions.....DÅ JÄVLAR"!! hyttade jag när dom försvann med hela pälsen.

Mamma grät när hon fick se oss och vilket skick vi var i....Men jag malde på om det där jävla löshåret. Att hon skulle ta hem det, tvätta och platta.... Sen sätta i det på mig igen lagom till alla besökare skulle komma och tycka synd om mig. "Det är lugnt" är ju mycket lättare att säga om man ser ut som en ängel?? Istället fick jag ligga där  halvflint med små dreads som jag inte kunde kamma ur.... )




Ja men hur som helst så utgår jag ifrån vad jag tycker är snyggt och sexigt. Plockar inspiration här och där.
Glamourmodeller är i mitt tycke väldigt mycket vackrare än  "vanliga" modeller många gånger. Det är ju lite "tabu" i Sverige nu med den här sortens utseende. Så länge det inte ser billigt ut så föredrar jag det fortfarande ändå....

För att ge er ett exempel på vad jag menar....



Sex är bara sex och sex säljer. Bilderna ovan är väl lika mycket skin och leg som nedan? Skillnaden är att tjejerna ovanför ser ut att vara 9 år gamla.....vilket jag tycker är avskyvärt.. Vad jag baserar mina åsikter  på är väl vad jag tycker är attraktivt. Om jag skulle vara attraherad av en tjej skulle det vara en riktig kvinna och inte ett barn...
Det som skiljer oss ifrån männen kroppsligt är ju våra kurvor. Som jag tycker vi borde värna om och framhäva som något fantastiskt och bra??
Glamourlivet  verkar också betydligt mycket roligare när man får äta kött istället för bomull fylld av laxeringsmedel.
Sen är ju det bara en vild gissning av en simpel norrlänning men jag tror starkt på att fashionmodeller tar till mer droger än glamourmodeller. Men vad vet jag??




Smaken är som baken

Jo men poängen som jag närmar mig med snigelsteg är hur jag kom på idén med brösten och förstoringen. Det är ganska simpelt. Jag ville och har så länge jag minns velat göra brösten. Finns inget bakom. Inget mellan raderna...

Alla detaljer kring det hela kan jag skriva mer om ikväll för det här inlägget har tagit två timmar att få fram med matlagning, hund och lovern som behöver sin beskärda del uppmärksamhet..


Johan ska på ishockey ikväll så jag ska slänga mig i sängen och titta på Gudfadern tänkte jag....


Ses senare



 

Halloweenbilder

Skrivet: 2008-11-17 Kl. 13:30:41
Jo jag utlovade ju bilder ifrån vår suspekta Halloweenfest.


Påklädda och helt ovetandes om den extrema makeover som väntade


5 min senare såg vi så här vulgära ut. Strumpbyxorna på halva benen. Nattis ser stolt ut.
Jag mer åt det skeptiska hållet



Jag kan ju trösta mig med att Johan såg snäppet slampigare ut än mig.



Lösnaglar och allt



Y.M.C.A


Carro och jag


Emelie med vän




En nazi german och två cowboys

 Nattis i all sin stjärnglans


Henne ska jag fira jul med


Emelie och Carro





Baby and I

Nattligt

Skrivet: 2008-11-17 Kl. 02:07:20
Jag trotsar ögonlocken och sitter uppe i natten. Nisse är med mig. Han är för underbar vår lilla gubbe. Han är en liten man redan. Han är så mån om mig och att jag ska ha det bra. Han märker när jag är ledsen och blir extra omhändertagande. 

Ibland försöker han roa mig. Han kommer alltid och ska snutta på mitt öra så jag ska börja skratta. Min lilla kille.=)

Min andra kille ligger inne i sängen och sover sen ett par timmar tillbaka. Har inte hjärta att ligga brevid honom och väsnas.  Så jag låter honom nana i lugn och ro.



Jag sitter och tittar på ett program som heter Inside. Det handlar om världens farligaste män bakom lås och bom. Rätt fashinerande....

Äh nu ska vi mysa en liten stund till och sedan krypa ner i sänghalmen

Mysiga Söndag

Skrivet: 2008-11-16 Kl. 16:28:01
Grabbarna stack precis ner för att  handla. Nisse och jag sitter i varsin pyamas och kollar på "Mitt stora feta grekiska bröllop". Vi har tänt ljus och vardagsrummet är verkligen harmoniskt och fint.



Så det blir verkligen mys på hög nivå hemma hos oss. Det är något jag verkligen värdesätter. Att Söndagarna blir lyckade oavsett om man ligger  bakfull eller har 1000 bollar i luften är heligt för mig.

Man ska slutligen varva ner, äta gott och vara med dom man håller kär.


love

Bad

Skrivet: 2008-11-16 Kl. 14:26:12


Det är faktiskt bara jag som badat idag. Nisse och Johan är Söndagströtta och då får man badpermis. Till kvällen iaf. Då blir det snopp och kroppstvättning om dom ska få tillåtelse att krypa ner i renbäddade sängen.

Det snöar här i Sthlm. Blask och slask kommer det bli. Men vi ska väl mest hålla oss inne idag.  Det blir ett gäng filmer och så ska vi baka pizza.

Kram

GOD FÖRMIDDAG

Skrivet: 2008-11-16 Kl. 11:48:19
Vi sitter i myskläder och morgonrockar och har inte riktigt startat dagen ännu. Trodde jag skulle somna tidigt igår men låg framför "Mannen som talar med hundar" in på natten. Vi har haft en bra helg.
Fredagen vart en succé. Vi var hemma hos Emma och spelade "Fuck the dealer". Jag satt som dealer större tiden och blev därför fucked. Drick sex klunkar, drick tre klunkar. Kände mig som sjutton år igen  när jag grinade illa medans mina spelkamrater skrattade åt mig.

Men vinet gjorde sin verkan och vi rullade  ut i Stockholmsnatten. Först spelade vi biljard på ett ställe och sedan gick vi till gamla goda Kellys. Om Matte hade jobbat hade vi fått gå före kön men det var helt ny personal. Självklart struntade jag i det och ställde mig före kön ändå. Precis i ögonblicket jag kom på att "Vafan, tänk om vi inte kommer in" och började bli lite röd om kinderna kom vi in ändå. Ja räderna sitter i. Inte visade jag varesig leg eller klyfta heller. Jag är nog ganska söt....eller så tyckte dom bara synd om oss. Haha jag struntar i vilket.

Kellys är alltid Kellys.

Sen tror jag att jag övertalade Bergman om en svarttaxi hem. Så det blev en bulle hem till bingen, hunden och lovern.


Lördagen blev väldigt lugn och skön. Vi åt korv med räksallad och kex & brie. Tittade på en massa filmer och hade det mysigt till tusen.

Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig hem till Söderhamn i dagarna. Om det blir Måndag eller Tisdag vet jag inte...

Nu ska vi äta frukost.

Bilder lägger jag ut när jag fått tillbaka kameran av Emma. ¨

Tack och bock

packat och klart.

Skrivet: 2008-11-14 Kl. 16:38:37

Nu har vi städat lägenheten och Johan köpte med sig två nya ljusslingor som vi har satt upp. Skönt när man är färdig med att göra helgfint.

Vet ännu inte om jag kommer stanna här för att avnjuta den rena känslan. Emma ringde nämligen och frågade om vi skulle dela på en box med saft man blir susig i luvan av. Jag har inte bestämt mig ännu., Nisses dag idag ju. Han har haft en röd scarfs på sig i eftermiddag. Han är så stilig så.

Känns som klockan är nio. Hatar att det ska vara mörkt ute så här tidigt. Inte konstigt man blir trött och deppig. Jag har tänt en massa ljus så mysfaktorn är hög just nu.

Nu ska jag sminka mig första gången på nästan en vecka. Har låtit hyn vila lite....

  //Nico

Rullstol och lat valp

Skrivet: 2008-11-14 Kl. 12:50:11

Vi har vaknat och varit ute jag och Nisse. Vi funderar över om vi ska hitta på något roligt nu på dagen. Men vad sjutton då? Det är som vanligt pölsagrått och det är inte så roligt när Nisse absolut inte vill. Det är lättare när Johan är med eller när man är två överhuvud taget. Då går det bättre. Men är det bara tråkiga matte så sätter han sig som en strandad val och väntar på att jag ska lyfta honom.

Så han har det skönt i min famn och jag stönar som en gammal dam med 6 tunga matkassar.
Det för mig tillbaka till när jag satt i rullstol och Johan fick köra runt på mig.
Första dagen jag kom i rullstolen kunde jag fortfarande inte lägga tyngden på stjärten så jag halvlåg med benen åt alla håll. Sedan fick Johan skjutsa ner mig och röka och jag la mitt huvud på hans mage. Haha synd att vi inte fotade det....



Här har vi ett foto från i somras. Det var fruktansvärt varmt och jag som var full av tunga mediciner trodde ett tag att jag skulle stryka med. Jag ser ut som en piga men det är bara en kökshandduk för att skydda huvudet.

Nu hade jag behövt lite sommar och sol.

Jag ska skicka med mamma en lista med prylar dom ska få fixa åt mig i Thailandet.

Näpp nu går vi ner på turken och köper cigg



Fan också

Skrivet: 2008-11-14 Kl. 00:04:33

Jag är väldigt förvirrad. Jag har verkligen kört huvudet i sanden den här veckan.
Frågorna är på tivoli i min hjärna och åker radiobilarna och krockar med varandra. Vet inte vem jag ska lasta min dynga med heller för det är i det långa loppet bara jag och åter jag som kan ta livsavgörande beslut. Allt är så komplicerat. Vart vill jag bo? Vart kan jag bo? Vad kan jag arbeta med? Hur ska allt gå.

Alla dessa frågor är för stora när det enda jag har tid med är att koncentrera mig på kroppen som motarbetar mig en del....Så fort det går bra så backar jag ett steg.
Ungefär som när det bara slår en att "Shit, det var längesedan jag var sjuk nu....". Två dagar senare ligger man och trycker ut sig vätskor...Och ja, jag är bitter för att jag har varit magsjuk och matförgiftad många ggr på sista tiden och med det menar jag åren.


                                                       
RELATION



Detta tär på mig och Johan också. Vi bråkar om småsaker och har väl kommit i en svacka. Något jag inte riktigt kan lägga all fokus på nu tyvärr. Det det handlar om är att vi är så himla olika. Han blir galen när jag drar mig undan och slickar mina sår. Så han ger och ger ännu mer när det enda jag vill är att vara ifred. Så är det en liten liten konflikt som egentligen skulle kunna lösas på ett enkelt sätt så provocerar vi bara fram det värsta i varandra ist för att lösa det på ett resonligt och vuxet vis.

Det ordnar sig. Jag vill inte uppleva gamla misstag med att inte delge min partner sånt man ska utbyta i en kärleksrelation. Men det skrämmer mig att vi är så olika och har problem redan nu när jag verkligen vill ha "Tills döden skiljer oss åt
".

Det är jag som måste komma till insikt med dessa beslut  och Johan måste lägga band på sig själv och inte bli osäker så fort jag är lite tyst eller hängig.




.....lite nattliga tankar bara


I brist på liv

Skrivet: 2008-11-13 Kl. 23:22:43

Är du..

Arrogant: När jag måste

Osäker:  På mycket

Trött:  Ja på ett sätt, nej på ett annat

Intressant: Om man gräver sig under ytan

Smart: Ärligt? Hell yeah! 

Barnslig: Absolut

Rolig:  Jag är ganska rolig ja.,

Pratglad: Alltid

Frågvis: Nej det är jag inte

Organiserad:  Vill bli.

Hälsosam:  .............ne......

Blyg:  Nja..

Attraktiv: Ja i det långa loppet är jag det. Men jag har mina dagar.

Lätt uttråkad:  Ja, men inte som det låter

Vegetarian: Nej

Besatt:  Ja...av cola

Pålitlig: Ja....Men i vissa undantagsfall har personer.....inte förtjänat min lojalitet och fått sig en känga 

Filosofisk: Väldigt och mycket



Har du..

För många vänner:  Haha ja och nej

Förföljelsemani: Fönster är obehagliga

Tvångstankar:  Ja en del

Färgat håret:  Ja

Brutit några ben: Ja

Några piercings:  Nej, eller i öronen förresten

Egen dator:  Ja

Gjort bort dig rejält: Det är en egen lista 

Bra självförtroende: Ja det kan jag nog säga att jag har, med lite tvivel mellan varven

Komplex:  Ja.

Kysst någon:

Haft sex: 

Tagit nakenbilder: haha...nej

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär:  Ja

Blivit kär i någon på nätet: Nästan. Mitt ex och jag började så

Dumpat någon:  Nja.

Stulit någonting:  Ja

Gjort något olagligt



Vem..

Saknar du: Mimmi och Albin

Vill du döda: *****... utan att tveka
Rörde dig sist: Johan

Slog du sist:  Haha Johan ikväll.

Kramade du senast:  Nils
Kysste du senast: Johan

Skrev du till sist:  Mamma 

Sårade dig sist:

Vill du bli galet full med:  Robban Aschberg. Han skulle ha en pennkjol på sig och jag skulle smiska honom till gryningen

Gjorde dig riktigt glad senast:  InstyleDavid
Fick du sms från senast:  Mamma

Ringde dig senast:  Hanna Sundman i badet

Får dig att skratta:  Nisse....

Mos

Skrivet: 2008-11-13 Kl. 21:09:36



Nisse älskar sitt får. Fåret Mos, Han leker med sin Mos, han pussar sin Mos, han biter sin Mos och han värnar om sin Egna Mosis.

Joo...Nisse fyller 4 månader i morgon.
Här har ni hans önskelista.
En ny vinterjacka.
Nya extensions.
Nagelsmycken
Uggs i roliga färger.

Mamma?? Du kan inte förbise hans lista när han fyller FYRA månader.


Grattis Nisse

 





Kiss on me suck me up and lick the tip

Skrivet: 2008-11-13 Kl. 20:21:24
God kväll.

Jag är riktigt sugen på att ligga på mage och bli kliad på ryggen. Massage med oljor och ljus skulle inte sitta helt fel nu. 

Men har det ändå riktigt mysigt i soffan. Just nu håller Johan på med disken och Nisse är inte längre än 2 steg bakom honom hela tiden. Fattas väl bara att Johan ska göra en tvär sväng så är Nils ett minne blott. Det skulle bara bli ett dammmoln som när man kliver på en röksvamp.

Jag låg i badet innan när Johan och Nisse kom in och skulle vara med. Varför killar inte kan vara själv 10minuter förstår jag inte hur  mycket jag än försöker.? Så när jag skulle duscha av mig fick dom sig ett rejält stänk båda två. Jag skrattade så jag grät.

Idag utsatte jag mig för en pinsam situation. Det var tidig eftermiddag  och grått som pölsa ute. Nisse sätter sig på ändan och vägrar gå när han inte vill vara ute.Så som vid regn. Så jag gick ut med pyamasbyxorna med tillbehörande tofflor. Inte så stylish men väldigt bekvämt. Tyvärr var Nisse på hugget och sprang ifrån mig i 90blås runt knuten. Tätt efter kom jag haltandes med pyamasbyxorna på halv sju. fick  tag i honom och ville ila in fort när  jag får syn på grannen som står på sin balkong och röker. Hon flinade medlidsamt och började därefter prata om livet, Gonzo och Gud vet mer. Jag försökte vara trevlig och kikade generat upp tillbaka på ett tillmötesgående sätt.



Tänk ändå.....Filken finess



Nu är det "Du är var du äter".
Vore jag det skulle jag vara en pepparkaka.
Inte mig emot.
Bort med bleka ben

Djursex

Skrivet: 2008-11-13 Kl. 13:20:42
http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1367057/bilderna-inifran-djursexnatverket


Sverige skulle vara ett bättre land om dessa män skulle få somna in. Samma behandling som djuren dom har sex med får. En spruta.

Tack och god natt

spottar på dig

Skrivet: 2008-11-13 Kl. 00:32:22
Jag ligger i soffan som är nyklädd i vitt. Jag har släpat min ponani genom vardagsrummet. Möblerat om lite. Svårt att tro  va?? Emma och Nils ligger borta i kortsidan och snarkar i kör..

Bergman och lovern är på Slipknot ikväll. Tror det bara är mamma som det inte gick upp ett ljus för.?

"Slipknot, vem e de då??"

Ett riktigt rövarstråk alltså. Johan har bitit sönder tungan sa han i telefonen nyss.

  


CRAZY




Någon mer som såg Bonde söker tjur? Fasiken vad snygg han e....vet inte vad han heter men han gillar testosteron och..... och....ölkorv, prinskorv och kanske falu när han slår på stort.??. Nu är jag ful i munnen men vad sjutton,,,, Alla tänker på det ändå. Jag gillar också hrm...
.....testosteron i stora mängder.
Önskar jag fick vara med på en gayfest som den han anordnade tex.

"Om du vill vara dig själv för en stund."

Tänk själv. Som kvinna i sociala sammanhang är man antingen ett lovligt byte som karlarna vill sätta tänderna i. Slita en i stycken och äta en med vitlökssås.
Eller så är man en konkurrent för dom övriga kvinnorna som också vill slita en i stycken.

Så i längden är man bara ett stycke marinerat kött som man ska sälja genom att vara trevlig och i slutändan hoppas på en skonsam död. Med rätt sås och tillbehör. Så man läre ju bestämma sig för vilken sorts korv man föredrar. Med risk att låta sexistisk.....




//Nico

Rundar av

Skrivet: 2008-11-12 Kl. 14:21:20



Hur kan man stryka ett streck över någon  man ska älska villkorslöst?



Hallojs.
Nu har jag inte printat ner en rad här under en halv vecka.
Jag kan förklara varför



Jag har spelat Delicious deluxe 2 och även klarat det. Är helt såld på dessa spel. Beroende på högsta nivå..
Killen och hunden har fått lida något fruktansvärt.
Jag har börjat satt upp handen i luften som en fin gefanimiglösdetsjälv-gest när Johan stört mig i mitt spelande med såna dumma saker som matlagning och gos.,

Because you´re worth it




Helgen som var tillbringade vi i Söderhamn med nära och kära. Först en tjejkväll med svärmor, syster, Stina och Hanna. Vi drack vin, åt och stökade på. Hade det super. Jag testade Kerstins linser med styrka på och såg bara 20cm framför mig. Jag hade nog ramlat i ån och legat kvar där om jag inte tagit förnuft till fånga och lämnade kvar linserna. Vi var på krogen och tog någon cider. Sen var det natta med oss alla.

Lördagen vart så oplanderad som det bara kan bli på hemmaplan. Tog oss ett glas, gick på en fest och sedan hem.
Behöver inte tilläga hur mycket krångel det var innan bitarna föll på plats.
Söndagen var vi halva dagen hos Kerstin och halva hos mormor och morfar.
 Nisse i täten.

Amanda stackars liten har halsfluss.



Om du smittar mig så är du inte min syster längre. Det ska du ha jävligt klart för dig ungjävel.
Och lämna nyckeln.

Skämt åsido. Jag har diskuterat en affärsidé med min assistent idag. Jag har en sådan ja. Hon är personlig men torkar mig inte i stjärten. Oftast.

Det kan innebära stora cash på lång sikt,...

´
 
Det glaumorösa livet får läggas på hyllan och bloggen likaså för jag ska hämta 100kg tvätt i blåa fula säckar.
 Men jag återkommer.

Kväll

Skrivet: 2008-11-10 Kl. 19:23:53

Jag måste faktiskt erkänna en sak. Sedan jag fått vetskap om att mödrar, mormödrar och svärmödrar läser min blogg har jag lagt band på mig själv och fifflat med detaljerna. Inte ljugit men ja.... ni fattar..

Fr.o.m nu blir detta en ärlig blogg. Annars orkar jag inte skriva. Det är väl inget roligt om man inte får ta del av dom smaskigaste detaljerna. Eller att jag inte får dela med mig av mina dirty secrets.!


Så nu får ni helt enkelt hålla till godo.

Fast just nu har jag inga hemligheter på lager som jag har tid att dela med mig av

haha

Vi byter nämligen gardiner och det är väl inte så spännande.

Men snyggt blir det.

Tack kerstin.






Disco disco good good

Live

Skrivet: 2008-11-10 Kl. 19:05:54
 



.

Kan du vissla Johanna??

Skrivet: 2008-11-10 Kl. 12:50:25


Hahaha

Sjukt bra

Skrivet: 2008-11-06 Kl. 12:22:42


Klia mig på ryggen Lady Gaga

you tease

Skrivet: 2008-11-06 Kl. 12:20:55


Väntar väntar väntan



Vind för våg och väg och vagina

Skrivet: 2008-11-06 Kl. 11:54:28

God förmiddag.

Nissemannen och jag ligger och halvnanar  i sängen. Vi har morgonkissat och pratat i telefon länge nog för att mitt öra ska smälta till en hudklump. Gör den det ska jag säga att det är siamenska tvilling Gujje. Som ger mig råd och guidning i livet.


Jag är glad för att efter min storstädning igår överraskade Johan mig med nya Solo och snickersglass. Bara sådär.
Bergman överraskade oss med middag och dessert.
Så efter en uppstyrning av mig kom dom hem och tog mig med storm. 90 blås bara  sådär

Jag är ännu mer glad över att man kan inte lära gamla hundar sitta. Jag hade rätt. Rätt och slätt rätt......
Tolka det hur 17 ni vill.


Jag känner mig vilsen för jag vet inte huruvida jag ska bege mig mot söderhamn eller inte. Svårt och hårt är livet. Vad ska man ta sig till egentligenn...Jag behövs på två ställen. Men har bara en kropp.





Jag återkommer

 

Wanna rock?

Skrivet: 2008-11-05 Kl. 01:25:00


Lyssna och njut.

6 dirty secrets.

1. Jag älskar dofter. Män, klorin, parfymer, rengöringsmedel, spolarvätska, nydushat hår, sköljmedel.....ahhh.

2. Jag älskar att pyamaser, i alla färger och former. Att först bada och sedan slinka i en 10 storlekar för stor pyamas med en tofs på huvudet är inte fy skam. Särskilt inte när jag har en stor stark man som jag får ligga och mysa i soffan med.

3. Jag är för jämställdhet men är ändå skeptisk till att könsrollernas konturer suddas ut och att kvinnor ser ut som män och män ser ut som kvinnor. Eller för den delen beter sig som motsatta könet.
I djurens värld finns det dofter, färger, rörelsemönster och beteende som skiljer dessa åt. Varför ska vi på tio år förvandlas till kloner och motarbeta moder natur som format oss sedan tidernas begynnelse?.
Nej jag kommer aldrig gå igång på en spinkig jävla fjolla i linne och backslick som har nygjorda naglar och feminin stockholmsdialekt.
Jag står gärna vid spisen om det innebär att jag också har en stark karlslok som kan ge mig massage när jag är färdig.
I det långa loppet tror jag vi fulländar varandra och varandras roller. Som min mormor och morfar tex. Morfar verkar vara karlakarlen som drar in cashen i verkstaden och förser mormor med så hon kan åka och handla. Men i det långa loppet så står han där med skägget i brevlådan om hon inte handlar/lagar mat. För han kan i princip bara bre mackor och koka kaffe. Efter ett helt liv.


4. Jag har sett hjärnsubstans, tryckt in tarmar tillbaka dit solen aldrig når, sett flera människor dö och vet mycket väl hur både cancer i livmodern (var alltså) och lik luktar. Därför är jag svårimponerad när det kommer till Saw och The hills have eyes-liknande filmer., Jag fashineras däremot av övernaturliga ting.

(Ovanstående handlar om jobberfarenheter om ni inte hängde med)

5. Jag vill skriva en bok....

6. Jag anser livet i vårt moderna samhälle vore mycket bekvämare och angenämare utan kids. Men vill ändå ha några. Inte än bara.

Valvaka och Valvalkar

Skrivet: 2008-11-05 Kl. 00:26:07
Valvakan med F & F är det enda rätta i natt. 
 Valvalkar kommer jag få av det jag sitter och smaskar på.

Hör och häpna: Julmat. Haha. Vi skulle handla mat idag och i brist på fantasi och med mig som är ganska kräsen (inte åt det lyxiga hållet) så blev det precis det vi kände för.

Så vi inhandlade lite rödbetssallad och prinskorvar och det fick bli vår onyttiga middag idag. Det är också dom resterna jag sitter och äter nu.



     "Makten bor i feta magar"

Magsjuk och magsjuk

Skrivet: 2008-11-04 Kl. 12:14:15
Hör på håll hur alla insjuknar i magen. Bajset sprutar och munnen kissar.,
Nej du tack!
Om jag så ska sitta under täcket  till jul för att slippa denna hemska sjukdom så må det ske.




Jag är en dåligt uppdaterande bloggerska jag vet. Jag är bara upptagen med annat. Igår var jag på annställningsintervju som tog upp halva dagen med att lämna och hämta Nisse och så.....

Sen har vi pysslat





Tänk vad man kan göra med papper och sax va??
Ska dekorera köksfönstret med en massa jox så hela gården slipper se vad vi äter till middag. Det är rätt obehagligt.....


Nu eller idag gör jag ,mest ingenting för jag är så stel efter igår. Har laddat ner One Tree Hill så jag slipper ha tråkigt iaf.
Tvätt och städ lämnar jag ifrån mig idag.

Vi hörs sen.

Kiss



haha

Klart slut

Skrivet: 2008-11-03 Kl. 00:55:16
Alvedon är enligt mitt tycke väldigt underskattat.
Sedan hela mitt morfinkalas har jag varit lite skeptisk när det gäller tabletter. Vill klara mig utan. Ikväll hade jag så himla ont i ryggen och led en bra stund innan det faktiskt slog mig att jag kunde ta en värktablett. Det hjälpte tack och lov.

Helgen som precis passerat spenderade vi i Söderhamn och det gick undan i nittio blås!! Vi kom hem sent i Fredags kväll så det blev inte en långhelg.

Planerna gick inte som dom skulle så det blev som det blev. Personligen hade jag inte kunnat ha roligare. Tack Bollnäsbrudar för kvällen. 

Jag tänkte mest notera att jag lever för jag är på tok för grusig i ögonen för något långdraget så jag uppdaterar i morgon.

Någon bild bjuder jag på. Hann bara ta ett par innan batterierna tog slut i kameran oturligt nog. Men Emelie fotade loss.

Jag lyckades gå ifrån en ganska klassisk "den lilla svarta" looken till en  vulgär sjuksköterska. Rätt vågat om jag får säga det själv. Bevaremig väl.

Men Johan var nöjd.

Haha


Carro och Johan



Johan och Emelie



Nattis


Johan



 


Nissepisse hemma innan vi for


Natti


RSS 2.0