Dumma snö

Skrivet: 2009-03-23 Kl. 01:37:39
Ja nu ligger täcket fint på träden igen. Det vita kalla täcket. Ja nu börjas det. Slask och ostadigt väder. Det hade juh för 17 nästan blommat här?!

Johan och Nisse   nanar för fullt och jag känner att jag behöver varva ner efter kvällens film.



Martyrs
Filmen är välgjord och tar en del sjuka vändningar. Man känner med karaktärerna och det vrider sig i magen.
Ni med känslig mage kanske borde avstå.
Till er andra. SE DEN SE DEN SE DEN..



Törnros var här ikväll och umgicks med mig och Johan. Vi var hos honom igår. Drack lite vin och spelade wii sports. Jag fick rekord under vår golfturnering.
Vi var ut en kort sväng också. En väldigt kort sväng. Men den räknas.
Det tyckte åtminstonde kroppen min idag..
Bergmannen var på en lyckad date igår också.


Jag har tappat bort min mobil. Igår på dagen tog batterierna slut och jag la den någonstans, minns inte vart. OBS. Detta var innan vinet (mamma).


Jag har storslagna planer för balkongen nu till våren/sommaren.Tänkte lägga på konstgräs eller klickgolv anpassat för balkonger. Tänkte kanske sätta ut blomlådor också. Kolla om man hittar några snygga och billiga möbler som passar

.

Ekenomin tillåter inte mycket nöje just nu. Tycker egentligen inte om att skriva om pengar i bloggen, för pengar är alltid ett gnagande problem.
Men när jag ser tillbaka på tiden jag skrivit känns det bättre att öppna sig om relevanta problem eller allra helst fokusera på det som är bra.
Men det finns glammigare leverne än att vara sjukskriven. Tro mig.
Den största smällen kom ju nu med Nisses sjukhusvistelse. 10 000kr/på 30 dagar. Jag som är heltidssjukskriven får ca 7000kr i månaden. Som tur är klarar jag 5000 (Johan har sin del) men som ni förstår blir det fattighus här fram till maj.

Men det är det värt. Jag har en frisk hund!!.

När vi ändå talar om trollet så kan vi ramla in på det här med balkongen igen. Vi har en rätt stor sådan. Frallor är som ni kanske inte visste känsliga för både kyla och värme så jag tänkte fixa en liten minipool till Nisse i sommar. PIMP Nisse.
Han kan bjuda över sina Homies Nelson och Lisa. (Kanske Maxen)



"Vart fan är skummet?"



Poolparty

Sen kan dom ligga och chilla i konstgräset.
Självklart kommer vi spendera mycket tid ute också men det är tryggt med ett alternativ. Att balkongdörren får stå öppen och han kan behaga gå ut dit som han känner för. En liten fristad bara för honom.

Ska bli så kul att se Nisse få uppleva en rikigt vår och sommar. Han har inte levt så länge att han vet bättre än mörker, slask och kyla. Så han har mycket att vänta.




Nu har vi hittat en röd tråd, märker ni?
Lyssna då på det här , det här kommer poppa ur mina högtalare det närmsta halvåret. Håret reser sig på armarna och det rycker i dom lurviga. Stubbiga är väl ett mer passande ord. 

Vill ni veta lite om mina planer i sommar då?

Osminkade sanningen är ute och ror.

Jo först och främst är en osäker plan då det fortfarande är mycket som spelar in (Ekonomi, väder och två killar som har svårt att bestämma sig). Det är Metaltown i Göteborg. Hyra stuga på västkusten, besöka rockbar på avenyn, göra Liseberg. Ja jag vill  tillbaka.

( om det inte blir det så finns det två andra alternativ som infinner sig samma datum. Peace & Love eller Grasspop i Belgien.)

Efter det är rockweekend ganska spikat. Göra hemtrakterna osäkert. ( vi missade ju förra rockweekend. Det var underbart väder och jag låg i en sjukhussäng och kunde inte röra mig) Så nu jävlar tar jag revanch.
Skönt att mamma har hus i Kilafors, slipper jag ligga i ett tält och lukta svett. Nu kan jag göra det hos henne istället. För det finns en regel vad gällande festivaler. Tvättlappar only.

Sen ska ett gäng åka upp till sälen och campa/paddla kanot en långweekend. 70km är sträckan vi ska paddla. Omgiven av underbar natur och underbara vänner. Hundarna får självklart följa.

Sveriges vackraste paddlingssträcka ska det vara så det får väl vi lita på då. Ett riktigt äventyr blir det. Fast det största äventyret blir nog Emelie, den fisförnäma fan. Hon kommer tjata om naglar, hår och barr i stjärten. Därför inkasserar vi nog högtalare till mp3spelaren så hennes ljuva stämma överröstas av vacker musik.

Jag ska verkligen njuta av den här resan. Dricka norrlands pils och sola. Tälta och grilla.
Längtar!!

Vi ska också ha en invigningsfest här i Sätra. Invigning av sommaren alltså. Fylleorientering, stafetter och avlsluta med grillning på klipporna.  Bollnäsbrudar?? Bara att släpa er ner med respektive eller leta rätt på någon här? Blir superkul!!




Sist men inte minst har jag och Emelie planerat en mindre resa som vi ska göra oss förtjänt av innan den bokas och spikas. Men det tar vi sen.

Nu blir det salamimacka.

Puss
1 Kommentarer



Postat av: Helen

åh vad söt du var på den osminkade bilden :) Fan var härligt de lät med paddlingen! Puss

2009-03-23 @ 15:54:59
URL: http://helenm.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0