hit the road jack

Skrivet: 2009-06-24 Kl. 02:08:15



Nu är det natt igen och jag ligger färdig för att brottas med myggen,. Kort blir den, klockan sju imorgon kommer husbilen och hämtar oss. Halv sex ska jag upp och gå ut med hundarna. Alltså är jag rätt trött och kommer fortsätta vara.

Men vi ses på Söndag om inte oturen är framme,

natti

HÅLL KÄFT

Skrivet: 2009-06-23 Kl. 00:57:16


Jag vet att bloggen ser ut som bajs. På riktigt. Jag KAN inte med den här skiten, Lina?? Hilfe?
Men nu lämnar vi det åt  samma natt jag snart ska älska med tillsammans med alla mygg som tar sig in genom nyckelhålet här i Gunhild och Eriks hus. Gunhild är min mormor och Erik är min Morfar så ni vet.
Dom bor i ett rött hus med vita knutar i en kurva. När Gunhild var på Ica passade Erik på att måla till blåa knutar på dom vita knutarna.
Alltså miniknutar om ni förstår vad jag menar. Han lekte konstnär alltså, eller hittade billig färg på öb en dag han hade tråkigt.

Iaf så kom Gunhild hem och såg förskräckelsen, ringde hit släkten som hjälpt till med den röd-vita delen och sen stod alla i en ring runt  Erik och sa saker i stil med "Hur kunde du Erik?" och "Hur tänkte du här då pappa?"
Då sa Morfar Erik att dom inte hade någon känsla för vad som är snyggt och inte. Sen gick han in till sin verkstad och var sur. Jag plockade blommor åt honom den dagen minns jag.....


Anyhow, här ovan ser ni min nya gadd på armen.
Här nedan ser ni den i en annan vinkel.



Världens bäste Becker gjorde den på fri hand. Han öppnar inom kort en studio i Bollnäs. Man must visit. Han är grym på alla sätt, han har talang och vilja. Han är lyhörd men ärlig. Han gjorde detta på mitt ärr efter brännskadan och vi möttes halvvägs. Så ska ni tatuera er så gör ett besök hos honom.(Sen att han är en väldigt tillmötesgående och trevlig människa gjorde det hela så mycket behagligare)
Har inte fått någon info om hemsidan eftersom han är lite upptagen med nyöppningen men jag rekommenderar honom en gång ändå.
Han ska få fortsätta på hela underarmen när han får tid senare.

Yes vad har hänt mer? Vi har badat Nattis styggelse till katt.






(Hon gillar det för er som gapar av den anledningen)

Vi har också firat Stintan som fyllt år.,,,

'


Varit på landet med hundarna.



....Druckit hembränt och varit på åkerdisco på midsommar. (berättar mer om det sen när jag har kameran i mitt ägo)

Alltså det har varit en vecka med snabba vändningar och händelser hela tiden så det finns så himla mycket mer att berätta och visa men jag sitter vid lillasysters dator som är av miniformat så det är inte lätt att skriva. Blir inte bättre av att det tar 5 minuter för vartenda kort att ladda upp så vi får helt enkelt köra vidare på vårt On/Off förhållande lite till kära läsare. Hoppas du stannar..

Jag svettas överallt, jag svettas här och jag svettas där. (Ni fattar nog). Kan åskan komma så det blir lite jävla ordning här. Det är nästan trettio grader här inne när balkongdörren är öppen. Lägg till myggen. Lägg till en lillasyster så pass nära att jag känner hennes hår kittla mig i örat då och då. Lägg till att samma människa stönar och skriker i sömnen när det är såhär varmt.
I natt ropade hon osammanhängande om alla kärringar i trädgården. Jag reste mig upp och drog isär gardinerna. Inga tanter någonstans.. Drog för gardinerna igen.
"Dumma unge"  tänkte jag för mig själv då det kom som en blixt från klar himmel. Fryste till is och alla skräckfilmer jag någonsin sett gjorde sig påminda i mina vilda fantasier. Det vart helt plötsligt självklart att om jag drog isär gardinerna igen skulle det stå 7 tanter vid äppelträden. (Vet ej varför just siffran sju).
LÄGG PÅ tvångstankar om att jag var tvungen att riva gardinerna fram och tillbaka 7ggr innan det var lugnt. Gjorde jag inte det skulle tanterna komma in och omringa sängen....
Så där stod jag och vevade med gardinerna och hoppades samtidigt att det inte skulle vara några gamla kärringar där ute. Och svettades samtidigt.

När jag precis lagt mig igen gjorde Amanda nästa läte;

"MMGGGGnnnnaaahhh" skrek hon och sprang ut till toaletten.
Då låste jag ut henne så hon fick sova i hallen resten av natten. Lite lugn och ro ska man väl få här i livet....

....Leo är en succé, han är världens lyckligaste och bästa hund. Jag ger därför mig själv en fet eloge som lyckats med detta. Japp jag ska prisas och få diplom för mitt arbete. Han har gått från i värsta tänkbara skicket till det bästa som kunde ske. Han är en jycke. Han åker tubbelbana, buss och bil utan problem. Han hoppar in själv och slår sig ner som ingenting. Innan fällde han hår och skakade så motorn kollapsade. (Nästan)
Han älskar Nisse mer än allt annat och vet att vi är hans familj och flock. Nils och Leo kelar, gnabbas och leker tillsammans utan problem och det fungerar så bra med en total balans numera.
Han äter på bestämda tider utan att morra då någon är i närheten. Han vet att han får mat men vart den kommer ifrån med andra ord.  Han går fint och självsäkert i kopplet med trygghet och god kontakt med mig. Han vet vad som är bra och dåligt, vad nej innebär och lyssnar därefter på en gång.
Han litar på människor och hundar, vi träffade och hälsade på en bullmastiff idag och det var inga problem. Inget gömma sig bakom benen eller vill hoppa upp och söka skydd.
Han spenderade flera dygn med Emilies lilla rottis Kyra förra veckan  och är helt såld på henne. Dom slutade aldrig leka dom små liven .
Han bits inte, försvarar sig inte med morr och tandvisning utan kommunicerar på ett helt annat sätt numera.,´

En helt annan hund än den jag lärde känna först kort och gott..
Det fungerar så bra här hos Mormor och Morfar. Leo älskar ytan och friheten.
När vi plockade blommor på midsommar nere vid ängarna släppte jag honom och Nisse.
Nils lunkade väl på som vanligt medans Leo satte av ut på ängen. Jag skrattade så jag nästan sket på mig. Seriöst. Gräset som svajade av hans framfart var det enda man anade förutom när han skuttade varannan meter och kollade att vi stod kvar. Han såg ut som en antilop när bara huvudet stack upp under hans springtur.
Näe lyckan jag känner kan inte beskrivas med ord. Jag är så glad att vi har honom och att han mår bra.,
Tack tjej för att du valde oss=)


Ahh kan hålla på i en evighet och berätta vidare om hur det är nu men jag måste knyta mig.
På Onsdag blir det en liten roadtrip som jag informerar er mer om imorgonkväll.

Nattinatti




(Ja jajuste, jag låste inte ut Amanda. Men jag tänkte tanken)

Listen up

Skrivet: 2009-06-15 Kl. 08:09:10
Stig man ur huse!

Im coming home.

Först

Skrivet: 2009-06-14 Kl. 15:40:14
Gör man knutar över hela huvudet för att få till ett lockigt svall







Sen går man ut i regnet sommarklädd och ser slutligen ut som  en blöt hund






Hånglar på en båt......



Äter middag med älskis familj...





.....tar en drink och åker till sist hem. En härlig kväll bakfyllan/tröttheten till trots.  Föll som en sten ner i sängen efter vi duschat  och  myst en kvart i soffan. Vaknade klockan ett idag. Det hör inte till vanligheterna. Johan hade tagit hundarna och ordnat frukost framför teven. Regnet öser ner fortfarande. Skulle bli bättre till veckan. Det har inte varit ett uppehåll på flera dagar så jag längtar efter lite sol nu.

Mamma och hennes Mårten var här igår. Äntligen! Dom tittade hit en stund innan dom skulle vidare på festival. Tyckte synd om dom som var ute i regnet hela kvällen. Särskilt när det kostar mycket pengar med boende/resa/biljett.

Jaja. Nu ska jag pussas lite med grabbarna.

you wanna do it in my but in the but

Skrivet: 2009-06-13 Kl. 12:47:00

20:23. Nisse lirar luftgura utan hjälp som ni ser. Leo tycker inte att Nisse ska klä ut sig.


Nisse skiter i det


Leo blir förbannad när Nils inte gör som han säger.


Några timmar senare kommer vi på att vi ska ut



Träffar upp dessa typer på Rocks (där vi inte kom in för Johan med sällskap hade bråkat med vakten gången innan. Vakten var inte intresserad av att få en tjuga extra i fickan. "Då behåller jag Selma Lagerlöf själv då??" sa jag.
Stick! svarade vakten.
(nöp Johan i örat som tack för att han satt mig i den pinsamma situationen)


Fridays, Village och sedan:



Några timmar senare, i jacuzzin hos Jeppe




Like what you see? Its all me, junk in tha trunk. (och lappen kvar)



Gött


Undrar om Mamma Bergman ska få den här bilden mailad till sig. "Det går bra nu" ska jag  hälsa



05:45. Johan är jätteglad och pigg, inte var dag han får äran att bära väskan heller. Bergman är jätteglad han med, "fick med sig"  taxichaufförens penna. Hmm

Kort på mig behövs väl inte?. Lite onödigt. Taxi i handduk och allt. Inte smickrande. Passa på att njuta av dessa bilder nu för Johan kommer tvinga mig att ta bort dom flesta när han blir människa igen.

Nu: Leka med hundarna och varma mackor

I love my hair

Skrivet: 2009-06-12 Kl. 18:42:14




Tack för alla kommentarer ladies and gentlewomen. Lovar att svara snart. Jag själv ska laga Fredagsmat. Men vad??

Tips tack? Snabba tips för jag går till Ica om fem minuter.


Men tänk på Ich esse kein Fleisch, auch kein Huhn!

Kvällen blir lugn, kanske någon kompis till Johannes (som för övrigt ligger och deppar i sovrummet) kommer.


Äh vafanny

Nu går jag

Testing teasing

Skrivet: 2009-06-12 Kl. 14:44:52






Mamma Mia går på högvarv och lägenheten är städad, jag är fixad och regnet öser ner. Går jag ut idag drunknar jag. Hundarna ville inte gå ut heller.

Lovern har kommit hem tidigt och Emilie tjatar om vaniljvodka. Hon vet hur lätt jag faller för frestelser. Jag stod i valet och kvalet tidigare om hur helgen skulle bli och om jag skulle åka hem. Jag väntar tills på Söndag. På måndag eller tisdag blir det tatuering. Sitter och skissar för fullt om kvällarna.

Hörs om en stund



Psykosocial Problematik

Skrivet: 2009-06-11 Kl. 00:36:01
Min tro(s)lovade blev tvingad till förnedringarnas penisremovalmottagning idag. Taj Mahal. Extensionsaffären på drottninggatan. Efter övertalning, mutning och slutligen hot gick han med på att uträtta mitt ärende efter jobbet.
I byggarbetskläder gick han i regnet för min skull bara för att jag skulle få mitt älskade hår. I byggarbetskläder slog han upp dörren helt ovetandes om vad han just satt sig i för vidrig gegga.

Inne på Taj mahal är det alla sorters människor, rika, fattiga, emos, bimbos, kändisar och transvestiter (som också är dom enda männen i den lilla lokalen på en halv kvadratmeter)

Johan tappade fästet om allt och la ner mig i fickan (jag befann mig i luren och guidade honom). Alla tittade och viskade, affären stannade upp fullständigt när han klampade in där med stålhättaskor och knäskydd. Han lyfte telefonen och fräste tystlåtet:  "Vad skaru ha då?? Vart hänger det??"

Tyvärr blev han så illa tvungen att snällt ställa sig i kön och be om det jag skulle ha bakom kassan.

När vi senare satt på t-banan skrattade jag tills jag låg dubbelvikt i sätet.

Johan fick för sig att alla tjejer som viskade i affären trodde att håret var till honom för att han skulle på festival.

"JA!! Jag har ju svart hår och tatueringar så alla trodde det var till MIG när jag sa en förpackning svart REMY hår 40 cm långt.....OCH ett lim tack!" 



När jag skrattade mig hes i liggande ställning bröt Johan av med "MÄH vad gulligt, du ser precis ut som din mormor" med ett överlägset flin i hela ansiktet.


Då blev jag sur och la mina leriga skor på honom....Skrattade lite till.


Sen gick vi på Ica och köpte korv. Bratwurstliknande små föredetta liv. (orkade inte laga mat idag)
När jag skulle smyga mig iväg till drickorna hann jag inte en meter innan jag hittade något jag saknat mer än rikedom, öppna hav och gröna vidder

" MEN FÖRIHELVETE ÄLSKLING!!!! GURKMAJJO!!! Och för 16 spänn också."


Bankade honom med gurkmajonästuben i ryggen i hopp om att få respons på mitt fynd.



"HAHA kurkku pikkelsi, låter som ett finskt förspel...Johan??"


Tar ett grepp om hans arm och håller upp majonäsen och ler bredare än Pernilla Wahlgren.

Det var inte Johan, det var en Indier som blängde argt på mig. Jävla Indier att hålla på och sura sådär. Skulle visat min kasse med Löshår med ursprung från Indiska tempel (typ) så kanske han hade mjuknat



Kanske till och med skulle ha förklarat att deras Taj Mahal är för dom "Ett universellt beundrat mästerverk bland världsarv"

Men här i Norden (BÅDE Finland och Sverige) är gurkmajonäs/kurkku pikkelsi  "Ett universellt beundrat mästerverk bland världsarv"




Heey

Skrivet: 2009-06-10 Kl. 17:02:50

kanske borde säga God natt

Skrivet: 2009-06-10 Kl. 02:17:11
Sitter uppe och tittar på skor....

Hittar hur mycket som helst, vill ha allt. MITT MITT MITT tänker hjärnan.

så dyker detta upp på skärmen:



Nått för dig Emilie?

Trodde väl inte det heller.

Kiss

Gräset är grönare

Skrivet: 2009-06-10 Kl. 01:43:31
När när jag "bytt sida" och gått över till mörkare hår kan jag berätta om att vara blondin utan att "försvara" titeln.
Har någon av er där ute varit platinablond någon gång?





I tidningar, kompisgäng, "forskare har nått fram till" ...
(vad är det förresten, vem forskar i vissa ämnen och hur får man titeln forskare så lätt, isf är jag också forskare) ....osvosvosv pratas och hävdas det alltid om att dom flesta män föredrar brunetter....

Men ska sanningen fram så är det inte alltid så.

Om jag ska analysera mitt eget utseende grundligt här och nu (once in this blog i promise you)
så är jag ingen skönhet. Jag vaknar absolut inte vacker. Jag har skavanker jag inte är stolt över och skulle jag begrunda mig själv riktigt djupt skulle jag hitta något nytt att klaga på hela tiden.

Jag har bra dagar och jag har dåliga dagar. Men alla dagar, och detta är mitt knep, försök snappa upp det:
Tar jag inte mitt utseende på största allvar!
Alltså när jag har en bra dag är jag snyggast i världen och när jag har en dålig dag så är det bara så!
Man kan inte göra mer än det man redan gjort.
Visst några kilo här och lite injektioner där skulle väl inte skada men so what, im still a rockstar!

Men
 (here is my but)




Poängen i det jag nyss skrev handlar om att jag inte tror jag är snyggast i varenda lokal jag hamnar i. Absolut inte, det finns så många naturligt vackra tjejer där ute som ser bättre ut än mig. Inga konstigheter, heter man inte Angelina Jolie finns det alltid någon som ser bättre ut. Man ska inte hänga upp sig på petitesser.

Jag har haft flera hårfärger, frisyrer, pendlat i vikt och klätt mig olika under dom senaste åren. Men inget slår uppmärksamheten man får som blondin. Jag säger inte att det är bra uppmärksamhet, men utan att låta som en riktig ärkef***a så är fallet så. Det finns inte en pojkvän, make, pappa and so on som inte visar intresse.
Jag pratar främst om krogen. För att krossa hål på fördomarna på en gång så NEJ, det handlar inte om urringning alla ggr. Det är som att den ljusa hårfärgen sänder ut någon slags signal. Lätttillgänglig förmodligen. Det konstiga är bara att alla män suktar så efter just en hårfärg. Till den milda grad att dom visar öppet inför flickvänner och fruar vad dom tänker på. Inte konstigt att man fick galna brudar efter sig alla dessa år.

Man kan verkligen inte lita på sin kille, inte när det kommer till kritan. Fundera på det... män är primitiva, desperata i jakten, alltid öppna. Vi har en buffé att välja och vraka som vi vill medans män får slåss om sitt dagliga bröd.
 
(Hur många procentandelar kvinnor våldtar, utför tidelag, är pedofiler eller blir dömda för övergrepp?? Inte så många right? Visst finns det, men det är en enorm skillnad på antalet. )

Otrohet är inte olagligt, mer en oskriven regel. Det är inte "sjukt" att vara otrogen. Jag har själv varit det, men jag tror män i överlag har mindre motståndskraft, färre möjligheter, större nöje och ser mer utmaning att testa förbjuden frukt än vi kvinnor som har möjlighet betydligt oftare.

Därför, när jag nu själv varit målet för många herrans pojkvänner har jag någonstans tappat tron på män. Därför har Johan och jag en simpel regel. Gör han något är det över. Så jag har släppt tyglarna. Ger han alla chanser i världen. För vet ni?
Då stannar han också. Utmaningen blir inte lika rolig längre. Han får själv komma på hur roligt det är hemma utan att jag tvingar honom att inse det.

Han kan bli sur när jag inte visar svartsjuka. Men spelet kan jag redan, som jag har vunnit och förlorat i det där förbannade spelet innan. Så lika bra att låta bli den här gången.


Anyhow, blondin kommer jag alltid återgå till. Det slutar alltid så! Men just nu trivs jag i mitt mörka. Jag behöver inte analysera komplimanger eller misstänka intresse pga en hårfärg. Jag vinner respekt på en gång,

Folk tror jag är kultiverad,  att jag kunde läsa när jag var två år, att jag blev erbjuden fullt stipendium vid Harvard och att jag är högt uppsatt i Mensa.

Jävlar vad förväntningarna steg då.




OKEJDÅ älskling

Skrivet: 2009-06-10 Kl. 00:30:50

Har ni (som lever i ett förhållande) några frikort?

"Det kanske finns någon enstaka som inte vet vad frikort är men det är de där "drömfigurerna" som man har "rätt" att gå hela vägen med om man får chansen, även om man annars troget delar sitt liv med en partner."

Här är några av mina:







( För att han är världens roligaste människa och äger en kungakrona...och ja, den skulle vara med)

Johan ville inte avslöja sin lista fast jag dragit hela min. PINK nämnde han och när jag skrev ner henne på min lista också blev han sur och sa att jag förstörde nöjet.

Häromdagen var det någon som flörtade med Johan på öppen gata. När jag låg hemma helt ovetandes och sov.
Tänk va?
När jag fick veta vem gav jag honom mitt godkännande att hon får vara med på hans lista.
Helt klart.
Jag är väl inte helt ogenerös.
Klart karljäveln ska ha ett gäng han också. Näe tacka vet jag flickvänner som inte  bjuder till!!





Varsågod älskling, håll till godo.

Nu kanske ni blir ledsna

Skrivet: 2009-06-09 Kl. 23:53:00
Men det är inte långt till döden..



Bli inte det,!
Kom på den här låten idag bara. ....Flera år sedan jag lyssnade på den.
Man får lite livsångest. Om jag hade varit i ett skede i livet då allt känns.....ja skit,
 hade jag nog brytit ihop.

Men nu är det inte så som tur är

En tanke

Skrivet: 2009-06-09 Kl. 20:20:52

Jag har fått för mig att blogg.se anpassar reklamen dom lägger in i privatpersoners bloggar efter  personen som skriver
Jag själv har tidigare haft reklamer som " hundförsäkringar" eller "hairextensions"  typ.

Nu tror jag blogg.se har missuppfattat vad jag är för människa och vad jag skriver om




Det här kan jag inte riktigt identifiera mig med blogg.se! Byt reklam snarast.


Mvh// Nicolina

DOGGYSPA

Skrivet: 2009-06-07 Kl. 20:39:32
Söndagen såg ut så här:

Långpromenad med hundarna.

Lek med hundarna.

Mata hundarna.

Mat själva.

Klippa klor på Nisse. (Ser ut som en misslyckad självmordskanidat på armarna då det är det värsta han vet)

Klippa klor på Leo som tog det chill. Han Låg och blundade och blev matad med godis likt en grekisk gud.(Vindruvor ni vet)

Hitta fästing på Leo.

Springa till grannen Lena för jag hatar kryp.

Fortsätta klippa klor på Nisse.

Mata hundarna igen.

Öva konster med Leo.

Ut på en prommis, hittar fästing på Nils, Testar plocka den själv. Huvudet blev kvar.

Bada hundarna.

Torka och borsta hundarna.

Mysa i soffan någon timme, klappa, kamma och gosa.

Nisse fick en böld efter fästingen, rengör båda såren på hundarna. Klämmer ur vätska ur Nisses böld.

Ringer djurakuten för säkerhets skull.

Hundarna får tuggben för tandkött/munhygien.

Jag rengör deras öron.

Ut igen och igen och igen.

Äter själv. Middag och daimtårta.

Pussar Johan tack för daimtårta.

Kommer på att jag just ätit daimtårta.

Skäller på Johan för att han köpte daimtårta.

Bäddar in vilddjuren i varsitt täcke. Pratar kort med Emilie.

Googlar: fästingbett, fästingsmitta, fästingmedel och midget rapper.....



....midget wrestler.....



....Bara Midget....



skrivit en önskelista till nästa födelsedag

Nu: Lite teve

Hur var er Söndag?

Mean girls

Skrivet: 2009-06-07 Kl. 03:08:43
Fan vad alla är vidriga mot varandra. Hur i hela helsickes angels orkar ni med er själva?!



Skärpning!

Välj era konfliker med lite hjärna bakom. Sluta impulsreagera på allt och agera inte när ni är på dåligt humör. En känsla är nämligen något tillfälligt vi använder oss av för att snabbt kunna rationalisera händelser och reagera därefter. Impulser som gör att vi reagerar när faran är nära.

Av många intryck forserar blodet ner i låren i syftet att vi ska kunna springa ifrån eventuellt hot.
Nu när ni vet det kan ni känna efter nästa gång ni rycker till av något.

Hur som  helst så finns det inget djupare bakom humöret man är på. Något själsligt.
Kan starta med en jobbig händelse, sen när hjärnan läser av dina kroppsliga signaler som syn, hörsel eller hur något känns mot din hy så använder vi gamla negativa cellmönster och manipulerar oss själva. Tänker fler dåliga tankar, lyssnar på lugnare/sorgligare låtar, funderar över jobbiga gamla minnen, grubblar och fastnar i en negativ cirkel. Det är inte lätt att ta sig ur. Det finns hjärngymnastik för det men det tar vi en annan gång.

Det viktigaste av allt är ändå att försöka att inte vara på dåligt humör när beslut ska tas.
För känslor filtrerar vår syn på världen. Som fyllebrillor (som ändå kan vara bra ibland, haha)
Man skickar signaler till hjärnan som filtrerar verkligheten med allt det onda (tillfälliga) vi känner och får oss att handla därefter. Vi är egentligen inte i våra sinnes fulla bruk.

Sinnestillstånd är faktiskt  det egentliga humöret vi är på. Känslor är bara till för att kunna urskilja direkta faror/sånt som inte är bra för oss.
Något man faktiskt inte kan lita på eftersom dosen blir alltid högre av det onda än det vi faktiskt upplevt.
Självframkallat.
För allvarligt talat...Vi jagar inte mammut iklädda sälskinn längre. Känslor idag är bara en sofistikerad variant av vad dom en gång var. För vi behöver dom inte på samma nivå längre.


Din mentala del och din biologiska del hör ihop. Är ett enda stycke människa. Anatomi people.




Med det sagt hyttar jag lite åt det som pågår där ute i kylan i detta nu. Vad vinner ni på att frysa ut varandra.? Skapa onödiga konflikter med dina medmänniskor bara för att? Hålla en vän om ryggen fastän h*n har fel.?
Visst kan man stötta och kämpa för varandras välbefinnande men bara ni fortsätter vara ärliga mot personen som inte gjort rätt.

Vi alla vet hur bittra äldre människor kan vara? Varför rikta sin väg åt det hållet redan nu?


Sen kan det vara väl internt utan att någon egentligen förstår vad/vem det handlar om men det ignorerar jag just nu. Tänkvärt vilket som.

Det finns och kommer alltid finnas människor  i din omgivning som inte använder sig av dom normala biologiska kommunikationsreglerna vi andra håller oss till.
Jag kan skriva i en evighet och fördjupa det ytterligare men tror ni inte orkar läsa då;)
 
Okej vi kör ett exempel....

Vi har alla haft att göra med H*N, som man aldrig litar riktigt på.
 Man väntar sig ett verbalt tjuvnyp, en blick eller en lite väl hård klapp på axeln.
H*N är därmellan väldigt ödmjuk och snäll. Oberäknelig alltså.
Man vet aldrig när H*N behagar vara trevlig, man kan lika gärna få ett kyligt bemötande. Man blir nervös när personen är i närheten, man blir nervös när H*N inte visar något uttryck alls. En neutral min alltså.!
Är H*N arg/ledsen/fundersam.?!

Vet ni hur undergivna dessa människor gör oss övriga?! 
Vi gör allt för lite bekräftelse eller 10 minuters ömsesidig respekt. 

Det många inte riktigt förstår (inte jag heller tills nyligen) är att vi kommunicerar med hela kroppen, inte bara verbalt. Vi tänker inte på vad personer vi pratar med använder för kroppsspråk. Vi är upptagna med oss själva och att konstruera nya tankar.

MEN vårt undermedvetna tar in vartenda intryck av den andra personens sätt att röra sig, hur denne låter, hur blicken rör sig, hur pupillerna ser ut, vilket håll fötterna pekar åt, vart händerna rör sig etc
På det sättet kommunicerar vi mest och starkast. Inte med vad vi säger utan hur vi säger det.

Den vi står närmast och litar till 110% på är oss själva, vi älskar oss själva och vi älskar att prata om oss själva. När vi kommunicerar med någon som har ett liknande rörelsemönster eller ett liknande tempo i sitt tal skapar vi förtroende på en gång. Vårt undermedvetna tar upp dessa signaler utan att vi har en aning om varför vi egentligen tyckte så bra om just den eller den  personen vi knappt pratade med.

Personer som är ojämna i sitt humör eller sitt sätt gentemot oss andra gör att vi blir kuvade i närheten av den här personen. Vi fångar upp dom mjuka signalerna och bygger förtroende för att sedan börja på noll när H*N ändrar sitt kroppsspråk.

Vårt undermedvetna fortsätter febrilt fånga upp dom bra signalerna igen, hitta tillbaka till det vi nyss litade på, kände igen.
Ni förstår vad jag menade med kuvade nu va?
Undergivna, bekräftelsesökande, förvirrade.

GÖR ER AV MED DESSA PERSONER NU!!

Nu vet ni hemligheten varför dom är så eftertraktade trots sin jävlighet. 
Ett evigt letande efter ett tryggt kroppsspråk/kommunikationsbemötande.
 HAha



Jag har bestämt vilken gadd det blir iaf.



Snygg va?!

Och klyftan sen....


Nu: Ut och bajsa med dogsen och sedan skönhetssömn.

Måste bara berätta

Skrivet: 2009-06-05 Kl. 20:40:45
Idag kom leo bärandes på en hundleksak i den större modellen. Ett jätterep med två bollar i hörnen. Förstod inte riktigt hur han orkade bära den men ja. Han vevade med sitt lilla huvud och försökte få igång mig där jag satt framför datorn.
Nisse vaknade upp från sin skönhetssömn och dom Jagade varandra kors och tvärs över lägenheten. Leo älskar när Nisse jagar honom. Tungan hänger ut och den annars så graciösa gång/spring-stilen han har är som bortblåst. Nisse efter, noll koll på vart han är, vad han gör eller hur snabbt det går. Så rätt som det är fintar Leo Nisse så Nilsen åker rätt in i väggen. (Jag kan nästan ana en blick som utstrålar skadeglädje).

Hur som helst så rusade dom upp i soffans ena hörn, mejade kuddar och noll koll på att det satt en hel människa i deras väg. Ner i andra hörnet och om igen. Leo är väl smidigare om man jämför med Nisse. Jämför man riktigt eftertänksamt så är Leo en antilop och Nisse en flodhäst i jämförelse. Leo skuttar lätt upp på soffans ryggstöd medans Nisse hoppar brevid.

Från ingenstans kom Nisse och hoppade förbi mig i äkta Matrixanda. Som en blixt från klar himmel! I farten, i slowmotion släpper han en fis rätt vid min näsa (nu snackar vi centimetrar). Jag dog och återuppstod igen. Sicken jäkla fjärt.
Kunde nästan ana stänk eller kunde jag det?
Ja, ansiktstvätt blev det.

Något mystiskt med Bollnäs alltså

Skrivet: 2009-06-05 Kl. 15:12:34
Alltså, prestanda ska väl uppmuntras.
Att man ens har råd med en helt okej bil är ändå ett ådstakommande idag. Särskilt om man är ung. 
Men Bollnäsbor och framförallt tjejer är jävligt intresserade av bilar. Mystiskt jävligt intresserade....

Gick hela Bollnäs Fordon eller? Får ni ligga mer ? Får ni respekt av er pojkvän för att ni ser skillnad på ford och volvo?
Vad får ni ut av det? (förutom själva färden mellan punkt A-B)
Bollnäs är inte stort och det är heller inte livsviktigt med bil. Finns alltid nån annan idiot som har vägarna förbi.
Kan bero på att det finns tre att välja på. Vägar alltså.

Men jag följer en del bloggar, tjejers bloggar. Fyllda med bilder på något gammalt skrot lika intressant att beskåda som:


Ännu värre är det att läsa om specialbeställda fälgar och backspeglar!.
Det är så vitt jag vet en stor skillnad på Bollnäs - Söderhamns intresse för bilar. Vad gäller tjejer iaf.
I Söderhamn lägger vi mer energi på klamydia och annat viktigt. Som antibiotika tex.

Jag kanske skulle skaffa mig ett intresse och fota klottret i tunnelbanan??

Det roligaste jag sett hittills är SVERIGE= KUK. Jag kan tänka mig en stackars kille kommer gåendes från migrationsverket där det kanske inte riktigt gått som han tänkt sig. Han är arg och förbannad. Kan två svenska ord....
Skriver dom på en hel vägg. DONE

Där fick dom så dom teg.

Bjuder så länge på två bilder från Statoil i Bollnäs






Och två från statoil i Söderhamn






Det bästa av två världar.



Edit: Sånt här lyssnar man på också

what a man what a man what a man what a man

Skrivet: 2009-06-05 Kl. 13:40:30



Lovern är på väg hem. han har storslagna planer verkar det som. Jag vill bara dra täcket över mig.
Han vill se Bruce, jag älskar Bruce. Men jag hatar regn.
Han vill åka och köpa kamera, jag hatar fortfarande regn.
Han vill hitta på något i stan, still rain man.!


Kan vi inte bara förklä oss och bygga koja i vardagsrummet som vanligt folk?!


My boobs are ok

Skrivet: 2009-06-05 Kl. 01:29:09


Tvillingsjälar har jag gott om. Emilie är en, vi kompletterar varandra på en riktigt skön nivå. Tänk....umgås mer med henne än med Johan vissa dagar. Synd på milen bara.
Blir så varm i skallen av allt snack i telen. Över hundra timmar sen jag fick den här telefonen och det var inte länge sedan ändå.

Jag lurade Johan att jag INTE ville städa/tvätta idag med argumentet "orkar inte". I själva verket svabbade jag på som en annan dåre.
Johan lurade mig också, han sa att det skulle bli falukorv till middag men det blev tacos!
Hur lyckat då?
Lägenheten ren och fin. Ljusen tända, tvätten vikt och nybäddat i sängen. Comfortdoft i alla rum. Så kommer han hem med värsta middagen och väntade sig att få avnjuta den i drivor med sopor.
Så till bådas förtjusning blev kvällen väldigt lyckad. Tittade på film, badade med tända ljus. Jag tog ut hundarna så det var fritt fram för lek inne i värmen sen.

Tatueringar kan vi snacka om, hela underarmen blir det. Vad det blir får ni se sen. Jag ska sätta mig och skissa i morgon. Hoppas det går undan så man inte hinner få några regrets. Jag har hittat ett tema, nu gäller det att bygga ihop det med ett annat tema. Estetblodet rinner kvar hoppas jag.

Vidare: Vad har ni för planer på midsommar??
Själv vet jag faktiskt inte, men jag är säker på hur jag vill ha det.. En sommarklänning, klackisar och en fet krans på skallen. Jag skiter i allergin. Nu blir det krans en gång för alla. Får kurera mig med droppar, spray och pills tills dess.
Men fram med förslag. Söderhamn ignorerar vi den här gången.
Men landet kanske, men då ska det fan vara dans på logen och asscracks också. Annars är jag inte me.



Bye bye

Gynekologen

Skrivet: 2009-06-04 Kl. 19:52:05
Det är nära nu, jag måste till gyn! Spiralen ska avlägsnas från mitt inre. Det är väl iofs en befrielse. Vi är inte bästa vänner jag och spiralhelvetet. Nu måste jag byta preventivmedel till något annat. Någon som är uppdaterad nyligen?

Jag vill inte att det ska kännas, få hormonrubbningar,mens eller blodproppar. Sen kan en bidragande bonus gärna vara att man blir brun och går ner i vikt. Om håret runt området därnere  försvinner vore också bra.

Åh just det..Man ska helst inte bli på smällen.

Jag hatar gyn. Inte just att någon undersöker så länge gynekologen inte ser ut såhär

 

Intrumenten har jag svårt för, glidslemmet likaså. Vem fan kom på det namnet?! Glidslem?! Låter suspekt. Som en substans av något slag av den värre sorten. Som fettsugningsrester blandat med rengöringsmedel. Eller livmodersvätskan från tusen havande sälar.

Ja jag vet att det låter knäppt...Men det är sånt jag tänker på när dom sliter mig i stycken med instrumenten dom använder. Har ni tänkt på vad hårdhänta vissa är?!

"NEJ jag födde inte barn för 10 sekunder sedan så jag är tveksam till att du får in hela armen".

Huuuu.

Jag får epileptiska attacker här i soffan. Helt ärligt!!

Killarna här hemma är Sawfantaster.
Undrar om dom skulle få följa med och lära sig vikten av kunskapen om VAD  som är läskigt och  INTE  här i livet!




life is shit

Skrivet: 2009-06-04 Kl. 13:41:37

Jag går omkring i mina jeans och johans stora tröja idag. Behändigt. Går förbi spegeln och inser att jag är jättesmal. Jeansen hänger!! Lyckan har vänt tänkte jag och hoppade jämfota till min telefon!!

Slog fram Emilies nummer och gick samtidigt in på toaletten för att kissa när jag insåg: 
Jag hade visst inte knäppt jeansen idag. Alls.


Övar på min dans

Skrivet: 2009-06-04 Kl. 13:26:15
Här är koreografin



Poledancing lämnar jag åt proffsen så länge

Dead and gone

Skrivet: 2009-06-04 Kl. 12:29:50


Bad bad day.

Skrivet: 2009-06-03 Kl. 12:27:00





Nej då,

Jag är bara orolig. Nervig.
En klump som skaver i magen. Annars e livet gött.
Går och väntar på att pengarna ska trilla in.
Väntar också på att solen ska komma tillbaka till oss.
Under tiden underhåller jag mig med en film som jag lånat av grannen... "Gone baby gone"
Eller, jag ska titta på den bara jag gjort klart här.

Jag kanske åker hem till Söderhamn/Bollnäs nu snart.
Inte bara för en dag den här gången. Funderar mer på en vecka eller två.
Just nu känns det som att det kan bli så. 
Vardagen består nämligen av en evig väntan på att Johan ska komma hem om dagarna.
Ständig städning och alltid en massa tvätt. Två hundar är mer än en, det är 2 timmars promenad mist/dag, lek, mat och vila. Är det finväder försöker vi vara ute.  Folk jobbar fortfarande så det blir rätt ensamt. Visserligen har det blivit tradition att Emilie och jag hittar på något minst en dag i veckan. Det är en riktig befrielse. Annars tycker jag vi håller igång bra på helgerna och när Johan väl är ledig. Men jag saknar min familj och att umgås vardagligen. Sällskap helt enkelt.

Johan är inte på topp annars. Han längtar efter semester. Lever i en bubbla för att klara sig fram till dess. Släpper inte riktigt in oss andra just nu. Därför känner jag att jag lika gärna kan åka upp ett tag och ge honom utrymmet han behöver.
Få lite hjälp med djuren och umgås med alla jag försummat.

Men det kan dröja ett par veckor. Det hänger på pengarna och andra väsentligheter.

Men hej hopp så länge

Kåt sparv

Skrivet: 2009-06-03 Kl. 00:39:26
Nej det är ingen sexnovell jag tänkt skriva, om ni inte önskar annat(?)

Rubriker är inte min starka sida.

Innan sömntabletten tar fart tänkte jag titta in här innan ni överväger självmord.
Ledsen att bloggen legat nere dom sista dagarna. Jag har inte svikit er, bara haft fullt upp.

Först och främst har jag varit hos Nattis på dildoparty i helgen. Ett halvt dygn i Bollnäs. Tur*party*retur.
Jättemånga brudar i alla skepnader, färger och former ni kan tänka er.















Ja så här roligt var det.

Ett gäng kåta slynor måste det ha varit för inköpslistan landade på 8oookr om jag inte minns fel.
Eftersom jag åkt från Sthlm missade jag det där. Så jag landade med en knapp ist. (grogg)
Jag lyckades spilla ut hälften av det jag planerat dricka. Tur var väl det. Inte att jag blev överförfriskad eller så men jag hade inte varit på topp efter all sprit.

Sen blev det krogen och dans tills stängning. Jag dansade så håret blev alldeles blött. När sista dansen delats med min gamla kollega Lisa knallade vi till Max. Jag slet av mig skorna då fötterna skrek av smärta. Jag skrek också. 
Mygg var det, överallt. Hatar mygg!

På Maxen drack jag en cola and nothing else
.Jag tittade när dom andra åt. Duktigt va?? 
Jag raggade skjuts med Jonas Persson hem.
 Cigg, cola,* skit i colan ge mig en knapp* (grogg, hutt, sprit....nu kan ni knapp va?)
 
bada med Emilie igen. Sånt gillar vi efter en hård natt. Vi gjorde också hemmagjorda blöjor av hushållspapper (finns bildbevis) Kröp ner naken med Linn, hon uppskattade inte min blöta kropp mot hennes rygg så jag vände mig om jag gosade med Emilie istället.

Emilie är en bra vän, man får slänga upp sitt ben på hennes om man vill.
Hennes bästa sida.


I någorlunda men fortfarande lite draget skick klev jag upp och blottade mig på balkongen, rökte drack, kollade tåg och åkte till Gävle. Där satt jag och Emilie en timme innan jag fortsatte hem.
Kom bara hem innan vi skulle iväg på middag igen.

Johans bror Jimmy och hans flickvän Anna höll i tillställningen.
Så vi blev ett gäng. Mysig middag, god mat, öl på takterassen med utsikt över hela Sthlm och en underbar solnedgång från tolfte våningen, den ni.

Svärmor Kerstin sov hemma hos oss och dagen efter var det underbart väder igen så vi gick ner till klipporna och mös, läste, lekte med hundarna, solade och badade. Jag badade i 12 grader varmt vatten.
På kvällen kom resten av familjen och sällskapade med oss på berget. Grill, mys, solnedgång igen.
Så nu igår (måndag) sällskapade jag och Kerstin hela dagen på stranden med hundarna, blev riktigt brun.
På kvällen åt vi mat ute och låg sedan i solnedgången på en filt och åt jordiga gubbar.
Idag: regn och rusk. Städat, tackat av svärmor och återigen städat. Försökt motionera hundarna lite. Lagat mat och tog nu en kvällspromme på en mil för cigg och cola. Det är fuktigt i luften så jag var alldeles klibbig hela jag.

Så nu sitter jag här med egentligen hur mycket som helst att skriva men klockan är inne i spöktimman och vi borde knyta oss jag, Leo och Nils som fortfarande är vakna.

Det är lite dumt att när man har tusen bollar i luften så finns inte tiden att skriva och när man väl får den är det så mycket att skriva om att det inte blir roligt. Sen när man har all tid i världen händer det istället inget och därav ingen feedback.

Men jaja. Grus i ögonen. Antar att jag stavat fel, ni får tyda det så gott ni kan.

N a t t i N a t t


 (Är det lika pissigt väder i morgon så skriver jag mera detaljerat, det är ett löfte)


RSS 2.0