Peder Fogstrand

Skrivet: 2009-04-21 Kl. 02:16:07

Det är självklart för mig att jag inte har så många läsare från dom finare delarna av Sthlm. Födda med silversked i ändtarmen och som sprutar champange på Laroy om helgerna.

För er som inte har någonting med Stureplan/Östermalm att göra så kanske den här mannen är ett främmande ämne för er.
Peder Fogstrand.
Går väl inte att sätta ord på den här lille fryntlige herrn. Kommer ni ihåg den svenska talkshowen Hannah som varade i två veckor ungefär?
Han gästade henne och berättade om sitt liv som försörjd av sin pappa. Veckopeng osv. Inte ska man väl vara missunsam eller döma honom för det..."När pappa betalar får man ligga snyggt". Grejen är bara den att han är över trettio och är kort, tjock och flintskallig. Det är lite lustigt att man fortfarande får veckopeng till "lördagsgodiset" som i det här fallet är champange.
Av youtoubeklippen att döma verkar hissen inte gå ända upp.
Men han är ändå en ikon. En stureplansprofil, ett skämt till människa eller inte. Roligt har han.

Här är faktiskt den enda gången jag kan identifiera mig själv med honom. Känna en liknelse. Det kan nog du också om du tänker efter.
Låt säga att klockan är 02:10 en Fredagskväll. Du är på topp! Herren på täppan. Du har världen i dina händer. Livet är underbart. Du dansar och svettas. Det har nästan bildats en ring runt dig. Du tänker att du kanske inte borde tagit dom sista två long island ice tea, tequilashottarna eller vad nu du kan tänkas hinka i dig när tillfälle ges.
Full är du, oj vad full du är. Lite yr.
Du är het och du vet om det, alla tittar på dig. Du ger sexighet ett ansikte. Damn girl. Du äger alla brudar här inne och dom vet om det. Du rör dig snabbare.....Adrenalinet tar över, du tänker inte ens på vad du gör längre. Du blir ett med låten du dansar till.

Det är då det finns en risk att det ser ut så här, som Peder Fogstrand




(lägg gärna extra märke till när han  mimar till den längre killen "she likes the boys in the band".  Försöker han sexa upp honom eller rycks han bara med av texten? Man gör juh så. Det är det som är så underbart. Spana också in sidostegen/krabbstegen som han så smidigt lyckas med. Snabb är han, den lille mannen )

Jag har gjort det, du har gjort det, vi alla har ta mig fan gjort det,.
0 Kommentarer




KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0